Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Of ik per se weg wil bij Heracles? Dat is een dubbel gevoel'

Laatste update:
/

Samuel Armenteros zette zijn handtekening bij Anderlecht en ook collega-spits Everton lijkt Heracles Almelo te gaan verlaten. Heracles bereikte vorige week overeenstemming met Elazigspor, de nummer zestien van Turkije, meldt Voetbal International. Of Elazigspor daadwerkelijk de volgende bestemming van Everton wordt, is overigens nog maar de vraag.

De 29-jarige Everton zou meer zien in een terugkeer naar zijn geboorteland Brazilië. De Zuid-Amerikaan werd in 2006 aangetrokken door Heracles en hij is inmiddels dus bezig aan zijn zevende seizoen in het Polman Stadion. In totaal speelde hij 203 competitiewedstrijden voor Heracles en met 63 treffers is hij clubtopscorer aller tijden.

De leegloop bij Heracles Almelo lijkt te zijn begonnen, want na Armenteros dreigen er nog een aantal belangrijke spelers te vertrekken. Zo zijn ook Willie Overtoom en Marko Vejinovic in het bezit van een aflopende verbintenis.

Update 21 januari 07.40 uur - 'Of ik per se weg wil bij Heracles? Dat is een dubbel gevoel'
Everton kon zijn loopbaan vervolgen bij Elazigspor, maar heeft een aanbieding van de Turkse club afgewezen. "In Turkije had ik dan tegen degradatie gespeeld", legt hij uit aan De Telegraaf. "Of ik per se weg wil? Dat is een dubbel gevoel. Ik wil me natuurlijk graag verder ontwikkelen en ben klaar voor een volgende stap, maar ik wil ook mijn periode in Almelo goed afsluiten. In het linkerrijtje eindigen en opnieuw de bekerfinale halen. Dat zou een fantastisch slot zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd hoe een spits als Everton het zal doen in de Braziliaanse Serie A, vind het niveau moeilijk in te schatten, zou een bescheiden club in die league zijn maximum zijn of zou hij meekunnen met clubs als Flamengo, Corinthians, Botafogo etc...?

16 januari 2013 om 15:29

Ik verwacht een bescheiden club. Hij zal niet meekunnen met de topclubs in Brazilië. Technisch is hij niet van dat niveau. Tactisch verwacht ik dat hij inmiddels wel beter is als de gemiddelde Braziliaanse spits in die competitie, maar of hij daarmee zijn gebreken kan maskeren..

Volgend seizoen degradatie kandidaat?

16 januari 2013 om 14:09

Reken daar maar niet gelijk op... Zonder deze mannen is een verrandering van speelsteil wel must. en indien Bosz aanblijft als coach dan reken ik er niet op dat ze gelijk in de degradatie zone komen.

16 januari 2013 om 15:33

Dat verwacht ik niet. Heracles is een goede club en er zijn al meer spelers vertrokken en succesvol vervangen. Voor Dost hadden ze Armenteros al klaar staan. Voor Armenteros zullen ze ongetwijfeld ook al een vervanger (op het oog) hebben. Zelfde geldt voor de andere spelers.

Zelf vind ik spelers als Gouriye en Bruns al redelijk talentvol. Daar kunnen ze in de toekomst wel mee verder.

16 januari 2013 om 16:17

Alfgelopen seizoen gingen plet, vd linden, maertens, breukers en looms weg. Dat waren ook 5 basisspelers. Ik denk dat ze dit ook wel kunnen opvangen.

16 januari 2013 om 18:12

Heracles is een volwassen club geworden in de Eredivisie. In de begin jaren veel gehuurde spelers, nu doet Heracles altijd wel verstandige aankopen. Sinds Heracles in de Eredivsie speelt hebben ze nooit een nacompetitie gespeeld. Ik geloof volgens seizoen ook niet.

Tja leegloop bij Heracles, daar kon je op wachten natuurlijk...

Ik had verwacht dat overtoom al veel eerder weg was bij heracles, maar ik hoop wel dat hij gewoon in de eredivisie blijft...

Verwacht dat Heracles goede vervangers haalt voor deze spelers, die in potentie even goed kunnen worden als overtoom, Everton, Duarte en Armenteros... Nu eerst maar verder bouwen op jongens als Pasveer, Gouriye, Koenders...

16 januari 2013 om 14:25

Waarom je Koenders noemt is mij een raadsel.
Zeg dan Pasveer, Gouriye, Rienstra en Duarte (als hij bijtekent)

zonde! ben benieuwd heracles vangt weinig geld voor deze spelers! omdaft hun contract bijna afloopt.

Raar, dacht dat er vorig jaar verhalen waren dat Everton het zo enorm naar z'n zin had in Nederland en net als z'n maatje Douglas overwoog om Nederlander te worden.

Die Veijnovic, waarom laten ze die gaan. Die jongen is zo'n meerwaarde! Ik hoop echt dat deze jongen trek zou hebben in Ado, want ik bij ADO zou deze supersuperknul er graag bij hebben!

16 januari 2013 om 14:31

Die kerel is veels te goed voor Ado. Waarom zou hij in godsnaam een stap terug doen terwijl hij ook naar een AZ zou kunnen?

16 januari 2013 om 16:11

Zeker waar, maar toch hoop ik dat hij bijvoorbeeld sfeer zou verkiezen boven een sfeerloos AZ, in plaats van voor het grote geld te gaan. Maar ik acht de kan ook heel klein, het is gewoon hetgeen ik hoop !

16 januari 2013 om 14:34

Vejinovic beschikt over een aflopend contract en staat in de belangstelling van az, ik denk voor het geval dat maher mocht vertrekken. Als ze er nog wat geld voor willen vangen dan moeten hij overtoom, Everton en armeniers nu verkocht worden anders wandelen ze gratis de deur uit. Zonde voor Heracles dat ze allemaal zo op het laatst worden verkocht of gratis vertrekken want dan verdien je er ook amper aan

Everton heeft toch een gezin etc in Nederland? Waarom moet hij zo nodig terug naar Brazilië?

16 januari 2013 om 15:13

misschien heeft hij heimwee?
als hij zijn geboorteland mist en daar wil gaan voetballen is het zijn keus.

als zijn familie instemt om naar brazilie te verhuizen zie ik geen probleem.

waarom ook niet? lekker warm landje en met het geld wat everton verdiendt heeft gaan ze echt niet in een favela wonen !

16 januari 2013 om 18:17

Zijn vrouw komt uit Brazilië, zijn twee kinderen zijn wel in Nederland geboren, die zijn nog jong genoeg om nu nog terug te kunnen keren naar Brazilië.

Jammer dat de leegloop nu begint, Vindt het heel erg sneu voor Heracles dat die spelers nu pas gaan melden dat ze een stap hogerop willen. Vindt zelf dat Heracles het had kunnen verwachten. Denk zelf niet dat ze gelijk degradatie kanidaat worden want ze kunnen nog bouwen op Pedro , Duarte , Gouriye , Pasveer en Rienstra , ze hebben ook nog Castillon (gehuurd van Ajax) en ze hebben Kwame Quansah nog.

Nu wordt Heracles geroemt om het beleid. Maar als in 1 jaar zoveel belangrijke spelers gratis de deur uit lopen, heb je toch ergens wel een steek laten vallen. Je kunt spelers niet dwingen om te tekenen, maar dit komt toch wel heel vreemd over.

Vejinovic gaat niet naar AZ, hij wil teveel salaris hebben. Bron is Gert-jan Verbeek in de media vandaag.

Ik snap niet waarom ze die jongen zomaar laten gaan..
Hij is wat wisselvallig okay... maar heeft altijd belangrijke doelpunten gemaakt voor de club.
Las een stuk waarin hij aangaf de rest van zijn leven in Nederland te willen blijven omdat ie zich zo thuisvoelt in Twente. Ik hoop dat een club als NEC hem een contract aanbiedt voor volgend seizoen.
In Italie belonen ze spelers die wat hebben betekent voor de club met contracten tot ver in de 30.. een teken van respect. In Nederland worden spelers gedumpt als ze op een leeftijd komen waarbij de transferwaarde daalt, ongeacht het verleden van de speler.

Ik hoop dat hij in Nederland blijft hij kan het niveau van NEC Groningen Heereveen makkelijk aan
En zou zelfs een basis speler bij Feyenoord kunnen zijn of 2 de spits

Tja, de leegloop ligt niet aan het beleid zoals sommigen hier suggereren. Everton is al aan zijn 7e seizoen bezig een wilde altijd naar een club die Europees voetbal speelt. Die club gaat die waarschijnlijk niet krijgen omdat ik vind dat hij het niveau niet aan kan. Everton is veel te wisselvallig. Daarnaast willen Overtoom en Armenteros hoger op, ze hebben beide een contract aanbieding gedaan, dus dan ligt de keus bij de spelers. Als ze beslissen niet bij te tekenen dan ligt dat echt niet aan het beleid. Bij Vejinovic daarentegen vind ik dat Heracles wel iets fout heeft gedaan, door hem te posteren als bijna centrale verdediger, hierdoor heeft hij het niet zo na zijn zin gekregen in Almelo. Terwijl hij weet dat als Overtoom vertrekt een basisplek verloren gaat die weer opgevuld moet worden, en Vejinovic is juist de speler die daar perfect kan renderen. Als Heracles hem eerder had gezegd dat hij gewoon op 10 speelt als Overtoom vertrekt dan had hij wellicht wel bij willen tekenen.

16 januari 2013 om 21:45

Ik ben het met bovenstaand betoog 100% eens.

Heracles heeft binnen haar financiële mogelijkheden er alles aan gedaan om Overtoom en Armenteros langer te houden. Ze hebben ook al wel gezien dat ze aan deze jongens (die trouwens Gratis bij Heracles zijn gekomen) kunnen verdienen. Maar als ze toch niet willen bijtekenen ja dat ben je als club gewoon kansloos. De spelers en hun makelaars hebben tegenwoordig de macht, dat was in het verleden anders! Het enige wat ik deze spelers verwijt is waarom ze met Heracles geen deal hebben kunnen maken om te verlengen met daarin opgenomen dat ze een gelimiteerde transfersom hebben. Dat is een kwestie van "dank" naar de club Heracles, want beide spelers zijn door Heracles beter geworden! Armenteros zat al in Zweden zonder een club en toen heeft Heracles hem terug gehaald, ze heeft zelfs de vliegticket betaald want hij had geen cent te makken. Overtoom speelde bij Hollandia in Hoorn in de topklasse, niemand had aan hem gedacht, mislukt bij Az en Telstar. Ook hij is Heracles veel dank verschuldigd en had Heracles wel een transfersom kunnen gunnen!

Maar ja het zijn broodvoetballers, ze worden boos als ze te horen krijgen dat er geen basisplaats meer voor hen is. "waar is het familiegevoel van de club" hoor ik Willie Overtoom roepen, maar laat dat nu ook de man zijn die "geen familie gevoel had" toen hij een nieuw contract kreeg van Heracles en niet wenste te tekenen? Je "familie" gun je toch wat!

Wat Everton betreft, ik heb er geen moeite mee dat hij niet naar Turkije wil. Hij is belangrijk geweest voor Heracles, uiters sympathiek persoon, altijd hard werken. Ik gun hem een mooie club in zijn geboorteland

Dat Everton terug wil naar zijn roots en Turkije afwijst, lijkt me op zich logisch vanwege zijn gezin.
Ik zou het erg jammer vinden als hij vertrekt, omdat ondanks dat hij dit seizoen zijn vorm kwijt is, toch altijd een harde werker is en een sympathieke en eerlijke speler is.
Everton zal voor de fans altijd een cultheld blijven en is met een half miljoen nog steeds onze duurste aankoop ooit!

Blijf maar gewoon in Almelo jongen! Je hebt de laatste jaren samen met de club de stap omhoog gemaakt en ook voor dit seizoen ziet het er weer goed uit. We zitten nog in de beker, strijden volop mee voor de eerste 8 en dus voor play-offs Europa League.

Zonder Sammie missen we veel doelpunten en met een goede 2de seizoenshelft van jou zouden we er alsnog kunnen komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren