Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Sturridge lijkt restant seizoen te missen na heupoperatie

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of Daniel Sturridge de rest van het seizoen nog in actie kan komen. De 25-jarige aanvaller van Liverpool staat al sinds 8 april aan de kant met een aantal kleine blessures. Manager Brendan Rodgers overweegt de spits de rest van het seizoen niet meer in te zetten.

/

“We moeten zien of hij dit seizoen al terugkeert of dat het volgend seizoen is”, laat Rodgers weten aan de BBC. Sturridge speelde dit seizoen slechts achttien wedstrijden voor Liverpool en in die duels maakte hij vijf doelpunten. Vorig seizoen waren zijn cijfers een stuk beter: 33 wedstrijden, 24 goals.

“Het is een vervelende periode voor hem. Hij is een goede jongen die altijd wil spelen, werken en het team wil helpen. Het is gewoon zo’n seizoen dat alles tegen zit. We bekijken het van dag tot dag en dan zien we wel waar hij staat. Als hij fit is, is hij een briljante speler voor de ploeg”, vertelt Rodgers.

Update 5 mei 09.06 uur - Sturridge lijkt restant seizoen te missen na heupoperatie
Daniel Sturridge is in de Verenigde Staten geopereerd aan zijn heup. De aanvaller van Liverpool, dit seizoen veel geplaagd door blessureleed, maakt op Instagram bekend dat de ingreep succesvol is geweest. "Ik wil God bedanken voor het feit dat deze operatie mogelijk was", voegt Sturridge, op een foto te zien in zijn ziekenhuisbed, toe aan zijn bericht. "Vanaf hier slaan we de weg omhoog in. Bedankt voor alle steun." Het lijkt er niet op dat Sturridge in het restant van dit seizoen nog in actie kan komen.

Een fitte Daniel Sturridge is een van de beste spitsen van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde, maar helaas. Terugkomen van een langdurige blessure in een team dat totaal op jou steunt is sowieso al lastig.

Er moeten alternatieven voor Sturridge komen, want hij is wel vaker geblesseerd geweest voor dit seizoen. Sterling was het alternatief, maar zijn scorend vermogen is na 1,5 seizoen nog niet omhoog gegaan. Balotelli was een alternatief, maar die past niet in het high intensity voetbal spelletje wat Rodgers wil spelen.

Dit seizoen zou het een wonder zijn om top 4 te halen, dus doe maar lekker rustig aan.

27 april 2015 om 15:29

Bij Chelsea was die ook al enorm vaak geblesseerd

5 mei 2015 om 22:02

Het zit hem niet mee, maar hij is blijkbaar een man van glas gebleken. En dat met zijn fysiek!

Vond n vorig jaar echt sterk spelen jmmr dat het dit seizoen tegen zit

Als die fit is, is het echt een prima spits zeg. 21 goals in de PL vorig seizoen is zeker een statistiek waar die trots op mag zijn.

27 april 2015 om 15:37

Prima? Ik zeg nog steeds de beste. Sinds zijn komst naar Liverpool en zijn kans in de punt is zijn doelpunten moyenne icm zijn aantal wedstrijden echt ongeevenaard. Daarbij ook nog eens de wedstrijden dat hij op ritme heeft moeten komen.

27 april 2015 om 16:12

Voor veel van die goals profiteerde hij ook van Suarez z'n acties en assists. Aguero is duidelijk de beste imo. Dan komen Sturridge en Costa. Evt Kane.

27 april 2015 om 16:38

Aguero profiteert niet van de mensen om zich heen? Elke spits heeft hulp nodig, je kan niet ontkennen dat Sturridge individueel beter is dan de meeste. Aguero vind ik ook goed, maar hij rendeert volgens mij alleen in een twee spitsen systeem. Sturridge kan in elk systeem terecht. Dat maakt hem niet perse beter, maar imo heeft hij net iets meer dan Aguero.

27 april 2015 om 17:56

Aguero heeft geen Suarez naast zich. Volgend seizoen zullen we meer weten, al is de kans groot dat 1 van hen weer blessures heeft, beiden zijn ze er gevoelig aan.

Aguero kan ook perfect alleen met Nasri, Silva en Navas rond hem.

Een fitte Sturridge is zeker een van de beste spitsen in de BPL. Het is ook moeilijker zonder Suarez, maar dat was te verwachten.

Zonde dit, maar ik denk niet dat het voor Liverpool heel veel uitmaakt. Dit seizoen uitspelen en snel vergeten, en dan hopelijk voor Liverpool in de zomer goede aankopen doen.

5 mei 2015 om 21:14

aankopen ? we zullen deze week horen hoe ze gaan gestraft worden door de FFP , de boete en de daarbij horende correctie in de uitgaven gaan wel een wereld van verschil brengen in de geplande investeringen....

5 mei 2015 om 21:23

Oh? Dat denk ik niet. Liverpool heeft al een aantal jaar ieder jaar een stijgende omzet. Plus de aankomende TV-deal voor de PL, ik denk niet dat LFC zich enorm veel zorgen moet gaan maken. Plus het feit dat er heel wat spelers zullen mogen vertrekken die nog wel iets opleveren.

6 mei 2015 om 00:06

wat is dat toch allemaal met die TV deal ? iedereen denkt dat het geld al volgend jaar binnen rolt .....
die TV deal gaat pas van start in het seizoen 2016/2017 , dus niet in het voetbal seizoen 2015/2016.

als jij zo zeker bent dat liverpool elk jaar een stijgende omzet heeft hoe heeft het dan de FFP grenzen kunnen overschrijden ????
omdat er veel meer is uitgegeven dan er is binnen gekomen , het is wat het is.

dat kan niet veranderd worden door snel wat spelers te verkopen of zelfs indien volgend seizoen de TV deal zou starten (wat dus niet zo is ).... , dan nog zal liverpool waarschijnlijk gestraft worden ( liverpool is nu zijn verdediging aan het voorbereiden op de beschuldiging) , daar het gaat over het overschrijden van de FFP grenzen op een eerder boekjaar en dat kan niet worden goedgemaakt door verhoogde inkomsten in het volgende boekjaar , dus m a w dit kan niet meer rechtgezet worden .

6 mei 2015 om 00:51

Zal het dan niet zo zijn dat de straf lager uit kan vallen als een club aan kan tonen dat het verlies van een jaar eerder (grotendeels) goed kan maken door de inkomsten in het nieuwe jaar of het jaar daarna?

6 mei 2015 om 16:07

ik zal genuanceerder antwoorden :
ik wist al een ongeveer 5 maand dat liverpool problemen ging krijgen , ik volg de FFP problematiek nogal van nabij , maar in februari had ik ergens gelezen dat liverpool met de hakken over de sloot het toch zou redden ....
nu blijkt dit toch niet zo te zijn dus ze hebben een ten laste legging gekregen op basis van de door liverpool overgemaakte boekhouding , ondertussen werkt liverpool aan een verdediging maar dat er een boete en/of sancties aankomen lijkt haast zeker .
nu denk ik ook niet dat liverpool over de schreef is gegaan zoals city en PSG het hadden gedaan , daar ben ik haast zeker van , en ik verwacht ook geen straf in de orde zoals de straf van city en PSG , maar er volgt een straf .
dat die straf lichter zal uitvallen indien men bij liverpool de FFP raad kan overtuigen dat dit éénmalig zal zijn en dat ze voor volgend seizoen een correctie hebben of gaan doorvoeren zal ongetwijfeld in het voordeel van liverpool spelen .
dus het is even afwachtten !

laat het duidelijk zijn dat ik totaal geen voorstander ben van de FFP ..... maar ik ben wel een voorstander van afspraken en als er spelregels zijn afgesproken dan moet iedereen zich er ook aan houden anders benadeel je je concurrenten , en dat is het enigste dat ik zal verdedigen maar het FFP concept op zich , daar ben ik geheel tegen .... de FFP is niet voor de kleine clubs gemaakt ....maar wel om de status van de grote clubs te beschermen en te behouden ....

nu dat weer , die is bijna een geheel seizoen buiten strijd en eerder bij city en chelsea was die ook al blessure gevoelig maar nu is het wel erg veel hoor .

Gewoon verkopen. Is veel te vaak geblesseerd heb je niks aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren