Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Portugese proefspeler kan technische staf NEC niet overtuigen

Laatste update:
/

Mike Pröpper vervolgt zijn loopbaan bij NEC, zo meldt de Gelderlander zaterdag. Volgens het regionale dagblad komt de achttienjarige centrumverdediger transfervrij over van De Graafschap en gaat hij deel uitmaken van het beloftenelftal.

Pröpper komt uit een heuse voetbalfamilie: broer Davy speelt in het tenue van PSV en broer Robin maakte onlangs de overstap van De Graafschap naar Heracles Almelo. Mike Pröpper kan zowel links als rechts achterin uit de voeten.

Sérgio Daniel Sousa Silva zal vanaf vandaag een proefstage bij NEC afwerken. De Portugees, beter bekend als Serginho, speelde het afgelopen seizoen voor Oliveirense, dat uitkomt op het tweede niveau in Portugal. In de 23 wedstrijden die hij afgelopen seizoen speelde, was de negentienjarige rechtervleugelaanvaller tweemaal trefzeker en evenzo vaak leverde hij een beslissende voorzet.

Update 1 juli 08.05 uur - Portugese proefspeler kan technische staf NEC niet overtuigen
Serginho komt niet in aanmerking voor een contract bij NEC. De Portugese vleugelspeler was in de afgelopen week op proef in Nijmegen, maar heeft de technische staf van NEC niet weten te overtuigen, zo meldt De Gelderlander. NEC trok vrijdag wel de Duitse middenvelder Julian von Haacke aan en heeft verder de Noorse jeugdinternational Ulrik Jenssen al langer in het vizier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij komt uit Arhnem en gaat bij NEC voetballen, dat is best bijzonder.

25 juni 2016 om 11:21

Ze hebben met Breinburg en Grot al twee Arnhemmers dus zo bijzonder is dat niet.

25 juni 2016 om 11:28

Dat is vooral bijzonder voor de supporters. Mag hopen dat je als professional voetballer daar boven staat. Al is het wel handig om de sentimenten van de supporters in het achterhoofd te houden

25 juni 2016 om 11:41

Waarom? Kunnen ze lekker thuis blijven wonen, familie in de buurt.. Zo raar is het niet als je goed redeneert.

25 juni 2016 om 12:04

Velthuizen komt ook uit Nijmegen, gebeurt wel vaker.

26 juni 2016 om 20:12

Room ook

1 juli 2016 om 09:31

Ozgur Aktas speelde 3 jaar lang in de jeugd van Vitesse, kwam van JVC Cuijk dichtbij Nijmegen en was afgelopen seizoen meerdere keren captain bij de A1 van NEC

Dacht dat het een aanvallende middenvelder was. Onlangs toernooi van de a1 van de graafschap gezien. Hij was toen geen basisspeler.

Er voetballen zo veel nijmegenaren in Arnhem en andersom . Ik denk dat de gemeentegrenzen nu nog zo een 4 of 5 km uit elkaar liggen dus zo gek is dat niet

1 juli 2016 om 08:40

En toch vind ik het apart als een jongen van (noem een) De Treffers, Woezik of Quick gescout word door een Vitesse. NEC heeft goede contacten met deze clubs, dan zou je dit soort jongens toch zelf binnen moeten halen.

Nog meer opvulling voor de selectie... Doorbreken zal het toch niet in Nijmegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren