Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Olympique Lyon lijdt bijna 17 miljoen euro verlies op Argentijn

Laatste update:

Na vier jaar is de samenwerking tussen Olympique Lyon en Lisandro López ten einde gekomen. De 30-jarige spits uit Argentinië kwam in de zomer van 2009 voor de enorme som van 24 miljoen euro bij les Gones, om Karim Benzema op te volgen. Nu, een jaar voordat zijn contract officieel voorbij is, mag Lisandro op verzoek al vertrekken uit het Stade Gerland.

/

Lyon laat donderdag een communiqué uitgaan waarin het Lisandro’s vertrek bevestigt. “De club heeft een verzoek aan voorzitter Jean-Michel Aulas geaccepteerd en ingewilligd. Dit verzoek werd in mei al neergelegd en in juli herhaald door Lisandro López. Hij wilde de club tijdens de transferperiode om privéredenen verlaten. Lisandro heeft woensdag toestemming gekregen om naar Qatar te reizen.”

“Daar moet hij tot een akkoord zien te komen met Al-Gharafa en een medische keuring ondergaan, voordat hij zich verbindt aan die club. Lyon zal de voorwaarden van de transfer toelichten zodra het bevestigd wordt”, vervolgt de club in het statement. “Lisandro zal zaterdag aanwezig zijn in het Stade de Gerland voor de wedstrijd tegen Nice.”

Update 9 augustus 21.30 uur - Olympique Lyon lijdt bijna 17 miljoen euro verlies op Argentijn
De wegen van Olympique Lyon en Lisandro López scheiden definitief. De Franse club maakt vrijdagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller voor 7,2 miljoen euro aan Al-Gharafa is verkocht. De aanvaller zelf heeft in Qatar alle formaliteiten afgerond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zonde! Lyon houd zo geen goede spelers meer over gomis en nu ook al lisandro weg..

Nu komt Yassine Benzia, onthoudt die naam.

8 augustus 2013 om 14:24

Ja die jongen gaat er zeker wel komen.

8 augustus 2013 om 14:25

Die is ook alleen maar een groot talent op fifa. In het echt valt het wel mee, wel een erg slimme spits.

8 augustus 2013 om 15:02

Hhaa jaah Yassine Benzia die komtt jonguh ... wel zonde man 24 mill weg foetsiee

9 augustus 2013 om 22:28

En wij ons maar druk maken over die17 miljoen van suljemani!

9 augustus 2013 om 22:56

Nou Lisandro was altijd een regelrechte plaag voor de tegenstander, waar Sulejmani dat vaker was voor Ajax..

9 augustus 2013 om 21:57

leuke statistieken! ik zal hem in de gaten houden

Best een goede spits en heeft toch een mooi gemiddelde qua doelpunten. Maar het feit dat hij nu 30 jaar is en er niet beter op zal worden is volgens mij wel een goede reden voor Lyon om afscheid te nemen en te gaan verjongen. Als hij nog op zijn oude dag een fortuin binnen kan harken in Qatar dan geef ik hem groot gelijk.

8 augustus 2013 om 15:08

Oude dag? Die beste man is 30, praktisch net zo oud als V Persie.
Veel spelers zijn op die leeftijd nog op hun top.

Scheelt weer voor PSV mochten ze Lyon loten. Prima aanvaller overigens, pakte zijn doelpuntjes lekker mee.

Heeft het af en toe prima gedaan maar heeft naar mijn inziens niet alles uit zijn carriere gehaald. Speelde geweldig bij Porto alleen bij Lyon kwam het er niet echt uit.

Jammer dat hij bij Lyon nooit zijn topvorm van Porto heeft weten te halen want daar was hij echt een fantastische spits

toch geen slechte moyenne. Privé redenen en dan naat Qatar gaan ???

die snap ik niet helemaal

8 augustus 2013 om 14:21

Precies! Ik snap er dus ook niks van. Als er privéredenen meespelen in je vertrek dan lijkt het me dat je vertrekt naar een club in je vaderland? Het is eerder om z'n privézaakjes op orde te krijgen voor de komende 40 jaar door lekker te verdienen.

8 augustus 2013 om 14:23

Misschien dat zijn kinderen (als ie die heeft) een grotere zandbak wilden? Andere redenen kan ik zo 1, 2, 3 ook niet bedenken.

Toch wel apart hoever Lyon eigenlijk is afgezakt. Aantal geleden nog een stabiele factor en zekerheidje voor de achtste-/ kwartfinale.

8 augustus 2013 om 16:11

Dat heeft ook te maken met de financiele kracht van de rest. Een Psg, Barcelona, Man Utd, Chelsea, Dortmund, Bayern, Real Madrid, Man City hebben al veel meer te besteden dan Lyon. En dan noem ik Juventus, AC Milan, Inter, Shaktar en de Rusissche clubs nog niet eens.

Hij wil de club tijdens de transferperiode om prive redenen verlaten,
en dan naar Qatar gaan???
dit lijkt me alleen een reden voor het geld. al is dat natuurlijk ook iets persoonlijks.
of komt zijn vrouw daar weg o.i.d.???
toch een goede spits voor Lyon die zeker nog 2-3 jaar had meegekund op niveau.
maar nu waarschijnlijk zijn portemonnee gaat spekken in Qatar.

8 augustus 2013 om 15:11

Als hij privé geen geld meer heef?

Jammer dat hij nu al die keuze voor het geld maakt, blijft een waar fenomeen en scoort altijd en overal veel doelpunten, blijft ook altijd knalhard werken.

Had ook wel graag terug zien keren bij Porto om hem om Jackson te laten spelen, als een soort van 10 wat die ook uitstekend kan met zijn loopvermogen en kracht.

Is bij Lyon er ook gewoon uitgesneden omdat hij een grootverdiener is al binnen de selectie en men toch moet bezuinigen en noodgedwongen ook op de jeugd moet terugvallen.

Ze hebben wel goed talenten zoals Lacazette,Grenier en Benzia.

8 augustus 2013 om 14:29

Als je bedoeld dat deze jongens potentiele vervangers voor Lopez zijn dan snap ik de naam Grenier niet helemaal, of ga je me vertellen dat deze speler ineens is getransformeerd naar diepe spits?

Weg carriere. Zou PSV wel goed uitkomen als ze Lyon treffen zonder een killer spits als Lopez.

Ik denk ook dat Psv het beste lyon kan treffen. Nu helemaal omdat lisandro weg is bij lyon

Lyon kijkt gewoon vanuit het financiële aspect, de club is een beetje het Feyenoord van de Ligue 1 op dit moment. Zal ook meer moeten proberen met jeugdspelers, ik vind zelf Lacazette echt een geweldige speler.
Genot om naar te kijken!

''hij wilde de club tijdens de transferperiode om privéredenen verlaten. Lisandro heeft woensdag toestemming gekregen om naar Qatar te reizen.”

''privéredenen''

Ik vind persoonlijk Benzia een hele goede speler en een groot talent. Hij is snel en een goede afmaker. Ik denk dat hij een goede opvolger is voor lisandro!

De prive reden zal wel wat met geld te maken hebben denk ik. Anders ga je niet weg bij Lyon. Daar zal hij ook niet niks verdienen. Vond hem tegen Real ook al niet zo goed spelen.

Een gemiste kans voor Liverpool in hun zoektocht naar een opvolger voor Suarez.

Toen Lyon Lucho en Lichi kocht was het begin van het einde van hun overheersing in de Franse competitie. Voor Lisandro is erg veel geld betaald. Hij maakte wel z'n doelpunten maar toch. Puur financieel gezien was hij een ramp.

Olympique Lyon moet niet alleen Michel Bastos & Lisandro López missen, maar ook voor Bafétimbi Gomis. Newcastle United schijnt hem te willen aantrekken om Papiss Cissé (met zijn rare gedrag) te doen vergeten bij The Magpies.

Hij was zijn geld wel waard, als je een speler haalt van eind 20 dan weet je dat je er geen winst meer op zal maken. Dus deze titel slaat nergens op, hij heeft veel doelpunten gemaakt en is belangrijk geweest voor de ploeg.
Veel erger was Lucho die wij voor 24 miljoen kochten van Porto en 2,5 jaar later weer naar Porto stuurde voor 3miljoen... Hij heeft 1 seizoen goed gespeeld....

haha je bent grappig zeg. waarom is die niet voor meer verkocht dan een lullige 7 mill.. lopez is al jaren lang flop !. anders was die echt wel meer waard hoorw.. en club uit quater heeft genoeg geld om het te leggen maar ja 7 mill oeff dat is pijnlijk en verlies ondanks alle prestaties

9 augustus 2013 om 22:55

Ashiano jij weet niks van voetbal is een aantal jaren de beste spits van de ligue 1 geweest, scoorde zijn doelpunten en zorgde dat lyon champions leaque haalde! Alles behalve een miskoop!
Dat ze 7.2 mil voor hem betalen is een normaal bedrag voor een dertigjarige aanvaller met nog maar een 1 jarig contract..

10 augustus 2013 om 02:40

hoo heb je mij horen mis aankoop ik zei alleen te weinig milljoenn man .. eerste begrijpen dan praten

Weer een goede speler waar we niks meer van gaan horen. Het blijft jammer dat goede spelers naar Rusland en het Midden-oosten vertrekken.

Deze titel is toch ook weer complete onzin. hoezo verlies? Als hij 0 wedstrijden gespeeld zou hebben, ok? Maar hij heeft 4 seizoenen met minimaal 25 competitiewedstrijden en altijd dubbele cijfer qua doelpunten.. Dat noem ik nou niet echt verlies aangezien hij behoorlijk belangrijk is geweest voor lyon met zijn doelpunten. voor groepsfase CL krijg je al dik 8 miljoen, waar hij elk seizoen een belangrijk aandeel heeft gehad in het halen...

Ik wil deze wel weer plaatsen in het rijtje potentiële aanwinsten, maar toch vergeten spelers voor de heer wenger. Ik weet niet precies wat er bedoeld wordt met prive redenen, weet niet of hij ruzie binnen de club had? of dat hij gewoon voor het geld kiest. maargoed! Hij is 30, kost niet superveel, salaris is ook nog goed te doen voor Arsenal, waarom dan door blijven gaan voor suarez die niet weg mag. Straks heb je niks meer. Ze hebben al higuain en Vila en iets mindere zin jovetic (weet niet of arsenal echt intresse heeft getoond, zoals in media wordt beweerd) laten lopen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren