Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Newcastle United laat deadline passeren; Jörgensen blijft’

Laatste update:

Nicolai Jörgensen werd de afgelopen dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Newcastle United, maar het begint erop te lijken dat de Deen het seizoen gewoon af zal maken bij Feyenoord. Diverse Engelse media, waaronder The Times melden maandagmiddag dat Daniel Sturridge het nieuwe topdoelwit voor the Magpies is.

De Engelse krant schrijft dat Newcastle de gesprekken met Liverpool is gestart nadat de club er niet in is geslaagd om aan de wensen van Feyenoord te voldoen. De club van trainer Rafael Benítez heeft volgens de meest recente geruchten een laatste bod van zeventien miljoen euro neergelegd in De Kuip, zeker zes miljoen minder dan het bedrag dat Feyenoord in gedachten heeft.

Newcastle lijkt nu te accepteren dat Jörgensen onhaalbaar is voor de prijs die de club in gedachten heeft, waardoor men bij Sturridge is uitgekomen. De bij the Reds overbodige spits wordt waarschijnlijk voor de rest van het seizoen gehuurd. Zowel speler als club zouden wel wat zien in een tijdelijke overstap: Sturridge kan zo in beeld blijven voor het WK, terwijl Newcastle een spits krijgt die zich al bewezen heeft in de Premier League.

De 28-jarige Engelsman is al geruime tijd het onderwerp van geruchten over een vertrek en leek eerder op weg naar Internazionale, dat een akkoord bereikte met Liverpool, maar niet met de speler zelf. Sevilla was eveneens geïnteresseerd, maar wilde niet voldoen aan de voorwaarden die the Reds hadden gesteld. Newcastle lijkt echter wel bereid om hieraan mee te werken en neemt het complete salaris van de aanvaller, à 136 duizend euro per week, over.

Update 29 januari 17.00 uur - ‘Jörgensen ziet Newcastle United toch naast Sturridge grijpen’
In tegenstelling tot eerdere geruchten lijkt niet Newcastle United, maar West Bromwich Albion de nieuwe werkgever van Daniel Sturridge te worden. Onder meer Sky Sports meldt maandagmiddag dat de voorkeur van de Engelsman vanwege de nabijheid van zijn familie uitgaat naar the Baggies, waardoor Newcastle mis zou grijpen. De spits wordt naar verwachting later op de maandag nog medisch gekeurd.

Update 29 januari 18.08 uur – 'Newcastle United laat deadline passeren; Jörgensen blijft'
Nicolai Jörgensen blijft bij Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. Het geïnteresseerde Newcastle United heeft de door Feyenoord gestelde deadline laten passeren. De deadline, die gesteld werd met oog op de bekerwedstrijd van woensdagavond tegen PSV, verstreek maandagavond om 18.00 uur. Tot twee keer toe meldde de club uit de Premier League zich met een bod in Rotterdam, maar Feyenoord hield vast aan een hoge vraagprijs. The Magpies wilden niet verder gaan dan zeventien miljoen euro. Het is nog niet helemaal zeker dat Jörgensen bij Feyenoord blijft, de transfermarkt is tot woensdagavond 23.59 uur open. Het contract van de Deen loopt door tot de zomer van 2021.

Denk jij dat Daniel Sturridge een goede aanwinst zou zijn voor Newcastle United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Natuurlijk een klasse beter dan Jorgensen, en al een bewezen PL speler. Helaas zo blessuregevoelig dat je zomaar niets aan hem zou kunnen hebben als degradatiekandidaat.

29 januari 2018 om 13:32

Een klasse of 4 beter inderdaad als die fit kan blijven.

29 januari 2018 om 13:41

Dat is absoluut waar! En wat je daarnaast zegt over zijn blessuregevoeligheid: Hoop voor Newcastle (en speler) dat hij idd fit blijft als het zover komt. Dan hebben ze wel een absolute topaanwinst te pakken.

Weet iemand wat hij moet kosten?

Of: Ben benieuwd hoe Nicolai hiermee omgaat. Kan toch een mentale domper zijn als je jezelf sportief en financieel kan verbeteren maar het gaat niet door, ondanks dat een club heeel ver voor je wilde gaan.
Als hij hier goed mee omgaat ben ik blij dat hij kan blijven. Hoop alleen niet dat Van Geel zichzelf (en dus feitelijk ons) flink in de vingers heeft gesneden door zijn hand te overspelen. Zo'n bedrag krijg je niet snel meer. Zeker niet na zo'n seizoen. Vorig jaar was hij en heel feyenoord hot. Dat zal nu anders liggen vrees ik...

29 januari 2018 om 13:45

Het seizoen is nog lang en jorgenson is momenteel helemaal fit. Als hij zo graag een droomtransfer wil maken, dan kan hij een half jaar zich bewijzen dat hij het 2 seizoenen lang kan. Ik zie hier geen motivatieproblemen of iets dergelijks ontstaan, enkel meer motivatie.

29 januari 2018 om 13:50

Ja hij zal eeuwig balen dat ie nu niet in een dramatische ploeg degradatievoetbal in Engeland mag spelen.

De enige verbetering is dat je af en toe mag worden weggespeeld tegen een topploeg uit de PL. Nou weet ik dat jij voor een Feyenoord supporter (proest) een bijzonder bescheiden dunk van de club hebt, maar het is niet alsof ie naar Liverpool of Spurs kon. Newcastle is alleen qua naam groot, verder niets.

29 januari 2018 om 13:50

Hoezo mag hij geen ons zeggen? Als je feyenoord op tv kijkt of in het stadion zit en shirtjes koopt ben je gewoon een onderdeel van de inkomsten van de club en dus een deel van de club. Een club is niks zonder fans, dus een fan mag dan toch prima ons zeggen. Want als hij en andere fans er niet waren was feyenoord nooit groot geweest.

29 januari 2018 om 13:57

@lacazette
Een Feyenoord fan mag best ons zeggen ja..

29 januari 2018 om 13:57

@Sjakie: Weet niet waar jij het over hebt, Sjaak, maar hij speelt deze zomer op het WK met Denemarken. Als hij zich daar bewijst, kan hij misschien voor nog wel meer weg. Kijk naar Milik. Die speelde goed op de EK, en die ging weg voor €32.000.000. Valt dus weinig van te zeggen.

29 januari 2018 om 14:08

Maar Milik was ook veel jonger, speelde bij Ajax (die over het algemeen meer krijgen voor spelers) en had betere statistieken (zowel goals als assists per minuut) dan Jørgensen. €32M krijg je ook na een goed WK nooit voor Nicolai.

29 januari 2018 om 14:15

@migi

Ik denk dat Newcastle een verbetering is ja. Financieel sowieso een veelvoud van nu. En aangezien wij (momenteel) geen Europees spelen en hij het dus moet doen in onze comp, is dat hetzelfde als dat hij bij Newcastle alleen in de comp speelt. Met dat verschil, dat de BPL een vele malen hoger podium is dan de eredivisie. Wij staan momenteel ook nog 3 wedstrijden verwijdert van direct Europees voetbal. Dus het is zeker niet gezegd dat dat volgend jaar verandert. Stel we winnen de beker niet. Dan is het maar zeer de vraag of je beter wekelijks eredivisie kan spelen dan wekelijks Premier League...

Is toch niet heel vreemd gedacht lijkt me? Of zou jij als topsporter liever De Koel, Woudestijn, Parkstad Limburg en een half leeg Gelredome als subtop ploeg (allen niet denigrerend bedoelt) op je competitieschema zien staan dan Wekelijks in de mooiste stadions te spelen, met fantastische entourage, jezelf uit kunnen dagen op een hoger niveau en jezelf zelfs in de kijker te kunnen spelen? Lijkt mij Engeland sportief en financieel aantrekkelijker dan in Nederland opgesloten te zitten met alleen in het weekend een wedstrijdje.

Daarnaast speelt zijn leeftijd in dit geval ook een rol he? Hij zit in zijn spitsen-prime-time. Wie weet komt zo'n kans niet weer?

Wat ik al zei, als hij het een plekje weet te geven ben ik maar wat blij, alleen dat kan niet iedere speler. En als dat het geval zou zijn heeft van geel zijn hand behoorlijk overspeelt.

29 januari 2018 om 14:23

@preditor

Ik vrees dat Sanderkoevoets gelijk heeft.
Naast de genoemde statistieken had hij (volgens mij) ook Europees meer bereikt al en op zijn Jonge leeftijd al veel meer interlands gespeeld.
Dan nog was 32 mln behoorlijk veel geld natuurlijk. Maar vrees idd ook dat wij dat niet gaan redden

29 januari 2018 om 14:28

Probleem met Newcastle is dat hun speelstijl (afbraakvoetbal) niet past bij het type speler dat Jörgensen is. Hij wordt als hij gaat de zoveelste dure miskoop van Newcastle. Hij kan zich dus niet in de kijker spelen, want de wedstrijden tegen grotere ploegen worden ze steevast weggespeeld.

De kans is dan ook groot dat hij dan volgend seizoen uitkomt in de prachtige entourage van de Championship. Mocht hij er een paar in hebben geschoten kan hij dan misschien een transfer maken naar een nieuwe degradant om daar dan als enige diepe speler te vechten tegen allemaal beren die hem fysiek de baas zijn.

De entourage bij Feyenoord zelf is ook fantastisch, het publiek draagt hem op handen en je doet ieder jaar mee voor de prijzen (de titel niet meer dit seizoen maar goed). Dat is bepaald geen straf denk ik. Dat jij Newcastle veel mooier vindt dan Feyenoord tja, we zijn geen Ajax natuurlijk, maar zo erg is De Kuip toch niet?

29 januari 2018 om 14:29

Waarom niet, als hij blijft scoren en we de beker winnen plus dat hij nog een wk gaat spelen. Voor 17 miljoen had ik hem ook niet laten gaan. Als je ziet wat ze voor spelers van Ajax soms betalen is het juist goed dat v geel zijn poot stijf houdt en na dit seizoen krijgt hij zijn transfer wel hoor en zeker niet voor minder dan nu geboden is, eerder meer schat ik

29 januari 2018 om 14:49

@migi

Snap niet waarom je mij woorden in de mond wil leggen. Of je leest niet, of je begrijpt het niet of je wil vanuit een bekrompenheid een punt proberen te maken.

Ik zeg Nergens dat de kuip geen goeie entourage heeft en dat wij hem niet op handen dragen. Als je leest heb ik het vooral over uitwedstrijden en mogelijke opponenten. Dat is in de premier league mooier. Ik denk dat Newcastle (ondanks dat ze nu 15e staan en vanaf plek 18 men degradeert) sterk genoeg is om zich te handhaven.

Persoonlijk vind ik Newcastle niet per se mooier dan Feyenoord, maar dat komt omdat we als fans kijken. Newcastle is op zichzelf een prachtige club natuurlijk, maar ons gevoel ligt elders. Maar als we een willekeurig persoon in de wereld (dus niet uit Nederland of Engeland) vragen voor welke club hij/zij liever speelt, met het bijbehorende contact. Denk ik dat de meeste pijnlijk genoeg toch voor de Premier League en dus Newcastle zullen kiezen. Maar goed misschien zit ik er compleet naast en willen de meeste buitenlanders liever voor ons en ons salaris spelen dan voor Newcastle, dat kan natuurlijk. Maar durf daar niet mijn salaris om te verwedden...

Verder snap ik niet goed waarom jij er van baalt dat we geen Ajax zijn, gewoon trots zijn op je eigen identiteit man!, maar goed ieder zijn mening zullen we maar zeggen

29 januari 2018 om 14:52

Persoonlijk denk ik dat Newcastle zeker 20 miljoen had kunnen bieden. Maar het is een feit dat Ajax veel meer geld krijgt voor haar spelers dan Feyenoord. Het heeft geen zin om daarmee te vergelijken.

29 januari 2018 om 14:54

@shivagizmo

Klopt ook zeker, daarom zei ik vorige week al dat wij hoe dan ook als winnaar uit de strijd komen. Of we hadden als we op 20 uitkwamen de duurste transfer ooit!! gedaan voor ons cluppie, of we zouden hem behouden.

Het enige is nu dat je moet hopen dat hij het een plekje kan geven. Als dat zo is is er geen man overboord en is het niet heel erg om genoegen te nemen met minder mln in een latere fase, omdat we onze spits hebben kunnen behouden en wie weet hoe belangrijk hij voor ons nog kan worden.
Maar dan moet deze afwijzing alleen niet in zijn koppie blijven zitten natuurlijk.

29 januari 2018 om 15:03

Nee snap je dat echt niet waarom ik dat zeg over Ajax? Weet je dat heel zeker? Echt waar? Eerlijk? Zonder dollen?

Okã©..

29 januari 2018 om 15:15

Hij is toch een prof voetballer en volgens mij is zijn doel zoveel mogelijk geld verdienen in korte tijd of hij degradatie voetbal speelt of niet maakt hem geen zak uit, hij gaat veel meer geld daar verdienen dan bij Feyenoord

29 januari 2018 om 15:29

Waarom zou iemand die ook positief over andere clubs kan schrijven, niet voor Feyenoord zijn? Is dat een ongeschreven regel?

29 januari 2018 om 15:36

Geen idee waar die tirade vandaan komt. Ik geef zat complimenten aan tegenstanders. Zo ben ik bijvoorbeeld zeer gecharmeerd van Frenkie de Jong en Justin Kluivert. Van Veltman bijvoorbeeld dan weer niet. Boeie voor welke clubs ze spelen.

Ik vroeg ook alleen of je niet snapte waarom ik iets over Ajax zei, je vindt ze toch een mooie club, waar ze meer voor spelers kunnen vragen. Ik trek je als supporter niet in twijfel, maar door zo’n gevoelige reactie ga ik bijna twijfelen.

Wie de schoen past enzo.

29 januari 2018 om 15:38

@kyle66 er is niets mis met positief zijn over andere clubs, integendeel zelfs. Maar dat doet Sjakie niet. Iedere Feyenoorder heeft gelijk door dat ie de boel belazert, want het is verschrikkelijk doorzichtig. Daarnaast praat ie nooit positief over andere clubs, behalve over Ajax. Alles wat Met PSV of Feyenoord te maken maakt hij met de grond gelijk.

29 januari 2018 om 15:40

@Migi: ik ben het nagenoeg altijd (grotendeels) met jou eens, maar wat is er mis met de reacties van DatisSjakie? Mis ik echt iets essentiels?

30 januari 2018 om 10:38

Gluubstertj, ik denk dat je een paar reacties van hem moet lezen in verschillende topics, en dan zal je het wel eens zijn met de rest hier.

29 januari 2018 om 13:50

Minimaal 10 klasses beter natuurlijk.

29 januari 2018 om 14:12

Waar heeft Sturridge dat consequent laten zien dan? Talent heeft ie vast meer, maar hij heeft nergens echt veel gescoord. Loopt bij Liverpool niet eens 1 op 2 en bij Chelsea is z'n moyenne nog lager.

Daarnaast is hij vrijwel altijd geblesseerd en wil hij waarschijnlijk het vijfvoudige aan salaris.

Prima.

Wachten tot na het WK, dubbele spitsbezetting behouden en daarna cashen.

Overigens is Sturridge ook gewoon beter voor Newcastle dan Jorgensen maar dat terzijde.

Prima nieuws!

29 januari 2018 om 13:42

De vraag is alleen of je niet beter nu kan cashen dan de volgende transferperiode. Allereerst valt er voor Feyenoord nog weinig te behalen dit seizoen Europees voetbal moet sowieso wel te behalen zijn en dat zal het makkelijkst worden door de beker te winnen of AZ van de 3e plaats te stoten. Het is natuurlijk wel fijn als je Jorgensen hiervoor erbij hebt maar zonder hem is er ook genoeg kwaliteit om Europees voetbal te behalen. Daarnaast moet je je afvragen wanneer hij meer zal opleveren nu of over een half jaar en zonder een bijzonder wk denk ik toch echt dat hij nu meer op zal leveren. Het zou zonde zijn als je hem nu voor 20 miljoen kan verkopen en in de zomer bijvoorbeeld voor slechts 15 miljoen kan verkopen.

Goed gedaan Feyenoord. Wil Nederland groeien dan moeten de clubs ook hier gewoon betalen.

29 januari 2018 om 13:38

Ja maar we hebben nu wel 3 spitsen. Ik ben benieuwd wat voor vorm RVP voor ons haalt.

Indien fit is Sturridge natuurlijk de betere keus ten opzichte van Jorgensen. Echter, hij is zelden fit.

Ben blij dat hij toch lijkt te blijven. Feyenoord moet ook niet voor veel minder dan de vraagprijs genoegen nemen. Hij is te belangrijk om voor een appel en een ei weg te doen. Denk dat ze aan Sturridge aan goed alternatief hebben voor de Deense spits. Tenslotte ook meer ervaring in Engeland XD.

Ook voor Sturridge wordt 32m gevraagd. Newcastle kan zich beter op Jorgensen focussen en daar 20m voor betalen.

29 januari 2018 om 13:33

Beter 10 miljoen meer uitgeven voor een spits die 4x beter is. Mits die fit is en blijft

29 januari 2018 om 13:35

Ja dat is het hele probleem, deze man staat vaker in een ziekenhuis dan op het veld.

29 januari 2018 om 13:38

Keizer, je wilt wel graag duidelijk maken dat ie 4x beter is he. Beetje overdreven, niet? De beste man is 4x meer geblesseerd dan Jorgensen.

29 januari 2018 om 19:28

Daarom zegt hij toch ook mits hij fit is. Wat hebben veel Feyenoorders toch last van lange tenen zeg. Wat hij zegt klopt ook gewoon hij is ook veel beter dan Jorgensson. Wees blij nu blijft hij misschien bij Feyenoord. Ik denk alleen niet dat er ooit nog zo'n bod komt maar misschien komt Newcastle nog terug kan ook maar zo. Even doen alsof ze nog meer spelers op de korrel hebben en op het laatste moment een bod doen van 20 mil

Wanneer fit een spits die punten kan pakken, alleen lijkt mij het risico te groot als degradatiekandidaat. Stel je mist hem dadelijk 3 maanden, had je misschien beter die miljoenen voor jörgensen kunnen neerleggen.

Goed van Feyenoord dat ze voet bij stuk houden, ook al is het een gok. Woensdag speel je een zeer belangrijke wedstrijd waarbij Jorgensen nog wel eens van pas kan komen, laat staan in latere duels in de beker. Het is wel te hopen dat hij aardig speelt op het WK en fit blijft, anders ga je dat bedrag wat je kon krijgen natuurlijk nooit meer vangen.

29 januari 2018 om 16:53

Je kan je afvragen hoe belangrijk die wedstrijd echt is, en hoe groot de rol van Jorgensen daarin gaat zijn. Is het bekertoernooi, met nog een paar wedstrijden te gaan, al met al belangrijk genoeg om zo'n pot met geld te laten lopen? Ik vind hem lastig. Je kan er Europees voetbal mee bereiken, maar dan moet je hem winnen,en dan moet Jorgensen belangrijk zijn. Dat is een gok hoor, zeker met RVP op de bank.

Natuurlijk raakt Jorgensen niet ineens al zijn waarde kwijt na deze maand, maar we hebben vaker situaties gezien waarin er flink veel geld verloren werd door zo'n gok.

Prima idee. Zo houdt Feyenoord haar juweel en heeft Newcastle een speler die beter bij countervoetbal zal passen

Meer dan zeg 22 miljoen moet wel het streven zijn vind ik. Dan kan hij op zich verkocht worden om de rest van het seizoen te kijken hoe het gaat met Vente en Van Persie. Dit seizoen is toch niet veel meer aan te redden namelijk. Als dat niet betaald wordt dan zou ik Jorgensen lekker houden, hij heeft vorig jaar bewezen een goede spits te zijn voor Feyenoord. Een vervanger vinden is ook niet makkelijk, hij gaat naar het WK - waarschijnlijk als basisspeler - en bovendien ligt hij nog een paar seizoenen vast

29 januari 2018 om 16:55

Ik vraag me af of iemand dat gaat betalen voor hem. Jorgensen past ontzettend goed bij Feyenoord, en als een nieuwe club hem op dezelfde manier gaat laten spelen, dan kan het goed werken. Maar hij komt niet over als een speler die gemakkelijk in te passen is in een elftal met een andere speelwijze. Dat drukt zijn waarde. Spelers die op meer posities en in meer systemen kunnen spelen, zijn gewoon meer waard.

Wellicht een actie om wat druk te zetten bij Feyenoord. Laten zien dat je alternatieven hebt.

29 januari 2018 om 13:36

Tuurlijk, vanavond horen we namelijk dat er 23 betaald wordt en hij gwn vertrekt.

Geloof niet dat Newcastle de mogelijkheden heeft om Sturridge binnen te halen. 32 miljoen voor een spits op leeftijd die vaak geblesseerd is, is heel veel geld. Daarnaast zal Sturridge flink veel salaris moeten inleveren. Jörgensen, lijkt mij, nog steeds een veel haalbare optie. 20+ miljoen kan Feyenoord prima accepteren, spelen alleen nog voor de beker dit seizoen.

29 januari 2018 om 13:41

Als je het artikel had gelezen had je kunnen weten dat Newcastle zijn gehele salaris overneemt..

Zo gaat dat in het leven. Even sneu voor Jorgensen hoewel de kans reeel zou zijn geweest dat hij volgend jaar in de Championship zou spelen, ik heb er een hard hoofd in dat Newcastle zich handhaaft. Prima voor Feyenoord Jorgensen is een uitstekende spits voor de eredivisie en wie weet dat als hij een goed WK speelt er wel een grotere club dan Newcastle voor hem komt.

Goed nieuws. Geld is allemaal mooi, maar meer topspelers in Nederland heeft het publiek en de club mijns inziens veel meer aan. Hoezeer grote namen en hoe meer goede spelers, des te beter. Onze competitie blijft zo nog van enig niveau. Ook namen als van Persie bijvoorbeeld dragen hier aan bij. Nu nog echt gras

29 januari 2018 om 15:24

Echt gras overal is ook zeker niet verkeerd maar dat gaat niet lang meer duren hoop ik

29 januari 2018 om 18:36

Ja heerlijk . Kijk maar in Utrecht 😂

30 januari 2018 om 02:23

Niet echt een slimme opmerking als ze Utrecht Feyenoord gelijk hadden afgelast was er geen probleem geweest hoor

Gelukkig. Had er niet aan moeten denken dat Feyenoord hem alsnog had laten gaan voor 17 miljoen met eventuele bonussen en vervolgens Weghorst voor 7 miljoen had gekocht. Wat dat betreft zie ik van geel overal toe in staat zodra er centen te spenderen zijn. Jorgensen moet gewoon zorgen dat hij een goed WK speelt, dan heeft hij keuze uit goede clubs en Feyenoord kan nadenken over een goede opvolger. Liefst een jonge talentvolle die voor 4 seizoenen tekent.

Newcastle is alleen qua naam een mooie club. Ze spelen verder wanstaltig voetbal en zijn een gedoodverfde degradant. Jörgensen komt dan te spelen in een ploeg waarbij hij als enige diepe man moet vechten tegen de beren uit de premier league. Het jaar erna mag hij dan hetzelfde doen in de Championship. Dat zou voor zowel Jorgensen als Newcastle geen succes zijn.

Dan zou ik persoonlijk liever, voor wat minder centjes, lekker in een volle Kuip spelen en proberen Europa in te gaan.

29 januari 2018 om 19:38

Dat zeg jij omdat je fan bent van Feyenoord maar ik vraag me af als Feyenoord tegen Newcastle zou spelen of ze dan zouden winnen. Ik heb het ook wel is gezegd hoor als ik bij Ajax zou spelen zou ik ook mijn hele leven daar wel voor willen spelen maar je moet niet vergeten dat hij geen kind can de club is en al op leeftijd is. Het is maar gewoon een werkgever

Goed nieuws voor Newcastle en de speler.

Echter laat Liverpool na Coutinho weer een speler gaan die doelpunten kan maken zonder er iemand voor terug te halen. Begin me toch een beetje zorgen te maken op dat vlak. Sturridge is natuurlijk zelden fit, maar toch.

Ik wens hem het beste, was van wereldklasse toen hij samen met Suarez speelde in 2013-14.

Het is koffiedik kijken. Speelt hij op het WK de sterren van de hemel dan kan Feyenoord cashen. Raakt hij geen pepernoot op het WK dan is het een hoop geld dat Feyenoord laat liggen. Voor Jorgensen is het nu zuur (hij zal er per direct financieel op vooruit gaan bij Newcastle) maar als hij op het WK opvalt en gaat scoren kan hij misschien bij een grotere club terechtkomen.

29 januari 2018 om 14:37

Het is inderdaad lastig, maar begrijpelijk dat van Geel voet bij stuk houdt. Als hij hem nu voor 23 miljoen verkoopt zit hij in een ideale tussenweg. Als hij goed presteert op het WK verkoop je hem wellicht voor richting de 30 en zo niet dan hou je alsnog wel minimaal 17 tot 20 miljoen over.

Dus als hij vandaag voor 23 miljoen vertrekt, waar ik eigenlijk wel vanuit ga, is dat gewoon uitstekend gedaan. Zou alleen de clubkeuze niet toejuichen voor Jorgensen persoonlijk.

Hij kan hier al geen kopduel uit een lange bal winnen, laat staan dat hij daar als spits op een eiland het tegen van die beren opneemt. Want Newcastle past qua voetbal echt niet bij hem op het moment.

29 januari 2018 om 16:58

Je hebt gelijk, maar ik blijf me verbazen over de doorslag die een goed WK geeft. Dat zijn een paar wedstrijden, weliswaar op hoog niveau, maar je ziet ook vaak dat aan het eind van een slopend seizoen andere factoren dan pure kwaliteit de doorslag geven. De echte sterspelers vlammen vaak niet aan het eind van het jaar.

Ik zou zelf mee waarde hechten aan de prestaties over een langere periode, en kijken naar het systeem waarin een speler rendeert. Maar goed, zoals ik al zei: je hebt gelijk. Als Jorgensen een goed WK draait pak je de jackpot.

Feyenoord handelt slim en weet wat het doet. Ze vragen een hoog bedrag wetende dat als het niet doorgaat dan is dat prima. Ze hebben Jorgensen hard nodig en kan nog meer waard worden straks als hij goed verder gaat in de Eredivisie en op het Wk goed presteert met Denemarken. Dus begrijpelijk van Feyenoord.

Fit en in vorm is Sturridge één van de beste doelpuntenmakers in de Premier League. Zonde dat zo'n gozer continue van blessure in blessure is gevallen en daardoor nooit een kans gekregen heeft van Klopp. Zou het mooi vinden als hij naar Newcastle komt.

Het Risico bij Jorgensen is Uberhaupt laag, aangezien hij maar 3,5 miljoen gekost heeft. en medeverantwoordelijk was voor de titel en CL voetbal

zelfs als je hem over anderhalf jaar voor "maar" 5 miljoen verkoopt heeft ie nog meer opgebracht dan gekost

Ook wel eens een goed signaal van Newcastle, dat er niet zomaar elk gewenst bedrag op tafel wordt gelegd, en dat teveel ook gewoon teveel is.

29 januari 2018 om 17:26

En dat voorbeeld zou een Engelse club moeten geven? 😂😂😂

Ik denk dat Feyenoord ook pech heeft dat ze net op die laatste dag nog zo'n belangrijke wedstrijd hebben

Als je die verliest zou je kunnen overwegen om hem te laten gaan voor 17 miljoen aangezien je dan alleen nog maar voor spek en bonen speelt

Alhoewel... derde plek wordt ook nog moeilijk met AZ in vorm

Zo'n deadline is ook maar relatief.
Zodra ze zich morgen wel melden met de gewenste 23 miljoen omdat ze ook Sturridge mislopen is hij alsnog weg.

29 januari 2018 om 19:20

Miljoen of vijf erbij. Had Newcastle maar wat doortastender moeten handelen...

Volgens de BBC gaat Sturridge bij West Brom tekenen omdat hij herenigd wil worden met Alan Pardew, dus komt Newcastle nog wel terug naar Feyenoord.

17 miljoen maar?
Feyenoord zal ,neem ik aan, hem niet voor minder dan 20 miljoen laten gaan. Deadline of niet, hij kan nog steeds verkocht worden. Alleen zal hij nu woensdag tegen PSV spelen ongeacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren