Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: sc Heerenveen bevestigt wekenlange absentie Arber Zeneli

Laatste update:

SC Heerenveen neemt het zondagmiddag op tegen Ajax, maar moet het in die wedstrijd zonder Arber Zeneli stellen. Omrop Fryslân meldt zondagmiddag namelijk dat de aanvaller wellicht de komende maanden is uitgeschakeld met een gebroken middenvoetsbeentje.

Volgens de regionale omroep liep Zeneli de blessure zaterdag op tijdens de training en staat hij in ieder geval enkele weken aan de kant. Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe lang de Friezen het precies zullen moeten stellen zonder een van hun sterspelers, aangezien de club de diagnose nog niet officieel heeft bevestigd.

Zeneli stond tot nu toe zes keer in de basis bij de huidige nummer twee van de Eredivisie en wist twee keer te scoren. Tegen Ajax wordt de Kosovaars international waarschijnlijk vervangen door Marco Rojas of Nemanja Mihajlovic.

Update zondag 1 oktober 14.00 uur - sc Heerenveen bevestigt wekenlange absentie Arber Zeneli
Arber Zeneli heeft inderdaad een middenvoetsbeentje gebroken, zo bevestigt sc Heerenveen zondagmiddag via de officiële kanalen. De aanvaller liep de kwetsuur op tijdens de afsluitende training in de aanloop naar de wedstrijd tegen Ajax, waarin hij vervangen zal worden door Marco Rojas. Zeneli is volgens de Friese club enkele weken uitgeschakeld.

Denk jij dat sc Heerenveen het gemis van Arber Zeneli weet op te vangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Behoorlijke aderlating voor Heerenveen, Zeneli speelde de afgelopen weken fantastisch.

1 oktober 2017 om 13:33

Is gewoon een prima speler voor Heerenveen, vind hem nog niet heel constant, weet niet of dat door de ploeg komt of door Zeneli. Ben wel benieuwd welk niveau/club hij uiteindelijk zal bereiken. Ik zie hem niet zo snel bij de top 3 in nl spelen.

Wel een aderlating, maar gezien het aantal personen dat bij Heerenveen heeft gescoord geen onoverkomelijk iets. De andere buitenspelers mogen zich nu bewijzen. Hij was de laatste weken wel de man in vorm en bij tijd en wijle ongrijpbaar voor de defensie van de tegenstander. Benieuwd of dit ook een tegenslag oplevert vanmiddag tegen Ajax.

Flink balen natuurlijk. Een van de spelers in vorm op het moment. Maar op die posities hebben we gelukkig twee andere opties. Iemand als Schaars, Dumfries of Reza was wel wat erger geweest. Jammer dat we hem net tegen Ajax al moeten missen

1 oktober 2017 om 12:48

Ik heb toch liever zeneli dan reza

1 oktober 2017 om 12:55

Reza zou inderdaad wel gemist kunnen worden, speelt de laatste weken als een natte krant en mist grote kansen. Ik denk dat Veerman die rol ook prima zou kunnen invullen.

Onvoorstelbaar... net voor Ajax uiteraard. Net nu de Amsterdammers rijp lijken voor een ongekend pak slaag valt de man in vorm weg.
Ansolute aderlating!

Bij Heerenveen is de verwachting, vanmiddag tegen Ajax, begrijpelijk, erg hoog.
Met name bij de fans, ik hoop voor Heerenveen dat het team met die druk om kan gaan.
Maar ik zie Ajax gewoon door een smerige onverwachte rotgoal, van bijvoorbeeld Klaasjan Huntelaar met de punten verdwijnen naar Amsterdam.
Ik zou als Heerenveen fan alvast rekening houden met zo'n nare koude douche.
Dan kan het achteraf alleen maar meevallen, en ga je heerlijk naar huis, om een glaasje bier te drinken.
Ik ga zeker kijken, en ben razend benieuwd!

1 oktober 2017 om 13:17

Dan ga je er op voorhand al vanuit dat de meeste Heerenveensupporters een overwinning verwachten. Ik hoor daar in ieder geval niet bij en met mij menigeen, denk ik. Dit zijn de wedstrijden waarin Heerenveen kan laten zien wat ze waard zijn en de concurrentie op dit moment met PSV aankunnen.

1 oktober 2017 om 13:40

Dat was ik inderdaad vergeten te vermelden, ik zit ook zo niet in elkaar.
Maar ik kan me heel goed voorstellen dat je als fan met een fijn gevoel naar de wedstrijd toeleeft.
Ik was (als Twente fan) vorige week tegen Groningen op voorhand al blij geweest met een punt.
Ofschoon ik ook rekening hield met een kleine nederlaag, wat het dus ook werd.
Maar vrijdagavond, tegen Heracles ben ik in dat opzicht ruimschoots gecompenseerd door het team, met respect voor de ploeg uit Almelo.
Ik heb een voorgevoel (als neutrale liefhebber) dat Ajax met een sneaky manier, sorry dat ik het zo uitdruk, met de puntjes vertrekt, maar ik gun het Heerenveen van harte, als ik ongelijk krijg.
Fijne wedstrijd gewenst, en ik hoop dat jullie blij worden.

Tja, nu was dus de doorbraak van Johnsen gepland... die loopt nu bij Jong Ajax. Jammer weer. Wellicht beter vAmersfoort dan maar.

Ben je gek geworden? Van amersfoort op linksbuiten? Rojas of mihailovic aub!

1 oktober 2017 om 13:34

rojas is de vervanger

Ja nu gaat Ajax al helemaal winnen. Had al zo'n vermoeden dat zowel Feyenoord als Ajax 'gewoon' zouden winnen en dat vermoeden is nu nog sterker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren