Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan wint van Inter dankzij fenomenale volley Mexès

Laatste update:

Philippe Mexès scoort niet vaak, maar de verdediger van AC Milan heeft toch al heel wat mooie doelpunten op zijn naam staan. Zaterdagmiddag was het weer raak: Mexès besliste de Milanese derby met Internazionale, door met een geweldige volley het enige doelpunt van de wedstrijd te maken (1-0). Bij Milan stond Nigel de Jong in de basis: hij deed alleen de eerste helft mee.

/

Het werelddoelpunt van Mexès was een spaarzaam hoogtepunt in een teleurstellende Derby della Madonnina. Roberto Mancini begon in China verrassend genoeg met vooral jeugdspelers en Milan was dan ook de bovenliggende partij. M’Baye Niang en Alessandro Matri kregen de beste mogelijkheden om de score te openen in de eerste helft, maar slaagden daar niet in. Matri scoorde kort voor rust overigens wel, net als Samuele Longo van Internazionale, maar beide doelpunten werden afgekeurd wegens buitenspel.

Na de rust kwamen er acht nieuwe spelers binnen de lijnen bij Milan, terwijl Mancini pas een kwartier in de tweede helft begon met wisselen. Kort na de entree van de nieuwe namen bij Inter opende Mexès de score en dat deed hij op geweldige wijze. Giacomo Bonaventura bracht een hoekschop niet in het strafschopgebied, maar juist op de rand hiervan, waar Mexès stond te wachten. De timing van de verdediger was perfect en met een vliegende volley scoorde hij prachtig.

Inter voerde de druk hierna nog wel wat op, maar serieuze kansen op de gelijkmaker vielen er niet te noteren. De spelers waren duidelijk vermoeid en Antonio Nocerino besloot om wat eerder dan zijn ploeggenoten de kleedkamer op te zoeken: de middenvelder van Milan zette een schandalige tackle met twee benen in en kreeg daarvoor een directe rode kaart. Milan moest het in de laatste minuten dus met een man minder zien te redden, maar slaagde er in om zijn voorsprong te verdedigen. Inter komt aankomende maandag weer in actie, tegen Real Madrid, terwijl Milan donderdag tegen de Spaanse recordkampioen zal spelen. Ook deze duels worden afgewerkt in China.

Philippe Mexès maakte zojuist dit GEWELDIGE doelpunt tegen Internazionale. WAUW!

Posted by voetbalzone on zaterdag 25 juli 2015

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

toch jammer dit resultaat. er zijn nog wat verbeterpunten zichtbaar. aanvallend kwam inter zwaar tekort. goede kansen zijn er heel weinig. hopelijk komt jovetic nog. de jeugdspelers zorgden verder voor een goede organisatie in de 1e helft. ik zie duidelijk potentie in de jeugd. gelukkig was het slechts een friendly. een echte derby verliezen doet pijn. milan won verdiend en maakte een mooie goal. hopelijk kan inter zich nog verbeteren en speelt het een goede pot tegen real madrid.

forza inter!

25 juli 2015 om 16:13

Er zou gisteren een akkoord bereikt zijn tussen Inter en City, Jovetic wordt woensdag of donderdag verwacht voor de medische tests. Verder hoop ik ook nog steeds dat we Perisic kunnen aantrekken, aanvallende versterking is broodnodig. Ook tegen Bayern viel op dat we vooraan nog iets missen. Perisic zou al lang zijn ja-woord gegeven hebben maar Wolfsburg blijft alsnog moeilijk doen. Hun goed recht natuurlijk. On: heb de wedstrijd niet kunnen volgen, maar als ik naar de opstelling van de eerste helft kijk snap ik niet waarom Mancini zo aantreedt... Wat kan je daar nu uit leren?

25 juli 2015 om 16:34

mancini had dat nooit moeten doen. die jeugdspelers deden het opzicht wel redelijk maar we mogen nog geen vuurwerk van ze verwachten. we hadden echt meer A-spelers moeten laten spelen. aan een half uur hebben spelers als icardi, kondogbia en kovacic niet genoeg. ze kunnen dan nog weinig uitrichten en zijn minder gemotiveerd.

25 juli 2015 om 17:53

Inderdaad, klopt wat je zegt. Zijn er jeugdspelers die je opgevallen zijn?

25 juli 2015 om 18:12

ik vond gnoukouri en baldini wel goed spelen. de rest was redelijk tot minder

25 juli 2015 om 18:41

Gnoukouri viel mij tijdens de laatste matchen van vorig seizoen ook zeer positief op. Enorm veel rust en lef aan de bal voor zo'n jonge kerel. Ik hoop dat hij ook volgend seizoen enkele keren mag meespelen.

25 juli 2015 om 18:34

Verbeterpunten in een oefenpartij.....daar zijn die partijen voor.
Inter en AC hebben nieuwe spelers gekocht en die moeten ingepast worden.
Dan weet j dat er veel fout gaat.

Mooie goal van Mexes. Maar ook ontzettend slecht verdedigd. Hij had alle tijd en ruimte om uit te halen. Het blijft natuurlijk een mooie goal.
Overigens moeten we niet veel waarde aan dit wedstrijd hechten. Zowel Milans als Inter speelden niet op volle sterkte. Laatste half uur brachten beiden ploegen hun topspelers. Achterhoede van inter was niet op volle sterkte en dat was te zien. Aanvallend maak ik me wel zorgen. We schijnen heel moeilijk kansen te kunnen creëeren. Hopelijk komen er wat aanvallend versterkingen.

25 juli 2015 om 16:37

onze voorzitter zal vast hebben ingezien dat aanvallende versterkingen nodig zijn. voor de verdediging kwamen al 3 spelers. nu nog de aanval met o.a. jovetic en perisic

25 juli 2015 om 16:57

Jazeker, we lijken zo moeilijk kansen te kunnen creëren. Tempo is te laag en balbehandeling is bedroevend. Vooral vanuit middenveld kwam er geen goed bal aan.
Ik vind het overigens jammer dat Mancini drie kwart van de wedstrijd met jeugd en reserves speelde. Zo kan het team nog niet ingespeeld raken. Ik denk dat hij zijn beoogde elftal tegen Real Madrid zal opstellen.

25 juli 2015 om 17:00

Ligt ook aan Mancini die gewoon te defensief is ingesteld om flitsend voetbal te kunnen spelen. Met Kovacic, Hernanes en Kondogbia moeten er namelijk genoeg kansen gecreëerd worden voor Icardi en mogelijk dus ook Jovetic

25 juli 2015 om 18:10

het zou zomaar kunnen dat inter door mancini's defensieve inzicht een slecht seizoen gaat doormaken

25 juli 2015 om 18:28

Ik hoop het haha.. wil 3e worden

Wat een heerlijk doelpunt zeg

25 juli 2015 om 16:06

Hoeveel mag er gewisseld worden?

25 juli 2015 om 16:27

Tot en met infinity

25 juli 2015 om 16:43

Nope, spelers die eruit zijn gehaald mogen er niet meer in..

wat een wereldgoal van Mexes. Ik vond Milan de eerste helft goed spelen. Ze hebben duidelijk een heel andere instelling dan afgelopen seizoen. 2 de helft ging het wat gelijk op. Ondanks dat het maar een vriendschappelijke wedstrijd was, ben ik toch blij met dit resultaat

25 juli 2015 om 16:19

Die Mexes weet ze wel mooi te maken.
Ik kan die ene keer nog herinneren dat hij een prach-ti-ge omhaal scoorde.

25 juli 2015 om 16:32

jullie hebben je iig offensief goed versterkt. inter helaas nog niet. jovetic komt als het goed is volgende week naar inter. hopelijk gaat alles lukken aangezien het ook duidelijk was dat inter vandaag aanvallend tekort kwam.

25 juli 2015 om 16:58

Afwachten hoe Bacca en Adriano het gaan doen. Bacca was al vrij snel gevaarlijk, Adriano nog erg ongelukkig. Maar was voor beide dan ook de eerste wedstrijd en zijn pas een week in training

Wat een goal zeg whaha, die Mexes doet het gewoon weer.

Wat een doelpunt zeg! Hij schiet m erin alsof hij het elke week doet. Wauw.

Ely maakte wederom een goede indruk, er zit zeker potentie in!

Zapata is duidelijk geen rb

Nocenka heeft hopelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld samen met Matri voor ons!!

Bertollaci hield het altijd simpel en kwam 2 keer zeer goed tussen wat uiteindelijk tot goeie kansen leed.

Bonaventura is geen nummer 10!!

Het zal smullen worden met die 2 snelle beesten voorin.

Tot nu toe zie ik dit als mijn 11 basisspelers met wat we hebben.

Diego Lopez
Abate/ DES
Palleta
Ely
Antonelli
Poli/ Bona
Monto/ NDJ
Bertolacci
Honda
Bacca
Adriano
25 juli 2015 om 16:39

Hopelijk zullen we ons nog versterkken met Romangolli, Witsel en Ibrahimovic.

Witsel ipv Poli en Ibra op de 10 achter Bacca en Luis Adriano zal smullen zijn.

Ook hoop ik op nog een goede CV die een basis duo zal vormen met Palleta

25 juli 2015 om 16:49

Honda deed het juist erg goed op 10. Afwachten hoe hij en Adriano zich ontwikkelen. Ibra zou dan naast Bacca kunnen. Vind wel dat we nog in elke linie 1 iemand kunnen gebruiken. Vooral verdediging en middenveld. Bertolacci, Honda en de Jong speelden goed. Montolivo en Noccerino totaal niet.

25 juli 2015 om 19:34

Huh, Ibra op de 10? Iets te veel op de Fifa gezeten, ja?

25 juli 2015 om 16:43

Laat Matri maar terug naar Genoa komen waar hij het vertrouwen krijgt van de trainen er fans.

Mooie goal in een verder slechte wedstrijd. Paar goede talenten gezien die het wel gaan redden.

25 juli 2015 om 16:57

Denk dat ie zelf niet weg wil, want lijkt me dat Milan genoeg aanvallers heeft

Pfff beetje een Zlatan doelpunt. Deed me ook denken aan de goal van Van Persie destijds bij United. Fenomenaal doelpunt.

25 juli 2015 om 16:46

Bij United? Enige goal van van Persie die ik me voor me kan halen is met Arsenal tegen Charlton Athletic... Na een voorzet van Eboue.

25 juli 2015 om 17:25

Volley tegen Aston Villa met United?

25 juli 2015 om 18:12

Niet hetzelfde bij RVP volleerde hij hem in de loop, en Mexes stond stil. Niet te vergelijken, hoewel bijde wereld-goals.

26 juli 2015 om 16:49

Die lijkt nog minder op de goal van Mexes dan de goal die ik naar boven haal... Bal komt hier van achteren, van Persie springt nauwelijks.

27 juli 2015 om 11:24

@jairarsenal, je zou best gelijk kunnen hebben. Ik weet zo 1,2,3 niet welke wedstrijd het betrof. Iig wel dat de bal van rechts komt en hij op de rand van de 16 al springend de bal binnen volleerd. Deze goal van Mexes is ingestudeerd, waar die van van Persie puur om gevoel ging. Ik denk dat ze beide van ongekende schoonheid zijn.

slecht gedekt.

Man, wat een wereldgoal, als hij scoort doet hij het ook maar meteen op een onvergetelijke manier, heerlijk

Vergeet niet dat inter in de gehele eerste helft en bbetje tweede helft met een c team speelde

25 juli 2015 om 16:48

vraag me uberhaubt af waarom ze dat deden, met een B-C team spelen. geen enkel nut. dit is juist een hele goeie test om ingespeeld te raken en te kijken wie er klaar is voor de eerste 11

eentje om in te kaderen gewoon. Ben erg blij dat hij heeft bijgetekend. Ik heb nooit aan hem getwijfeld, blijft gewoon een heel degelijke vc, misschien niet de beste maar hij past gewoon goed in Italie en heeft zoveel ervaring,

Lopez
Abate/Calabr
Alex/Ely
Mexes/Palett
Anto/De Scig
Bona/Poli
De Jong
Bertolacci
Honda/Suso
Bacca
Adriano/Nian

Mancini toch weer, dit is een serieuze wedstrijd en dan spelen we met een veredeld jeugdteam, Mexes prachtige goal, ik vraag me alleen serieus af wat er in het hoofd van Nocerino speelt. Duidelijk dat Icardi niet genoeg is dus laat Jovetic zo snel mogelijk komen.

25 juli 2015 om 16:56

Weet niet hoeveel wedstrijden Inter nog speelt, maar lijkt me handig om al die nieuwe jongens ingespeeld te raken. Maar Mancini is ook geen goede coach vind ik. Veel te defensief ingesteld. Zie je ook terug in het aantal kansen

Eerste helft speelde Milan echt goed en heel leuk voetbal. De hand van Mihajlovic is al licht zichtbaar aangezien ze veel meer naar voren lijken te spelen en druk proberen te zetten. Iets dat ze onder Inzaghi niet deden. 2e helft werd het wat minder. Denk mede door de wissels aan beide kanten en de hitte. Hopelijk nog Romagnoli en zou super zijn als ze nog een Abdennour kunnen halen, al zijn de non eu plekken dacht ik vergeven. Daarnaast nog graag een middenvelder erbij voor de basis want Montolivo en Nocerino zijn niet goed genoeg als backup. Bertolaci en Honda speelden goed. De Jong, Ely en Alex ook

Lool Mancini dan speel je een derby en ga je gigantisch veel jeugdspelers in je basis opstellen, is toch nergens voor nodig. Die moet je opstellen in gelijk welke andere voorbereidingswedstrijd.

Icardi niet genoeg!!?? Kijk eens naar vorig seizoen trouwens dit is volgens mij hun eerste elftal

Handanovic
Montoya
Ranocchia
Murillo
Jesus santon
Kondognia
Guarin
Kovaci
Shaqiri
Jovetic
Icardi
25 juli 2015 om 17:28

Je vergeet de beste verdediger van Inter, namelijk Miranda.

25 juli 2015 om 18:11

icardi is een goede speler maar het probleem is dat hij zelf moeilijk kansen kan creëren. hij moet het vooral hebben van het afmaken en bediening van o.a. hernanes en kovacic

dat centrale duo van Inter achterin vind ik niet echt sterk. Ranocchia is gewoon waardeloos. Murillo kan wel een goeie worden, maar niet voor meteen in de basis te staan. Guarin ben ik ook geen fan van en Shaqiri is geen aanvallende middenvelder. Jovetic is ook nog niet binnen overigens

Inter is sterker met Vidic/miranda en Juan centraal achterin en Montoya met Santon als backs. achter de spitsen moet je gewoon Kovacic neerzetten en Hernanes centraal op het middenveld naast kondogbia

Ik snap niet dat iedereen zich af vraagt waarom inter met een b/c elftal speelde.
Inter speelt maandag tegen real madrid, een wedstrijd die ze een stuk serieuzer zullen nemen.
Mancini heeft duidelijk aangegeven dat iedereen minuten gaat maken, en dat 2 wedstrijden in 3 dagen teveel is voor dezelfde spelers op dit moment in de voorbereiding.

25 juli 2015 om 17:25

dus een wedstrijd tegen je aartsrivaal is niet serieus te noemen dan ?
hmmm..
ze konden makkelijk starten met een aantal basisspeler en hun 45min laten meedoen gewoon. en de 2de helft starten met wat b spelers.
Niet al je jeugd er gelijk opzetten voor de helft van de wedstrijd

25 juli 2015 om 18:14

ik vind het desondanks nog steeds debiel van mancini. inter had gewoon meer speeltijd aan de A-spelers moeten geven. ik vind de match tegen milan toch belangrijker tegen real. milan is onze aartsrivaal en de winkansen tegen hun zijn ook groter. tegen real zal inter het veel moeilijk krijgen mochten zij met een A-elftal aantreden

dan krijg je zoiets:

Handanovic
Montoya
Miranda
Vidic/Juan
Santon
Hernanes
Kondogbia
Brozo/Guarin
Kovacic
Icardi
Shaq/Jove

Inter Milan en AC Milan spelen altijd concurrerende wedstrijden.
Die ploegen geven elkaar niets toe.
Streekderby's zijn geweldig voor het publiek.
Op deze wedstrijden zitten we te wachten.

Mexes wil nooit makkelijk/lelijk scoren, hehe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren