Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Op alles plak je een prijskaartje en dan bekijk je de mogelijkheden'

Laatste update:

Willem II en Ajax zijn in gesprek over Lucas Andersen. Het was al bekend dat de Tilburgers de middenvelder van de Amsterdammers ‘een interessante speler’ vonden en nu proberen zij dus daadwerkelijk om Andersen voor het restant van dit seizoen te huren. Voetbal International meldt dat Frenkie de Jong naar alle waarschijnlijkheid de omgekeerde weg bewandelt.

/

De achttienjarige De Jong werd eerder lange tijd in verband gebracht met PSV, maar lijkt een voorkeur te hebben voor een overstap naar Ajax. De middenvelder kan bij de recordkampioen voor meerdere seizoenen tekenen, maar eerst moeten Ajax en Willem II er nog uit zien te komen. Ruben Ligeon, Lesley de Sa en Richairo Zivkovic worden op het moment al door Ajax verhuurd aan de Tricolores.

Jurgen Streppel ziet Andersen, die dit seizoen overbodig lijkt te zijn bij Ajax en maandagavond opnieuw met Jong Ajax moet meedoen, daar graag bij komen. Verder moet de voorhoede van Willem II nog versterkt worden, zeker nu Bruno Andrade ongeveer een halfjaar buitenspel staat wegens een scheenbeenbreuk. “We wilden er al twee aanvallers bij, dan kun je de rekensom wel maken hoeveel spelers we er nu bij willen. Maar goed, we hebben met budget te maken”, weet Streppel. “Dit is zuur voor Willem II, aangezien Bruno onze beste aanvaller is. Maar vooral een persoonlijk drama voor die jongen. Ik vind het oprecht verschrikkelijk voor hem.”

Update 18 augustus 12.15 uur - 'Op alles plak je een prijskaartje en dan bekijk je de mogelijkheden'
Ajax wil Frenkie de Jong en Willem II wil Lucas Andersen, maar van een ruildeal (waarbij Andersen verhuurd zou moeten worden en De Jong verkocht) zal geen sprake zijn. De twee zaken staan los van elkaar, meldt het Algemeen Dagblad. "Op alles plak je een prijskaartje en dan ga je de mogelijkheden bekijken", zegt Carlos Aalbers, technisch directeur van de Tilburgers.

Lucas Andersen zou een aanwinst zijn voor Willem II

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou n erg goede aanwinst zijn voor Willem II. FF n vraagje: Andersen kan toch ook op LW of niet?

17 augustus 2015 om 19:54

Hij is beter op het middenveld

17 augustus 2015 om 23:29

Indd, maar de vraag was niet waar hij beter is, hij kan ook op lw ja

17 augustus 2015 om 20:11

Daar heeft hij wel eens gespeeld ja, maar ik vind hem wel wat beter net achter de spitsen. Denk dat hij die echte explosiviteit mist voor een LW.

17 augustus 2015 om 20:15

Ik denk dat Andersen een puike speler is voor WII. Jongen heeft een prachtige techniek. Helaas kwam er veel niet uit bij hem in Ajax..ik hoop dat hij die stap wel kan zetten in Tilburg..

18 augustus 2015 om 00:40

Goeie deal voor Ajax, speelde weer zeer slecht in de wedstrijd Jong Ajax - Helmond Sport...

18 augustus 2015 om 01:30

Hij zou er wel kunnen spelen. Als Schöne bij Ajax daar kan spelen, kan Andersen daar bij Willen II ook spelen. Al heb ik liever behendige spelers met snelheid daar, ipv de type Schöne/andersen daar.

Kom op lucas je kan het.

Je hebt ongelooflijk veel talent en krijgt nu veel vertrouwen en onder minder druk.

17 augustus 2015 om 20:16

Ja het zou ook de druk kunnen wezen waaronder hij bezweek. Frank de Boer gaf al eens aan dat hij een fenomeen is tijdens trainingen maar niet in de wedstrijden...

17 augustus 2015 om 20:36

Lucas andersen hebben we nou nie echt nodig. Ik zie liever echte aanvallers ipv een soort behendig klein kut middenveldertje. Maar als dit de enige optie zal het toch niet verkeerd zijn. Jammer dat manu niet betaalbaar is!

17 augustus 2015 om 21:09

Je gebruikt het woord 'kutmiddenvdertje', waarom? Zeg je dat ook als ie straks punten pakt?

17 augustus 2015 om 23:02

Ik vind dat ook vreemd taalgebruik. Iedereen probeert vd Gijp na te praten maar ze vergeten dat die het leuker brengt. Als je het zo zegt als paulwillem komt het erg vreemd over...

17 augustus 2015 om 20:50

Andersen kan een leuke speler zijn maar er is echt werk aan de winkel. Als hij bij Willem II niet bij de top behoort dan hoort hij ook niet thuis bij Ajax.

Zou een topdeal zijn. Dan mogen we ons echt in de handen knijpen met Nouri, Van de Beek, Bazoer en De Jong. Dat word echt een geweldig middenveld over 3 jaar.

17 augustus 2015 om 19:54

Laat ze eerst maar bepalend worden en een basisplaats krijgen bij Ajax. Het middenveld wat er nu staat is ook erg jong en zou over 3 jaar er nog steeds kunnen staan. Neemt niet weg dat het op dit moment erg goede talenten zijn, waarbij Bazoer echt goed is op zijn leeftijd.

17 augustus 2015 om 19:57

Weet jij nu al dat over drie jaar deze jongens er klaar voor zijn?

17 augustus 2015 om 19:58

Als ik het goed begrijp zijn dit alle drie meer aanvallend ingestelde middenvelders?

17 augustus 2015 om 20:20

Nouri speelt vaker als controleur, Van de Beek staat daar ook nog wel eens maar minder geregeld. Het rouleert gewoon een beetje, denk dat het ook aan de tegenstander ligt etc. Maar, ze zijn aanvallend sterker dan verdedigend ja

18 augustus 2015 om 01:35

Als Nouri fysiek stappen gaan maken, kan hij net als Sinkgraven naast vd Beek spelen, met de Jong ervoor. Maar idd één kan ook opgeofferd worden voor een fysieke speler die de balans bewaard.

18 augustus 2015 om 08:21

Nouri speelt helemaal niet wel eens als controleur, die speelt nog eerder hangend op linksbuiten dan als controleur. Zijn grote zwakte is dan ook zijn spel bij balbezit tegenstander (net als Andersen). Vd Beek kan wel prima op 6, daar speelt hij bij oranje u17/19 ook geregeld en ook tot in de B2 speelde hij bij Ajax vaak op die positie. Ook gisteren tegen HS stond hij achter Andersen en Bakker te controleren. Daar had hij het overigens vrij zwaar, Bakker heb ik geen moment gezien en ook Andersen zag je alleen iets doen als ie zelf de bal aan de voet had.

@ernesto, Nouri moet je óf op 10 zetten of naast vd Beek met Bazoer erachter. Deze jongens kunnen met de punt naar achter veel beter uitvoeren dan het middenveld vh 1e (al moeten Bazoer, Sinkgraven en Klaassen dat ook gewoon kunnen imo). Overigens vind ik dat ook Klaassen niet op 10 moet, maar juist Sinkgraven.

17 augustus 2015 om 20:18

Klinkt erg mooi... Nouri Van de Beek en Bazoer, maar ik ken Frenkie de Jong zelf niet... kun je me er wat meer over vertellen?

17 augustus 2015 om 20:19

Deze reactienis voor Suarez maar daar plaatste hij hem niet onder...

voor wat ik begreep idd aanvallend ingestelde spelers.

18 augustus 2015 om 08:29

Frankie zit qua spel (gebaseerd op de wedstrijden op het EK u19) een beetje tussen vd Beek en Nouri in. Technisch wat behendiger als vd Beek (passeert iets gemakkelijker), maar weer minder dan Nouri. Ook qua fysiek zit hij er een beetje tussenin, soort vd Beek light, maar weer sterker en wat groter dan Nouri. Frenkie heeft echter (nog) niet zo'n klik met Nouri als vd Beek heeft, die 2 kunnen elkaar al jaren blind vinden en compenseren elkaars zwakheden bijna automatisch. Ik zou Frenkie idd niet snel als controleur gebruiken, is wel een echte AM volgens mij.

18 augustus 2015 om 12:20

Over 3 jaar is bazoer wss al weg...

Willem II lijkt bijna de sattlelietclub te worden van Ajax, zoals Excelsior alle talenten van Feyenoord met voorrang mag huren. In ieder geval erg goed transferbeleid van Willem II, veel clubs uit de middenmoot kunnen jaloers zijn op het huren van dit soort talentvolle spelers.

Is er trouwens een bepaalde limiet aan aantal spelers dat maximaal door een club gehuurd mag worden?

17 augustus 2015 om 20:06

edit: laat maar.

On: Hopelijk gaat Andersen het waarmaken bij Willemii. Ajax lijkt net iets te hoog gegrepen voor hem..

17 augustus 2015 om 21:39

Nee dat is er niet, aangezien willem ii qua speelstijl wel goed past voor ajax spelers en omgekeerd s dit denk een goede formule, hetzelfde zie je bij Pec.

Ik snap het laatste tijd niet allemaal meer bij Ajax, spelers die normalitair allemaal basis speelden en redelijk belangrijk waren voor ajax staan er allemaal naast ineens. Dan doel ik op Schone, Van Rhijn, Serero(speelde aardig wat wedstrijden nu niet eens interessant genoeg) deze Andersen kan ik me ook herinneren dat die aardig vaak speelde. Moet er ook gelijk bij zeggen dat ik ajax niet ter voet volg, dus misschien zijn deze spelers wel aardig uit de picture geraakt qua vorm etc.

17 augustus 2015 om 19:59

Schone is een nuttige speler, maar op RW heb je met El Ghazi een topper in wording rondlopen. Serero komt fysiek tekort ten opzichte van Gudelj en Bazoer. Van Rhijn is niet in vorm, Tete wel. Vind Tete verdedigend beter en dat heeft Ajax op rechts wel nodig. En voor Andersen is Sinkgraven gekomen. Zit Fischer ook nog en op het middenveld is ie te gevaarlijk(vaak balverlies). En zo kom je tot deze jongens niet meer in de basis op dit moment

17 augustus 2015 om 20:07

Ja en al die spelers waren mede verantwoordelijk voor het slechtste Ajax sinds jaren.

17 augustus 2015 om 20:20

Oranje88 je kunt het niet beter verwoorden... Gelukkig hebben er veel wisselingen plaatsgevonden bij Ajax. Het vorige elftal voldeed gewoon niet. Eigenlijk zou alleen Veltman nog geofferd moeten worden.

On: ik ben blij voor Lucas. Tijd dat hij eens een stabiel seizoen speelt en belangrijk wordt.

17 augustus 2015 om 21:41

Die spelers hebben weinig laten zien vorig jaar dus er is keihard doorgeselecteerd, neemt niet weg dat ze hun plek terug kunnen winnen, maar dan moeten ze meer laten zien.

Dat Lucas Andersen talent heeft, kan niemand ontkennen, maar het komt er bij hem gewoon nog niet uit en ook op fysiek vlak moet hij nog veel sterker worden.

Technisch is alles wel prima in orde bij Andersen, maar het presteren in het eerste elftal van Ajax en het fysieke gedeelte, dat zijn dingen die hem niet lukken en waarin hij beter moet worden en Willem ll lijkt mij een prima club voor hem om zichzelf te bewijzen en door te ontwikkelen.

Ik ben altijd wel gecharmeerd geweest van Jurgen Streppel als trainer en ik denk ook wel dat Streppel Andersen beter kan maken.

Frenkie de Jong die ken ik best goed, zowel als persoon en als voetballer. Hij is namelijk in Arkel geboren en ik woon in Gorinchem. Heb nog 'n paar keer tegen hem gevoetbald toen ik zelf nog op voetbal zat en dat was 'n jaar of tien geleden, toen speelde hij zelf nog bij ASV Arkel.

Sinds hij naar Willem ll is vertrokken heb ik regelmatig verhalen over hem gehoord en ik heb veel verhalen gehoord dat hij een van de grootste, zo niet, het grootste talent van Willem ll is. Ik ben benieuwd of hij in de toekomst een aanwinst voor Ajax zal blijken, ik hoop het in ieder geval wel.

Lamprou
Ligeon
Heerkens
Peters
Koppers
Andersen
Haemhouts
S.Wuytens
de Sa
Zivkovic
Armenteros?
17 augustus 2015 om 20:11

Uit Gorinchem en omstreken komt alleen maar goeds.

17 augustus 2015 om 20:24

Helemaal mee eens.......groeten uit Hellouw (ASH).

17 augustus 2015 om 20:36

@ Greenhouse,

Inderdaad haha, Jari Schuurman van Feyenoord komt ook al uit Gorinchem en heeft bij GJS gevoetbald voordat hij naar Feyenoord vertrok en zo heb je bijvoorbeeld ook nog Julian Calor, die ook uit Gorinchem komt, 18-jaar, middenvelder en voor RKC Waalwijk speelt, Kenneth Anderson uit Arkel, die uit de jeugd van RKC Waalwijk komt, momenteel 23-jaar, 45 wedstrijden in het eerste van RKC gespeeld en speelt inmiddels bij Hearts, uit Schotland.

En je hebt verder ook nog Zakaria Aboukhlal (aanvaller van Willem ll, 15-jaar, uit Gorinchem) en Jamiro Libretto (verdediger van Willem ll, 15 jaar, uit Gorinchem) en vooral die Aboukhlal is echt een goede aanvaller.

Hij speelt nu al 'n jaar of vijf in de jeugdopleiding bij Willem ll en ik ken hem al 'n jaar of tien persoonlijk. Hij is echt 'n prima aanvaller en ik hoop echt dat hij zich goed door blijft ontwikkelen. Hij is pas 15-jaar, maar voor dit seizoen mag hij al meespelen voor Willem ll onder 17.

Hij heeft echt een neusje voor de goal, zeer snel, technisch zeer sterk en ook bij de clubs waar hij hier in Gorinchem heeft gespeeld (bij GVV Unitas en Raptim) was hij altijd een speler die erboven uitstak en veel goals maakte.

Libretto is ook een prima speler, maar het enigste wat ik jammer vind bij hem, is dat hij bij Willem ll omgeturnd is naar centrale verdediger, waar hij bij Unitas (waar hij samenspeelde met Aboukhlal) een aanvaller was en echt gewoon letterlijk een gruwelijke aanvalsduo vormde met Aboukhlal.

Deze twee spelers vormden echt 'n zeer sterk aanvalsduo, vonden elkaar zeer makkelijk en scoorden erg veel en technisch was Libretto ook zeer sterk en daarom vind ik het jammer dat hij van een aanvaller is omgeturnd naar een verdediger, want als aanvaller is hij minstens net zo goed als Aboukhlal.

Willem II kan zich beter hernoemen tot Ajax II.
Meer een soort Brabantse satelliet club aan het worden.

17 augustus 2015 om 20:22

Het zou goed zijn om het aantal gehuurde spelers te beperken... op deze manier houdt WII geen eigen spelers over om te verpatsen...
vanuit Ajax' perspectief logische handelswijze.

Ik zou graag zien dat Ajax alsnog een goede spits aantrekt en naar Willem II stuurt, totdat hun spits weer hersteld is. Zodra hersteld, dan terug naar Amsterdam.
Voordelen:
1. Is hij aan de competitie gewend
2. Is dan gewend aan het het Willem II-spel wat vrijwel identiek is aan dat van Ajax
3. Willem II is geholpen nu hun spits geblesseerd is.

18 augustus 2015 om 08:44

Ajax gaat geen spits kopen voor W2 natuurlijk, we zijn Chelsea niet die spelers koopt voor Vitesse Maar Ajax heeft nog wel een spits voor W2 hoor, ze kunnen wat mij betreft die Hendriks zo krijgen, hoeven we niet eens terug, maar denk niet dat W2 daar echt op zit te wachten. Misschien heeft W2 echter meer aan Meleg.

Als Vitesse Chelsea 2 is, wat is Willem II dan precies???

17 augustus 2015 om 20:18

Een slimme club die jonge spelers op huurbasis aan zich bindt, niet uit noodzaak, maar 'omdat het kan'.

17 augustus 2015 om 20:47

Met Ondaan en Andrade op de ziekenbank is het anders aardig een noodzaak geworden

17 augustus 2015 om 20:50

Ja inmiddels is het sportieve noodzaak, maar dit was natuurlijk niet de insteek aan het begin van het seizoen. Ik krijg de indruk dat het bij Vitesse puur financiële noodzaak is.

17 augustus 2015 om 20:56

Een club uit Tilburg misschien? Het is niet zo dat Ajax met een lijstje van 8 spelers naar Tilburg is gereden en heeft gezegd: "Hier, mogen jullie huren. Lief he van ons."

Willem 2 zoekt versterkingen, maar hebben nou niet de begroting van een Ajax/PSV/Feyenoord. Als Willem 2 er door middel van huurlingen voor kan zorgen dat ze telkens in de eredivisie blijven en op den duur door kunnen stoten naar een goede middenmotor, dan is dat in mijn ogen prima beleid. Als ze zelf beter rond hadden lopen hadden ze dat materiaal wel gebruikt, toch? En ja, dat ze nu dan Ajax ook een groot plezier doen is voor Willem 2 bijzaak.

Ik moest steeds denken... Ach waarom nu janken over Ajax Ii... Maar ja, het begint nu wel erg op te vallen, dat er straks een compleet Ajax team in de ere-divisie rondloopt! Heb toch al weinig met het overschot wat Brabant brengt in het voetbal... Maar er komt zeker een punt dat het irritant wordt ja!

17 augustus 2015 om 20:21

Jaloers?

17 augustus 2015 om 20:39

Jaloers op Willem 2 zijn is onmogelijk... Dan zijn er teveel andere clubs om dat wel op te zijn als Cambuur supporter. Maar (alhoewel ik die al niet had) verdwijnt de sympathie die ik zou kunnen hebben. Als je Ajax leeg huurt, kan ik een club niet bepaald serieus nemen. Ik zie liever een jong Ajax in de eerste-divisie dan een Willem 2. Maar ja, als het meest populaire jongetje in de klas een een rokje zou dragen, zijn er altijd jongetjes die dat zullen verantwoorden. Wanneer dat jongetje populair blijft.....

17 augustus 2015 om 20:47

Willem II probeert te overleven, als je weinig geld hebt dan moet het maar zo. Benieuwd hoe jij reageert als jouw club die noodkreet moet doen...

17 augustus 2015 om 21:29

Mijn club overleeft al 2 jaar, maar hoeft zich gelukkig niet veloochenen aan een grote club... Ik heb meer respect voor Telstar dan Ajax 2....

17 augustus 2015 om 20:23

Ik begrijp de hoeveelheid gehuurde spelers niet... wel snap ik dat je spelers van Ajax huurt als Willem2 zijnde: ze spelen ongeveer op dezelfde manier.

17 augustus 2015 om 20:54

De hoeveelheid gehuurde spelers was ook zeker niet de bedoeling. Maar met Ondaan en Andrade op de ziekenbank en een weggevallen Armenteros is er een hele voorhoede weg. Er zijn maar weinig clubs die even 3 eredivisie waardige aanvallers kunnen kopen en Willem II al helemaal niet.

17 augustus 2015 om 21:19

@mdb75 Willem II heeft meer spelers met een psv verleden. Alleen vind de media dat een stuk minder belangrijk dan ajax. Trek gewoon je eigen conclusies en zit niet te huilen over ajax 2.

Tsja voor Ajax is Willem II een prima club om jonge spelers aan te verhuren.

Ik snapte sowieso nooit waarom spelers als Andersen niet gewoon een jaartje verhuurd werden. Je ziet bij Dijks wat een seizoen vertrouwen met je kan doen. Voor Ajax 1 komt Andersen momenteel gewoon tekort. Hij scoorde ook veel te weinig en moet fysiek sterker worden.

Iedereen zit te zeuren over Ajax 2 maar er staan meer voetballers met een PSV verleden in het team van Willem ll. Wat zou je doen als je zelf een voetbal club zou hebben en je hebt niet veel geld. Keus 1 je doet het met spelers die het zeker niet aan kunnen en je speelt zeker nacompetitie.of je hebt keus 2 en je huurt hier en daar wat talenten en je doet mee in de middenmoot.

Ik vind Andersen gewoon een nummer 10 en geen echte vleugelspeler. En laten we nou bij willem ll al twee nummers 10 hebben.
Ik zie liever dat er een transfersom wordt betaalt en dat Willem ll voor een echte vleugelspeler gaat kijken.

Zoveel gehuurde spelers van een grotere club die in dezelfde competitie speelt, vind ik toch "gevaarlijk". Natuurlijk zal er altijd gezegd worden dat spelers zich 100% inzetten voor hun tijdelijke club, maar mocht er een blunder gemaakt worden, zoals met Vd Hart vorig seizoen, dan krijg je toch altijd meteen verhalen over expres en competitievervalsing.
Aan de andere kant kan ik me ook nog Verthongen herinneren die met RKC twee punten afsnoepte van Ajax, dat mede daardoor toen geen kampioen werd. Het mes snijdt dus wel aan twee kanten.

Overigens snap ik wel waarom Ajax De Jong wilt hebben. De laatste 6 jaar is er altijd een De Jong kampioen van Nederland geworden

Willem 2 heeft dan 4 huur spelers van Ajax. Is dus eigenlijk hetzelfde als vitesse die van Chelsea huurt.
In principe niets mis mee. Krijgen deze jonge spelers toch een kans om op eredivsie niveau ervaring op te doen

Andersen, geweldig talent maar in mijn ogen lijkt het wel alsof hij er gewoon geen zin in heeft.. daarnaast heeft hij het lichaam van een 4-jarige. Voor Ajax is het hopen dat hij doorbreekt bij Willem Ii.

Willem II heeft een leuk team trouwens, wel mega smal. maar de transfermarkt is gelukkig voor hun nog open.

Ik juich dit van harte toe! Misschien komt het er bij W2 uit tijdens de wedstrijden wat er bij Ajax tijdens de trainingen uit komt!

Zou mooi zijn weer een toptalent te strikken, het barst ervan bij Ajax, helemaal top! Ik geniet echt van El Ghazi, Bazoer, Riedewald, Tete en nu weer Cerny due op zijn 17de debuteerd. Nu van de Beek, Muric, Savastano en Nouri nog! Goed bezig!

Tsjonge wat gek dat Ajax II niet won zaterdag...
Mag dat eigenlijk 3 clubs in betaald voetbal. Ajax, Ajax II en jong Ajax..

En ja ik ben voor PSV maar dit gaat echt ver...

Mensen kijk het eens vanuit Willem II oogpunt. We zijn aan de muur genageld. Ondaan heeft vorig seizoen tijdens de laatste uitwedstrijd zn kruisbanden afgescheurd tot de winterstop uitgeschakeld. Nu komt daar andrade bij. Hoe moeten we het dan doen? We hebben alleen de sa en zivkovic thats it. Geen geld om een transfersom te betalen en goeie transfervrije spelers kunnen we niet betalen zie de ridder en armenteros. Dan moet je wel gaan huren. Manu wil niet Jozephoon geen idee wie hou je dan over? We hebben naast doe 2huurlingen van ajax mathieu nog maar die speelt voor het eerst eredivisie daar mag en kan je niet van verwachten dat die andrade vervangt. En dan houdt het op. Moeten we dan met obs maar in gaan graven in een 5-4-1 of 4-5-1 systeem???? Het is nu overleven tot de winter en hopen dat ondaan en andrade snel on vorm zijn na de winter maarja als je zo lang niet gespeelt hebt. Blessures dwingen ons tot huur

18 augustus 2015 om 08:59

Owusu is geen CV, is net als Lartey-Sanniez rechtsback. Ik hoop dat de Ligt de laatste stappen gaat zetten (manier van lopen en wendbaarheid vooral), kan echt uitgroeien tot een hele goede CV, maar moet daar nog wel werk voor verrichten, maar dat kan makkelijk, hij is vorige week pas 16 geworden.

Iemand die meer info heeft over deze De Jong? Ken hem namelijk niet?

18 augustus 2015 om 10:31

De Jong wordt als HET talent van nederland gezien t.o.v. zijn leeftijdsgenoten. Hij is ook aanvoerder van het nederlands jeugdelftal -19 waar hij voor uit komt (hij is net 18!!!). Frenkie is een spelverdeler die op meerdere posities uit de voeten kan. zowel op 10 maar ook als controlerende middenvelder en hangend op de vleugels. Hij is technisch zeer goed en weet waar hij moet lopen. Probleem is nog zn fysieke gesteldheid in duels komt ie te kort. Athans voor het eerste. Dat was heel goed te zien in de wedstrijd tegen ADO vorig jaar (zijn eerste wedstrijd in het eerste). Hij vermeedt ook elk duel door optijd de bal af te geven en zocht zijn tegenstander niet op. Daar waar het wel tot een confrontatie kwam lag ie op de grond.

In de voorbereiding tegen amateurclubs speelde hij erg sterk. Maar dat waren wel amateurclubs. Toen Willem II tegen profclubs ging spelen vertrok Frenkie voor het EK -19. Ik heb die wedstrijden niet gevolgd dus durf daar niets over te zeggen misschien ff googlen zullen vast wel beelden van zijn.

De reden dat ie wil vertrekken is omdat Streppel hem geen garantie op speeltijd geeft in het eerste. Hij wil geen basisplek ofzo maar hij wil regelmatig invallen omdat hij vindt dat dat het beste is voor zn ontwikkeling. Beter dan spelen bij de beloftes waar hij vorig seizoen wekelijks uitblonk. Streppel geeft hem deze garantie niet omdat hij vindt dat Frenkie nog te wisselvallig is voor het eerste. Ik zie zelf geen trainingen dus weet niet wat daar waar van is. Streppel kennende klopt dat wel want hij schroomt niet om spelers een kans in het eerste te geven. Kijk maar naar Mathieu en Vleugels dit jaar en afgelopen jaren Lumu en Misidjan. Al is het wel zo dat altijd de beste spelers spelen ongeacht of ie gehuurd, gekocht, grote naam oid heeft. Maar aangezien willem II grote problemen heeft op de vleugels zou je verwachten dat ie al wel minuten had moeten kunnen maken dus ik denk dat streppel gelijk heeft.

Wat een onzin dat Willem2 een satellietclub van Ajax wordt. Eerder FC Zwolle met: Van der Hart, El Hasnaoui, Menig, Becker, Rienstra en Lazic.

Het interesseert me als Willem II-supporter geen bal dat we Ajax II worden genoemd. Het budget dat voor handen is, is nog niet toereikend om de talenten en kwaliteiten die we nu van de Amsterdammers kunnen huren voor meerdere jaren vast te leggen. Huur liever een speler met kwaliteit dan een speler met onbekende kwaliteiten voor meerdere jaren vast te leggen! FORZA TRICOLORES

Dit zou een aanwinst zijn voor Willem 2 hij is stukken beter als sinkgraven hij is veel beter snap echt niet dat hij niet in de basis staat in Ajax 1 maar blijkbaar ziet Frankie t anders

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren