Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Manolev kan transfer naar VfB Stuttgart definitief vergeten

Laatste update:

PSV is bereid om mee te werken aan een transfer van Stanislav Manolev, maar het is maar de vraag of de rechtsback deze zomer vertrekt. VfB Stuttgart gold als belangrijkste kandidaat om de Bulgaarse verdediger over te nemen, maar de Duitsers maken donderdag op de website melding van de komst van een andere rechtsback: Tim Hoogland. Hij wordt overgenomen van Schalke 04.

/

De 27-jarige Hoogland hoopt in Stuttgart meer speelminuten te maken dan dat hij in Gelsenkirchen deed. Vorig seizoen deed de rechtsback slechts in drie competitiewedstrijden mee, maar desondanks wilde Stuttgart hem graag hebben. De nummer zes van het afgelopen seizoen in de Bundesliga zou volgens de Duitse media kiezen uit Hoogland, Manolev en Sascha Riether van 1. FC Köln en heeft voor eerstgenoemde gekozen.

Manolev, die ongeveer anderhalf miljoen euro moet gaan kosten, zal teleurgesteld reageren op het nieuws. De verdediger noemde de Bundesliga vorige week 'een prachtige competitie' en een 'mooie nieuwe uitdaging', maar de kans dat hij volgend seizoen in Duitsland voetbalt is dus niet erg groot. Vanuit Rusland zou er interesse zijn van Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan.

Update 1 juli 12:07 uur - Manolev kan transfer naar VfB Stuttgart definitief vergeten
Stanislav Manolev zet zijn carrière in ieder geval niet voort bij VfB Stuttgart. De nummer zes van het voorbije seizoen in de Bundesliga heeft aan technisch directeur Marcel Brands van PSV laten weten dat het bedankt voor Manolev. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Bulgaar staat nog wel in de belangstelling van andere clubs; naar verluidt hebben Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan uit Rusland interesse. Manolev zelf noemde een eventuele transfer naar Duitsland zelf nog ‘een mooie nieuwe uitdaging’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet alleen Manolev baalt Psv denk ik ook ;.

28 juni 2012 om 19:32

En de supporters van Psv.

Echt jammer voor alle betrokkenen dat deze transfer geen doorgang vindt. Het is voor iedereen beter om deze transfer periode zo snel mogelijk af te ronden, naar welke club hij dan ook gaat.

28 juni 2012 om 19:33

Alleen voor Stuttgart is dit gunstig. Maar met alle respect voor Manolev. Als je bij PSV al geen steunpilaar bent hoe wil je dat dan ooit bij Stuttgart worden?

28 juni 2012 om 19:45

Nou Maza vond ik bij PSV ook niet altijd een zekerhiedje.. Toch deed hij het volgens mij best goed bij Stuttgart, zelfde geld voor Boulahrouz die ik ook niet zo hoog meer heb zitten.

28 juni 2012 om 19:49

Als je Tasci naast je hebt of Bouma is natuurlijk ook een wereld van verschil

1 juli 2012 om 12:16

Deze jongen is misschien niet de beste back, maar word hij ook niet erg slecht gemaakt door de media en dan vooral door v/d gijp? Clubs als Stuttgart en AC Milan hadden ook niet voor niets interesse.

1 juli 2012 om 12:28

Balen voor Dickie en de financieel directeur van Psv. Gegokt (contractverlenging) maar verloren.

1 juli 2012 om 12:29

Ik hoop dat hij bij psv blijft kunnen we nog een beetje lachen

1 juli 2012 om 13:12

En niet alleen PSV en Manolev moeten balen, ook VfB Stuttgart. Ze maken hier natuurlijk een geweldige blunder. Zijn werklust, conditie, techniek, lichtvoetigheid, haarscherpe voorzetten en onnavolgbare rushes. Een nachtmerrie voor elke linkerflank van de tegenstander!!

Waarom verkopen Psv? Gewoon weer opstellen dit jaar! Zou een gemis zijn voor het Nederlandse voetbal.

echt ik moet eerlijk zijn ik wil hem liever in de eredivisie zien spelen tis echt prachtig

on: jammer voor hem want ik denk niet dat hij volgend jaar kans maakt op een basisplaats

28 juni 2012 om 19:28

vind ik ook meeste mensen kijken gewoon vi en daarom vinden ze hem slecht, tuurlijk hij geeft vaak slechte voorzetten en doet soms rare dingen maar soms doet hij ook gewoon prachtige dingen en je kan niks zeggen over zijn inzet en opzich ook niet al te veel over zijn verdedigende kwaliteiten want daar is naar mijn mening toch niet veel mis mee

28 juni 2012 om 19:35

ik ben het met je eens veel mensen zeggen dat hij slecht is door rene VI enso maar ik heb nooit gezegt dat hij zo slecht is ofso. ik vind hem gewoon een redelijke speler die af en toe ook goeie dingen laat zien en ik vind zijn voorzetten dodelijk. ik weet bijna zeker dat als ibra voorin bij PSV zou spelen dat manolev 5-10 assits had per seizoen maar af en toe laat die ook rare dingen zien.

28 juni 2012 om 20:08

Ja maar net als toen eerst in europa league thuis in psv stadion schitterde die echt en daar hoor je ze bij vi dan niks over zeggen beetje zwak altijd

28 juni 2012 om 22:32

Ik heb Victor Kros ook weleens een fantastische redding zien maken. Dat wilt nog niet zeggen dat hij ook kan keepen....
Manolev is net als Zonneveld, Kromkamp, Buttner, Gorter en Poulsen een blinde draver. Aanvallend lijkt het wat omdat ze zo vaak mee opkomen (alleen is de voortzetting bij Manolev in 95% slecht) maar, verdedigend heb je niet zo heel veel aan deze spelers. Laat dat nou net 1 van de hoofdtaken zijn van een back....

1 juli 2012 om 12:30

Hopen dat hij naar een mindere club in de eredivisieclub gaat.

Iedereen bij PSV zou wel balen lijkt me. Maarja, ze hebben zelf zijn contract verlengd.

28 juni 2012 om 19:37

Heb je het wel gelezen? Vanuit Rusland zou er interesse zijn van Lokomotiv Moskou en Rubin Kazan.

28 juni 2012 om 19:45

Wow, zeg ik van niet dan? Die zijn nog helemaal niet concreet geworden. Het is nog maar de vraag of die een bod gaan uitbrengen. Ondertussen moet PSV zijn salaris betalen.

28 juni 2012 om 20:06

1,5 miljoen moet geen probleem zijn voor die Russen. Let maar op dat hij wel verkocht wordt.

PSV moet hem gewoon houden het is een goede RB hij moet alleen trainen op zijn voorzetten, want hij komt vaak op iets wat van der Wiel niet deed op het EK

Jammer voor PSV maar ook jammer voor Stani. Had hem zo'n club wel gegund want je kunt zeggen wat je wilt, voor een RB heeft hij een aardig rendement.

Hoogerland is ook een betere rechtsback. Ongelofelijk dat Stevens Uchida de voorkeur gaf, terwijl dat maar een hele beperkte speler is.

28 juni 2012 om 20:09

Uchida is echter wel de positieve verrassing van Schalke in de 2e seizoenshelft
Verdiend zeker de kans om te blijven vind ik

29 juni 2012 om 00:31

Hoogerland is zo blessure gevoelig als wat. De nieuwe oplossing vind ik persoonlijk veel beter met Howedes op rechtsback, en centraal papa+matip

1 juli 2012 om 17:11

vraag me zoiezo af wat er bij schalke gaat gebeuren het loopt helemaal leeg, en er is nog niet echt iets terug gekomen dacht ik

Vertrek
Sarpei (gestopt)
Hoogland (huur - Vfb Stutt.)
Edu (mag vertrekken)
Kluge (hertha.bsc)
Raul (Al sadd)
Marica (mag vertrekken)
Jurado (atletico Madrid)
Annan (huur - Vitesse)

en er zijn nog 3 spelers waar interesse voor is en geboden voor is:
Höwedes - Bayern München
Papadopoulos - Engeland
Jones - Engeland

dus vraag me af wat Schalke gaat doen want het loopt leeg (niet dat het aanwinsten waren) voor Höwedes zou Rafinha terug komen maar dat zie ik zelf niet zitten, goede speler maar slechte mentaliteit - werd niet voor niks verkocht door Schalke.

Er is altijd nog de belangstelling vanuit Rusland, dus de kansen op een transfer zijn nog niet verkeken. Hij heeft ook geen prijskaartje dat veel clubs zal afschrikken.
Het is voor PSV wel te hopen dat hij een nieuwe club vindt, want volgens mij is zijn contract alleen maar verlengt om hem te kunnen verkopen. Nog een jaar salaris betalen en je bent een groot deel van de transfersom al weer kwijt.

ach de transferlijst is nog 2 maanden open hij zal nog wel weg gaan, in Rusland ligt die ook goed in de markt dan kan die daar lekker gaan cashen

Arme Manolev, arme supporters van Stuttgart. Die supporters van Stuttgart zaten al klaar met de popcorn en een biertje. Maar helaas, het gaat niet door.

1 juli 2012 om 12:14

Van der Gijp had al geregeld dat hij in een voetbalpraatprogramma in Duitsland mocht meedoen.

Manolev is de zwakste rechtsback van Nederland. ongecontroleerde rushes over de flank, ongecontroleerde voorzetten en hij is zeer zwak verdedigend. Tevens loopt hij vaak de rechtsbuiten van PSV voor de voeten en kan deze niet renderen.

Snel weg doen die Manolevje. Als je een paar ton kunt pakken is het goed. Pakken wat je pakken kunt voor deze onnozele jongen

28 juni 2012 om 20:46

Wat was ie slecht hè bij Bulgarije-nederland.....compleet overlopen en oorzaak van veel problemen. Zeer slechte voorzet ook waaruit de 2-1 viel.... Dan is Van der Wiel toch een stuk beter op dreef....

Zo blijkt maar weer dat Van der Gijp kennelijk meer invloed heeft op mensen dan we denken. Ja, Manolev heeft een dramatisch seizoen achter de rug en is geen top eredivisie als rechtsback. Maar je moet wel even nadenken bij wat je zegt en niet klakkeloos alles overnemen. Kijk voor de grap eens na hoeveel goede voorzetten die jongen wél heeft gegeven....en ach Stuttgart was niet voor niets geïnteresseerd denk ik; ze zullen hem wellicht alleen niet als rechtsback gaan gebruiken want daarvoor vind ook ik hem verdedigend te slecht.

29 juni 2012 om 19:35

een zwaluw maakt nog geen zomer ; wel eens van gehoord jochie ?

1 juli 2012 om 12:35

Manolev heeft altijd eens in de zoveel tijd een goede wedstrijd. Zo'n soort wedstrijd zal die ook gespeeld hebben toen Reker op de tribune zat in Bulgarije en na 1 wedstrijd zei 'die moeten we hebben'
En voor de grap kijken hoeveel voorzetten er aankomen? Er mag ook wel íets aankomen als je bij PSV rechtsback bent ;
Daarnaast: Waarom mogen mensen op VZ geen mening hebben die afwijkt zonder meteen aangevallen te worden?

Speler die het eerste slachtoffer is geworden van de onderbroekenlol van van der Gijp. Altijd maar lachen omdat zijn voorzetten zo slecht waren.

OT: Hij zal best wel een team vinden waar hij goed zal verdienen en aan zijn speelminuten komt. Tegenwoordig is er altijd wel ergens een plek voor nieuwe spelers, dus ben ik niet ongerust over zijn toekomst.

Als je hem zo ziet draven langs de zijkant vind ik hem uitstekend bij Lokomotiv Moskou passen. Net als een stoomlokomotief komt hij laat op gang en heeft hij een remweg van 50 meter...

@dammie; bij Ned-bulg speelde hij rechtshalf (in een 4-4-2 opstelling ook gelijk de buitenspeler) en stond hij tegenover Willems die gewoon te licht is voor het NL elftal en die hij van de trainingen bij PSV kent.

Is gewoon geen graadmeter, Gijp heeft hierin gewoon gelijk!!

Wat betreft vdwiel heb je gelijk die speelt na zijn terugkeer van zn blessure als een oud wijf.

Dan hopen dat een Russische club een miljoen of 3-4 voor hem wil betalen.

Stuttgart zal ook wel begrijpen dat een speler van het kaliber-manolev nooit voor hen gaat kiezen...

Haha, die hebben vast wat filmpjes van Manolev op Youtube gezien!

Jammer! Ik had hem die transfer zo gegund. Nu maar hopen dat die russen over de brug komen en te veel betalen, of in ieder geval íets betalen. Als vervanger zou ik totaal niet weten wie er gehaald moet worden. Stam hoef ik niet te zien en Zuiverloon heb ik ook geen goed gevoel bij en volgens mij is Marzo ook al verkocht dus dan moet er toch echt iets bij! Maar daar heeft PSV nog even de tijd voor.

Het is voor Psv te hopen dat ze nog deze zomer van de speler met zijn verbeterde contract verlost raken. Dat was de reden dat ze hem een verbeterd contract aanboden, niet om hem te houden, maar om hem voor meer te kunnen verkopen. Als hij niet verkocht wordt, drukt hij, net als Engelaar nog wat zwaarder op het budget dan voorheen.

Kan dit een betrekking zijn in dat de deal van Narsingh niet doorgaat, er is op dit moment geen geld enkel als er iemand weggaat en ik zie alleen Toivonen en Manolev vertrekken.

1 juli 2012 om 13:00

Er is wel geld, god nonneju, hoevaak moeten we het nog uitleggen?

1 juli 2012 om 13:05

Wat is dat voor een belachelijke reactie van jouw kant zeg. Tuurlijk heeft PSV vast nog wel wat reserves door de deal van vorig jaar (als die deal er niet was, hadden ze nu 0,0 mogelijkheden.) Maar dit betekent toch niet dat al het geld direct in transfers gestoken moet worden? Brands heeft zelf gezegd dat er eerst spelers verkocht moesten worden voordat er spelers aangetrokken zullen worden. Dus dan is dit toch helemaal geen verkeerde opmerking?

Je raakt blijkbaar gefrustreerd dat je club niet van zo'n zeer matige back als Manolev af komt. Snap ook niet dat PSV niet de nadruk op de verdediging legt en zoveel geld uit gaat geven voor een Narsingh, terwijl in de verdediging juist de zwakste plekken zitten op dit moment.

1 juli 2012 om 13:14

Ten eerste, ik heb de reactie even aangepast, deze is wat meer toepasselijk. Sorry daarvoor.

Ten tweede, ik zal het nog één keer uitleggen voor de mensen die het niet willen of kunnen snappen:

Er is een spaarpotje waarin net genoeg zit, of bijna genoeg zit, om de komst van Luciano Narsingh te financieren. Hierin zitten alle kleine beetjes, zoals het niet meer hoeven te betalen salaris aan Isaksson, de paar ton voor vertrekkende mensen zoals Stefano Marzo en Stijn Wuytens. Zo wordt steeds dat spaarpotje wat groter en ze willen graag nog één aanvaller aan de selectie toevoegen, Narsingh dus. Om transfers te verzorgen, zoals die van Adam Maher van AZ, moet inderdaad eerst verkocht worden.

Over de verdediging ben ik het gedeeltelijk met je eens. Echter moet je niet vergeten dat we nu Willems (een zeer groot talent) en Pieters voor de linksback positie hebben. Laatstgenoemde kan ook nog eens uit de voeten in het centrum, waar we ook al de beschikking hebben over Marcelo, Derijck, Bouma en de aanwinst Mathias 'zanka' Jorgensen. Voor de rechtsback positie hebben we nu dus Stanislav Manolev en wellicht ook Atiba Hutchinson. Laatstgenoemde zal, indien er geen vervanger komt, ongetwijfeld de nieuwe rechtsback worden. Hutchinson heeft diverse malen aangetoond dat uitstekend te kunnen, hij heeft gevaarlijke linksbuitens als Oussama Assaidi uit de wedstrijd gehouden. Bovendien zal de verdediging wat stabieler zijn met de komsten van 'zanka' en van Bommel op het middenveld.

Dit zal, indien Narsingh komt en uitgaande van vertrekken van Toivonen, Engelaar et cetera de opstelling worden. (Al is Lens op de spitspositie ook mogelijk)

Tyton
Hutchinson
Marcelo
Zanka
Willems
van Bommel
Strootman
Narsingh
Wijnaldum
Mertens
Matavz

Jammer voor Psv, die hadden heus wel wat geld willen vangen voor een zeer matige back. Als je de kwaliteiten als Manolev hebt, en dan nog de kans had op een transfer naar Stuttgart, dan is dat echt een geluk. Had het hem wel gegund, dan maar geld verdienen in Rusland.

Dit is zeer goed nieuws voor van der Gijp en consorten....kan het programma VI weer mooi deels gevuld worden met zijn blunders en onkunde. Manolevje bakt er dus echt helemaal niks van en is de slechte rechtsback van Nederland. Een aanfluiting voor de eredivisie. Dit is natuurlijk gebaseerd op zijn vertoonde spel de afgelopen seizoenen.

1 juli 2012 om 13:11

En is natuurlijk helemaal niet waar, Manolev is een van de betere Rb's van de eredivisie. Als je alle blunders langs elkaar zet is die opeens heel slecht, maar dat is die dus echt niet. Net als Gomes, das zeker ook een slechte keeper? word bij tottenham tot de grond gelijk gemaakt...

1 juli 2012 om 16:56

Vind je Isakson ook een goede keeper ?? heeft bij andere clubs en het nationale elftal toch redelijk goed gepresteerd, maar bakte er bij PSV helemaal niks van. Isakson is een zeer onbetrouwbare, onvoorspelbare, onzekere en zeer zwakke keeper.

1 juli 2012 om 20:31

Jij hebt het nu over isaksson, maar waar heb ik het over isaksson? ik heb het over gomes, die is toch heel wat beter dan isaksson.

ze hebben zeker een dvd'tje van manolevje gezien. Suggereren dat hij 1 van de beste rb's is van de eredivisie.. haha. wat een grap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren