Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Uit ziekenhuis ontslagen Piqué wil maandag weer beginnen

Laatste update:

Willem II-verdediger Mitchell Piqué is nog niet voldoende hersteld om het ziekenhuis woensdag alweer te mogen verlaten. De routinier werd dinsdag onwel en werd met de ambulance afgevoerd. Voorlopig mag Piqué nog niet naar huis; hij moet sowieso nog een nacht in het hospital doorbrengen.

/

De 33-jarige linksback, die de training van de Tilburgers dinsdag moest afbreken en vervolgens naar het ziekenhuis werd gebracht, moet daar voorlopig blijven. Een woordvoerder van Willem II heeft aan De Telegraaf laten weten dat er meer onderzoeken gedaan zullen worden, om uit te vinden wat Piqué precies mankeert. De verdediger kwam dit seizoen tijdens vijftien competitieduels in actie voor zijn club.

Piqué verruilde ADO Den Haag in 2011 voor de Tricolores, die als promovendus de laatste plaats in de Eredivisie bezetten. De linkspoot begon zijn carrière bij Ajax, waar hij de jeugdopleiding doorliep en het eerste elftal haalde. Piqué kwam nadien ook nog uit voor FC Twente, Haarlem, RBC Roosendaal, FC Oss, SC-Cambuur Leeuwarden en Excelsior.

Update 21 februari 15.00 uur - Onwel geworden Willem II'er wacht aanvullend onderzoek
Het is nog altijd niet duidelijk wat er aan de hand is met Mitchell Piqué. De verdediger van Willem II werd dinsdag naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij onwel was geworden tijdens de training. "De onderzoeken die Piqué in het ziekenhuis heeft ondergaan geven nog geen compleet beeld over hetgeen hem is overkomen", schrijft Willem II op de officiële website van de club. "Aanvullend onderzoek is derhalve nodig."

Update 22 februari 12.35 uur - Uit ziekenhuis ontslagen Piqué wil maandag weer beginnen
Mitchell Piqué verwacht maandag weer zijn opwachting te kunnen maken op het trainingsveld van Willem II. De 33-jarige linksback liet tegenover Voetbal International weten de intensiteit weer rustig te willen opbouwen. De verdediger verbleef twee nachten in het ziekenhuis nadat hij dinsdag onwel werd op de training. Het duel van zijn ploeg met NEC, dat voor vrijdagavond gepland staat, ziet hij thuis vanaf de bank.

Denk je dat Mitchell Piqué snel weer zal mogen voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Triest nieuws dit. Net nu hij terug is van zijn blessure overkomt hem dit. Beterschap Mitchell!

20 februari 2013 om 16:34

Inderdaad erg sneu voor Pique. Hopen dat het meevalt.

Wat ik echter bijna net zo triest vind is de poll bij dit artikel. Hoe kunnen wij hier nou iets zinnigs over zeggen? Gaat echt nergens over.

22 februari 2013 om 00:48

Haha wat een belachelijke poll weer. Sorry dat ik erom lach. Maar soms denk ik jongens laat gewoon die poll een keer zitten. Wat amateuristisch weer.

Hospital is geen Nederlands woord, Hospitaal wel. Kan iemand dat doorgeven aan de bonobo's?

20 februari 2013 om 13:27

Hospitaal na een komma is ook niet juist.

20 februari 2013 om 14:46

Ziekenhuis is ook een Nederlands woord.

20 februari 2013 om 14:53

Lekker belangrijk, de inhoud van de tekst lijkt me niet echt reden om over zoiets kleins te beginnen....

Ontopic: Triest voor die jongen, heel veel beterschap gewenst!!!

20 februari 2013 om 15:16

Setto

Helemaal mee eens. Het taalgebruik is van zowel de reaguurders als van de site zelf echt dramatisch...

ON: Onwel geworden betekent vaak hartproblemen.. Hoop echt voor hem dat 'ie in alle gezondheid verder kan spelen, al dan niet met een Icd..

Nu kan Sofian Akouili zich bewijzen.

21 februari 2013 om 10:02

Sofian Akouli is officieel een centrale verdediger, maar wordt vaker ook als rechtsback gebruikt. Dus of Pique wel of niet speelt doet er niet toe voor Akouili!

21 februari 2013 om 18:04

Oh, ik dacht linksback ipv rechtsback ;p

Hopelijk komt Piqué er boven op is natuurlijk geen sterkhouder van Willem 2 maar het is gewoon een goeie speler voor Willem 2. Ik wens Piqué beterschap hopelijk komt hij er snel boven op.

beterschap mitchell!!

Rot nieuws dit!
Hoop dat het snel weer beter met hem gaat en dat hij niks ergs heeft!
Beterschap Mitchell!!!!!!!!!!!!!!!

Nuttige speler voor Willem II. Hopelijk kan hij snel weer gaan voetballen.

Hopen dat er snel duidelijkheid komt en dat het meevalt. Even een vraag tussendoor. Ik vond hem de laatste keer dat ik hem zag spelen een behoorlijke buik hebben. Is dit zo of is het gewoon gezichtsbedrog omdat hij zo klein is en een vrij ruim shirt aan heeft?

22 februari 2013 om 14:17

Volgens mij is het niet dat hij een buikje heeft maar is het meer zijn bouw.

Vandaag twitterde hij dat hij het ziekenhuis mag verlaten. Mitchell van harte beterschap. Hopelijk zien we je weer snel op het veld terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren