Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Aanholt vindt nieuw emplooi in Premier League

Laatste update:

Na tweeënhalf jaar voor Vitesse te hebben gespeeld, komt Patrick van Aanholt volgend seizoen uit in de Premier League. Niet voor Chelsea, maar voor Sunderland: Van Aanholt is al medisch gekeurd door the Black Cats en als al het papierwerk is afgerond tekent hij een contract voor vier seizoenen in het Stadium of Light. Het is niet bekend wat Sunderland betaalt voor de back.

/

De deal zal in het aankomende weekend afgerond worden. Van Aanholt is volgens FOX Sports al met zijn nieuwe ploeg mee naar Portugal, waar Sunderland zich voorbereidt op het nieuwe jaar in de Premier League. De nummer veertien van het afgelopen seizoen zat na het vertrek van Andrea Dossena en Marcos Alonso zonder een pure linksback in de selectie en lost dat probleem nu op met de komst van Van Aanholt.

De tweevoudig Oranje-international speelde al wel eens in de Premier League, maar kwam als speler van Chelsea niet verder dan twee competitiewedstrijden en speelde op huurbasis bij Wigan Athletic drie wedstrijden op het hoogste Engelse niveau. In het shirt van Vitesse kwam de 23-jarige Van Aanholt tot 67 competitieduels in de Eredivisie.

Update 20.40 uur - Van Aanholt vindt nieuw emplooi in Premier League
Het hing al in de lucht en vrijdagavond maakt Sunderland inderdaad melding van de komst van Patrick van Aanholt. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij the Black Cats. Van Aanholt, de vierde zomeraankoop van Sunderland, wordt overgenomen van Chelsea. De voorbije twee seizoenen speelde hij op huurbasis bij Vitesse.

Patrick van Aanholt is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Feyenoord hem niet heeft gehaald. Een zeer goede linksback helemaal in aanvallend opzicht

25 juli 2014 om 16:44

Ik blijf het zelf ook raar vinden dat in plaats van jezelf erg te ontwikkelen bij een NLse topclub spelers altijd voor hun kans gaan in het buitenland en dan hopeloos falen.

25 juli 2014 om 16:51

Dit is toch een iets andere situatie. Hij heeft een dikke 2 jaar heel goed gepresteerd bij Vitesse, Feyenoord heeft een leegloop en kan floppen dit jaar, Ajax heeft prima backs en PSV wil andere posities versterken.
Zo een gekke stap is het dus niet en al helemaal niet als je bekijkt dat Sunderland niet eens backs heeft op ditmoment.

Geef hem geen ongelijk. Je speelt 2x per jaar tegen City, Utd, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham Everton ipv 2x tegen Ajax en PSV en een paar qedstrijdjes Europa league tegen onbekende oostblokclubs.

Gewoon een goede slimme beslissing van van Aanholt

25 juli 2014 om 17:00

Ben het eens met benjj in dit gevel. Van Aanholt heeft al aardig wat eredivisiewedstrijden gespeelt en een stap binnen Nederland zou geen echt grote vooruitgang meer zijn. Daarnaast is de Premier League wel echt een competitie die hem op het lijf is geschreven. Hij heeft alles wat er nodig is om daar te slagen. Daarnaast is Sunderland zelf niet van zodanig hoog niveau dat hij niet in aanmerking komt voor een basisplaats. Dat gaat hem daar wel lukken. En dan speel je dus inderdaad tegen een heel mooi rijtje clubs die van veel hoger niveau zijn als de Nederlandse clubs. Daar wordt je als speler ook beter van.

25 juli 2014 om 18:40

Tuurlijk is een stap binnen Nederland wel een goede vooruitgang. Met Ajax voor het kampioenschap spelen en minimaal 6 CL wedstrijden. Daarnaast de ultieme druk van een topclub, heel ander sportklimaat en betere trainers. Dat is wel degelijk een stap vooruit. De vraag is, moet je grote vooruitgangen willen maken. Kleine stapjes werkt beter, is wel gebleken!

25 juli 2014 om 19:45

Ajax heeft Boilesen, Dijks en Blind dus dat was sowieso geen optie. En het is nou niet zo dat hij een een megastap neemt want er is vrijwel geen concurrentie en het is ook geen topclub. Ik kan nou ook niet echt een betere linksback bedenken in de Eredivisie, misschien Blind maar dat is een cvm

26 juli 2014 om 02:55

@PSV -ado wel handig dat ze dan uberhaupt interesse hebben he, voordat je begint te zeiken.

26 juli 2014 om 12:46

He chagrijn, ik reageer op het feit dat hij het over vooruitgang in de eredivisie heeft. En dat dat in mijn ogen wel mogelijk kan zijn.....nergens zeg ik dat het dom is dat hij Ajax laat lopen ofzo!

25 juli 2014 om 16:45

Aanvallend sterk, verdedigend vergelijkbaar met Willems. Loopvermogen ook enorm, wil nog wel eens steken laten vallen. Persoonlijk denk ik dat hij er al snel naast staat bij Sunderland.

25 juli 2014 om 16:52

Ja precies, al vind ik Van Aanholt beter dan Willems. Ik schat Nelom slechter in dan Van Aanholt. Jammer dat we hem niet op NL velden zien.

25 juli 2014 om 16:55

Goede keuze voor Sunderland heeft die gemaakt hij is er klaar voor denk ook niet dat hij er zo snel naast zal staan want hij heeft duidelijk stappen gemaakt de laatste 2 jaar ook weet hij al hoe het is om in Engenland te spelen.

Erik Pieters had 2 hopeloze seizoenen voordat hij naar Stoke City ging en is daar ook erg belangrijk dus waarom van zou van Aanholt dat niet kunnen terwijl die de laatste 2 jaar veel stappen heeft gemaakt.

25 juli 2014 om 17:12

Omdat Pieters verdedigend wel zijn taken uitvoerd. Het is dat Alonso niet langer is gebondne aan Sunderland, die schatte ik toch nog 1 klasse beter in.

25 juli 2014 om 18:02

Fabio Coentrao, Jordy Alba en Gibbs zijn verdedigend ook niet zo heel sterk maar spelen toch bij madrid, Barcelona en Arsenal. De backs van Sunderland zullen wel gelegenheid krijgen om aan te vallen ze hebben daar wel spelers voor als de backs gaan opkomen zullen spelers als Cattermole meer verdedigend werk moeten opknappen. Ze moeten wel even een goede vervanger halen voor Ki sung-yuen die ongelofelijk veel verdedigende werk uitvoerde afgelopen seizoen en ook nog eens heel belangrijk was bij aanvallen snap echt niet waarom die werd uitgeleend door Swansea die kan bijna alles.

Goede stap. Bij Chelsea zou die het niet redden en bij Vitesse wel uitgekeken. Hier kan die zich verder ontwikkelen en misschien over 2/3 jaar alsnog de stap maken in Engeland of ergens anders.

Gefeliciteerd van Aanholt! Weet zeker dat je daar je kwaliteiten kunt laten zien!

Wat had dit een aanwinst geweest voor Feyenoord. Zoveel beter dan onze vriend Nelom. Helaas!

25 juli 2014 om 20:35

Kongolo en Woudenberg kunnen er ook spelen. Vooral van de laatstgenoemde ben ik zelf onder de indruk.

De deal is zojuist bevestigd door Chelsea. Succes bij Sunderland!

26 juli 2014 om 02:39

Fijn voor hem, daarbij als die het goed doet daar, dan is de stap hogerop al snel gemaakt. Maak het iig weer een stuk interessanter om naar Sunderland te kijken.

Bij Chelsea blijven was geen optie. Fijn dat hij zijn conclusie daaruit heeft getrokken. Hij gaat nu naar een mooie club in de Premier League waar hij hopelijk wat aan speeltijd komt. Ik denk dat hij een van de weinige linksvoetigen in de selectie is en vooralsnog is er geen andere linksback bij Sunderland. Veel succes bij je nieuwe club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren