Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Raúl zet aan einde van seizoen punt achter actieve loopbaan'

Laatste update:

Volgens Jorge Valdano is Raúl bij uitstek geschikt om na zijn actieve carrière als voetbalbestuurder aan de slag te gaan. De clublegende van Real Madrid speelt momenteel bij Al-Sadd in Qatar, maar bergt naar verwachting na dit seizoen zijn schoenen definitief op. Valdano, zelf ooit actief als technisch en algemeen directeur bij los Blancos, tipt hem voor een hoge bestuurlijke functie.

/

Raúl speelde tussen 1994 en 2010 voor Real en kent de club zodoende van binnen en van buiten. "Hij is voorbestemd om de Josep Guardiola van Real Madrid te worden", zei de Argentijn in een interview met Panenka. "Maar dan wel met zijn eigen identiteit, hij is namelijk niet te vergelijken met Pep."

Valdano denkt dat Raúl stiekem al bezig is met de voorbereidingen op zijn nieuwe functie in het Santiago Bernabéu, waar hij nog altijd waanzinnig veel populariteit geniet. "Ik kijk er echt naar uit om hem daar aan het werk te zien. Waarschijnlijk nog meer dan hijzelf. Hij zal Real Madrid meer diepte geven."

Update 5 maart 18.55 uur - 'Raúl zet aan einde van seizoen punt achter actieve loopbaan'
Jorge Valdano ziet Raúl graag terugkeren naar Real Madrid en mogelijk komt het daar al snel van. De aanvaller voetbalt momenteel nog voor Al-Sadd in Qatar, maar volgens El Confidencial heeft Raúl besloten om na dit seizoen te stoppen met betaald voetbal. De Spanjaard heeft dat nog niet bevestigd (of ontkend). Raúl, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Al-Sadd, is inmiddels 36 jaar oud.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft een hele grote naam in het voetbal natuurlijk. Was altijd een groot bewonderaar van hem. Zou mooi zijn als hij, in een andere rol, zich weer zo belangrijk kan maken bij Real. Ben dan wel heel benieuwd in wat voor functie dat zou kunnen zijn want wat zijn zijn kwaliteiten buiten het veld. Ik weet niet of Valdano daar op zo 1, 2, 3 over kan oordelen en ben dan ook benieuwd of hij deze hoop op kennis over Raúl heeft gebaseerd.

Wie zegt dat hij daar de kwaliteiten voor heeft? het is wel goed als hij weer verbonden is met Real.

5 maart 2014 om 15:02

Wie had ooit gedacht dat Guardiola de kwaliteiten daarvoor had?

5 maart 2014 om 15:12

Guardiola was meer uitzondering dan regel natuurlijk, bv Xavi wordt nu ook vaak genoemd als toekomstig Barca trainer maar wie weet of het hem ligt?
Ik zou het mooi vinden als Raul een goede trainer zou zijn voor Real overigens.

Dat hij nog steeds niet bij Real aan het werk is, is een grote verbazing. Toch mismanagement van het Real bestuur!!

5 maart 2014 om 15:14

De man voetbalt nog, misschien had 'ie nog helemaal geen zin.

5 maart 2014 om 20:21

Geen zin? Laatste jaar nog even miljoenen verdienen lijkt me meer dan logisch, wat hij daar in 1 jaar verdiende, deed hij 'normaal' gesproken 3/4 jaar over..

5 maart 2014 om 15:29

Gaat alleen niet over een trainersfunctie..

Waarom de vergelijking met Pep Guardiola als hij het heeft over een bestuurlijke functie?
Guardiola is toch een trainer?

5 maart 2014 om 15:48

Het gaat niet om gelijkheid van functie, maar over hoe belangrijk hij zou kunnen worden voor Real Madrid. Zoals Pep dat een aantal seizoenen was voor Barcelona.

Hij geniet ook buiten het Santiago Bernabéu veel populariteit... Is een grootheid in het Spaanse voetbal, zowel in de competitie (+ Champions League), als het Nationale Elftal.

Ik hoop dat hij een grootse trainer gaat worden zoals Pep. Dat maakt het voetbal er leuker op, onze jeugdhelden ineens als trainer van een grote club.
Lijkt me wel logisch dat hij zich eerst met de jeugd bezig gaat houden en dan langzaamaan richting trainer eerste elftal te gaan.

Raul ooit als trainer van Real Madrid zou ik echt geweldig vinden! Raul Madrid!

6 maart 2014 om 13:18

R. Blanco manager van Los Blancos

Dat zou helemaal geweldig zijn als Raul de teainer wordt en succesvol is. Hoop dat Zidane ook op een dag voor de selectie staat.

Hele rare vergelijking die hij hier trekt.
Uit het artikel maak ik namelijk op dat het over een bestuurlijke functie gaat en Guardiola heeft by far niet de ambitie voor een bestuurlijke functie bij welke club dan ook.....
Rare kerel:s

Een grootheid als Raul is altijd welkom bij RM daar ben ik van overtuigd, in welke functie dat dan ook moge zijn. Zoals elke grootheid binnen een club, bij diezelfde club welkom zou zijn in welke functie dan ook.

De naam Pep Guardiola willen we in Madrid niet horen, er zijn 2 trainers beter dan hem. Leuk dat Raul zijn club trouw blijft het is een mooie stap voor hem ik zie hem over 5jaar samen met Zidane als trainer en Raul als assistent bij Real Madrid.

Een zeer goede voetballer, buitencategorie..
Raul hoort ook echt thuis bij Real..
Je weet nooit wat voor een coach of bestuurder het wordt, maar alleen zijn reputatie is voorlopig al even genoeg.. Gun hem echt alle succes

Raul = Real Madrid.
Echt een super voetballer en nooit vedette neigingen.
Ook erg jammer dat Raul niet in de Spaanse selectie zat, die de WK en Ek titels hebben gewonnen.
Dat zijn namelijk de enige 2 grote prijzen die Raul nooit heeft gewonnnen.

Er zijn niet veel Madrid spelers die mij bekoren. Maar Raul? daar kan ik niet om heen. Geweldige persoonlijkheid en top speler. Zou mooi zijn als hij de kans krijgt.

Real Madrid heeft al een heel aantal ex-spelers op het lijstje staan om ooit eens in het bestuur te komen. Hierro, Michel, Rául, Carlos, Zidane. Mooi om te zien dat deze spelers zo betrokken blijven/zijn binnen de club.

Raul, mijn idool. Als voetballer geweldig, fantastisch. Maar als trainer? Dat moet uiteraard nog blijken Wel heeft hij, voor zover ik kan beoordelen, de kwaliteiten om een trainer te worden die bij Real kan passen. Uitstraling, ervaring, kent de club, leider.

Actieve loopbaan.

Edit: typo, was vergeten om een punt achter actieve loopbaan te zetten.

Zou wel mooi zijn om hem terug te zien in Europa als trainer.

Ik ben nog steeds van mening dat RM nooit nummer 7 aan Ronaldo had moeten geven na alles wat Raul voor RM heeft betekend.

6 maart 2014 om 10:22

Ronaldo betekent niets voor real Madrid?

Ben benieuwd welke functie hij dan precies zal gaan vervullen bij Real. Maarja, eerst maar eens afwachten of hij echt stopt met voetbal. (Wat ik zelf wel denk)

Raul gaat ongetwijfeld een rol betekenen in de jeugd van real Madrid. Zo iemand hoort bij real Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren