Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Twente verhuurt Arnautovic aan Inter

Laatste update:

De clubs maken nog geen melding van de transfer, maar volgens zaakwaarnemer Rob Groener is Marko Arnautovic definitief speler van Internazionale. De belangenbehartiger meldt tegenover Oostenrijkse media dat zijn cliënt woensdag zijn handtekening heeft gezet onder een contract. Twente en Inter zouden elkaar gevonden hebben in een transfersom van om en nabij tien miljoen euro.

De doorbraak in de slepende transfer is mogelijk gemaakt door het voorspoedige herstel van de stressfractuur in de voet van Arnautovic, schrijft De Telegraaf. De Oostenrijker raakte in de verloren bekerfinale tegen SC Heerenveen geblesseerd aan zijn voet en zag daardoor een transfer naar Chelsea afketsen. Ook Inter haakte in eerste instantie af, maar de Italianen wilden de komst van Arnautovic niet direct opgeven.

De landskampioen liet de aanvaller enkele weken na de eerste keuring opnieuw testen en ditmaal waren de artsen positiever gestemd. De afgelopen weken revalideerde Arnautovic in Milaan en die revalidatie verliep zo voorspoedig, dat de eerder uitgesproken intentie van de clubs om de transfer door te schuiven naar de winterstop achterhaald raakte. Twente, dat in Miroslav Stoch al een vervanger in huis heeft, heeft Arnautovic nu alsnog laten gaan.

Arnautovic werd al op jonge leeftijd naar Enschede gehaald en maakte in het seizoen 2006/07 zijn debuut voor de hoofdmacht van Twente. De dribbelaar mocht in april een kwartier meespelen tegen PSV en verscheen twee weken later ook tegen NAC Breda in het veld. Pas afgelopen seizoen, onder Steve McClaren, beleefde de Oostenrijker zijn definitieve doorbraak. Arnautovic speelde in het seizoen 2008/09 28 competitieduels, waarin hij twaalf keer scoorde.

Update 10:09 uur – Twente bevestigt vertrek Arnautovic
De kogel is definitief door de kerk: Marko Arnautovic vervolgt zijn loopbaan bij Internazionale. Nadat zaakwaarnemer Rob Groener al meldde dat zijn cliënt een contract had ondertekend, meldt Twente nu ook op de officiële website dat de transfer in kannen en kruiken is. Arnautovic wordt voor één seizoen verhuurd aan Inter, waarbij is overeengekomen dat Inter de aanvaller definitief overneemt indien hij in een bepaald aantal wedstrijden actief is geweest.

Indien Inter gedurende de huurperiode de optie tot koop niet licht, keert Arnautovic terug naar FC Twente, waarbij de speler en FC Twente een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar zijn overeengekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me ook te vroeg deze stap. Was misschien beter geweest als Inter hem een jaar terug had verhuurd aan Twente of verhuurt aan een andere Serie A-club om ervaring op te doen.

6 augustus 2009 om 11:51

Het is ook te vroeg voor zo'n jongen. Maar aan de andere kant hij heeft wel veel potentie voor een topper.

Lijkt me een goede overeenkomst. Ben wel benieuwd na hoeveel wedstrijden ze Marko definitief moeten overnemen en welk bedrag hiermee is gemoeid.
Maar naar dat bedrag kun je alleen maar gissen. Zowel Inter als Twente hebben geen aandeelhouders dus dan word het transferbedrag meestal niet bekend gemaakt.

Twente blij door de miljoenen, want Marko wil toch niet meer voor Twente spelen. Marko blij omdat hij bij Inter mag spelen. En Inter heeft zijn gewenste speler ook.

6 augustus 2009 om 13:59

volgens mij 10 mil.....dit staat er namelijk:
"twente en Inter zouden elkaar gevonden hebben in een transfersom van om en nabij tien miljoen euro."

Ben ook bang dat het 1 grote flop word,de persoonlijkheid van deze jongen is ook niet geweldig.

6 augustus 2009 om 10:46

Ik denk wel dat ze 2x nagedacht hebben als ze 10 miljoen euro voor een tiener uitgeven..

Ik heb ooit Rene v d gijp horen zeggen dat hij veel van Zlatan Ibrahimovic weg heeft.
Daar waren ze toen bij voetbal insite met ze alle snel eens dat hij het in zich heeft.
Alleen waar hij nu al stond was het grooste verschil van mening.
Dus Inter heeft op volger binnen van Zlatan.

6 augustus 2009 om 08:51

Zlatan was mentaal veel sterker en sportief veel verder toen hij naar Italië vertrok, ik denk dat Arnautovic het veeele malen moeilijker gaat krijgen daar, als ie dat talent al heeft, want dat betwijfel ik ook nog steeds. Opvolger van Ibrahimovic worden is maar weinig spelers gegeven.

6 augustus 2009 om 10:13

Inderdaad Afcaxx, het lijkt me duidelijk dat Zlatan al veel verder was dan deze speler.

Ik gun hem het beste en misschien zit ik er helemaal naast, maar ik denk dat we in het eerste van Inter niet veel van deze speler gaan horen.... als dat wel zo is.... dan zal Inter geen top jaar draaien...

6 augustus 2009 om 10:41

toen zlaten zo oud was legde hij in zijn eentje een hele verdediging in de luren dat doen arnoutovic niet. en zlatan heeft ook nog eens een veel beter schot.

6 augustus 2009 om 12:02

Toen Zlatan zo oud was was hij bij Ajax alleen goed op de training.
Ik heb er alle vertrouwen in dat Arnautovic het tot de top gaat brengen.
Hij is een zeer complete aanvaller.
Met zijn mentaliteit vind ik ook niet heel veel mis in tegenstelling tot velen hier. Hij lijkt zeer arrogant door zijn loopje en zijn kop, maar ik denk dat hij tot heel veel bereid is om de echte wereldtop te halen.

lekker extra zakcentje voor Twente dit aangezien ze de vervangers al hebben gehaald .. benieuwd of er nog een nieuwe linksback gaat komen (marek Cech zou toch in de belangstelling van Twente staan?).

Zal misschien net zoiets gaan worden als Drenthe. In potentie wel een top-speler... Hij heeft alles in huis om te slagen maar misschien is het nu nog te vroeg om gelijk naar een europese top-ploeg te gaan!

Desalnietemin denk ik dat hij wel zal kunnen slagen!

Succes Arnautovic

Maak van die 10 miljoen euro maar 15 miljoen, dat komt dichter bij de waarheid.

Het laatste voorstel van Inter was een half jaar huren voor 5 miljoen en daarna kopen voor 9 miljoen, met Chelsea was al een akkoord voor 15 miljoen voordat Arnautovic geblesseerd raakte Met deze bedragen is een transfersom van 10 miljoen (minder dan we voor Elia kregen) niet erg geloofwaardig.

6 augustus 2009 om 10:35

15 miljoen is natuurlijk veel te veel voor arnautovic, als je kijkt dat
Berg maar 10,7 oplevert en veel meer heeft laten zien in en de eredivisie en ek onder 21. qua potentie doen ze niks voor elkaar onder, kunnen allebei wereldtoppers worden.

6 augustus 2009 om 11:27

Kun je misschien de conclusie trekken dat twente beter gehandeld heeft, want ze betalen eerst voor het lenen en daarna nog de transfer soms zoals Riche zegt. Overigens vind ik ze van hetzelfde niveau, denk alleen dat Berg wat verstandiger is.

6 augustus 2009 om 11:41

of twente beter heeft gehandeld weet ik niet, de constructie die ze nu hebben komt alleen maar omdat arnautovic geblesseerd is.

geluk bij een ongeluk dus.

6 augustus 2009 om 15:49

@ Fcgnr1

Marko is 3 jaar jonger dan Berg en scoort als rechtsbuiten 12 x in 28 wedstrijden. Berg scoort als spits 17 x in 31 wedstrijden maar daarvan kwamen er 5 vanaf de penalty stip.

Buiten het feit dat je beide spelers eigenlijk niet met elkaar kunt vergelijken kun je op basis van deze cijfers al concluderen dat Arnautovic beduidend meer potentie heeft dan Berg.

6 augustus 2009 om 12:57

deze man zal wel mee onderhandeld hebben, of de jongens van inter persoonlijk opgebeld hebben dat 10 miljoen niet voldoende is.

Aardige voetballer, maar Inter ? kom op misschien dat hij een paar bekerwedstrijden mag spelen en af en toe een invalbeurt maar hier is hij nog lang niet klaar voor.
Overigens Inter koopt wel vaker " talenten"om ze vervolgens geruisloos te laten vertrekken omdat bijv een coach als Mourinho toch liever Eto'o ziet spelen..maar ja dat is niet gek toch..

Denk dat we prima vervangers hebben gehaald. Maar een linker verdediger moet er nog komen,hoe staan de zaken er voor. En wat zou het mooi zijn wanneer Vennegoor of Hessselnk als toetje er nog bij kwam. dan hebben we de beste selectie van Nederland.!!

6 augustus 2009 om 12:15

Sure keep on dreaming, Fct komt met of zonder Vennegoor (die trouwens een contract bij Malaga heeft) echt niet de beste selectie van de Eredivisie. Ik vindt Ajax en Psv er nog wel een paar stapjes bovenstaan.

Ontopic: Deze transfer komt te vroeg voor Marko 'drenthe' Anrnautovic.

10 miljoen .. dat is toch mooi voor twente.
dat moeten ze gebruiken om Denneboom te ruilen met Marek Chech + 1 Miljoen erbij .
Ook kunnen we de uitbreiding in april van het stadion met dit geld deels zelf financieren zodat we daar niet meer schulden krijgen en alles nog sneller gaat : )

Ben ik nou de enige die die foto een beetje raar vindt? Sta je met je nieuwe trainer te praten, hou je je pet op....

Hij gaat het door zn mentaliteit juist wel waarmaken denk ik, zlatan en balotelli hebben het met al hun trekjes ook vrij aardig gedaan dacht ik zo.

6 augustus 2009 om 10:58

haha nee het viel mij ook als eerste op. die houding alleen al. maar ja het is wel mourinho die voor je staat, ik zou het ook spannend vinden want als die man in je gelooft, dan gaat hij het maken.

succes markootje tussen de grote mannen.

6 augustus 2009 om 12:54

Spannend? Het is gewoon een trainer, je bent toch ook niet zenuwachtig als je met je nieuwe trainer van de eerste selectie staat te praten bij je eigen clubje..

Hij zou daar vol zelfvertrouwen moeten staan, Mourinho is ook gwoon een mens.. Echter wel een die veel bewezen heeft op voetbalgebied.. maar om daar nou zenuwactig voor te zijn?

6 augustus 2009 om 14:33

Als je van Twente naar Inter gaat en van Mclaren naar Mourinho dan denk ik dat je als jong pikkie best even een brok in je keel hebt.
Kan jij wel heel nuchter gaan lopen doen, maar uiteraard vindt Arnautovic dat spannend

6 augustus 2009 om 14:35

Gast, hij loopt op krukken, dat is reden wrm hij er zo bij staat...

6 augustus 2009 om 12:55

Lijkt net of hij op zijn kop krijgt van Mourinho .

On: Eindelijk krijgt hij zijn transfer waar hij zo lang op heeft zitten wachten. Goed geld vangen is voor Twente nooit erg.

bedankt voor bewezen diensten........
strik erom en bedankt voor de centen (nu is het wachten op nog wat modder heen en weer gooien)

De transfersom zal deels aangewend kunnen worden om in de opvolging van de nu toch wel ernstig versleten Perez te voorzien. Reken maar dat Munsterman jacht gaat maken op Keisuke Honda, die Twente in de toekomst sportief verder kan brengen een ook nog eens een enorme restwaarde heeft. Misschien nog een half jaartje laten doorrijpen in Venlo en dan ophalen. Ziet er weer prima uit voor Twente.

6 augustus 2009 om 09:55

dacht dat Akram als opvolger is gehaald......hij had er dinsdag ingemoeten ipv tiote

6 augustus 2009 om 10:37

Akram is er fysiek nog niet klaar voor. Die jongen is gewend aan het slakketempo, dus zijn handelingssnelheid is veel te laag. Voor de Cl komt hij tekort.

6 augustus 2009 om 11:40

Twente komt zelf ook tekort voor de Cl....zie de uitschakeling.

Arnautovic vind ik tot op heden gehypt! Hij heeft talent maar da t kan ook alle kanten nog op 1 verkeerde keus en je carriere raakt in het slop zie van der Meyde...die had minimaal dat talent en zich al bewezen bij Ajax..

6 augustus 2009 om 10:59

dan moet honda daar zelf ook zin in hebben.
hij wil naar ajax, psv of het buitenland.

6 augustus 2009 om 12:17

Buitenland nog niet. Honda heeft laatst aangegeven het liefst naar Az, Ajax of Psv te gaan. Met als voorkeur Az & Ajax vanwegen het aanvallende voetbal.

eindelijk een eind aan deze soap.
Marco bedankt voor al je doelpunten en assists, het ga je goed in Italy

begrijp dit echt niet..hij heeft daar niks te zoeken bij inter..mischien als ze 4-3-3 gaan spelen maar dan als nog deze stap is te vroeg het voetbal in italie is zwaar..

Ik ben benieuwd,samen met o.a Quaresma acties maken.
Forza Internazionale

Die gaat alles behalve slagen daar in Milaan.

Vind het een goede speler hoor. Maar komop, 1 goed seizoen bij Twente en hij denkt ff niveau Inter aan te kunnen? Dus Platje kon ook beter naar Madrid gaan, of Buijs naar Barcelona? Wolfswinkel naar Chelsea? Wat een ongein. Vind het slimmer van Elia om naar H S V te gan.

Veeeels te grote stap en komt waarschijnlijk niet eens aan speelminuten toe. Inter zal slim zijn om hem dan nog misschien een jaartje te stallen bij een club waar hij nog wel minuten krijgt. Zie hem graag komen gaan Lazio! Met die spelers die weggaan, kunnen we hem wel goed gebruiken.

Hij gaat zeker niet slagen daar in Milaan, nog te weinig kwaliteit om het daar te gaan maken. En er lopen bij Inter wel betere spelers rond op zijn positie. Ik weet natuurlijk niet om hoeveel wedstrijden het gaat iin zijn contract, maar bij het aantal van boven de 10/15 keert hij terug naar Twente.

6 augustus 2009 om 10:21

dan moet je het artikel nog eens lezen. Wanneer arnautovic minimaal het vastgestelde aantal wedstrijden speelt is Inter verplicht arnautovic te kopen. Speelt hij echter minder, heeft Inter de mogelijkheid arnautovic te kopen. Mocht hij dus niet aan het aantal wedstrijden komen, maar is inter wel tevreden, lichten ze gewoon de optie en is Marko definitief weg bij twente.

Ik verwacht niet dat Marko gelijk veel zal gaan spelen bij Inter maar om nu te stellen dat hij niet gaat slagen daar vind ik volkomen onzin. Marko zal geduld moeten hebben en zich positief moeten opstellen. Hoe oud is tie, 19 of 20 in iedergeval dus hij kan nog voldoende stappen zetten. De basiskwaliteiten heeft hij echt wel om een hele grote voetballer te worden. Het kan 2 kanten op maar daar kan nu nog helemaal niemand over oordelen. Hij zal zelf ook wel weten dat hij een risico loopt om niet aan spelen toe te komen maar dat neemt niet weg dat het voor hem een gigantische uitdaging is. Misschien ontwikkeld hij zich daar ook wel dusdanig dat hij al dit seizoen wel z'n minuten pakt en dan wil ik nog wel is zien hoe ver hij volgend seizoen is.
Ik als Twentesupporter zal de voetbalkwaliteiten van Arnautovic wel missen maar de persoon Arnautovic niet. Al met al een goede zaak voor Twente dat ze ong. 10miljoen gaan vangen als de transfer definitief doorgaat, voor hem dat hij zijn droomtransfer heeft en of het voor Inter een goede zaak is dat moet in de toekomst blijken. Ik wens Marko het beste in Milan.

Aan de ene kant jammer, omdat hij zich vorig seizoen goed ontwikkelde in Enschede, maar aan de andere kant, laat hem maar lekker een professionelere houding ontwikkelen in Milaan want het zal bikkelen worden voor hem! Maar Marko heeft naar mijn mening veel in huis en kan zich ontpoppen tot een spits van formaat. Dan moet hij zich echter wel meer professioneel gaan opstellen dan hij de afgelopen maanden heeft laten zien.

mooi nieuws dit. eindelijk een einde aan een lange maar kleine soap.
Arnautovic revalideert veel sneller dan verwacht. daarom durft Inter het al aan hem nu alsnog te kopen.

Gaat er weer een Marko richting Milan?!

We hebben gezien hoe de vorige Marco het in Milan heeft gedaan, ddus wat dat betreft heeft hij de naam al mee..

marko succes en bedankt voor je wevelende acties.

absoluut een toptalent, daar twijfel ik niet aan, maar de instelling van deze jongen is zo slecht, dat zie je nu, hij is zo vol van zichzelf dat ie denkt dat ie het gaat halen bij inter, en dat doet ie niet, hij is volgend seizoen terug bij twente want hij red het echt nog niet bij de grote jongens

6 augustus 2009 om 17:47

Het is algemeen bekend dat toppers vol zelfvertrouwen zijn. En uitdagingen i.p.v. belemmeringen zien. Een groot ego is allesbehalve een belemmering om de top te halen.

Waarom schrijft iedereen de jongens die al heel jong weggaan al af? Arnautovic heeft echt wel talent, anders koopt Mourinho je niet. En si Chelsea geinteresseerd. En stel dat hij het onverhoopt toch niet redt, dan ga je weer een stapje terug. Maar als je na een goed seizoen bij Twente bij Twente blijft en het slecht gaat doen, kom je bij Nec Nac uit ipv clubs als Fiorentina Lazzio Sevilla... En iedereen wil toch het hoogst haalbare? Als ik door een supergoed bedrijf wordt gevraagd met flinke salarisverhoging ga ik ook weg! En denk de rest hier ook....
Daarnaast mag Drenthe gewoon blijven bij Real en wordt hij echt wel beter in Madrid!

Dacht dat ik volgens mij in de tubantia las.. weet niet zeker

dat het goed ging met de revalidatie van Arnautovic en dat die waarschijnlijk nog voor het einde van de tranfser periode weg ging voor 15 miljoen ??

Het lijkt me beter dat hij de doelstellingen haalt bij Inter, want zoals ik hoor is hij niet meer gewenst bij Twente door de supporters.

6 augustus 2009 om 10:34

Twente heeft een emotioneel publiek, das ook alleen maar goed want voetbal is emotie. Doe jij als speler een beetje normaal dan krijg je een geweldig afscheid (zie Braafheid vrij recent) maar een jongen als Arnautovic (en Elia wat mij betreft ook) die vanaf moment éã©n na de bekerfinale Twente de rug keert en roept hier nooit meer te willen spelen verdiend geen respect, die vergeet dat het publiek hem geweldig heeft gesteund het afgelopen seizoen en dan laat je hen niet als een baksteen vallen. Kijk, wij snappen echt wel dat als je een stap hoger kunt dit moet doen, maar een beetje respect naar de club en de supporters toe die jou goed hebben betaald en gesteund is wel op z'n plaats. Ik denk overigens dat dat bij een ander publiek niet anders zal zijn.

6 augustus 2009 om 10:41

Het is geven en nemen in het leven. Marko Arnautovic vergeet dat eerste nog wel eens. Dit losstaand van het feit dat ik van hem heb genoten en hem alle succes bij Inter toe wens.

marko is of was de beste speler van fct. hij is nog onervaren en zegt soms domme dingen maar hij gaat het maken daar.

Die laatste alinea geeft maar weer eens aan hoe goed de heer Munsterman het spelletje snapt. Stel hij komt na de verhuur terug en heeft nog een 1-jarig contract. Dan wil niemand meer een knap bedrag betalen. Nu moet hij direct bijtekenen als hij eventueel terug keert en dat geeft hem en Twente de tijd om de draad op te pakken en dan zijn alle partijen weer te vrede.

Als ik het zo lees,heeft Twente dus opnieuw een contract met Arnautovic afgesloten. Nou..hoop dat die weinig in actie komt. Topaanval volgend seizoen.

hanzz.
jij snapt het.
mocht marko niet slagen heeft fct een contractueel overeenkomst met marko voor 3 seizoenen.

en dan is nkufo echt overbodig. marko in de spits.

6 augustus 2009 om 11:10

niet alleen overbodig.. als het goed is stopt Nkufo na dit seizoen... Zou mooi zijn als ze eerder een vervenger vinden (kan er best een zijn die al gehaald is).. Denk dat we dinsdag hebben gezien dat Nkufo niet mee kan in Europese wedstrijden... Tenminste.. niet op de manier zoals Twente speelt..

Nkufo is een spits die in de 16 de bal moet krijgen.. Niet eerst nog 30 meter lopen, twee verdedigers uitspelen en scoren.. Werkt prima in de eredivisie, maar in de rest van Europa wordt nog net even wat beter verdedigd..

6 augustus 2009 om 12:08

Nkufo is een spits die niet mee moet voetballen, ook niet meeverdedigen. Hij is namelijk goed in de diepte zoeken en positie nemen bij vooral hoge ballen van de zijkant.

Zodra hij moet gaan mee voetballen is hij te laat in de zestien of kan de diepte niet meer in omdat hij dat conditioneel niet meer aan kan. Als ik Twente was dan zou ik ook alvast een veranger laten wennen aan Twente. Sowieso vind ik hem geen speler die de bal vast moet houden en de kaats aan moet gaan.

Munsterman heeft overigens prima zaken gedaan als ik dit zo lees met Arnautovic. Ik denk overigens wel dat hij wel bij Inter blijft en niet meer terug zal komen.

Nou die zien we waarschijnlijk over een jaartje weer terug bij Twente. Vraag me namelijk af of hij wel aan spelen gaat toekomen. Waarschijnlijk wat invalbeurten in de beker ofzo. Niet dat het een slechte voetballer is, maar zijn ego is al veel verder dan dat hij zelf is.

Het geduld van Munsterman heeft wederom zijn vruchten afgeworpen. geen een club uit de eredivisie heeft een voorzitter die zoveel geld verdiend voor de club. chapeau voor Munsterman. En mocht het onverhoopt toch niet doorgaan heb je in Arnautovic een perfecte spits volgend seizoen!!

6 augustus 2009 om 11:11

Neee joh, Heerenveen doet dit beleid nog maar 15 jaar waarvan de afgelopen 8 jaar uitermate winstgevend....... Ajax verkoopt ook maar voor gemiddeld 20 miljoen per seizoen....

6 augustus 2009 om 12:52

Het punt van spreken is dat Munsterman zoveel moeite doet, en dat dat zijn vruchten afwerpt. Hij had Elia en Arnautovic ook voor 8 miljoen kunnen verkopen, nu heeft hij voor Elia 10 miljoen ontvangen, en een goede constructie bedongen bij Arnautovic wat de kans er groot maakt dat hij voor veel geld verkocht wordt, of dat nou bij Inter is of een andere club.

6 augustus 2009 om 12:55

Denk dat niet alleen wordt gedoeld op transferbeleid, maar ook op andere zaken... Denk dat Twente in financieel en sportief opzicht toch een van de snelst groeiende clubs van dit moment is... Aflossing schulden, verhogen budget, goed meedraaien in de competitie en natuurlijk Europees voetbal.. Natuurlijk altijd maar afwachten of de stijgende lijn doorgezet kan worden, maar het lijkt erop dat het beleid van Munsterman vruchten afwerpt... Zowel in financieel als in sportief opzicht..

Belachelijk. Die gozer heeft weinig laten zien. Vind hem net zo opgehemelt als van Wolfswinkel en in mindere mate Smarason (die rond December een goede periode had)

Maar ja, we zullen wel zien.. 10 miljoen zou ik er nooit voor betalen, never

6 augustus 2009 om 11:18

Volgens mij heeft Inter ook al eens aangegeven dat ze hem een beetje zien als een gok... 10 mln is voor Inter nou niet echt direct een mega-transfer... Als-ie zich goed ontwikkeld, kan-ie een tweede Zlatan worden.. (moet-ie nog wel even werken aan z'n traptechniek...). Mislukt het, dan jammer...

In die zin ook een topdeal voor Twente... Lukt-ie dan de hoofdprijs (voor Twente begrippen). Mislukt-ie in Milaan, dan komt-ie terug... Topspits voor Twente..

6 augustus 2009 om 11:31

Topspits voor Twente? Dat moet ik nog maar afwachten. In een goedlopend team pakt hij zijn goaltjes mee, dat is een feit. Maar wat wanneer hij in een team komt waar het allemaal niet zo makkelijk loopt? Het is geen spits die 1 kans 1 goal kan lopen. Hij heeft vaak meerdere kansen in een wedstrijd nodig om te scoren. Ik moet het nog maar zien of dat daadwerkelijk een topspits voor Twente is dan.

Oef wie weet keert die dan na dit seizoen wel gewoon terug bij Twente omdat die daar in Milan keihard door de mand valt...
Prima speler hoor maar vind nou niet dat hij al zoveel heeft laten zien dat hij Inter aankan. Maar wie weet wat de toekomst hem nog brengt, hij is immers nog maar 20 jaar en heeft wel potentie. Denk alleen dat hij beter nog wat jaartjes bij Twente had kunnen blijven.

he bah. Hebben we die knakker volgend jaar weer in Enschede rondhuppelen.
Dit keer vrees ik dat Munsterman een domme zet heeft gedaan.

We Shall see

6 augustus 2009 om 11:31

Dat denk ik ook, maar ik verwacht dat Twente een aardige huursom vangt voor het eerste jaar. Dus echt slechter zullen ze er niet op worden.....

6 augustus 2009 om 12:29

Lopen wel meer 'knakkers' rond. Maar van een Arnautovic,die voor Twente goud waard is,mogen er wel meer van rondlopen.
Maar misschien dat jij in persoonlijk opzicht met Marko een slechte ervaring heb gehad...of ben je gewoon iemand die alles gelooft wat er maar in de kranten en op internet wordt geschreven?

6 augustus 2009 om 13:07

Ik ben gewoon iemand die Arnautovic een zwaar overschatte voetballer vindt. Had gehoopt dat hij voor 10 mil verkocht zou worden. Ik vind hem dit bij lange na niet waard. Daarom mijn reactie.

ach ja als hij vanaf jongs af aan uit zijn geboorteland is vertrokken en in nl al is geslaagd bij twente wat is er dan mis met zijn mentaliteit eerst denken dan schrijven he hij is al in het buitenland dus de stap is helemaal niet zo groot vandaar dat hij een andere kijk erop heeft als voetballers die hier zijn geboren hij is geen nler dus hij is mentaal veel verder

Een stressfactuur (2e alinea). Ik krijg ook altijd stress van facturen. Waarschijnlijk wordt hier stressfractuur bedoeld?

6 augustus 2009 om 21:36

goed opgemerkt himg

Marko gaat slagen let maar op. Over 2 a 3 jaar is hij de spits daar.
Die jongen heeft ongelofelijk veel kwailiteiten, past zich heel snel en heeft ambitie.
Een beetje arrogant is hij wel maar dat was Zlatan ook. Ik denk dat die jongen binnen een jaar gewend is aan het niveau en een seizoen later al kan vlammen. In het 3e jaar kan hij het verschil al echt maken let maar op.

iedereen kan zeggen wat hij wil over arnautovic en ook ik heb hem wel een vervloekt vanwege zijn gedrag maar hij kan zo goed voetballen geloof me nu maar.
Als hij zelf zijn koppie er bij houdt wordt marko echt een hele grote.

Dom van Twente zeg weer teveel naar de pijpen dansen v/d speler.
Verkopen of blijven klaar uit.
Wedden durf er 1 miljoen euro op te leggen dat meneer op hangende pootjes terug komt. Inter is net als Real goed om spelers te verneuken.
Zal blij mogen zijn als ie op de bank mag zitten.
En tegen Maurinho moet je echt niet proberen een grote mondt op te zetten.

6 augustus 2009 om 12:59

Dat naar de pijpen dansen valt wel mee. Arnautovic zag niks in een verhuur, wat nu dus toch gebeurd. Tevens heeft hij aangegeven Twente helemaal te hebben afgesloten, maar toch heeft Twente bedongen dat hij bijtekent zodra hij niet door Inter wordt overgenomen.

Ik denk dat het dan ook meer dansen naar de pijpen van Inter is. Maar dan wel op zo'n manier dat de kans groot is dat Twente er veel geld aan gaat verdienen. Het was ook niet simpel verkopen of blijven, want Arnautovic was op zijn zachtst gezegd niet echt meer gemotiveerd om nog voor Twente te moeten voetballen. Ik denk dat dit een prima oplossing is.

Ik ben erg benieuwd naar zijn speeltijd/prestaties bij Internazionale. Voor alle partijen is dit denk ik de beste oplossing. Speler blij, Inter blij en Twente heeft zekerheid dat Arnautovic bijtekent als hij terugkomt. Maar ik verwacht dat Inter hem wel overneemt. En ik denk dat het een goede investering is, Arnautovic - kan - een hele grote worden.

Kijk aan, een 2e Andy van der Meyde is definitief in de maak.
Succes jongen op de bank.

Twente heeft daarin tegen met Ruiz en Stock 2 veel leukere spelers aangetrokken.

duidelijk is dat Arnautovic goed kan voetballen. logisch lijkt me ook dat hij het veel van invalbeurten moet hebben gezien de concurrentie voor zijn linie.
Mocht hij het daar niet redden hoeft niemand meedelijden met hem of Twente te hebben.

Arnautovic gaat wel blijven in Milaan. Wordt een goede. Wat gaat Twente straks met die 15 miljoen doen? Proberen Rajkovic en Stoch definitief over te nemen?

10 miljoen is toch een mooi bedrag voor F C Twente. Daar kunnen ze nog een goede linksback voor halen en de rest wegzetten.

Die komt dus terug naar Twente

Das ook een goede inderdaad. Een linksback halen. Welke linksback zou er bij Twente passen en is haalbaar?

6 augustus 2009 om 15:53

Marek Cech van Wigan Athletic, naar verluidt.

Hij komt er wel.... ben ik van overtuigd.

Toen Van Persie de overstap naar Arsenal maakte zeiden ze ook dat ie te jong was en niet de goede mentaliteit had, moet je eens kijken hoe hij nu is....

Als ze hem volgend jaar verkopen moeten ze dus alsnog een vervanger gaan halen, want Stoch is gehuurd. Vind overigens ook een veel te grote stap. Zo goed was is nou ook weer niet bij Twente.

twente mooet voor het geld cech halen van Wba.
denneboom inruilen en een miljoen toe geven.
ik hoop voor marko dat ie slaagt in inter.

Of Arnautovic wel of geen goede instelling heeft kan ik niet beoordelen aangezien ik hem niet persoonlijk ken.
Dat de vele posters hier dat wel kunnen vind ik knap maar ook discutabel.
Als speler staan zijn kwaliteiten (voor mij) buiten enige twijfel en voorzie voor hem dan ook een prachtige carriã¨re.

stoch is gehuurd met een optie tot koop

ik hoop zo dat die slaagt daar.
Dan zien we hem tenminste nie terug hier.

Marko Arnautovic heeft het wel in zich om een grote te worden

10-15 miljoen als we dat krijgen ben ik wel tevreden.. kunne we mooi wat schulden aflossen van stadion uitbreiding en miss nog een aankoop doen of gewoon in clubkas houde

Prima constructie zo. Als blijkt dat die knul toch te blessuregevoelig is, loopt Inter geen enkel risico.

Dit vind ik nu echt een super constructie, zegt wat over het beleid en visie van Fc Twente, zijn goed bezig daar.
Hier kunnen alle partijen alleen maar beter van worden, mocht die slagen..
Mislukt die bij Inter dan kan die zijn loopbaan doorzetten bij Twente, ligt nu helemaal aan hem zelf..
Dit zouden ze vaker moeten doen met zulke jonge spelers, laat ze maar zien wat ze waard zijn.

Mooi voor Arnautovic km denk dat ie wel past in de Serie A maar hij had misschien eerst beter naar bijv. Fiorentina of Genoa kunnen gaan Vooral bij Genoa zou hij wel speeltijd krijgen aangezien Diego Milito naar Inter is vertrokken, verder vind ik het bedrag dat Inter betaalt mopoi genoeg voor een speler als Arnautovic hij is supergoed maar Klaas Jan Huntelaar (15 miljoen naar Ac Milan) vind ik tog echt stukken beter dus ik denk dat Fc Twente er goed aan heeft gedaan om Arnautovic te verkopen (hetzelfde geld voor Elia)
Want ook heeft de club hun opvolgers al in de personen van Stoch en Ruiz wat 2 gewelidge voetballers zijn.

P.s weet iemand trouwens hoeveel Stoch moet kosten als Twente hem over wil nemen.

On. wat vinden jullie van deze opstelling

Boschker
Stam
Douglas
Wisgerhof
Rajkovic
Brama
Perez
Janssen/
Stoch
N`Kufo
Ruiz

Dus feitelijk wordt hij verhuurd en heeft Twente hem volgend jaar terug, waardoor ze 10m mis lopen. Munsterman gokt dus er op dat hij of voldoet of beter terug komt waardoor het een aanwinst voor Twente is. Niet slecht bedacht. Vreemd dat Arnautovich hiermee akkoord gaat.

6 augustus 2009 om 20:27

Arnautovic gaat gewoon akkoord met deze constructie, omdat hij het zelfvertrouwen heeft te slagen in milaan. Hij gaat er niet vanuit ooit nog in enschede terug te keren

Precies Villian .
En tevens is Arnautovic tot op z'n tenen gemotiveerd om te slagen, dat was ie naml. ook in de A-jeugd bij Twente , toen in het tweede en ook in het eerste bij Twente.
Altijd vol met z'n koppie bij het spel en wil en zal scoren.
Deze jongen redt het zeker in het betaalde voetbal bij de grote clubs , al denk ik wel dat ie er vele zal versleiten want zijn gedrag buiten het grasveld is werkelijk niet om over naar huis te schrijven en vrienden wordt je niet met hem.

Wat zijn de helderzienden hier op het forum weer op dreef.
Je kunt uit alles opmaken dat de meesten hier niet verder zullen komen dan pc voetballer.
En dan gelijk nog even de club Twente er door halen en afkraken
Wacht toch eerst even af hoe het daar met hem gaat lopen, en ga dan pas reageren.
Als ik dit hier allemaal lees denk ik wel eens dat de verkeerde mensen als trainers werkzaam zijn bij de diverse clubs, maar ja een pc voetbal game is anders dan het echte werk.
Dus denk aub even na voordat je zo maar wat bericht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren