Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vermaelen moet maanden revalideren na succesvolle operatie

Laatste update:

Het ziet ernaar uit dat Thomas Vermaelen een streep kan zetten door het complete seizoen 2014/15. De Belgische verdediger kwam geblesseerd binnen bij Barcelona, toen de club in de zomer vijftien miljoen euro voor hem aftikte bij Arsenal. Zijn hamstring herstelt maar niet en nu zou de club overwegen Vermaelen onder het mes te laten gaan.

/

De vermaarde Finse chirurg Sakari Orava bevestigt bij 8TV dat Barcelona navraag bij hem heeft gedaan naar een operatie voor de 29-jarige Vermaelen, die nog geen minuut heeft gespeeld voor de club. Orava weet niet hoe urgent Barça de zaak vindt en of men daadwerkelijk overgaat tot een operatieve ingreep aan de hamstring. Het leek er bij binnenkomst op dat Vermaelen met een aantal weken rust wel fit zou zijn.

De Belgische ex-speler van Ajax blesseerde zich echter opnieuw aan zijn hamstring en kende een week geleden wéér een terugval. Barcelona lijkt zich nu te willen wenden tot drastische maatregelen. Als Vermaelen echt geopereerd wordt, staat hij tot medio mei aan de kant. Een comeback in het seizoen 2014/15 lijkt onwaarschijnlijk, al moet Barcelona nog wel bevestigen wat het precies van plan is met de Rode Duivel.

Update 27 november 18.20 uur - Rampaankoop Vermaelen maandenlang niet inzetbaar voor Barcelona
Het huwelijk tussen Barcelona en Thomas Vermaelen is nog geen gelukkige. De Belg, die voor vijftien miljoen euro werd overgenomen van Arsenal, moet een hamstringoperatie ondergaan en hij staat ‘vier tot vijf maanden’ aan de kant. Dat meldt Barcelona via de officiële kanalen. Het nieuws dat Vermaelen onder het mes zou gaan bij de vermaarde Finse chirurg Sakari Orava sijpelde woensdag al door en het wordt nu dus bevestigd.

Update 2 december 18.45 uur - Vermaelen moet vier maanden revalideren na succesvolle operatie
Thomas Vermaelen is dinsdag met succes geopereerd aan zijn hamstrings. Barcelona meldt dinsdagavond via de officiële kanalen dat de 29-jarige verdediger circa vier maanden uit de roulatie zal zijn. Vermaelen liet zich in Finland opereren door Sakari Orava, een specialist op het gebied van blessures van topvoetballers.

Denk je dat Thomas Vermaelen ooit echt een wedstrijd voor Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is Zubi op zijn best!

Meneer had waarschijnlijk vergeten dat Barca een transferban had. We mogen heel dankbaar zijn dat Bartra er is, anders kon het met een beetje pech weer een seizoen zijn zonder verdedigers.

Een geblesseerde verdediger kopen tegen advies van medische staf.... Zubi toch

26 november 2014 om 14:27

Ach dat valt wel mee toch? Gelukkig doet Douglas het wel goed

Maar serieus, ik snap niet hoe een miljoenenbedrijf zo'n incapabale bestuur heeft. Hoop dat de volgende verkiezingen daar verandering in gaan brengen.

26 november 2014 om 14:53

Inderdaad Douglas kan het wel

Het is te hopen dat Laporta terugkeert. Rosell, Zubi en Bartomeu hebben echt alles vernietigd.

28 november 2014 om 12:33

Macherano is er ook nog
Piqué _Macherano

Bartra_piqué

Verm_piqué.

Kan allemaal
Als hij heel blijft

Wat een man is dit toch ook he. Volgende Diaby? Waardeloos beleid van Barca om iemand als Thomas te halen..

26 november 2014 om 13:46

Niet waardeloos om iemand als Vermaelen te halen, fit en met speeltijd heeft die jongen veel klasse en kan die zeker mee bij Barca.
Waardeloos om een geblesseerde speler te halen.

27 november 2014 om 18:35

Ja maar hij is nooit fit

Ik snap echt niet waarom barca deze speler heeft gehaald. Wie weet haalt hij nooit meer een goed niveau.

Lang leven het aankoopbeleid bij Barca... Dit kan je toch niet menen? Ik snap niet waarom de scouts van Barca geen Marquinnos of Benatia hebben geadviseerd in plaats van deze middelmaatse verdediger. Maargoed mij maakt het niet heel veel uit, ik hoop dat ze in de volgende Clasico met Vermealen achterin spelen en Matthieu op de back, zou prachtig zijn met de vuurpijlen van Real voorin.

26 november 2014 om 08:50

Waarschijnlijk omdat Marquinhos onbetaalbaar is geworden...

26 november 2014 om 09:21

Je kan hem in de zomer ophalen voor letterlijk een schrijntje als je gaat kijken naar zijn kwaliteiten en potentie. Maar nee vervolgens gaan ze voor deze koekenbakker van een Vermealen, tja en dan vinden mensen het gek dat het niet loopt bij Barca, wat wil je met zulke ondermaatse spelers....

26 november 2014 om 12:26

Het is niet alsof ze komende zomer een transfer ban hebben ofzo. Ze hebben afgelopen zomer meerdere malen geprobeerd Marquinhos te halen maar de vraagprijs lag rond de 50 miljoen en dat waren ze niet van plan te betalen.

26 november 2014 om 09:35

Je hebt de tekst gelezen toch?

Vermaelen kan nooit in de volgende Clasico aanwezig zijn..

Bovendien is Matthieu aardig snel. Sneller dan Ramos en Pepe, en dat als centrale verdediger. Bovendien, waarom zou je Matthieu als back opstellen als je daar Alba hebt lopen?

Ik ga toch ook niet zeggen: 'ik hoop dat Real in de volgende Clásico Ronaldo als linksback posteert'?
Het slaat namelijk nergens op.

Edit:
Vervolgens heb je het over Marquinhos, PSG heeft in de zomer duidelijk gemaakt dat hij nergens heen gaat. Hij had ook nog een contract voor 4 jaar. Barcelona had wel een bod uit kunnen brengen, maar PSG zou dat nooit accepteren. Waarom zouden ze? Ze hebben geen geld nodig en hebben 1 vd beste toekomstige verdedigers in hun selectie..

Real heeft in mijn ogen de beste toekomstige verdediger. Snap niet dat ze deze zomer Pepe niet hebben verkocht, nu ze er nog wat voor konden vangen.

26 november 2014 om 10:05

Je moet het allemaal niet zo letterlijk nemen Isco en ga alsjeblieft de laatste Clasico kijken dan verwijderen je meteen je eerste stuk. Voor de rest blijf ik me afvragen waarom je op mijn bericht hebt gereageerd? Je zegt een hoop zonder enige argumenten dus dan kan je beter je mond houden...

26 november 2014 om 10:25

Zonder argumenten? Volgens mij kan je het niet hebben dat jouw stukje over Marquinhos gelijk de prullenbak in kan door mijn argumenten.
Als er iemand iets zegt, zonder dit te beargumenteren, ben jij het wel.

Dus omdat Matthieu 1 keer linksback gezet werd, is dit tekenend voor de rest van het seizoen + Clásico's?
Bovendien gebruik je daar ook geen argumenten voor.

Oh, en over Vermaelen heb ik geen argumenten nodig neem ik aan? (Er van uitgaande dat u wel de tekst hebt gelezen. Misschien ga ik te snel er van uit dat men de tekst leest en niet zomaar iets roept..)

26 november 2014 om 11:49

Ik durf toch wel te beweren dan Pepe en Ramos sneller zijn dan Mathieu. Maar misschien heeft dat met mn voorkeur te maken..

26 november 2014 om 12:14

Voorkeur? Wie sneller is, is iets dat gemeten kan worden, dat heeft niets met voorkeur te maken. Wie je beter vindt, heeft er dan weer wel mee te maken.

26 november 2014 om 13:11

@stan, Ik durf echter te beweren dat Mathieu makkelijk Pepe eruit rent .Zo snel is Pepe niet hoor. Is vooral een beer, die alles op fysiek doet maar totaal niet mee kan voetballen. Ramos daarentegen, hij is wel zeer snel.

26 november 2014 om 13:18

Nooit van je langzangzeleven is mathieu sneller dan Pepe of Ramos.
Arme stakker kan Isco amper bijbenen en dan doet hij het meeste met techniek geen snelheid.

Laat Mathieu een pakje marlboro opsteken hoor.

OT: dit is goed gehandeld door Arsenal 15 miljoen gratis binnen. Nu valt die prijs voor sanchez helemaal mee.

27 november 2014 om 19:33

Stan, dat heeft dan met je voorkeur te maken. Beide zijn aantoonbaar sneller.

Eigen schuld van Barcelona, dat is het risico van het binnenhalen van geblesseerde spelers. Geweldig bestuur heeft Barca waar de ene geen verstand van zaken heeft en de ander fraudeert. Pijnlijk hoe een prachtige club zoveel imagoschade kan leiden.

Jammer, vond vermaelen altijd wel een leuke verdediger. Helaas wordt hij de laatste jaren getergd door blessures en wie weet haalt hij nooit meer zijn oude niveau.

Vond het al een vreemde aankoop, zeker met alle betere alternatieven die er zijn.. Ik kan er niet wakker van liggen verder, heb niet zo veel met Barcelona. Wel triest voor Vermaelen.. die jongen moet er toch zó klaar mee zijn inmiddels.

Knappe transfer van Wenger, mss krijgt hij Diaby ook verkocht aan Barca

26 november 2014 om 10:30

Wenger wou hem eerst niet verkopen

26 november 2014 om 11:09

Onderhandelen noemen ze zoiets

26 november 2014 om 11:54

Hij wou hem eerst niet verkopen, maar uit respect liet hij hem vertrekken

26 november 2014 om 12:36

Als je 15 miljoen krijgt voor een Vermaelen die al bijna een jaar op de bank heeft gezeten en zelden fit is, kan je toch spreken over een geslaagde uitgaande transfer lijkt me

26 november 2014 om 13:00

Heb ik niet gezegd in tegendeel. Jij spreekt van Wenger maar als het aan hem had gelegen had hij gewoon nog bij Arsenal gespeeld, dat wil ik zeggen.

Knappe transfer van Wenger, mss krijgt hij Diaby ook verkocht aan Barca

Ik reageer hierop. Voor Arsenal een goeie zaak

26 november 2014 om 13:24

Sowieso een goede zaak dat Vermaelen vertrokken is bij Arsenal, hoewel ik hem graag zag spelen, als hij fit was.

Maar begrijp niet wat jij bedoeld, Wenger heeft gwn beslist om hem te laten gaan..

26 november 2014 om 13:46

Wat jij niet begrijpt is dat Wenger Vermaelen niet wou laten vertrekken, maar omdat hij kapitein was en veel respect toont voot Vermaelen wou hij hem deze transfer gunnen. Dus dan is deze transfer niet de verdienste van Wenger. Wat snap je hier niet aan? Goeie zaak voor Arsenal maar niet Dankzij Wenger

26 november 2014 om 13:56

Als Wenger hem niet wou laten gaan, zat hij nu nog bij Arsenal..

26 november 2014 om 14:15

Ok kereltje zo is het gegaan het is de verdienste van Wenger

26 november 2014 om 17:58

Djeezes wat ben jij voor een kwal. Het is toch simpel, als wenger niet verkoopt zit vermaelen gewoon bij arsenal. Wat is u punt eigelijk.....

27 november 2014 om 09:15

Dat jij zegt dat Wenger een mooie transfer heeft gedaan, en dat ik zeg dat dit niet zijn verdienste is. Man wanneer snap jij het eigenlijk? Heb ik nu al 5 x uitgelegd

27 november 2014 om 18:40

Jij lijkt niet te begrijpen dat Wenger over de transfers gaat bij Arsenal. Wenger is ook niet dom, als iemand 15 miljoen bied op Vermaelen, die al bijna heel het jaar geblesseerd is, is dat gewoon een buitenkansje. Wenger wou hem niet naar Manchester laten gaan, daar ben ik wel mee akkoord

27 november 2014 om 18:49

Bugsyn, dat jij je hier zo dom houdt en het niet probeert te begrijpen...

28 november 2014 om 09:42

Als Wenger over de transfers beslist dan moet je hem zeker de laan uitsturen

De zoveelste blunder van Zubizaretta.

Hoe lang mag die vent nog ongestoord zijn gang gaan ?

Vermaelen is bij Arsenal ook bijna niks anders dan geblesseerd geweest en het genie dat zich TD mag noemen bij Barcelona betaalt daarvoor dan 15 mio.

Geniaal ! Subliem !

Wat een topaankoop! Deze man was bij Arsenal al vaak geblesseerd en dan neem je dit risico voor 15 miljoen? Enige wat me bij is gebleven tot nu toe van Vermaelen bij Barcelona is zijn dikke auto die hij niet in de parkeergarage kreeg. Wat een held

Ongeloofelijk.. Lekker beleid zeg daae bij barca.

Wat een wanbeleid zeg, dit terwijl Mehdi Benatia voor appel en ei op te halen was bij AS Roma.
Ergens misschien beter want dan ontslaan ze die Zubi sneller.

Slimme aankoop van Barcelona, echt klasse

Het kan aan mij liggen, maar door te bevestigen dat barca heeft geïnformeerd naar een eventuele operatie voor Vermaelen, heeft die chirurg z'n beroepsgeheim geschonden. Vrij kwalijk lijkt mij

OT: wat een eindeloze pech voor Vermaelen, al jaren niet fit kunnen blijven

Typerend voor het beleid van Zubi en Laporte. Ongelofelijk hoe een club dat op eenzame hoogte stond zo de verdoemenis in word geholpen zonder dat er opgetreden word. Cruijff had beter daar kunnen beginnen met ze revolutie.

Dat kon je toch zien aankomen, Vermaelen heeft alleen maar blessures gekend.

Lol 'rampaankoop'... Was ook niet echt akkoord met deze aankoop van Barça maar om hem nu al zo af te schrijven is wel heel kortzichtig. Hij heeft gewoon pech dit seizoen, volgend seizoen kan hij even goed zijn waarde bewijzen voor Barça.

Het verhaal dat de medische staf van Barcelona hem meteen wou opereren toen ze hem kochten maar dat Zubizarreta hem persé fit wilde presenteren is inmiddels al bekend toch?

Dat is toch echt niet normaal, elke buitenstaander wist meteen dat Zubi zo hard door de mand viel na zijn eerste maanden en dat hij meteen had moeten vertrekken en nu zit hij er nog steeds !! What the hell?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren