Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Ten Cate stelt pensioen uit en verlengt contract in Abu Dhabi

Laatste update:

Henk ten Cate overweegt een punt achter zijn loopbaan te zetten. De 62-jarige trainer van Al-Jazira was onlangs nog dicht bij het bondscoachschap van het Nederlands elftal en gaat nu waarschijnlijk stoppen als oefenmeester.

Ten Cate zegt in een interview met het Algemeen Dagblad dat het succes in de Verenigde Arabische Emiraten ‘naar meer smaakt’, maar dat hij eerst met zijn familie gaat overleggen over wat te doen. “Ik ben er niet zo zeker of ze (familie, red.) opnieuw instemmen met een contractverlenging. Ik ben een oude man en voel me uitgeput.”

Als Ten Cate zijn contract bij Al-Jazira niet verlengt, stopt hij. “Definitief”, klinkt het. “Oorspronkelijk was het de bedoeling dat ik voor zes maanden zou komen. Dat zijn achttien maanden geworden. Ik weet niet of nog doorga.” Ten Cate werkte eerder bij onder meer Panathinaikos, Chelsea, Ajax en Barcelona.

Update 15 mei 19.00 uur - Ten Cate stelt pensioen uit en verlengt contract in Abu Dhabi
Henk ten Cate zei afgelopen zaterdag dat hij zich ‘uitgeput’ voelde en overwoog om een punt te zetten achter zijn trainersloopbaan, maar de coach heeft van dat laatste afgezien. Hij heeft zijn contract bij Al-Jazira namelijk met een jaar verlengd, zo vertelt hij aan De Telegraaf. Al-Jazira heeft de contractverlenging zelf nog niet bekendgemaakt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooraf had ik bij de keuze ten cate - advocaat voor ten cate gekozen, als ik nu lees dat de man is uitgeblust en er een punt achter gaat zetten, ben ik blij dat we toch voor advocaat hebben gekozen. Een trainer die de puf niet meer heeft hebben we al gehad (Hiddink).

13 mei 2017 om 19:30

Is wel een verschil tussen coach van een land of van een club en dan ook nog eens in de VAE

13 mei 2017 om 19:34

Ik snap het verschil, als hij had gezegd niet meer in VAE te willen werken snap ik dat volledig. Is wel een verschil tussen niet willen coachen in VAE of helemaal niet meer willen coachen. En dat terwijl een week geleden de krabbel bijna was gezet onder een contract.

13 mei 2017 om 20:04

Waar heb je het over? Deze man geeft aan dat het dagelijks werken in het buitenland in een vreemde cultuur erg zwaar is en dat hij na een jaar waarom hij streed voor de titel uitgeput is en dus toe aan vakantie is/

Precies hetzelfde wat Advocaat vind, die wil ook niet meer zo'n zware baan en heeft daarom besloten teug te keren naar Nederland.

En dan zou het goed zijn dat hij geen bondscoach wordt maar je bent wel blij met de acht jaar oud Advocaat die ook niet meer dagelijk wil werken in het buitenland?

13 mei 2017 om 23:19

Zou het niet met dit naaien van de knvb te maken hebben dat die er geen zin meer in heeft?

Maar goed dan dat ie geen bondscoach van het Nederlands elftal is geworden, als je je al uitgeput voelt dan lijkt me werken bij een zooitje ongeregeld als de Knvb niet echt een strak plan.

13 mei 2017 om 19:47

Ja want of je de hele week dag in dag uit bezig bent met trainingen/wedstrijden bij de club of dat je alleen bezig bent met oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden is echt te vergelijken ook.

13 mei 2017 om 22:49

Het dagelijks werken in de woestijn bij 45 graden celsius in een ver land waar bijvoorbeeld alcohol is verboden is natuurlijk exact hetzelfde als 10 wedstrijden van Oranje te regisseren.

Oude man?
Misschien is de inspiratie verdwenen, maar om jezelf als oude man weg te zetten?
De kerels van de Rolling Stones rennen en vliegen nog regelmatig heen en weer op wereldpodia, en is te vergelijken met topsport, qua conditie en drive. (deze heren lopen al richting 80 hahaha)
Je bent zo oud als je je voelt en doet, ik denk dat Henk een jaartje vakantie moet nemen om de accu op te laden.
Als ik kijk naar Dick Advocaat met 70 jaar en bijvoorbeeld Redknapp, vind ik dat je pas oud bent, als de gezondheid minder wordt en uiteindelijk bepaalt dat je moet stoppen.
Maar dat is mijn mening!

hij kan toch een sabbatical nemen? beetje overdreven om meteen te roepen te willen stoppen.

Hij weet nog niet of hij door gaat bij Al Jazira of niet. Hij zegt alleen dat dit zijn laatste club is, hij gaat na deze club terug naar nederland en met pensioen. Tevens zegt hij dat hij al eerder gestopt was maar destijds na de aanbieding van Al Jazira besloot toch weer aan de slag te gaan.

Het is allemaal dus niet zo drastisch. Als hij terug is in Nederland, kan hij zomaar weer besluiten om ergens aan de slag te gaan.

En dat had bondscoach moeten worden, een man die zich uitgeblust voelt..
Blij dat van Breukelen het "verkloot" heeft met hem!

Nee medelijden hebben we zeker niet, ik denk niet dat we Henk ten Cate bij de voedselbank tegen zullen komen.
Henk heeft z'n sporen verdiend, hij was als trainer werkzaam bij Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, Vitesse, KFC Uerdingen 05, MTK Hungária, NAC Breda, Barcelona (assistent), Ajax, Chelsea (assistent), Panathinaikos, Umm Salal, Shandong Luneng en Al Jazira.
Hij krijgt vast nog wel aanbiedingen, neem eerst maar eens een welverdiende sabbatical.

Ik vind hem een pracht mens. Jammer

Goed nieuws dat hij niet stopt, we konden hem zomaar nog eens nodig zijn als de smeulende puinhopen van de Knvb opgeruimd zijn.

Jullie weten toch ook wel dat hij nu meer geld wilt heb gelijk heb hij zou ook zeggen hahah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren