Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: UEFA Cup-winnaar is nieuwe trainer van Drenthe in Turkije

Laatste update:

Royston Drenthe krijgt een nieuwe trainer bij Kayseri Erciyesspor. Trainer Mehmet Özdilek heeft zijn ontslag ingediend. Erciyesspor heeft vier wedstrijden op rij verloren en staat momenteel op een zestiende stek in de rangschikking van de Turkse Süper Lig.

Kayseri Erciyesspor heeft dit seizoen twintig punten verzameld en de afstand naar de vijftiende stek in de rangschikking is zeven punten. In het restant van het seizoen zal die vijftiende plek wel bereikt moeten worden, anders degradeert de club van Drenthe naar het tweede niveau.

De vereniging heeft het nieuws op de officiële website inmiddels bevestigd en de club is op zoek naar een nieuwe manager. Özdilek had een contract voor anderhalf jaar en in het verleden was hij trainer van clubs als Gençlerbirligi en Antalyaspor.

Update 29 maart 19.25 uur - UEFA Cup-winnaar is nieuwe trainer van Drenthe in Turkije
Fatih Tekke is de nieuwe trainer van Kayseri Erciyesspor. De 37-jarige oud-aanvaller gaat daarmee zijn eerste echte trainersklus aan, want hij heeft tot dusver alleen nog ervaring opgedaan als assistent-coach van Turkije Onder-23. De oud-international speelde voor onder meer Trabzonspor, Rubin Kazan, Zenit Sint-Petersburg en Besiktas en met Zenit won hij in 2008 de UEFA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat blijft Drenthe toch een slecht verhaal. Is nu 27, zoal denk ik nog 5 jaar blijven zwerven tot hij zijn schoenen ophangt, en niemand zal het wat uitmaken.

24 maart 2015 om 17:43

Inderdaad zeg wat een lampenkap deze jongen. Om te janken! Zo'n fysiek, zo'n technisch talent, maar toch oh zo'n beperkte instelling en intellect. Wat een domme jongen is dit zeg. Heeft genoeg kansen gehad om zich te herpakken, maar is te arrogant en te ondankbaar om te werken voor zijn geld of om zich zelfkritisch op te stellen. Zonde!

24 maart 2015 om 17:56

Fijn dat jullie jullie mening hier delen al met al is dit natuurlijk het medium daarvoor. Maar hou aub voortaan je nonsens voor je, bedankt.

On; drenthe keert binnekort wel terug naar de eredivisie. Is nergens geslaagd maar wel centen verdiend. Geen impossante carriere maar dat is ook niet aan een ieder gegund.

24 maart 2015 om 18:06

Hoe kan hij terugkeren naar de Eredivisie? Niemand hier moet iets van hem.

24 maart 2015 om 18:29

Nonsens? Misschien kan jij ons dan even uitleggen waarom jij vindt dat drenthe een intelligente, hardwerkende en realistische jongen is? Ben erg benieuwd...

24 maart 2015 om 18:40

intelligent omdat hij graag terug wil naar Feyenoord.

24 maart 2015 om 19:40

Het is niet alleen Drenthe. Ook mijn één van favoriete spelers Ryan Babel was een veel belovend talent bij Ajax. Maar maakte op het verkeerde moment de keuze om naar Liverpool te verhuizen. Kwam terug voor een jaartje bij Ajax. Ik was zo blij als een kind dat de verloren zoon weer naar huis kwam. Maar het bleek dus maar voor een jaar te zijn. Nu speelt hij dan wel iedere week bij Kasimpasa. Maar wat zie ik hem nogmaals terug in de Arena. Zelfde geldt voor Assaidi. Die nu helemaal van de radar is verdwenen. Waar speelt die nu? Ergens in Qatar ofzo toch? Elia maakte fout om naar een club als Juventus te gaan. Waar hij gefaald heeft. Ging naar Werder Bremen en ook daar liep het tot nu toe nog op niets uit. En nu bij Southampton speelt hij ook niet vaak volgens mij. En Bouy maakte die fout ook om op zeer jonge leeftijd naar Juve te verkassen. En al die jeugdspelers van Ajax, Feyenoord, PSV enz. die naar clubs als Man. Utd, Chelsea, Manchester City enz. zijn vertrokken. Die komen net als bijvoorbeeld Bruma weer net zo hard terug naar Nederland. Omdat ze niet goed genoeg zijn voor de top. Maar bij PSV spelen is ook geen straf hoor. Je doet in ieder geval mee met de eerste drie. Hoeveel van zulke spelers die denken dat ze de top aan kunnen volgen er nog. Kishna, El Ghazi, Depay ik moet het eerst nog maar eens eventjes zien. Depay wel denk ik. Maar Kishna en El Ghazi die op een dag willen spelen in het maagdelijke witte shirt van 'el Galacticos' Real Madrid dus heb ik zo mijn twijfels denk niet dat ze dat niveau aan kunnen ook niet op een dag. Laten ze eerst maar laten zien dat ze iedere week goed kunnen presteren voor Ajax.

29 maart 2015 om 20:24

Drenthe is alles behalve arrogant. Misschien niet de meest intelligente jongen maar zeker geen kwade gozer.

24 maart 2015 om 18:26

Goedkoop scoren dit.

Het gaat hier om de trainer en niet Drenthe.
Hij doet trouwens niet verkeerd op t moment.

24 maart 2015 om 18:41

hij is ook gewoon een goede speler.

25 maart 2015 om 00:32

Ach laat die jongen nu toch met rust. Dat gezeur over Drenthe altijd. Ja hij heeft verkeerde keuzes gemaakt qua mentaliteit etc. Daar is die zelf ook wel achter gekomen. Als hij nog kan genieten van een potje voetbal in een ander land, laat hem dan lekker.

Hoeveelste trainer is dit al dit seizoen voor Kayseri Erciyes? Volgens mij wordt het de vierde?

24 maart 2015 om 18:22

Ja ze hadden hiervoor Tutuneker en daarvoor Bulent Korkmaz. Beter dat ze gaan degraderen, want je kan niet van trainer blijven veranderen in Turkije. Meestal wordt het niks met dat team. Was vroeger een supervoetballer, maar dat was Bulent Korkmaz ook. Als trainer zijn beide heel slecht.

24 maart 2015 om 18:25

Sifo heeft het als trainer van Antalyaspor toch heel goed gedaan.

24 maart 2015 om 18:32

Ja dat wel, ook bij Genclerbirligi ging het wel goed dacht ik. Niet de makkelijkste club om te coachen, maar daarna bij Rizespor na een aantal wedstrijden was die weg en nu bij Erciyes. Hij zal vast wel weer een club vinden een laagvlieger.

24 maart 2015 om 19:24

Kan toch niet... Ze moeten echt invoeren dat je max twee trainers per seizoen kan, tenzij er een goede reden is.. Als je vier trainers in één seizoen hebt gehad dan ligt het toch niet aan de trainer?

29 maart 2015 om 19:40

trainers hebben sowieso slechts een marginale rol

Dat er nog wat hem op voetbalzone komt. Totaal niet boeiend.

Welkom aan boord Fatih Tekke. Tenzij je een wonder kan verrichten, zal Erciyes alsnog wel degraderen. Spelen op een niveau dat te goed is voor de ptt 1.lig en weer te laag voor de super lig. Ben blij dat Kayserispor weer gaat promoveren. Die zijn wel super lig waardig.

29 maart 2015 om 21:38

Lol. Kayserispor en Kayseri Erciyes wisselen steeds af.

30 maart 2015 om 03:04

Broer spelers als Edinho, Drenthe, Diakhate en Murat Yildirim zijn toch best wel aardige spelers. Erciyes heeft een hele grote fout gemaakt door steeds van trainer te wisselen. Ik heb een aantal wedstrijden van ze gezien, en elke wedstrijd stond er steeds verschillende spelers en formatie. Ene keer had je voorin Vleminkx en Necati. Andere keer had je alleen Edinho. Heel apart allemaal. Gelukkig komt Kayserispor wel terug, maar Erciyesspor komt een tijdje niet terug met heel weinig supporters....

30 maart 2015 om 03:43

Tja die supporters stellen zeer teleur. Het voetbal leeft niet in Kayseri helaas. Erciyes heeft genoeg kwaliteit maar ze spelen als amateurs. Ben blij dat Kayserispor terugkomt. Drenthe mag transfervrij weg als Erciyes degradeert. En die Edinho heeft een mentaliteit van 0 helaas.

Een ervaren trainer hebben zou toch wel beter zijn geweest

4e coach al van dit seizoen
helal olsun

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren