Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Wedstrijd tegen Shakhtar komt definitief te vroeg voor Van Beek

Laatste update:

Feyenoord heeft woensdagavond in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk weer de beschikking over Renato Tapia. De Peruviaanse middenvelder is volledig hersteld van een hamstringblessure en komt zelfs in aanmerking voor een basisplaats, zo meldt het Algemeen Dagblad. Voor Sven van Beek komt de wedstrijd in Charkov nog te vroeg.

Tapia viel twee weken geleden in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle uit met een hamstringblessure en miste in totaal vier duels. Inmiddels is hij echter weer fit, waardoor hij met Feyenoord zal afreizen naar Oekraïne voor het treffen met Shakhtar. Trainer Giovanni van Bronckhorst overweegt Tapia naast Jeremiah St. Juste te poseren in het hart van de verdediging, wat ten koste zou gaan van Kevin Diks.

Van Beek lijkt hoe dan ook te ontbreken. Hij kampt met een heupblessure en moest daardoor onder meer het duel met Roda JC Kerkrade van afgelopen weekeinde (1-1 gelijkspel) aan zich voorbij laten gaan. Eric Botteghin (knie) en Jan-Arie van der Heijden (kuit) zijn al langer niet beschikbaar voor Feyenoord, dat na drie poulewedstrijden nog altijd puntloos is in het miljardenbal.

Update 31 oktober 10.39 uur - Wedstrijd tegen Shakhtar komt definitief te vroeg voor Van Beek
Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kan in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk definitief niet beschikken over Sven van Beek. De verdediger ontbreekt dinsdag op de afsluitende training voordat Feyenoord naar Charkov vertrekt, zo meldt de landskampioen via officiële kanalen. Van Beek kampt nog altijd met een heupblessure, die hij opliep na een ongelukkige botsing met ploeggenoot Jean-Paul Boëtius.

Wat verwacht jij van Shakhtar Donetsk - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig zijn Tapia en van Beek er snel weer bij voor Feyenoord. Beide nog niet zo stabiel als Bottegin en v.der Heide, maar alles beter dan Diks als CV.

In ieder geval niet met Diks centraal achterin, dat scheelt al een slok op een borrel. Ik zou zo spelen:

Vermeer
Nieuwkoop Tapia Juste Haps
Amrabat El Ahmadi Vilhena
Berghuis Jorgensen Larsson

30 oktober 2017 om 19:50

Zou Toornstra voor Vilhena doen, vind hem in grotere wedstrijden tot nu toe erg tegenvallen. Voor de rest helemaal mee eens.

30 oktober 2017 om 20:10

Larsson voor Vilhena en Hansson voor Larsson?

30 oktober 2017 om 20:34

Je gaat toch niet Hansson een soort van zijn debuut laten maken in een dergelijke wedstrijd?

30 oktober 2017 om 21:07

Jonge jongens laten debuteren kan heel verrassend uitpakken. Bij mij schoot opeens aisatti (in de wedstrijd tegen Milan?) te binnen, er zullen vast en zeker meerdere voorbeelden zijn.

30 oktober 2017 om 21:35

Ja of Vlaar, De Ligt, Boetius bij het Nederlands elftal dat ging ook verrassend goed.

30 oktober 2017 om 21:56

ja, er zit ook een verschil in het laten debuteren van verdedigers of aanvallers. Aanvallers kunnen gewoon veel minder fout doen omdat er nog 2 linies zijn om de fouten goed te maken. Bij verdedigers is dat veel minder. En volgens mij is die Hansen geen verdediger. Goede vergelijking!

31 oktober 2017 om 11:36

Vooral geen risico's nemen, je hebt nog zoveel te verliezen...
Gewoon hansson op 10 ipv vilhena! Vilhena en Toornstra zijn het niet dit seizoen, Voorderest ben ik het met je eens!

30 oktober 2017 om 20:21

Best balen dit voor Boetius. Hij is naar Feyenoord gekomen om z'n carriere een nieuw leven in te blazen, maar vervolgens worden afgetroeft door een last-minuut aankoop. Ik kan me goed begrijpen dat hij nu zeer teleurgesteld en gefrustreerd is door de komst van Larsson, terwijl Boetius het zo goed deed.

30 oktober 2017 om 20:54

Kijk jij wel naar Feyenoord? Boetius is stukken minder dan Larsson. Larsson creerd zijn eigen kansen en kan fatsoenlijke voorzetten geven. Boetius maakt het zichzelf veel te moeilijk door elke keer naar binnen te trekken en daar tegen een muur de bal te verliezen.

30 oktober 2017 om 22:00

Ach, en aan het begin van het seizoen speelde Boetius juist weer erg sterk. Heeft gewoon de vorm momenteel niet.

31 oktober 2017 om 08:55

Als Jean-Paul zijn niveau haalt van begin van het seizoen had hij weinig te vrezen. Maar ondertussen komt hij een lantaarnpaal niet meer voorbij, goed dat we Larsson hebben.

31 oktober 2017 om 10:55

@fr12jules, ik denk dat Boetius juist matig speelde door de komst van Sam Larsson. Ik denk Boetius gewoon enorm baalt van zijn komst en dat hij daardoor het vertrouwen heeft verloren in Feyenoord. Dat is denk ik de reden dat Boetius zo matig speelde de laatste tijd. Als Larsson, niet was gekomen, had Boetius denk ik meer vertrouwen gekregen om goed te kunnen presteren.

31 oktober 2017 om 11:09

Dan moet ie maar leren vechten voor een plekkie

31 oktober 2017 om 11:13

He, vannacht is je naam rood geworden Zermattperson. Ik las deze analyse al eerder van je, ik heb daar toch mijn twijfels bij. Boëtius weet donders goed dat er concurrentie bij Feyenoord komt kijken, nota bene de landskampioen, als je daar naartoe gaat weet je dat je zal moeten presteren voor je plek. En we hebben Boëtius in zijn laatste seizoen voor zijn vertrek het hele jaar laten staan, zonder concurrentie, en dat was toen heel matig. Zelfs Manu kwam in de speelminuten die hij kreeg tot meer doelpunten en assists.

30 oktober 2017 om 21:46

Dat we Tapia al als een soort redder zien, maar ja ... alles beter dan Diks.

30 oktober 2017 om 21:52

Tapia is beter dan menig ander speler bij Feyenoord. Je onderschat Tapia naar mijn mening iets te erg...

31 oktober 2017 om 00:03

Misschien wel, mischien niet.
Feit is dat hij vorig seizoen spaarzaam meespeelde en het meestal een teleurstelling was.

Persoonlijk denk ik dat Feyenoord Paul Verhaegh had moeten halen. Een ervaren speler die zelden geblesseerd is. Nu ook bij Wolfsburg weer heel stabiel en een jongen met leidinggevende kwaliteiten die ze missen nu Kuyt weg is.

30 oktober 2017 om 21:37

Wel mee eens, dat was echt een goede aankoop geweest al gok ik dat hij wel 1,5 tot 2 miljoen verdient bij Wolfsburg. Buiten dat is het wel met de waarheid van nu want als we Van der Heijden en Botteghin in het centrum hadden gehad met nu Nieuwkoop op rechtsback dan had het ook prima gestaan denk ik. Maar eens met je redeneerlijn, de ervaring en het ethos van Kuyt worden wel gemist.

30 oktober 2017 om 21:57

Gaf het in het voorjaar al een keer aan hier maar toen werd het bericht verwijderd omdat het 'niet ter zake' zou zijn. Toen was al duidelijk dat hij bij Augsburg zou vertrekken en er interesse van meerdere kanten was. Geloof dat hij zelfs transfervrij was.


Tapia voor Diks zou toch een no-brainer moeten zijn zou je denken?

31 oktober 2017 om 11:14

Mits fit natuurlijk. Als hij kwakkelt met iets is het slimmer hem te sparen omdat je in Europa toch zo goed als uitgespeeld bent en in de Eredivisie al moeilijk ver achter staat op de 2 directe concurrenten.

Waarom word die 17 jarige er niet gewoon ingezet? bij gebrek aan beter lijkt het me logisch dat je bij de jeugd uitkomt, helemaal als je ziet hoe waardeloos de verdediging nu is.

31 oktober 2017 om 11:00

We hebben nu toch gewoon Tapia en St. Juste voor het centrum, neem aan dat die spelen.

Helaas kan Van Beek niet spelen vanavond. Laten we hopen dat St Juste en Tapia het centrum zullen vormen met Haps op links en Nieuwkoop op rechts.

Snap niet waarom ze niet de 16 jarige verdediger erin gooien van bijna 2 meter lang. Hij is super talentvol en we hebben geen keus. DIKS IS GEEN OPTIE ALS CV!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren