Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'We zijn Sturridge inderdaad twee tot vier weken kwijt'

Laatste update:

Grote pech voor Liverpool: Daniel Sturridge staat naar schatting weer drie weken tot een maand aan de kant. De 25-jarige spits, die vorig seizoen 22 doelpunten maakte in de Premier League, blesseerde zich op 3 september aan zijn dijbeen tijdens Engeland-Noorwegen en stond daardoor vijf weken aan de kant. Vrijdag trainde hij weer voor het eerst mee bij zijn club, maar liep hij een nieuwe kwetsuur op.

/

Dit keer betreft het zijn kuit en de verwachting is dat Sturridge een maand niet zal kunnen spelen, melden de Engelse media. Trainer Brendan Rodgers moet zodoende een flinke klap incasseren: hij had gehoopt dat hij Sturridge zondag misschien wat speeltijd kon geven tegen Queens Park Rangers en anders uiterlijk woensdag had kunnen inzetten in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid op Anfield.

Dat zit er nu echter bepaald niet in. Sturridge zal weer een aantal weken moeten toekijken door zijn nieuw opgelopen kuitklachten. Rodgers houdt alleen Mario Balotelli over als pure spits, maar die heeft het vooralsnog niet waar kunnen maken. De Italiaan maakte in de acht wedstrijden die hij sinds zijn transfer naar Engeland speelde pas één doelpunt voor the Reds.

Update 19 oktober 20.10 uur - 'We zijn Sturridge inderdaad twee tot vier weken kwijt'
Brendan Rodgers heeft na afloop van de 2-3 overwinning op Queens Park Rangers bevestigd dat hij Daniel Sturridge voorlopig inderdaad nog moet missen. "Hij was hersteld van zijn dijbeenblessure, maar tijdens de warming-up kreeg hij last van zijn kuit", vertelde de coach van Liverpool. "De scan heeft laten zien dat zijn kuitspier beschadigd is en we zijn hem inderdaad twee tot vier weken kwijt. Dat is een grote teleurstelling, maar we hebben nu genoeg spelers en we moeten door blijven gaan. We hopen natuurlijk wel dat Daniel zo snel mogelijk terugkeert."

Liverpool kan eigenlijk niet zonder Daniel Sturridge

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jep... Dat word nog eens een zware tijd voor Liverpool..

Oké dit seizoen is nu compleet over voor ons...

18 oktober 2014 om 01:11

Huntelaar in januari halen. Goede spits met een neus voor de goal. Lopende speler als Sturridge en/of Balotelli er om heen. Dan heb je oog een aanvaller die doelpunten maakt.

Huntelaar maakt altijd en overal doelpunten en niet alleen tegen de 'kleintjes'. Bij Real Madrid weinig kans gekregen en toch voor de beperkte speeltijd veel gescoord. Bij Milan wist hij ook te scoren ondanks dat hij als rechtsbuiten misbruikt werd.

18 oktober 2014 om 01:15

Precies, helemaal mee eens! Met de spelers die Liverpool aan de flanken, en op het middenveld heeft. Is een spits als Huntelaar helemaal in zijn nopjes..

18 oktober 2014 om 08:17

Maar dan kan je hem niet in de champions league inzetten.

18 oktober 2014 om 08:22

Wie zegt dat liverpool de volgende ronde cl haalt? In deze vorm winnen ze nooit van real, terwijl basel lekker bezig is. Winnen die 2x van ludogorets wordt het lastig

18 oktober 2014 om 01:34

Als de drager van jou team sturridge is dan weet sws al dat je geen kans hebt om grote prijzen te winnen als je ziet wie de dragers bij Chelsea en City bijvoorbeeld zijn, denk ook dat Arsenal voor ze gaat eindigen

18 oktober 2014 om 08:24

Ik begrijp wat hij bedoelt. Sturridge is goed, maar niet van het niveau aguero, costa of falcao..

18 oktober 2014 om 11:34

Hij heeft niet de naam van die spitsen, maar in vorm doet hij weinog voor ze onder.

18 oktober 2014 om 04:06

Ik vind huntelaar door ajacieden te veel de hemel in geprezen. Toch zie ik hem graag bij Liverpool. Een perfecte club om voor hem weer een stap hogerop te gaat zonder de druk van een echte top club.

Dit is echt zuur voor Liverpool. Loopt al niet goed bij hun, Sturridge zou eindelijk weer terug komen en nu is hij weer 4 weken eruit..

Eerste wat ik dacht was %&*@($. Dit gaat ons punten kosten zolang Balotelli nog niet van de 0 af is. 1 voordeel dat Allen terug is, die met zijn inzet andere spelers makkelijker kan laten voetballen.

Sturridge goede spits, maar elk seizoen tot nu toe wel eventjes weg met blessures. Zeg niet dat Cavani of zo een oplossing is, maar als Balotelli tot de winterstop niets presteert kun je zonder aankoop geen plek in de top 4 verwachten.

Het is nu wachten totdat Markovic, Lallana en Balotelli de stap maken en naar hun standaard gaan voetballen.

Dit is in ieder geval een grote klap, want de ommekeer zag ik in een terugkeer van Sturridge. Je kunt zeggen het weggaan van Suarez, maar die had je nu ook nog niet terug gehad. Dus van SAS naar niets is het meer tot nu toe.

18 oktober 2014 om 00:35

Chelsea, City, United en Southampton?

18 oktober 2014 om 00:42

Arsenal standaard 4e

18 oktober 2014 om 00:44

1. united 2. chelsea 3.city 4. spurs
my prediction!

18 oktober 2014 om 01:11

Utd heeft in elke overwinning gewoon erg veel mazzel gehad dat ze geen punten verlies leden. Ze zijn zo verschrikkelijk onstabiel op het moment. Waardoor ze zeker niet zeker zijn van een plek bij de 1ste 4. Ze hebben mazzel dat Arsenal en Liverpool ook falen. Maar ik denk dat dat we na speelronde 36 ( ja ik weet dat er 38 speelrondes zijn ) Chelsea kampioen hebben met City 7 punten erachter. Met de nummer 3 een punt of 10/15 minder dan City.

18 oktober 2014 om 01:27

Maar United heeft net zo in elk verlies veel pech gehad, tegen Leicester en Swansea genoeg arbitrale dwalingen die de wedstrijd doen keren.

18 oktober 2014 om 02:44

5-3 verliezen van een degradatie kandidaat terwijl je voor stond. Arbitrale blunders of niet. Zoiets mag nooit gebeuren. Vind het daarom ook een zwak excuus. Tegen Swansea creëerde Utd ook niets.

18 oktober 2014 om 10:31

Tegen Swansea verloor United terecht.

18 oktober 2014 om 10:32

Leicester City is echt geen degradatiekandidaat hoor? Weet niet of je hun hebt zien spelen...die blijven nog wel in de Premier League. Maar ondanks dat, als je 3-1 voor staat mag je het niet zomaar weggeven indd. Die 3-2 penalty was echt onterecht maar we stonden alsnog voor,..maar goed dat was echt 1 van de kutste wedstrijden ooit.

18 oktober 2014 om 04:14

Chelsea, city gaan voor het kampioenschap. Liverpool, Arsenal, united gaan voor de overige cl plaatsen. Voor de overige Europese plaatsen heb je zo veel clubs, waarvan Southampton de grootste verassing word.

Als Liverpool deze periode niet probleemloos doorkomt zal de druk toenemen. Vraag me af of dat wat gaat worden met zo'n jonge selectie. Zolang Balotelli nog niet van de 0 af is hoef je Liverpool ook niet te vrezen met dit team. Wel zonde voor Sturridge, liet zien over veel kwaliteit te beschikken.

Kunnen er lang en kort over praten, maar Sturridge is de beste speler van Liverpool en vorig seizoen na suarez de belangrijkste speler(als hij dat al niet was volgens de statistieken) en zijn gemis zal net als in september flink gevoeld worden. Top 4 zou al een hele prestatie zijn dit seizoen...

Gelukkig heeft liverpool balotelli nog dus zeker geen man overboord, maarja daarna wordt het snel minder qua aanvallers like Lambert..

Hoezo is Balotelli nog de enige pure spits? Heb ik gemist dat Lambert ook geblesseerd is geraakt?

Anyway, heel vervelend voor die jongen en ook heel vervelend voor Liverpool. Is toch zo ongeveer hun belangrijkste speler en dan is het wel heel vervelend om ruim een maand eruit te zijn geweest en meteen weer geblesseerd te raken. Hopelijk gaan ze hier niet te veel van merken, want het zou zonde zijn om hierdoor in problemen te geraken in de CL en op grote achterstand gezet te worden in de competitie.

Open deur om te zeggen dat je als trainer op elke positie graag opties hebt.
Maar het word echt lastig als Balotelli zonder concurrentie ook minder scherp in de wedstrijden staat.

Balotelli is zo goed maar helaas door zijn instelling gaat hem het niet worden. Zou mooi zijn als die nu eindelijk zijn ding doet en Liverpool daardoor verder gaat.

Dat Liverpool niet zonder Sturridge kan is veel gezegd. Het is gewoon niet evident om top te presteren zoals ze vorig jaar doen als je spitsenduo er niet meer is. Ene verkocht, andere geblesseerd. Ja, ga dat maar eens vervangen. En met Balo ga je echt niet ver geraken, dan zou ik als ik Rodgers was het toch eens een tijdje met Lambert proberen.

18 oktober 2014 om 08:52

Maar balotelli en Lambert kunnen toch ook samen in de spits spelen?

18 oktober 2014 om 10:21

Nee dat komt ons spel niet ten goede.. Liverpool had gewoon Peterson moeten houden en die voor de leeuwen kunnen gooien.

Liverpool had gewoon Remy moeten halen en Balotelli

19 oktober 2014 om 20:28

Remy of Bony, maar geen Balotelli

Hoezo is Balotelli de enige spits? We hebben Lambert en Borini ook nog.

18 oktober 2014 om 14:20

Die zouden nog met moeite een basisplaats krijgen bij het 2e elftal van Liverpool... Als je alleen Balotelli als spits hebt en die andere 2 namen dan heeft Liverpool een enorm probleem, ze hadden Rémy van de zomer moet halen en dan hadden ze dit probleem niet gehad.

19 oktober 2014 om 16:29

Ja want Remy is een topspits, dat hebben we gisteren wel gezien

19 oktober 2014 om 17:59

hij heeft tot nu toe meer goals gemaakt dan balotelli

19 oktober 2014 om 20:27

Dat is ook niet zo moelijk aangezien balotelli er 0 in heeft liggen.

20 oktober 2014 om 00:03

nee joh -,-

Ze hebben ook nog origi gekocht maar die speelt bij lille

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren