Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Saeijs denkt nog aan laatste hoofdstuk bij ADO

Laatste update:
/

De reglementen van de KNVB schrijven voor dat een profclub voor 1 april spelers met een aflopend contract laat weten of het wel of niet met hen doorgaat. Menig speler ontvangt dezer dagen dan ook een officiële ontslagbrief, al betekent dat niet altijd dat het direct einde verhaal is. De Graafschap stuurde een dergelijke brief aan elf spelers, schrijft de Gelderlander.

Purrel Fränkel, Muslu Nalbantoglu, Jan-Paul Saeijs en Jussi Kujala zijn de spelers die deel uitmaken van de A-selectie van Richard Roelofsen en een 'slechtnieuwsbrief' hebben ontvangen van de Superboeren. Daarnaast kregen ook Lion Kaak, Sjoerd Overgoor, Kaye Coppoolse , Remco Beumer, Wouter Jansen, Bas Pol en Remy Raterink een brief thuis.

Roland Vroomans, technisch directeur van de Doetinchemmers, benadrukt aan het dagblad dat het nog niet gezegd is dat alle elf spelers daadwerkelijk weg moeten. “Het is een formele kwestie”, geeft hij aan. Gezien de degradatienood waarin De Graafschap verkeert, is het echter niet ondenkbaar dat veel spelers op zoek moeten of willen naar een nieuwe club.

Badibanga
Ziguy Badibanga krijgt van De Graafschap een tweede kans. De aanvaller mag weer meetrainen met de beloften. De huurling van Anderlecht werd onlangs door Roelofsen wegens slecht gedrag uit de selectie gezet, maar wordt dus niet teruggestuurd naar België.

Update 29 maart 12:18 uur - De Graafschap gaat wel langer door met middenvelder
De Graafschap stuurde een ontslagbrief naar een compleet elftal spelers, maar gaat wel verder met Yuri Rose. Voetbal International weet dat het contract van de 32-jarige middenvelder met een seizoen is verlengd. Rose is bezig aan zijn derde seizoen in Doetinchem en speelde tot dusver 86 competitieduels voor De Graafschap.

Update 19 april 15:13 uur - Saeijs laat De Graafschap na seizoen achter zich
Voor Jan-Paul Saeijs komt na dit seizoen een einde aan zijn verblijf bij De Graafschap. De 33-jarige verdediger tekende in de zomer van 2010 een tweejarig contract bij de Doetinchemmers, maar kreeg vorige maand al een formele ontslagbrief. Inmiddels is duidelijk dat club en speler ook niet meer alsnog zullen praten over een vervolg. "We hebben gesproken en gaan op een goede manier uit elkaar", laat Saeijs weten in gesprek met Omroep Gelderland.

"Ik beraad me nu op wat ik wil. Dat kan stoppen zijn, omdat mijn lichaam daar misschien aan toe is. Maar als ik zie hoe ik nu alweer maanden speel en geen training mis, kan ik ook nog door. Het is heel fijn om elke dag weer om het veld te staan. Er moet dan natuurlijk nog wel een club komen die mij wil hebben", aldus de verdediger. Eerder kwam Saeijs uit voor ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en Southampton.

Update 3 mei 12:34 uur - Degradatiestrijd met De Graafschap laatste kunstje voor Saeijs
Jan-Paul Saeijs is bezig aan zijn afscheidstournee. De 33-jarige verdediger krijgt geen nieuw contract van De Graafschap en na dit seizoen hangt hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Lichamelijke ongemakken liggen ten grondslag aan zijn besluit om te stoppen, meldt Omroep Gelderland. Saeijs is bezig aan zijn derde seizoen in Doetinchem en speelde daarvoor bij ADO Den Haag, Roda JC Kerkrade en Southampton.

Update 7 mei 16:42 uur - Saeijs denkt nog aan laatste hoofdstuk bij ADO
Jan-Paul Saeijs' profloopbaan zit er na de play-offs mogelijk nog niet op. De 33-jarige verdediger krijgt weliswaar geen nieuw contract van De Graafschap aangeboden, maar zou 'ja' zeggen tegen ADO Den Haag als die club nog een beroep op hem zou doen. "Ik heb negen jaar bij ADO gevoetbald, die club zit in mijn hart. Wat is er dan mooier om daar mijn laatste wedstrijd in de Eredivisie te spelen?", zegt Saeijs tegen NUsport.

Welke speler uit de A-selectie moet De Graafschap zeker behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Velen van hun zullen ook daadwerkelijk De Graafschap verlaten, we zullen echt moeten gaan vernieuwen. Remco Beumer, Wouter Jansen, Bas Pol en Remy Raterink zijn overigens spelers uit de beloften.

26 maart 2012 om 18:37

Maar stel dat ze nu degraderen en ze laten zo veel spelers gaan, dan kan je toch niet zomaar terugkomen in de eredivisie. Want dan zal er minder publiek komen, minder reclamegeld etc, waardoor er niet zo 1 2 3 eredivisie waardige spelers worden gekocht...

26 maart 2012 om 18:45

1. Als De Graafschap degradeert, dan drukken de contracten van dit soort spelers te hard op de begroting.

2. De Graafschap zal een stapje terug moeten doen qua kwaliteit, als ze straks weer promoveren komt er weer geld binnen, o.a. door kaartverkoop, tv-gelden en sponsors. Dan kunnen ze weer gaan investeren. De basis die ze mogelijk zullen gaan gebruiken in de eerste divisie zal heus wel van voldoende kwaliteit zijn om mee te draaien in de top van de JL.

26 maart 2012 om 18:46

In de Jupiler League is het stadion ook altijd uitverkocht, dus dat zal niet zo´n probleem zijn, maar ik zie ze zelf ook inderdaad niet zo snel kampioen worden.

26 maart 2012 om 18:48

nee maar ja, als je nu verlengt met die spelers zit je weer met die salarissen en dan zit je daar weer mee.
degradatie is sowieso een ramp, minder geld maar kosten blijven zowat hetzelfde (qua salaris)
of je laat spelers gaan, bespaart dus op de kosten om zo een financiële ramp te voorkomen maar echt sterke spelers zul je ook niet aan kunnen trekken en dus blijf je lang in de 1e divisie.
moeilijk voor een club om een goed afgewogen beslissing te nemen...

ah, ik zie nu dat Gulio me net even voor is geweest...

26 maart 2012 om 18:55

Een kaartje voor een eredivisie wedstrijd kost wel aanzienlijk meer dan een wedstrijd uit de Jupiler League.

Een groot verschil dus als 10.000 mensen 10.- of 20,- euro betalen.

26 maart 2012 om 19:03

@ajaxvalencia. Daarom is degraderen zo funest. Kijk naar een club als Sparta. Die wilde gelijk weer promoveren. De beste spelers moesten ze echter laten gaan. (o.a. Strootman enz.) De hele begroting is enorm gekelderd. Mocht zo'n club weer promoveren dan hebben ze er geen spelers voor, geen begroting enz.
Degradatie is dus eigenlijk rampzalig. Je komt in een visueuze cirkel.

26 maart 2012 om 19:42

@coenmoulijnrip

Stadion zal wel vol zitten maar de tickets in de Jupiler League zijn een stuk lager dus daar verlies je wel veel op.

26 maart 2012 om 20:28

Haha, bedankt voor de reacties iedereen!

Ja misschien is het juist wel beter om wat spelers te laten gaan als je naar de JPL moet. Ik blijf het een leuke club vinden, jammer dat ze nu echt een muur opzetten steeds. Hopelijk kunnen ze zich handhaven in de Eredivisie.

lol zijn ze gek geworden bij De Graafschap?
Eerst de fantastische trainer Kalezic wegsturen, nu zelfs 11 spelers. Pure wanbeleid ...

26 maart 2012 om 18:40

Ze sturen die brieven zodat ze die spelers in geval van degradatie kunnen ontslaan, het betekent niet dat ze ook daadwerkelijk ontslagen worden. Het is gewoon een juridische kwestie.

26 maart 2012 om 18:45

Meer dan de helft van die jongens komen uit voor de reserven. En als ze degraderen, zullen er sowieso een heleboel spelers weggaan en nieuwe bijkomen.

Heeft het degradatiespook ook een brief ontvangen?

On: Spreekt geen vertrouwen uit. Ik zou dan niet meer willen voetballen voor ze.

26 maart 2012 om 18:42

Als De Graafschap dit niet doet, dan is de kans groot dat ze aan deze spelers gebonden blijven. Je snapt toch wel dat mocht De Graafschap degraderen, dat ze er financieel op achteruit gaan? Dan wil je als eerste divisionist niet vast zitten aan meerdere dure spelers.

26 maart 2012 om 19:34

Ok. Ik begrijp dat ze dit doen moeten, zodat ze later niet in de financiele problemen komen. Toch gaat het wat dieper dan dat. Ik weet niet of Roland Vroomans dit ook op deze beknopte manier heeft gebracht aan de spelers. Het lijkt mij logisch dat een technisch directeur aan tafel gaat met de jongens die ze willen behouden en ze een doem scenario voorleggen. Om op deze manier een eventueel contract klaar te hebben liggen igv degradatie. Dan weten de spelers ook waar ze aan toe zijn. Doe je dit niet, tekent straks de helft bij een andere club (om zekerheid te hebben) en degradeerd de Graafschap niet. Misschien hebben ze de spelers in een persoonlijk gesprek hun voorkeuren uitgesproken, maar dat vind ik in dit artikel niet terug.

26 maart 2012 om 18:42

Jij snapt het ook niet!
@gulio wel dus!

Als De Graafschap degradeerd dan zullen de dure jongens weg gaan dat is heel normaal.

Mark de Vries een contract aanbieden zou geweldig zijn. Zijn vechtlust alleen al zorgt voor meer kwaliteit dan al deze elf spelers bij elkaar. Laat ze maar lekker ergens in de hoofdklasse gaan voetballen.

26 maart 2012 om 18:45

Nee, De Graafschap moet gewoon gaan verjongen en aan een ploeg gaan bouwen.

26 maart 2012 om 18:56

Mark de Vries kan het huidige niveau van Cambuur met moeite aan, en deze moet dan de kar gaan trekken voor de Graafschap? Dat zou pas wanbeleid zijn.

Wanneer krijgt Henk Bloemers zijn ontslagbrief dan?

Zit daar eerder op te wachten...

26 maart 2012 om 18:52

Zou ik ook gelijk die van Roelofsen ondertekenen...... Voegt werkelijk niks toe. Als ik het nu zie vraag ik me echt af wat de meerwaarde was om Ulderink in te ruilen voor deze anticoach.

Weer een grote blunder van het bestuur. Purrel weg? Het bestuur en Roelofsen hebben allen geen bal verstand van voetbal.
VVV haalt in de winterstop vier spelers en laat ze in de basis starten, de graafschap haalt ook vier spelers en plaatst ze op de tribune of brengen ze de laatste 10 minuten in.
Calvete is een van de betere spelers van de selectie, maar mag heeltijd alleen de laatste 10minuten meedoen.
Vermouth was alweer de beste man van het veld en die werd 'weer' na 60minuten bij een 0-0 stand gewisseld. Dat hij last had van z'n blessure was onzin, want ik en een vriend van mij spraken nog met hem en hij zei dat hij zelf ook niks snapte van zijn wissel.
Ze zetten dadelijk zeker ook nog Meijer er weer in die helemaal niet kan voetballen. Hij pakt af en toe nog een balletje af, maar dan verliest hij hem weer en moet hij dat corrigeren met een gele of rode kaart. Nutteloze speler die alle vaart uit het spel haalt. Rose kan beter per direct stoppen, want hij heeft dit seizoen ook nog geen bal geraakt. Zelfs nog geen bal afgepakt.
En het is ook nog een raadsel waarom Kalezic toen werd ontslagen, want dat was de beste coach van de afgelopen jaren. Lang leve de vrijdag avond!
Edit: spelfouten.

26 maart 2012 om 18:46

Frankel is te duur gezien zijn kwaliteiten, die jongen is daarnaast ook een zwakke speler.

26 maart 2012 om 18:53

Frankel is een prima back, die zeer geliefd is bij het publiek. Hij valt niet op, maar hij is op dit moment toch een van de betere spelers van de Graafschap.

26 maart 2012 om 18:55

Frankel staat bij mij bekend als een speler die veel kaarten pakt en geregeld eigen doelunten maakt en te traag is

26 maart 2012 om 18:53

dat is helemaal geen fout dat purrel weg moet.
deze man is oud en allang over zn top.. hij maakt veel fouten en ik denk dat hij ook redelijk wat geld kost. Goede beslissing lijkt mij

26 maart 2012 om 19:32

Klopt
Frankel heeft heel veel voor de Graafschap betekent maar hij loopt op het einde van zijn latijn.
Is ook niet erg aangezien hij al 35/36 jaar oud is.
Een mooi moment om te stoppen lijkt mij

26 maart 2012 om 21:48

met alle respect voor Purrel , maar hij wordt simpelweg gewoon te oud !!! Verder ben ik het volledig met je eens ! Hoe , Hoe kun je in gods naam je beste veldspeler van dat moment wisselen !?!?!?!?!?! Dit is anti-voetbal van de bovenste plank !!

Roelofsen EN Bloemers , ROT OP !!!!

Wat jammer nou ik hoopte dat de namen Bloemers en Roelofsen er ook tussen stonden ... (heeft aan de poten van Kalezic lopen zagen vorig seizoen gelukkig wa Kalezic zo slim om hem naar het 2e te sturen) Weg met Bloemers en Roelofsen !

En Jussi Kujala mooi houden want anders maken we dezelfde fout als met Peter Jungschlager !

Veel van bovengenoemde spelers zijn spelers van de beloften, van Frankel wordt gezegd dat hij niet nog een jaar Jupiler League wil spelen. Saeijs gaat ook vertrekken gezien zijn blessuregevoeligheid. Kaak speelt momenteel zonder contract en Kujala blijft waarschijnlijk.

Oja, en Vito Wormgoor is ook weg ! Mooi Jochem Jansen laten spelen de laatste wedstrijden, want Wormgoor maakt te veel fatale foutjes !


Schandalig dat deze spelers weg moeten. Veel beter zullen ze er iig niet voor krijgen. Kom op man, dit is veel te snel handelen van de Graafschap. Dit is puur omdat ze nu laatste staan en opeens weinig meer lukt. Kom op joh, dit ken je niet maken

Verstandig, PSV en Twente zouden dat ook moeten doen

26 maart 2012 om 19:25

Hopen dat die Fränkel op mag rotten. Levensgevaarlijk die gast.

Zo is het! Hupsakee goed renoveren die handel. De centjes gebruiken om slim in te kopen en verder de toekomst in kijken. Want deze spelers kosten alleen maar poen en brengen geen toekomst.

laat ze alleen maar anco jansen en michael de leeuw houden de rest mag allemaal weg !!

26 maart 2012 om 19:33

Vergeet de Winter niet. De enige die het niveau haalt.

Overigens mag Wormgoor fijn op de tribune plaats nemen. Presteert al wekenlang niks en ook Poepon vertikt het om te werken voor zijn centen. Meijer en Rose komen kwaliteit te kort, daar waar Meijer het probeert te compenseren met werklust, presteert Rose het om elk duel te laat te komen. Typerend vond ik het om te zien dat hij een kopduel verloor van Brama.

26 maart 2012 om 20:17

Die Anco Jansen is een aardige speler voor de Graafschap, bij Veendam was die al erg goed bezig. Snap er niet veel van dat hij op de bank zit bij de Graafschap?

26 maart 2012 om 20:28

Iedereen vraagt zich dan ook af waarom Rose de voorkeur krijgt. Evenals waarom enkele andere wekelijks mogen falen.

Een pluspunt is dat Badibanga weer een kans krijgt...

26 maart 2012 om 20:38

Rose was afgelopen zondag geschorst en zelfs toen kreeg die geen kans dus er zal wel wat meer aan de hand zijn?

26 maart 2012 om 21:22

nee snap ik ook niet. is een sterke vent, is snel goede voorzet en pass. en ik denk dat er ook veel dreiging uit van kan komen en goals
.

Volgens mij snappen sommigen hier niet waarom er zo'n brief gestuurd wordt? Dit is verplicht en zoals in de tekst staat wilt dat niet zeggen dat ze ook definitief vertrekken.

Frankel is op en heeft daarnaast aangegeven te willen stoppen, als ik het goed heb. Saeijs is vaker geblesseerd dan fit, Kaak en Kujala mogen van mij wel verlengen en ook Muslu als hij weer beter gaat presteren. De rest is gewoon niet goed genoeg.

Zeker een 1 april grap dit.

26 maart 2012 om 19:40

Maar het is pas 26 maart O_o

on: Jezus, zijn er wel erg veel, maar wel logisch met degradatie in het vooruitzicht

De Graafschap moet eens gaan kijken of de reservespelers van Fc Twente niet wat voor ze zijn, zo'n speler als Vogelsang zou geweldig bij De Graafschap passen. Zitten bij het reserve-team van Twente genoeg leuke spelers voor De Graafschap.

27 maart 2012 om 10:56

Ik denk dat bij de meeste reserveteams van eredivisieclubs spelers zitten die het niveau van De Graafschap wel aan kunnen

ik mis 1 brief......kom op postduif gauw eentje naar Rose brengen!!

en de rest tja logische keuzes dit
alleen ik snap een ding niet van me club en dat is dat ze Lion Kaak een 4-jarig contract vergeten te geven

26 maart 2012 om 20:20

Als Rose in een seizoen 25 wedstrijden speelt, wordt het contract automatisch verlengt. En tegen FC Twente was zijn 24e wedstrijd. Afgelopen zondag geschorst. Dus we zullen het zien tegen FC Twente.

Vernomen van het Graafschapforum, die het uit de Gelderlander hebben!
Dus;... Reken daar maar niet op. Tenzij Roelofsen deze man nu op de bank zet en laat of op de tribune;

en natuurlijk meijer mag weer blijven
daar kunnen ze beter een jonge speler neerzetten
en rose mag van mij ook weg wat een prutser is dat daar zie ik liever breinburg en jansen

26 maart 2012 om 22:23

Wel makkelijk oordelen. Wat nou als zo'n Meijer netzoveel (lees: relatief weinig) salaris vangt dan pakweg Kujala, dan heb ik liever een clubicoon die er altijd voor knokt, dan een passant die niet veel beter is.

Altijd dat gezeuer over Meijer; als hij speelt doet hij zijn uiterste best. Dat er geen betere speler voor zijn plek is, kunnen we hem niet verwijten.

26 maart 2012 om 22:46

Appelflapj daar ben ik het helemaal mee eens ook al vind ik een Kujala ook niet slecht.
Het volk dat zit te zeuren op Meijer snappen het voetbal niet. Meijer is geen goede voetballen maar wel een hele harde en belangrijke werker ! Hij knapt bijna al het balverlies op !

Heel, heel, heel erg jammer...

Spelers als Purrel Fränkel (die het Eredivisie niveau niet meer aan kan) Muslu Nalbantoglu en Jan-paul Saeijs zouden de Graafschap volgend jaar (in de Jupiler League maar óók in de Eredivisie) goed kunnen gebruiken. Al helemaal zo'n echte Graafschapper als Fränkel moet je laten voetballen bij de Graafschap tot dat ie stopt. Ook Nalbantoglu (die er voor zorgde dat de Graafschap promoveerde in 2010) moet je gewoon mee verlengen, prima speler! Jan-paul Saeijs kun je ook zeker in de Jupiler League of Eredivisie gebruiken.

Dat de Graafschap niet verlengt met jonge spelers uit de eigen jeugdopleiding, vind ik ook wel triest. Die spelers hebben geen kans gehad. Kaak is dit seizoen doorgebroken en nu mag ie gelijk alweer weg. Overgoor is een prima speler voor op de bank, Coppoolse heeft niet één kans gehad en is nu verhuurd en die andere spelers hebben ook geen kans gehad!

Dat ze geld willen besparen, oké, maar dat konden ze ook op andere spelers.

26 maart 2012 om 22:21

Zo raar is dit allemaal niet. Ten eerste zijn deze spelers nog lang niet weg, ten tweede zijn dit beslist niet de dragende spelers, voorzover er al echt over dragende spelers gesproken mag worden dit jaar. Dikke kans dat Muslu blijft, van Fränkel geef je zelf al aan dat hij aan de oude kant begint te worden en Coppoolse en Overgoor komen gewoonweg niet aan de bak, dan heeft ze behouden ook niet zoveel nut. Er zijn nog veel meer andere talenten, met naar mijn idee meer potentie dan Overgoor en Coppoolse (die overigens beiden al hebben getekend bij de clubs waar ze verhuurd zijn volgens mij)

27 maart 2012 om 00:01

Overgoor is dat zeker die speelt het volgend seizoen ook bij gae dus die is voorgoed weg af de winterstop

capoolse weet ik ook niet zeker maar die komt veel te kort en vraag me af of hij wekelijks speelt bij veendam

Goede zaak van de Graafschap, in geval van degradatie moeten de kosten niet teveel op de begroting drukken.hierdoor kunnen ze beslissen met wie ze door willen gaan en van wie het contract niet verlengd wordt.

alleen kaak, saeijs, muslu, frankel en kujala zijn A-spelers. de rest zijn alleen maar beloftenspelers of A-jeugd. mocht de graafschap degraderen dat moet je ze allemaal behouden. met zulke spelers erbij heb je grote kans op promotie. hoop alleen niet dat ze degraderen. beter blijven ze erin. halen ze goede spelers, goede trainer erbij en Ross en Bloemers moeten weg. ojaa rose, meijer en in eredivisie moet saeijs ook weg.

O ze moeten eens wagen Kaak, Coppoolse en Raterink zo te laten vertrekken, ik zie ze er helaas overigens wel vooraan dat ze de conctracten van die oudjes wél verlengen...

FC Groningen haal Kaak gewoon is nog beter dan sparv

Dit heeft nauwelijks nieuwswaarde eigenlijk; is gewoon een standaard procedure die ieder jaar weer het nieuws haalt, op een of andere manier alleen bij De Graafschap, maar dat heeft denk ik vooral met hun eigen manier van communiceren te maken.

Van deze spelers zie ik Kaak graag blijven, de club waarschijnlijk ook. Muslu verdient er ook wel een jaar bij. Fränkel wordt ouder en Saeijs idem dito. In ieder geval hebben de belangrijkste spelers nog doorlopende contracten, al zou degradatie waarschijnlijk een leegloop betekenen. Ik kan me niet voorstellen dat spelers als Poepon, Sreckovic, De Leeuw, El Hassnaoui en in mindere mate Anco Jansen allemaal blijven, weet wel zeker van niet.

Gewoon vol D'ran de komende wedstrijden en nog over Excelsior heen, het is nog lang niet opgegeven!

@ lunny ... Uiteraard ook de winter mag blijven

Vind het toch gek dat Frankel ook een brief krijgt word toch Mr de Graafschap genoemd en zit al heel lang bij de club

Zo lang Richard Roelofsen de speelstijl niet veranderd zie ik De Graafschap in de komende wedstrijden niet veel punten pakken, Excelsior gaat ook niet veel punten maar deze twee teams gaan wel uitmaken wie rechtstreeks degradeerd naar de Jupiler League.
FC Zwolle zal die plaats wel innemen en daar zullen de andere clubs in Eredivisie wel niet zo blij mee zijn gezien het kunstgrasveld.
Mocht Excelsior er via de nacompetitie bijv. nog inblijven dan hebben we misschien vanaf volgend seizoen wel twee clubs met kunstgras waar elke tegenstander niet echt naar uitkijkt!

27 maart 2012 om 00:05

@hetro

wij suporters zijn ook totaal niet blij met de speelstijl van onze club
we kunnen nu wel heel erg verdedigent spelen en we creeeren helemaal niks en we hebben gewoon de pech dat de ballen van de Leeuw er niet in willen en dat is het hele seizoen al zo...en ik mag toch hopen dat we straks een andere trainer krijgen met voetbal want dit is geen reclame voor de club

27 maart 2012 om 10:30

@ hartje36

De Graafschap speelde altijd voor zijn doen aantrekkelijk voetbal!
De sfeer op De Vijverberg en de felheid, passie, beleving, wil om te winnen etc. aan de kant van de Superboeren was meestal uitmuntend.
Natuurlijk werd er toen ook wel eens verloren maar niet zoveel als nu, de club presteerde aanmerkelijk beter met aantrekkelijk voetbal.
Ik weet wat De Graafschap kan omdat de club dat in het verleden wel heeft bewezen, het zal voor jou maar ook voor alle andere De Graafschap-supporters pijnlijk zijn om dit team zo te zien lijden!
Richard Roelofsen is geen geschikte trainer, zijn speelstijl haalde alleen wat uit tegen Roda J.c. maar als men op deze lijn doorzet gaan ze ook nog rechtstreeks degraderen.

27 maart 2012 om 12:04

ben het helemaal met je eens....
zoveel verloren wedstrijden hebben wij op de vijverberg nog niet gehad dus een nieuw negatief clubrecord

Ulderink wilde er in eerste instantie meer voetbal spelen maar voor de winterstop hadden wij daar geen spelers voor plus het feit dat het eerste elftal eruit zag met belofde spelers er waren heel veel blessures
gaat ook veel uitwedstrijden mee en zo bij Utrecht 2-0 voor staan en uit handen geven door een gedreven Mulenga en bij Excelcior idem een 1-0 uit handen geven door een persoonlijke fout en dan de wedstrijd tegen NAC die hadden we mogen winnen maar tja zoals vaker dit seizoen wilt de bal van de Leeuw er niet in
het zijn allemaal gegeven dat je met voetbal verder komt en in de winterstop zijn er goede spelers gehaald voor ons doen een Vermouth een Badibanga en een Anco Jansen van deze 3 speelt alleen Vermouth zo'n 60/75 minuten en dan word deze goede voetballer erweer uit gehaald door Richard Roelofsen die zegt wel dat hij alleen spelers wilt opstellen met een goede mentaliteit maar hoop toch snel dat Badibanga snel gaat spelen samen met A. Jansen want zij kunnen het tij nog keren met voetbal

oja een geschikte trainer vind ik op het moment.....groenedijk maar die zal wel naar rkc gaan

Alleen De Winter,poepon en El Hassnaoui houden, de rest mag wegwezen. Calvete lijkt me ook wel een goede

Deze ontslagbrieven is puur formaliteit, hiermee dekt DGS zich in. Van alle aflopende contracten zou ik Muslu Nalbantoglu en Kaak behouden. Muslu heeft een meerwaarde en als DGS niet snel acteert, staan er andere clubs. Kaak is een talent en er zit veel meer in. Saeijs en Frankel zou ik niet meer doen, oud en maken veel fouten. Probleem bij DGS zijn de beleidsbepalers, wanneer krijgen zij een schrijven?

29 maart 2012 om 12:43

Vind het alleen wel vreemd van Kaak. Ik hoorde dat hij nog steeds geen contract had maar op amateurbasis speelde. Dan hoef je ook niets op te zeggen.

Ik hoop wel dat Nalbantoglu blijft, hij is gewoon een van de beste rechtsbacks in Nederland.
Met De Winter, Nalbantoglu, Rose, De Leeuw, Anco Janssen, El Hassnaoui en Poepon heb je in ieder geval zeven spelers die De Graafschap volgend seizoen kunnen dragen. Kaak is een groot talent (evenals Breinburg) en moet behouden blijven voor de club.
Dat Fränkel, Saeijs en Kujala waarschijnlijk vertrekken is jammer voor hen, maar de club is belangrijker. Een paar goede (defensieve) krachten en explosiviteit op de vleugels zou al wonderen kunnen doen.

29 maart 2012 om 14:45

Ik denk dat De Winter wel door Groningen ofzo wordt gekocht deze zomer. Verder vind ik Rose niet meer Eredivisie-waardig. In Jupiler League zou hij nog wel meekunnen, maar zijn salaris is helemaal te veel voor een speler met zijn kwaliteiten. Poepon zal ook wel vertrekken aan het einde van het seizoen.

Nog een jaar Rose... zucht.

Ze moesten wel, bij een bepaald aantal wedstrijden werd zijn contract automatisch verlengd. Door zijn contract (een van de grootverdieners) bij De Graafschap waren ze achteraf toch niet helemaal blij met die clausule geloof ik. Stond vorige week in De Gelderlander.

29 maart 2012 om 13:11

Als dat zo is, had hem dan niet dat X aantal wedstrijden laten spelen...

Hoe zit dat dan met al die andere spelers van de graafschap. Als ze degraderen lopen die Poepon, de leeuw en de winter dan niet transfervrij de deur uit. Of staat er een stransfersom in hun contract???

Nalbantoglu vind ik absoluut geen stabiele back. Zie hem liever vertrekken en van de Pavert op rechts spelen. Jussi Kujala vind ik een goede middenvelder, behouden dus, zelfde geld voor Saeijs ondanks zijn blessuregevoeligheid, zeker een stabiele verdediger als hij fit is. Fränkel word te oud, ondanks dat ik hem erg waardeer

29 maart 2012 om 14:08

Jij mag nog geen coach worden van de F-jes. Hoe kun je een statische linkspoot nou op rechtsback zetten? Daar wordt hij door mij nog voorbij gelopen.

29 maart 2012 om 14:33

Nalbantoglu kent niet zijn beste seizoen, maar voor ons vind ik het een prima speler. Zie hem graag blijven. Van de Pavert op rechts vind ik niets, die mag van mij volgend seizoen in het centrum spelen met een basisplek (in Jupiler League zeker). Saeijs heb je helemaal geen zaak aan! Grote bek en zeer lomp.. Wormgoor weg vind ik ook niet erg. Fränkel kan ook weg wat mij betreft.

Van de Pavert kan op rechts ook uit de voeten, Evers is ook een optie. Maar Nalbantoglu kan echt niet, die dwerg word aan alle kanten voorbij gelopen

Dat Rose verlengd is oud nieuws, echter Yuri Rose speelde twee jaar geleden ook 1e Divisie en vind dat meer dan prima, Rose vroeg minder salaris. Vandaar dat De Graafschap snel er uit was met verlengen.

@doperwtjes

Van de Pavert op rechts? Dan zou ik toch eens wat meer naar die jongen kijken. Het is een goede verdediger, een linkspoot die het aanzienlijk beter doet centraal dan op de backpositie. Hij heeft veel te weinig (start)snelheid voor een back. Daarnaast heeft hij nooit als rechtsback gespeeld. Misschien dat je in de war bent met Jochem Jansen?

19 april 2012 om 23:17

Klopt helemaal. Vd Pavert is een echte voorstopper. Met de man voor zich kan hij goed verdedigen, maar met lange ballen er over en langs is hij niet erg sterk.

@teetje, ik denk dat jhij ook in de war bent.

Vorig jaar uit tegen Heerenveen maakt van de Pavert zijn debuut voor Broekhof, 87e minuut.
Daarna uit tegen AZ gespeeld, als vervanger van de geblesseerde Wormgoor (die toen rechrtsback stond), dat was al na een halfuur. Hij kan er wel degelijk spelen.

Je jhebt gelijk, Jochem Jansen kan ook links en rechtsback spelen.

Nalbantoglu is veruit de beste rechtsback die de Graafschap heeft gehad. vd Pavert kan centraal achterin spelen, op rechtsback kan hij de veters strikken van Nalbantoglu. Samen met Kaak hoop ik dat we beide spelers kunnen behouden.

19 april 2012 om 17:40

Fabian Wilnis misschien vergeten ?

Muslu speelde voor zijn blessure heel erg sterk maar na zijn blessure nog niet op zijn oude niveau terug gekomen. Vermoed dat dit nog wel gebeurd. Zo oud is hij nog niet.

Goed nieuws dat Saeijs stopt.

Hij kan het fysiek niet meer aan.
Hij kan het mentaal dus ook niet meer aan.
En hij kan het voetballend niet aan.

Saeijs is een houthakker achterin waar je niks aan hebt. Maar goed De Graafschap zal dus waarschijnlijk wel op zoek moeten gaan naar verdedigende versterkingen. Jansen en Vd Pavert zijn back up voor de centrale verdediging maar ik denk niet dat ze al klaar zijn om een seizoen lang in de basis te spelen.

ben persoonlijk totaal geen fan van jan-paul saijs, lang gebleseerd geweest en heeft zelf zijn oude niveau dat al niet zo hoog was niet weten te halen, daaarbij vind ik hem zeer traag, te traag als je het aan mij vraagt

Dat wordt nog puzzelen komende zomer, Saeijs weg, Wormgoor weg, Abdulla en vd Pavert die het eredivisieniveau (nog) niet aankunnen, Jansen en Meijer kunnen er in tijden van nood wel uit de voeten, maar da's allebei niet top...

Saeijs is erg wisselvallig. Soms dramatisch, maar de laatste tijd heeft hij ook zijn goede wedstrijden gehad. Maar met die knie van hem en zijn leeftijd is dit maar beter.

Zijn uitspraken over de reactie van het publiek na de thuiswedstrijd tegen VVV (1-4) vond ik al reden genoeg hem nooit meer voor onze club uit te laten komen.

Je kunt er niet omheen draaien: De Graafschap heeft voor volgend seizoen geen enkele eredivisiewaardige centrumverdediger. Goed zoeken van de zomer!

20 april 2012 om 14:32

Die hebben ze nu ook al niet eigenlijk. Wormgoor leek begin dit seizoen te gaan doorbreken, maar valt sinds zijn transfer bekend is gemaakt steeds vaker en harder door de mand. Saeijs kan het nu al nauwelijks aan, laat staan een jaar later. Maar de jeugd heeft wel echt de toekomst bij De Graafschap. Spelers als Vd Pavert, Jansen, Evers, Kaak en Abdulla zullen de aankomende jaren echt wel uitgroeien tot basiswaardige krachten.

Nee, dit moet ado echt niet doen. Ze kunnen echt wel betere verdedigers dan Saeijs (met alle respect voor Saeijs) krijgen

Deze roep is een beetje sneu. Je afscheid van het betaalde voetbal aankondigen en op deze wanhopige manier aan te kloppen bij een oude liefde.

Sorry Saeijs , Snap wel je clubliefde voor FC Den Haag, maar ik heb je liever niet bij de club. Je bent over de toer heen en je bent geen versterking voor de club. Beugelsdijk kom terug dus je bent overbodig.

Met alle respect voor Saeijs maar hij kan het echt niet meer belopen.
Dit moet Ado dan ook niet meer doen.
Misschien zit er nog een leuke topklasser of hoofdklasser in voor hem.
Zou hem een trieste aftocht niet gunnen

Tuurlijk .. dit is alles wat we nodig hebben. Nog zo'n ali Boussabon gevalletje. Jan we hebben al genoeg mensen die het niveau niet aan kunnen. Je moet er toch niet aan denken. Dan zeg ik mijn seizoenskaart op gelijk als we dit soort kneuzen terug halen. Ik dacht dat we een club in opbouw waren die een minder jaar hebben maar ik merk er niets van.

Deze coach heeft alle spelers afgebroken en volgend jaar komen er zoveel spelers bij waarbij je je nog maar moet afvragen of ze de ambitie van Den Haag kunnen waarmaken.

Ik ben nog nooit zo blij geweest dat het seizoen er op zit. ben benieuwd voor het volgende seizoen maar het liefst met een nieuwe coach en geen Saeijs...!!!!!!!!!

Saeijs is geen toegevoegde waarde voor ADO meer... Laat hem lekker met pensioen gaan nu, last gehad van een blessure, tijd om de kicksen aan de wilgen te hangen.

Saijs is wel degelijk een optie voor Ado eindelijk eens een mannetje die die slappe spelertjes van ADO aanpakt

Nah na zondag mag ie van mij komen, voor een klein salarisje dan. Voor de breedte is t best , wat er nu staat is ook niet veel. He is here he is there he is ....... everywere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren