Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Niang komt er goed vanaf na leugen over auto-ongeluk

Laatste update:

M'Baye Niang zit weer eens in de problemen. De spits van AC Milan wordt sinds januari verhuurd aan Montpellier en is opgepakt, nadat hij loog over een door hem veroorzaakt auto-ongeluk en probeerde om een arrestatie te voorkomen. Dit deed hij in Italië ook al eens.

/

De Franse politie heeft bevestigd dat Niang is opgepakt, nadat zijn Ferrari tegen een boom nabij het trainingscomplex van Montpellier was gebotst. De aanvaller ontkende in eerste instantie dat hij achter het stuur had gezeten en liep volgens de berichten weg toen de politie arriveerde, omdat zijn rijbewijs tijdelijk is ingenomen, vanwege eerdere verkeersovertredingen.

Niang neemt het niet zo nauw met de regels op de weg: in Milaan reed hij ook al eens rond zonder rijbewijs en vertelde hij aan de politie dat hij Bakaye Traorè, zijn ploeggenoot bij Milan, was. Niang speelde tot dusver vier duels voor Montpellier en wist daarin al drie keer te scoren.

Update 24 februari 17.17 uur - Niang komt er goed vanaf na leugen over auto-ongeluk
M'Baye Niang heeft een lichte straf gekregen voor het veroorzaken van een auto-ongeluk en, daarna, het vertellen van een leugen tegen de politie. De van AC Milan gehuurde spits reed met zijn Ferrari tegen een boom nabij het trainingscomplex van Montpellier. Hij mocht helemaal niet rijden, omdat zijn rijbewijs was ingenomen vanwege eerdere verkeersovertredingen, en liep weg toen de politie arriveerde. Daarna zei hij dat hij Bakaye Traoré was, zijn teamgenoot bij Milan.

Er werd een zaak gestart tegen Niang, die voor de rechter moest verschijnen. Maandag werd hem een bescheiden straf opgelegd: 18 maanden voorwaardelijke celstraf en een boete van 700 euro, die hij uiteraard zonder veel moeite zal betalen. Ook moet hij 170 uur dienstverlenging verrichten in 6 maanden tijd. De aanklager vroeg daar specifiek om, zodat Niang die uren maakt terwijl hij nog in Frankrijk werkt en woont.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wist gelijk over wie het ging haha.

6 februari 2014 om 19:11

Haha ik ook

6 februari 2014 om 19:33

Twijfelde tussen Balo en niang

6 februari 2014 om 19:39

hier nog 1! zonde die jongen zit boordenvol talent! een Balo 2?

6 februari 2014 om 19:46

Wss wel, goeie voetballer die ze niet allemaal op een rijtje heeft of aandachtsgeil is

6 februari 2014 om 20:44

Tuurlijk jongen, hij knalt ff met zijn gloednieuwe Ferrari tegen een boom aan om op voetbalzone en andere voetbal websites te komen.

Gebruik is een keer je verstand

6 februari 2014 om 21:09

Voordat je op het verslag klikt zie je links de Franse vlag dus je kon er eigenlijk vanuit gaan dat het om een speler in de Franse competitie ging of een Fransman zelf haha.

6 februari 2014 om 21:46

Ja eigenlijk wel, maar ja balo doet ook onverwachte dingen

6 februari 2014 om 21:48

Ik heb het niet over het ongeluk, maar over het feit dat hij de dingen eromheen doet, zoals rijden zonder rijbewijs etc

7 februari 2014 om 10:58

19 Jaar en al een Ferrari in je bezit hebben. AC Milan Money.

Jammer van zulk onvolwassen gedrag. Wel een groot talent.

6 februari 2014 om 23:11

Vindt hem eigenlijk niet eens een groot talent. Heeft nog nooit ergens maar iets goed gedaan. Is door de media gehypte en kan barre weinig.

7 februari 2014 om 11:00

Jij hebt volgens mij nog nooit een wedstrijd van hem bekeken, als ik jou reactie zo zie.

24 februari 2014 om 17:27

Eerst kijken dan beoordelen over die speler het is een moeilijk ventje met groot talent!

Iets met een ezel en een steen enzo...

Gewoon keihard aanpakken deze jongen. Voor hetzelfde geld was die boom een mens.... Sommige voetballertjes denken echt dat ze boven alles en iedereen staan.

6 februari 2014 om 19:21

Slaat nergens op zo denkt hij helemaal niet mits je hem kent

6 februari 2014 om 20:10

Slaat nergens op, zo denkt hij juist wel. Tenzij jij hem kent?

Beetje domme reactie over een blijkbaar nog dommere voetballer.

6 februari 2014 om 22:47

Voor het zelfde geld liep daar een olifant nou dan heb je de poppen aan t dansen!
Stel je nie zo aan er liep daar geen mens en niks gebeurd als je over alles zo gaat denken heb je een zwaar leven

24 februari 2014 om 18:35

Als je niet in staat bent zo te denken ben je wel gruwelijk egocentrisch. Gevalletje alleen op de wereld.

Weet niet hoe hij zijn rijbewijs heeft gehaald..

6 februari 2014 om 19:30

altijdgeslaagd.nl, nee grapje

6 februari 2014 om 19:50

inkoppertje.

Hard aanpakken deze jongen. 1 keer fout doen oké, maar 2 keer dezelfde fout maken kan niet. Flinke boete en een rijontzegging van een jaar zal hem leren.

6 februari 2014 om 20:46

Dank u voor uw uitspraak meneer de rechter

6 februari 2014 om 20:40

Met een potje bingo.

Haha lekker hoor, zoveel geld dat hij gewoon ff een Ferarri zonder pardon tegen een boom kan knallen.
Man wat zou ik voorzichtig zijn met zo'n wagen.

6 februari 2014 om 23:12

Die jongen is sinds hij voetbalt bijna verdronken in het geld. Zulke jongens hechten geen waarde aan geld en hebben geen flauw benul hoe het eraan toe gaat. Gewoon contract ontbinden van deze sjaak , gaat hem niet worden.

Sjongejongejonge het is ongelofelijk dat haantjes gedrag, wel grappig opzich maar van super Mario kan ik het wel hebben omdat ie supér is maar niang moet het eerst nog maar is bewijzen bij montpelier

Toch te gek voor woorden dat iemand met 10 wedstrijden bij milan en 4 in frankrijk in een ferrari kan rijden. Kan wel een goede voetballer worden.

6 februari 2014 om 19:33

en de 30 voor Stade Malherbe Caen waarvoor hij op zijn 16e debuteerde rekenen we gemakshalve maar niet mee?
goede speler die te vroeg naar top is verhuist

Rijbewijs permanent afpakken, opnieuw rijlessen laten volgen en ten slotte een streng examen laten afleggen. Gaat hij nog een keer in overtreding, gewoon een taakstraf ofzo geven, profvoetballer of niet. Boete heeft geen nut want geld heeft hij relatief gezien toch zat, anders kan hij geen Ferrari veroorloven.
Vormt niet alleen voor zichzelf een gevaar, maar ook voor een anderen. Blijkbaar heeft hij dat laatste zelf nog niet door.

Idioot, rijbewijs afpakken en als ik Milan was zou ik hem verkopen. Zo iemand moet je niet bij je club willen denk ik. Zo goed is hij niet eens

6 februari 2014 om 19:25

Balotelli, Taarabt en Niang ik moet het nog zien hoe Seedorf daar mee omgaat.

vraag me af hoe het met hem is fysiek gezien, want ferrari's kunnen niet zo goed tegen bomen in vergelijking met minder snelle auto's, en wat dat betreft een ezel..

hahahahaaha, wat een dombo is die nyang!!!! en ben benieuwd hoe traore reageerde toen hij hoorde dat nyang zei dat hij in die auto zat!wat een grap zeg, ezel.

Zonde zeg, die jongen heeft echt heel veel potentie en laat dat nu ook wekelijks zien...dit soort dingen moet hij echt achterwegen laten

domme jongen domme dingen hij mag dankbaar zijn dat hij zo veel geld heeft
andere mensen hebben niks
misschien moet hij zijn benen breken dat hij normaal met geld en waardevolle dingen om kan gaan?????

Hij weet wel eindelijk te scoren die niang

Kunnen ze niet wat doen tegen dit soort jochies?
Die moet toch nooit meer een rijbewijs krijgen.
Sterker nog zo iemand moeten ze echt een keer goed straffen.
Voetballer zijn is toch ook een voorbeeld zijn voor anderen. Lekker
voorbeeld is dit zeg. Kijk mij ik heb veel geld en schijt aan de regels.

24 februari 2014 om 18:01

Helemaal met je eens Laurens E! Ben alleen bang dat clubs niet zo snel zullen ingrijpen tegen dit soort dingen. Zullen toch bang zijn een groot talent, want dat is hij natuurlijk wel, te verliezen aan een concurrent wanneer ze hem wegsturen vanwege zijn wangedrag.

Vind trouwens nog raarder dat zo'n jonge jongen zich al een Ferrari kan veroorloven. Het is gewoon een aparte wereld op sportgebied..

24 februari 2014 om 18:32

Wij zouden zoiets eens hebben moeten flikken haha

Sommige gasten willen gewoon niet sporen, gevaarlijk ook om zo'n eencellige in een dure Ferrari te laten rijden. En het is al helemaal triest dat hij zoveel geld te spenderen heeft terwijl ik 10x slimmer dan hem ben en me de pleuris moet werken :P

Het is maar goed dat hij dienstverlening moet gaan doen, want die 700 is voor hem wat voor ons 5 cent in onze portemonnee is.

Zo'n dienstverleningstraffen vind ik altijd goed, dan kunnen die kinderen (hij is nog maar 19) eens nadenken over wat ze in feite hebben gedaan. Misschien groeit hij dan wel op. Wie weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren