Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Update: TSG Hoffenheim maakt verhuur van Justin Hoogma officieel

Laatste update:

Justin Hoogma maakt in de slotdagen van de winterse transferperiode een overstap op huurbasis. Volgens Kicker wordt de verdediger door TSG Hoffenheim verhuurd aan St. Pauli in de 2. Bundesliga. Daarmee dient zich een uitweg aan voor Hoogma, die dit seizoen kwam tot slechts twee wedstrijden in de Bundesliga, een in de Champions League en een in de DFB-Pokal.

In Duitsland wordt de transfer als frappant gezien, omdat vader Nico-Jan Hoogma tussen 1998 en 2004 voor Hamburger SV speelde en daar volgens het voetbalblad een 'grote meneer' was. Zijn zoon gaat nu dus voor de stadsrivaal spelen. St. Pauli zocht een nieuwe centrumverdediger vanwege ernstig blessureleed bij Philipp Ziereis. De arbeidersclub uit Hamburg heeft met Henk Veerman al een Nederlander in de gelederen.

De twintigjarige Hoogma maakte in 2017 de overstap van Heracles Almelo naar Hoffenheim. Door een blessure bij concurrent Kevin Vogt deed trainer Julian Nagelsmann in het begin van het seizoen een paar keer een beroep op hem, maar zijn laatste optreden dateert van 20 oktober 2018. "Bij St. Pauli kan Hoogma zich bewijzen op goed niveau en ervaring opdoen, zodat hij vanaf de zomer onder een nieuwe hoofdtrainer kan meedingen naar een plek", aldus Kicker. Nagelsmann wordt volgend seizoen de trainer van RB Leipzig.

St. Pauli hoopt dit seizoen te promoveren naar de Bundesliga. Na achttien wedstrijden staat de club op de derde plek, wat aan het einde van de rit genoeg is voor een plek in de nacompetitie. De top twee van de 2. Bundesliga promoveert direct. De achterstand op 1. FC Köln bedraagt twee punten, terwijl koploper HSV drie punten meer heeft dan St. Pauli. Overigens loopt het contract van Hoogma door tot de zomer van 2021.

Update 30 januari 15.27 uur - TSG Hoffenheim bevestigt verhuur van Justin Hoogma
Justin Hoogma maakt het seizoen af bij St. Pauli in de 2. Bundesliga, zo bevestigt TSG Hoffenheim woensdagmiddag via de officiële clubkanalen. De verdediger wordt verhuurd en zal in de zomer terugkeren bij de club waarmee hij een contract tot medio 2021 heeft. "Samen met Justin hebben we besloten dat hij zich het best kan ontwikkelen als hij zoveel mogelijk wedstrijden speelt, op een uitdagend niveau", legt directeur Alexander Rosen van Hoffenheim uit.

Zie je in Justin Hoogma een toekomstige basisspeler voor TSG Hoffenheim?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij gaat van CL spelen naar de 2e bundesliga in hetzelfde seizoen, en zij vinden het frappant omdat zn vader destijds beter was? Raar.

28 januari 2019 om 22:21

Nee omdat hsv uit dezelfde stad komt en omdat de supporters van de clubs tegenpolen zijn. Met "grote meneer" wordt dan een soort van cultfiguur bedoeld. Daarbij vechten st. Pauli en hsv nu beide om promotie. Dus de zoon strijd tegen de promotie van de club waar zijn vader een soort cultfiguur is.

28 januari 2019 om 23:47

arseneal, wat tubby al zegt. Zijn vader was een grote meneer bij de club van de elite, het geld, Hsv. Nu gaat zoonlief naar dé concurrent, de linkse cultclub die tegen het grote geld is en dus ook zeker tegen de grote buurman. Dat ze nu beiden strijden om promotie, maakt het alleen nog maar precairder. Zou wat zijn als Hoogma er voor zorgt dat HSV niet en St Pauli wel promoveert. vind het wel een gedurfde stap. St Pauli btw wel echt een leuke club, ben er een aantal keren geweest, net als bij HSV (in hun 'nieuwe' stadion). De trots en anti-HSV (en anti-geld) druipt er van af. Schitterend om te zien. Het stadion ligt middenin het uitgaanscentrum (bij de Reeperbahn) en straalt in alles authenticiteit en ouderwetse (voetbal)sfeer uit. Een aanrader.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren