Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Schalke 04 kondigt komst van Baba Abdul Rahman aan

Laatste update:

Baba Abdul Rahman keert terug naar de Bundesliga. De 22-jarige linkerverdediger van Chelsea gaat volgens Sky op huurbasis aan de slag bij Schalke 04 en wordt de deal mogelijk zaterdagavond nog bekendgemaakt.

/

De negentienvoudig international van Ghana maakte in de zomer van 2012 de overstap van zijn vaderland naar Greuther Fürth. Via FC Augsburg kwam hij vorig jaar op Stamford Bridge terecht, maar meer dan 23 wedstrijden in het eerste elftal van Chelsea speelde Rahman Baba nog niet. Zijn contract in Londen loopt nog wel tot de zomer van 2020 door.

Rahman Baba zou de vierde zomeraanwinst van Schalke moeten worden en daar blijft het niet bij, want volgens de bovengenoemde televisiezender gaat ook Coke naar Gelsenkirchen. De 29-jarige rechtsback van Sevilla moet ongeveer drie miljoen euro kosten.

Update 1 augustus 14.00 uur - Schalke 04 kondigt komst van Baba Abdul Rahman aan
Baba Abdul Rahman speelt komend seizoen op huurbasis voor Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen heeft de komst van de 22-jarige linksback van Chelsea via de officiële kanalen aangekondigd. Abdul Rahman is al onderweg naar het trainingskamp in Oostenrijk.

Zou jij Baba Abdul Rahman bij de selectie houden wanneer jij Antonio Conte was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu moeten er echt nieuwe verdeigers komen. Of conte moet kennedy echt gaan gebruiken als linksback

Hij heeft genoeg kansen gekregen, maar voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Hopelijk krabbelt hij weer wat op in Duitsland. Scheelt voor ons dat we geen vervanger hoeven te halen aangezien Aina ijzersterk speelt, dan vraag je jezelf alleen af waarom hij vorig seizoenen niet al kansen kreeg.

30 juli 2016 om 20:01

Aina vind ik misschien nog wel fijner op de RB, met Azpi naar LB weer. Ivanovic kan gewoon niet meer

30 juli 2016 om 20:11

Helemaal mee eens, ook Azpi speelde aan de linkerkant een stuk sterker dan op rechts. Ivanovic wil ik nog wel eens zien als centrale verdediger, het blijft natuurlijk een beer van een vent, loopvermogen mist alleen.

Dat is dan slecht nieuws voor Kolasonic. Die was daar toch onbetwiste basisspeler?

30 juli 2016 om 20:08

Nee basisspeler is Kolasinac zeker niet. Dennis Aogo heeft vorig seizoen zelfs meer wedstrijden gespeeld als linksback bij Schalke. Kolasinac is verdedigend beter dan Aogo dus het hangt ook van de tegenstander af. Baba is voornamelijk aanvallend ingesteld als back als ik me niet vergis dus dat zou geen ramp hoeven te zijn voor Kolasinac. Is alleen de vraag wat er nu met Aogo gebeurt want 3 linksbacks is wel veel.

30 juli 2016 om 20:50

Kolasinac was wel een hele tijd geblesseerd. Niet altijd de beste maar wel een speler die door een muur heen gaat en die we er altijd bij moeten houden. Kola heeft ook op het defensieve middenveld gespeeld en als opruimer deed hij dat niet slecht

31 juli 2016 om 13:50

Volgens mij heb je aardige kennis over Schalke: Hoe komt het dat Schalke weer aardig wat geld heeft te besteden? Ze hebben toch een lange tijd een hele kleine portemonnee gehad, ondanks dat ze een van de grootste clubs van Duitsland zijn? Of zeg ik iets verkeerd haha?

31 juli 2016 om 15:02

Dat ligt eraan over welke periode je praat. Als je de laatste vijf jaar bekijkt hebben ze veel geld gestoken in de schuldenafbouw en minder aan transfers, dus daardoor lijkt het misschien dat ze minder te besteden hebben. Ook hebben ze eigen jeugd nog meer de kans gegeven. Met een omzet van meer dan 260 miljoen komt er behoorlijk wat geld binnen en ook omdat ze in 1 jaar tijd zowel Draxler als Sané verkopen voor in totaal zo'n 90 miljoen hebben ze nu weer wat meer te besteden aan transfers zonder dat de schuldenafbouw daaronder hoeft te lijden.

31 juli 2016 om 23:21

Ah, zo! Ik heb het inderdaad over de laatste jaren. Dat verklaart dan een hoop. Ik ben altijd een beetje stiekem verliefd geweest op Schalke. Prachtige club met een prachtige achterban. Jullie hebben een aantal pareltjes in jullie selectie waar ik stiekem jaloers op ben als Rossoneri zijnde, waaronder mijn geliefde landgenoot 'de Bosnische tank'! Dank je voor de informatie, maat!

Eerst heet 'ie Baba Rahman en daarna Rahman Baba? Ken deze jongen toevallig omdat hij in football manager een tijd geleden alweer een goedkope maar hele sterke aankoop was Weer een 'gokje' van Chelsea geweest voor 20 miljoen en snel weer door naar een volgende linksback. Die positie versterken wil Chelsea maar niet lukken.

30 juli 2016 om 20:02

Chelsea fans waren ook woedend dat Ake geen kans krijgt. Azpilicueta is trouwens wel een prima linksback hoor, ook nog twee jaar geleden beste LB van de league

Was aan de ene kant te verwachten dat Baba het niet zou halen, de stap Augsburg naar Chelsea is te groot. Augsburg lacht zich wel kapot, mooi een recordbedrag van 25 miljoen gevangen. Overigens is Schalke zich wel lekker aan het versterken. Baba, Embolo en de ervaren EL winnaar Coke, tevens aanvoerder van Sevilla! En ze zijn bezig met Stambouli.

30 juli 2016 om 20:54

Wie er nog gaat komen zal afhankelijk zijn van Sane. Met 50 miljoen in de pocket kun je toch in een andere prijsklasse kijken. En aangezien Coke maar 3 a 4 miljoen zou kosten en Baba gehuurd wordt is het voor mij nog niet zeker dat Sane gaat. Tenzij de aangekondige nieuwe 6 veel geld gaat verslinden.

31 juli 2016 om 01:22

Mooie aankopen van Schalke 04, Hopen dat ze na deze 2 wat mindere seizoenen weer opkrabelen naar waar ze horen. Inderdaad prima aankopen gedaan! Misschien ook proberen Ziyech te halen ? weet niet hoe het precies zit aanvallend bij Schalke 04.

Dan moet er een vervanger komen. De enige linksbenige back in de selectie. Ik zou gaan voor Robertson of Chilwell voor de positie achter Azpilicueta.

30 juli 2016 om 20:51

Chillwel heeft denk ik zijn contract net verlengd, ik zou persoonlijk voor Wendell van Leverkusen gaan als vervanger van Baba

30 juli 2016 om 23:23

Ik zou hector halen van koln als linksback of florenzi van as roma als rechtsback en azpilicueta als linksback houden er moet sws versterking komen ook centraal die lindelof en maksimovic of koulibaly.en oscar mag ook weg gaan en moet ook versterking komen op middenveld en de aanval ook anders wordt het niks!

Had verwacht dat hij nog wel een kans zou krijgen onder Conte, maar dit is een toch wel een logische keus aangezien hij niet echt de verwachtingen heeft waargemaakt vorige seizoen.
Ben nog steeds benieuwd wel systeem Conte wil gaan spelen dit seizoen. 3-5-2 lijkt me zeer onwaarschijnlijk omdat hij het materiaal niet tot zijn beschikking heeft om dat tot een succes te transformeren. Het zal dan waarschijnlijk een 4-3-1-2 wat me het meest logisch lijkt.

Courtois
Cuardado
Zouma
Cahill
Azpilicueta
Willian
Kante
Fabregas
Hazard
Batshuayi
Lukaku

Goede aanwinst, hopelijk zit er een lage clausule in om hem over te nemen als hij goed presteert. Vraag me alleen wel af wat er nu gaat gebeuren met Aogo en/of Kolasinac. Heidel is goed gericht aan het versterken dus hij zal daar al wel zijn ideeën over hebben.

Jammer dat Baba Rahman niet aan de verwachtingen bij Chelsea heeft kunnen voldoen. Toen Chelsea hem binnenhaalde, dacht ik dat ze echt een prima linksback hadden aangetrokken, die nog makkelijk jaren meekon, maar helaas viel hij dus tegen.

Ik hoop dat hij bij Schalke 04 weer veel aan spelen toekomt en 'n goede ontwikkeling doormaakt, want een prima back is hij zeker. Schalke is toch wel lekker bezig deze transferperiode, Coke die van Sevilla overgenomen zal worden, Baba Rahman dus van Chelsea, Breel Embolo die van FC Basel is gehaald, Naldo van VFL Wolfsburg. Daar staat dan wel het vertrek van Leroy Sané tegenover, maar daar zal Schalke waarschijnlijk ook wel een vervanger voor halen. Misschien iemand als Lukas Podolski proberen binnen te halen?

Fährmann
Coke
Naldo
Höwedes
Baba Rahman
Goretzka
Geis
Embolo
Meyer
Podolski
Huntelaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren