Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Michel Vlap ontbreekt in wedstrijdselectie in afwachting van transfer

Laatste update:

Michel Vlap lijkt op weg naar Anderlecht, zo schrijft de Leeuwarder Courant maandagochtend. Bij Paars-Wit krijgt men na wekenlange onderhandelingen steeds meer het gevoel dat de onderhandelingen met sc Heerenveen tot een goed einde gebracht kunnen worden. Het verschil tussen vraag en aanbod vervaagt volgens het regionale dagblad steeds meer.

In eerste instantie bracht Anderlecht een bod van vijf miljoen euro uit in Heerenveen. Dat voorstel werd door de Friezen naar de prullenbak verwezen, waarna beide partijen opnieuw met elkaar om de tafel zijn gegaan. In de laatste weken zijn Heerenveen en Anderlecht steeds dichter bij elkaar gekomen, waardoor het aannemelijk is dat de onderhandelingen in de komende weken succesvol afgerond zullen worden.

Heerenveen verlangt een bedrag van acht miljoen, het liefst in één termijn. Met dat bedrag zouden de Friezen namelijk direct weer de transfermarkt op willen, op zoek naar een vervanger voor Vlap. Naast een nieuwe aanvallende middenvelder hoopt Heerenveen deze zomer ook nog een verdedigende middenvelder, een spits en een linksbuiten aan de selectie toe te voegen.

Vlap doorliep de jeugdopleiding van Heerenveen en kende afgelopen seizoen een uitermate sterke jaargang. De aanvallende middenvelder was in 38 officiële wedstrijden goed voor 17 doelpunten en 6 assists. Vlap heeft in Heerenveen nog een contract tot medio 2022, maar het was al een tijdje duidelijk dat de Friezen deze zomer waarschijnlijk afscheid van hem moesten gaan nemen. Naast Anderlecht waren ook Atalanta en Werder Bremen naar verluidt geïnteresseerd.

Update 2 juli 17.42 uur - Michel Vlap ontbreekt in wedstrijdselectie in afwachting van transfer
Michel Vlap lijkt op korte termijn de overstap te maken naar Anderlecht. SC Heerenveen laat dinsdagmiddag via de officiële kanalen weten dat de middenvelder in de selectie ontbreekt voor de oefenwedstrijd tegen SV De Griffioen. Het Algemeen Dagblad en de Leeuwarder Courant voegen toe dat de middenvelder op het punt staat om zijn transfer naar de Belgische topclub af te ronden. Anderlecht betaalt naar verluidt acht miljoen euro, waarvan een miljoen wordt opgemaakt uit variabele bonussen. De speler zelf moet nog wel tot een akkoord komen over een vijfjarig contract, maar dit zal naar verwachting geen moeilijkheden opleveren.

Goede stap voor Michel Vlap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook voor de met alle respect “kleinere” clubs in de eredivisie zie je dat er meer wordt betaald voor spelers. 8 miljoen euro is een fantastisch bedrag voor Vlap. Ben benieuwd wie Heerenveen gaat halen. Seuntjes van Az en Schouten van excelsior?

25 juni 2019 om 12:09

8 miljoen vind ik inderdaad een mooi bedrag voor deze jongen. Ik vond de 4,5 miljoen die ik eerder las wel echt heel erg weinig voor een jongen die er 17 in één seizoen in prikt op de 10 positie.

Best bijzonder om te lezen, Heerenveen wilt 1 speler verkopen en zich versterken met 4 spelers. Dat kan toch nooit goed gaan?
On: Mooie transfer voor Vlap en Heerenveen, levert een zeer mooi bedrag op (wat Heerenveen tot voor kort alleen van Ajax kreeg met regelmaat) en Vlap krijgt een mooie kans bij een absolute topclub in Belgie.

25 juni 2019 om 08:33

Hoezo kan dat nooit goed gaan? Heerenveen betaalt echt niet boven de 1.5 miljoen voor een speler dus met die 8 miljoen is 4 spelers goed mogelijk.

25 juni 2019 om 09:00

Omdat je daarmee insinueert dat je toegevoegde waarde als club een factor 4 is (als je de 8mln zou herinvesteren in 4 spelers) Nog even los van het risico ik schat de kans erg klein dat Heerenveen weer allemaal goede spelers ontwikkeld. Ik denk ook dat je als je als club stappen wilt maken je de 8mln goed moet investeren en niet met een doelredenatie we hebben 4 spelers nodig aan de slag moet maar gewoon kwaliteitsspelers moet proberen te halen die ontwikkelmogelijkheden hebben en passen in je speelsysteem/stijl.

Ik hoop daar een beetje op; dat alle Nlse clubs zichzelf versterken en het niveau omhoog gaat

25 juni 2019 om 13:43

Wat een rare beredenering. Dus als je als club beter wilt worden, moet je die 8 miljoen gelijk weer in één nieuwe speler stoppen?

Je lijkt de huidige positie van Heerenveen niet helemaal te kennen. Heerenveen is een opleidingsclub. Heerenveen koopt de laatste jaren nooit dure spelers. Dat werd in het verleden wel gedaan. Het risico is dan ook veel groter. Mede daardoor is de club in financiële problemen gekomen. Voor die 8 miljoen kun je nu dus 4 talentvolle spelers aantrekken. Daarmee spreid je het risico. Als 2 daarvan zich goed ontwikkelen, kun je alweer winst maken.

Heerenveen zal eerst weer aan een volwaardig Eredivisieteam moeten werken. Stappen omhoog zitten er even niet in. Als de club weer wat gezonder is, kun je meer risicoaankopen doen en proberen die stappen omhoog te maken.

Mooie stap voor Vlap (flauw). Ben erg benieuwd waar zijn plafond ligt. Laat soms toch wel hele leuke dingen zien.

Als die net zo’n klik gaat krijgen met Janssen als dat hij met Lammers had dan gaat Anderlecht er veel plezier aan beleven.

25 juni 2019 om 15:36

Gaat Janssen niet naar Schalke?

25 juni 2019 om 18:53

Anderlecht schijnt ook interesse te hebben.

Heerenveen verlangt een bedrag van acht miljoen, het liefst in één termijn. Met dat bedrag zouden de Friezen namelijk direct weer de transfermarkt op willen, op zoek naar een vervanger voor Vlap. Naast een nieuwe aanvallende middenvelder hoopt Heerenveen deze zomer ook nog een verdedigende middenvelder, een spits en een linksbuiten aan de selectie toe te voegen.

Hahaha vorig jaar recordaantal doelpunten tegen.

25 juni 2019 om 10:29

En ik maar denken dat we genoeg aanvallende middenvelders hadden, misschien toch maar beter dat geld te investeren in een degelijke rechtsback.

25 juni 2019 om 10:35

Lijkt mij ook wel dat er nog een rechtsback komt. En hopelijk ook een linksback. Want nu hebben we alleen Woudenberg volgens mij.

25 juni 2019 om 11:17

Klopt, en weet ook niet of er in de jeugd eventueel een degelijke linksback speelt.

25 juni 2019 om 11:01

Met het vertrek van kobayashi, van amesfoort, vlap en lammers heb je toch niet zoveel aanvullende impulsen meer? Daarnaast moet Schaars ook nog vervangen worden. Wat vinden jullie van doke schmidt?

25 juni 2019 om 11:16

Voor de positie aanvallende middenvelder heb je Rienstra, Bruijn en evt Frederiksen nog. Doke Schmidt is een cultheld maar voetballen kan hij helaas niet.

25 juni 2019 om 11:26

Ik dacht dat rienstra wat meer defensiever was? Doke is inderdaad matig. Maar ik het idee dat jullie middenveld verdedigend ook zeer kwetsbaar is.

25 juni 2019 om 17:21

Rienstra heeft te kennen gegeven weg te willen en is volgens mij al weg. Met Bruijn heb je een verdedigende middenvelder waar volgens mij wel in zit. Verder wordt de spoeling wel dun. Heerenveen moet nogal wat werk verrichten met de selectie en dan is die 8 miljoen welkom.

25 juni 2019 om 13:22

+ Centrale verdediger, rechts- en linksback lijkt me ook noodzakelijk om niet in de lage regionen te belanden.

Goede speler, uitstekend seizoen gedraaid. Had dit een goede aankoop voor PSV gevonden gezien het gebrek aan creativiteit op het middenveld, en wellicht Pereiro die ze nu zo langzamerhand wel afgeschreven hebben en misschien wel gaan verkopen.

25 juni 2019 om 10:35

Ik vind vlap nou niet bepaald creatief, eerder iemand die veel loopt zonder bal en veel in de 16 komt. Heb Heerenveen dan wel niet veel gezien. En met malen, ihataren, gakpo, Mauro en nu de komst van ibi en guti nog op de bank heb je denk ik genoeg creativiteit

2 juli 2019 om 19:50

Aan de andere was hij een super tandem met Lammers. Affelay gaat niet altijd spelen. Zou geweldig passen op het middenveld van PSV. Schets voor mij nu is het ideale middenveld van PSV dan?

3 juli 2019 om 21:23

Hendrix cdm als stofzuiger. Daarvoor guti en pereiro zoals havertz en brandt waren bij leverkusen. Die komen veel in de 16 beide goede techniek en scorend vermogen

Begrijp de keus Anderlecht niet goed........, is niet meer de topclub van vroeger.
Werder Bremen of Atalanta Bergamo geeft een beter vervolg aan je niveau.
Afspraak om in één keer te betalen zou bij iedere transfer moeten gebeuren en niet meer in termijnen.

Vlap succes in België.

25 juni 2019 om 11:55

Dat kunnen veel clubs niet opbrengen. Nagenoeg elke transfer gaat in termijnen. Niks mis mee, als je maar bankgaranties hebt.

2 juli 2019 om 18:50

Waar hebben we het over? In de afgelopen 10 jaar werden ze vijf keer kampioen waarvan twee jaar geleden de meest recente. Vorig jaar werden ze derde en dit jaar worden ze een keer zesde. Is het nu ineens geen topclub meer na 1 heel slecht seizoen?

Anderlecht is nog steeds de grootste club in Belgie en heeft genoeg middelen om aankomend seizoen 'gewoon' weer mee te doen voor de titel. Voor Michel Vlap is dit gewoon een mooie club waar hij wellicht de volgende stap kan maken.

goeie speler hoor, alleen zal ie bij Anderlecht opeens in een prestatie cultuur terecht komen, dat zal waarschijnlijk ff lastig zijn, maar ik denk dat hij er wel doorheen komt.
Snap Feyenoord in dit geval niet, die jongen zou echt goed bij die club passen.

25 juni 2019 om 13:46

Bij Heerenveen speelde hij nog op recreatieve basis?

25 juni 2019 om 17:52

Heerenveen heeft geen echte prestatie cultuur. Het is een opleidingsclub, geen topclub waar gewonnen moet worden. Anderlecht is dat wel

Nou ja, twee termijnen is ook niet verkeerd, dan hebben we wat om naar uit te kijken. Voor de rest moet focus toch op jeugd of voetballers die zich willen terug knokken naar een hoger niveau. Helaas mislukt dat ook wel s zoals met Kongolo..

Lijkt me een prima bedrag voor Vlap! 5 miljoen is inderdaad net wat te weinig, dus het zou mooi zijn als ze tussen de 7 en 8 miljoen uitkomen. Ik denk dat Vlap daar in België ook wel kan slagen. Vergelijkbare competitie als de Nederlandse alleen speelt hij daar bij een nog betere club. Daarnaast is hij daar waarschijnlijk ook basisspeler, wat hij bij Ajax of PSV niet zou zijn. Het is hem gegund!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren