Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Haaren tekent bij Dinamo: ‘Een grote stap in mijn carrière’

Laatste update:

De kans bestaat dat Ricky van Haaren zijn carrière voortzet in de Roemeense competitie. De 23-jarige middenvelder stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij ADO Den Haag, maar kan in de zomer transfervrij overstappen naar een andere club en gaat misschien naar Roemenië.

/

Volgens RTV Rijnmond is Van Haaren in gesprek met Dinamo Boekarest en is de voormalig jeugdinternational naar Roemenië afgereisd om rond te kijken. Dinamo is van oudsher een Roemeense topclub en werd achttien keer landskampioen, maar na een teleurstellende jaargang greep de ploeg naast Europees voetbal. Van Haaren zelf heeft evenmin een succesvol seizoen achter de rug.

ADO had geen plaats voor de middenvelder en verhuurde hem aan FC Dordrecht, maar met de Schapenkoppen eindigde Van Haaren op de laatste plaats in de Eredivisie en degradeerde hij dus naar de Jupiler League. De door Feyenoord opgeleide middenvelder, die ook het shirt van VVV-Venlo droeg, heeft eveneens de mogelijkheid om voor Dordrecht te blijven voetballen in de Eerste divisie.

Update 17 juni 20.25 uur - Van Haaren tekent bij Dinamo: ‘Een grote stap in mijn carrière’
Ricky van Haaren mag zich speler van Dinamo Boekarest noemen. De middenvelder heeft woensdagavond een tweejarig contract getekend bij de achttienvoudig kampioen van Roemenië. “Dit is een grote stap in mijn carrière. Ik hoop het vertrouwen van de club niet te beschamen en heb al gezien wat voor geweldige fans Dinamo heeft”, zegt de 23-jarige Van Haaren op de website van zijn nieuwe werkgever.

Denk je dat Ricky van Haaren in Roemenië gaat voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is hij niet iets voor een promovendus? Voor De Graafschap zou hij een prima versterking zijn denk ik

17 juni 2015 om 12:48

Hij weet al hoe degradatie voelt

Was 1 van de grootste talenten in de Feyenoord opleiding, echter nooit waar kunnen maken. Hoop voor hem dat het nou wel kan, maar zal wel een gevalletje vergetelheid worden..

17 juni 2015 om 12:54

Je hebt grote talenten en mega talenten! Hij was een groot talent, maar geen mega talent als vilhena, boetius, achabar (die zich nog echt moet bewijzen) of slabbekoorn en schuurman

17 juni 2015 om 13:07

Van zijn lichting was hij 1 van de besten. Of we dan conclusies moeten gaan trekken over zijn ontwikkeling, de kwaliteit van zijn lichting of het beoordelingsvermogen van Feyenoord wil ik daarbij in het midden laten.

17 juni 2015 om 14:55

Al die namen die jij net noemt kan ik toch echt niet scharen onder 'mega talenten'.

17 juni 2015 om 20:44

Idd, een speler als Nouri is echt een toptalent.

17 juni 2015 om 21:33

Tjaaa iedereen is tegenwoordig een top talent als ze maar een beetje kunnen voetballen.

17 juni 2015 om 21:59

hij was niet alleen 1 van de grootste talenten van Feyenoord maar van heel Nederland. Alleen bevestigt dit weer dat niet alles zegt want hij is wel ver afgezakt.
Zijn broertje is ook een groot talent hopelijk maakt die dat wel waar.

17 juni 2015 om 22:03

Vilhena en Boetius waren zeker mega talenten maar hebben wel een slecht jaar gehad en dit jaar moeten ze een stap maken om te bewijzen of ze goed genoeg zijn.
Achahbar was in de jeugd zeker een mega talent maar heeft ook een paar jaar stil gestaan, hopelijk gaat hij komend jaar alsnog doorbreken.
Slabbekoorn was altijd het grootste talent maar staat de laatste 2 jaar ook een beetje stil en van Schuurman verwacht ik zeker dat hij doorbreekt.

17 juni 2015 om 22:04

Nouri is ook een toptalent maar Schuurman is zeker niet minder.
En van Nouri moet je ook nog maar afwachten of hij het echt gaat halen.

17 juni 2015 om 22:21

Dat is met elk talent maar afwachten

18 juni 2015 om 17:28

klopt maar de ajacieden lijken al zeker te weten dat hun zogenaamde toptalentjes zeker gaan slagen. Net zoals ze dat zeker wisten met ligeon,bonevacia en castillion.

Ik d8 echt dat deze man al 28 was maar on: denk dat hij het niveau aan kan

Hij speelt bij ADO en de titel zegt ex-feyenoorder.. leuk dat t zo is ma de titel zou anders horen imo..

On: ik volg de roemeense competitie niet maar lijkt me niet echt trekken.kan iemand mij vertellen wat voor een competitie dat is?

17 juni 2015 om 22:05

Hij komt ook uit de jeugd van Feyenoord.

Er zijn toch heel wat Nederlanders die het goed doen in Roemenie... Andere omgeving kan wonderen doen.

17 juni 2015 om 13:05

Maar is het een wonder dat je het beter doet in een mindere competitie? Mag toch wel verwacht worden van een speler?

18 juni 2015 om 18:28

Maar doordat het niveau van Van Haaren in Roemenie gelijkstaat tot basisspeler middenmoot zal hij zich goed kunnen ontwikkelen omdat het veel minuten maakt.

Als je Midsjilan bekijkt, die staat/stond in de belangstelling van Psv
Quintin Martinus (oud Emmen) gaat nu naar Steau.
En ik geloof dat zij europees gezien toch wel redelijk mee komen tot de top van de eredivisie...

17 juni 2015 om 13:28

Nicandro Breeveld is er kampioen geworden met Steaua Boekarest. Zou leuk zijn dit avontuur voor Van Haaren. Spelen in de Jupiler League kan altijd nog.

Van Haaren was altijd een heel groot talent, maar zag hem de laatste wedstrijd van Dordrecht spelen en man man man wat is die jongen fors geworden zeg... Zelfs Theo Janssen was afgetrainder in zijn nadagen.

Ik vind deze jongen zo slecht, snap ook volledig dat in Nederland niemand hem wilt hebben.
In Roemenië zullen ze waarschijnlijk denken dat hij aardig kan ballen omdat hij voorheen een groot talent genoemd werd maar die zullen van een koude kermis thuiskomen als ze deze jongen halen.

Leek mij in zijn laatste wedstrijden met Dordrecht toch een kilootje of 7-8 te zwaar.
Leuk spelertje was het ook bij jong Oranje, maar heeft niks meer laten zien na zijn vertrek bij Feyenoord.

Die kans moet ie pakken als dit verhaal klopt. Verdient wel lekker, is ook een grotere stap omhoog in mijn ogen

17 juni 2015 om 21:06

Van Dordrecht naar Dinamo Boekarest is het wel een stap hoger, maar zoveel stelt dat Roemeense competitie nou ook weer niet.

Prima stap. Grote club, ongetwijfeld een leuk salaris en een mooi land met prachtige vrouwen. Bovendien kan je carriere in positieve zin apart verlopen. Breeveld bijvoorbeeld die van Jupiler League naar Play-Offs Champions League ging.

18 juni 2015 om 09:16

Breeveld heeft wel meerdere clubs al gehad in Roemenië om deze stap te maken, maar als Van Haaren dezelfde weg kan bewandelen zou dat een mooie toekomst zijn voor hem!

Haha, als je sommige mensen ook hoort praten over Roemenie.
Met dat mooie salaris valt het wel mee, Dinamo zit dik in de schulden daarom mogen ze Europa niet in. Met de vrouwtjes, ja helemaal waar, het zijn de mooiste van Europa naar mijn idee (woon zelf in Roemenie).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren