Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Rechter verbiedt ontmoeting tussen Benzema en Valbuena

Laatste update:

Voor het eerst sinds de schorsing voor Karim Benzema heeft bondscoach Didier Deschamps van Frankrijk zijn mening gegeven over de zaak. Benzema zou bemiddeld hebben in een chantagezaak rond een sekstape van Mathieu Valbuena en daardoor mag hij voorlopig niet opgeroepen worden voor de nationale ploeg. Deschamps hoopt dat het snel is opgelost.

/

“Benzema heeft een fout gemaakt, dat is wel duidelijk”, laat Deschamps weten aan Le Parisien. “Momenteel is zijn terugkeer bij de Franse nationale ploeg voor Euro 2016 onmogelijk.” De keuzeheer sluit zich dus aan bij bondsvoorzitter Noël Le Graët, die besliste om Benzema niet meer op te laten roepen.

Valbuena mag wel gewoon opgeroepen worden door Deschamps en dat zal de bondscoach ook gaan doen. “Valbuena is het slachtoffer in deze zaak. Ik hoef hem dan ook niet te verdedigen, want hij wordt van niets beschuldigd. Hij blijft een belangrijke pion voor het Franse elftal”, klinkt het.

Update 5 januari 08.05 uur - Rechter verbiedt ontmoeting tussen Benzema en Valbuena
Karim Benzema is geschorst door de Franse voetbalbond FFF en wil zo snel mogelijk terugkeren in de nationale ploeg, omdat hij het EK in eigen land per se wil meemaken. De aanvaller hoopte daarom op een ontmoeting met Mathieu Valbuena, in een poging de problemen uit de wereld te helpen, maar de rechter heeft dit verboden. Dat meldt de NOS. Overigens heeft de FFF al aangegeven dat een herstelde vriendschap tussen Benzema en Valbuena geen einde zou maken aan de schorsing; Benzema mag pas weer voor Frankrijk spelen als de afpersingszaak is afgerond én de naam van de spits wordt gezuiverd.

Ik vind dat Karim Benzema gewoon opgeroepen moet worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op het wk was kb9 echt geweldig. Hopelijk mag hij meedoen want zou toch echt zonde zijn.

18 december 2015 om 10:58

Had 'ie zich maar niet moeten bemoeien met mv69. ;-)

5 januari 2016 om 09:05

Hoe weet jij dat? Was jij erbij? Mensen oordelen zonder kennis te hebben. Iets wat in de media staar hoeft niet de realiteit te zijn.

5 januari 2016 om 09:08

Dat 'ie er bij betrokken was staat al vast. Jij bent er natuurlijk zo 1 die de media per definitie niet gelooft in bepaalde gevallen..

Al jaren gekloot bij die Fransen. Nasri Anelka Ribery Evra Benzema. Ze moeten nodig eens praten

18 december 2015 om 11:57

Daarom Benzema lekker thuis laten. Goede speler maar als het tenkoste van de teamsfeer gaatmoet je hem thuis laten. Of hij nou vervolgt wordt of niet, ja zal met die twee toch weer twee kampen krijgen

18 december 2015 om 11:59

Ik dacht dat het hier om professionals ging. Zakelijk en privé moeten ze toch kunnen scheiden? En vooral omdat het winnen van het EK zoiets zou moeten overstijgen.

18 december 2015 om 12:23

Die valbuena heeft zelf toegegeven dat kb9 hem juist waarschuwde en m wilde helpen. Ik denk dat deschamps nu eindelijk van KB9 af is. Volgens Franse pers hebben die twee een benitez Ronaldo verhouding...

18 december 2015 om 13:42

Giroud een perfecte vervanger.

18 december 2015 om 13:00

Inderdaad de ondergang van Le Bleu begon toen zizou stopte. Zizou was de captain iedereen keek op naar hem, iedereen wist waar hij z'n ego moest stoppen en hoe zich te gedragen, daarna vertrok zizou kwam er een nieuwe geweldige lichting welliswaar maar et ontbrak aan de juiste mentaliteit.

18 december 2015 om 13:43

Vond die kopstoot niet echt aanvoerders waardig. Zijn ego was hem daar toch echt de baas in de WK Finale, de belangrijkste wedstrijd in het voetbal.

5 januari 2016 om 11:31

Hij is maar een mens. Plus, hij is de reden dat Frankrijk überhaupt die finale had gehaald..

6 januari 2016 om 10:46

Ja klopt door die goedkope schwalbe van Henry in de halve finale tegen Portugal.

Denk Deschamps echt dat hij het EK 2016 zal kunnen winnen zonder Benzema? Heeft hij vertrouwen in Giroud? Of wil hij met Griezmann en Martial gaan spelen voorin? Ik vind dat ze een groot risico nemen en hoop dat Benzema alsnog er bij zal zijn.

18 december 2015 om 13:44

Griezmann is echt van topklasse. Misschien nog wel beter dan Benzema.
Heb echt geloof in die jongen, scoort aan de lopende band bij Atletico.

18 december 2015 om 13:48

Maar Griezmann is geen diepe spits zoals Benzema. Ik denk dat Giroud in de basis zal staan, en misschien meer doelkansen zal missen dan Frankrijk zich kan veroorloven.

Denk dat ze zo gaan spelen:

Lloris
Sagna
Varane
Koscielny
Tremoulinas
Pogba
Lass Diara
Matuidi
Griezmann
Giroud
Martial
18 december 2015 om 18:25

Je kunt 4-4-2 spelen met Griezmann en Giroud naast elkaar.

18 december 2015 om 21:03

Dan zou ik Griezmann en Martial laten spelen, en Valbuena of Sissoko aan het middenveld toevoegen. Denk niet dat Giroud in zo'n dynamische rol goed gaat werken.

5 januari 2016 om 08:30

Pogba en matiudi op bank ? Seriously?

6 januari 2016 om 10:47

Martial is een grote hype.
Komt nog veel en veels te kort voor Frankrijk.

Ik hoop nu dat frankrijk wordt uitgeschakeld in de poulefase.... Ik vind het raar dat ir niet mag spelen. Oke we weten hij heeft een fout gemaakt maar benzema is echt DE spits van frankrijk.

Wat heeft deze zaak te maken met het niet mogen oproepen van Benzema? Ik zie het verband totaal niet eerlijk gezegd. Als beiden(valbuena en Benzema) geen probleem met elkaar hebben kunnen ze de bondscoach toch nooit verbieden om iemand op te roepen

6 januari 2016 om 10:48

Meer dan terecht dat je niet speelt als je verdachte nr 1 bent in een afpersingszaak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren