Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internacional versterkt zich na Anderson ook met ‘man van 28 miljoen’

Laatste update:

Lisandro López lijkt niet meer in Europa aan de slag te gaan. Internacional de Porto Alegre maakt vrijdag via de officiële kanalen de komst van de 31-jarige aanvaller wereldkundig. De goaltjesdief uit Argentinië had onlangs zijn contract met Al-Gharafa laten ontbinden en genoot interesse van zijn ex-club Racing Club. Hij kiest echter voor de Braziliaanse competitie.

/

López maakte in de zomer van 2005 de overstap van Racing Club naar FC Porto, waar hij zeer trefzeker was: 143 officiële wedstrijden, 63 doelpunten. Olympique Lyon betaalde medio 2009 in totaal liefst 28 miljoen euro voor de Argentijnse doelpuntenmachine. In Frankrijk liep López bijna één op twee: 166 officiële duels, 82 treffers.

López werd anderhalf jaar geleden voor 7,2 miljoen euro naar Al-Gharafa getransfereerd. In goed overleg kozen beide partijen er deze maand voor om de samenwerking voortijdig te verbreken. Bij Internacional, dat afgelopen seizoen als derde eindigde, wordt de Argentijn ploeggenoot van onder meer Nilmar, ex-Mancunian Anderson en Andrés D’Alessandro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat deze competitie niet meer in fifa zit. Veel mooie spelers in Brazilië en oude helden.
Lopez was echt een geweldenaar bij Porto en Lyon. Jammer dat hij toen voor het geld koos, was een leuke spits geweest voor de Serie A.

Gaaf, wordt echt een beestachtig elftal zo. Toch mijn favoriete club in Brazilië.

20 februari 2015 om 23:44

Zit Charles Aranguiz daar nog? Viel mij op tijdens het WK, interessante speler.

21 februari 2015 om 01:19

Internationaal heeft zich inderdaad erg goed versterkt ook met onder andere natuurlijk Anderson, Vitinho, Nilton en Rever. Zo krijg je met Vitinho - Lisandro Lopez - Nilmar natuurlijk een heerlijke aanval.

Wat mij opviel de laatste jaren aan Internacional was dat ze ondanks ik ze op papier nooit zo'n sterk team vond hebben ze altijd wel rond de 4/5/6 plek hebben gedaan. Maar nu beginnen ze toch wel een heel sterk elftal te krijgen. Misschien na Cruzeiro en Sao Paulo op papier wel het sterkste elftal van Brazilië.

@ Majestics,
Ja Aranguiz speelt nog bij Internacional

Altijd een leuke speler gevonden. Mooi dat hij z'n carrière daar af kan sluiten.

Snap niet dat Ganso nog in Brazilië speelt !!

Ik dacht een paar dagen geleden al dat hij terug zou keren naar Argentinie, en dat lijkt er nu ook echt van te komen, jammer had Lisandro nog graag in Europa zien voetballen.

21 februari 2015 om 09:22

Hij keert niet terug, hij gaat in Brazilie voetballen.

21 februari 2015 om 14:43

Spellingsfout, mijn excuses.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren