Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Liverpool en Aston Villa nog in gesprek over peperdure Belg

Laatste update:

Het begint er steeds meer op te lijken dat Christian Benteke de nieuwe spits van Liverpool zal worden. Het Laatste Nieuws bracht donderdag naar buiten dat de gevallen topclub bereid was om de gelimiteerde afkoopsom van liefst 46,5 miljoen euro op tafel te leggen en dat bericht is inmiddels overgenomen door verschillende Engelse media, waaronder ook de BBC.

/

Aston Villa speelt vrijdag een oefenwedstrijd tegen Sporting Braga, maar Benteke zal volgens de Daily Mirror al niet meer in actie komen in dit duel. De 24-jarige aanvaller wil maar wat graag overstappen naar Liverpool, ook al komen the Reds komend seizoen niet uit in de Champions League. Met een transfersom van 46,5 miljoen euro wordt Benteke de duurste Belg aller tijden.

Brendan Rodgers zit al wekenlang achter de aanvaller aan, maar Villa weigerde om te onderhandelen over een transfersom. Na de verkoop van Raheem Sterling aan Manchester City, voor minstens 61 miljoen euro, heeft Liverpool nu besloten om de transferclausule in het contract van Benteke te activeren. De Belg maakte in drie seizoenen tijd 42 doelpunten in 89 competitieduels voor Villa. Zijn contract bij de verliezend bekerfinalist loopt nog twee seizoenen door.

De naderende komst van Benteke betekent slecht nieuws voor Rickie Lambert, die na een teleurstellend seizoen alweer mag vertrekken bij Liverpool. West Bromwich Albion schijnt in de markt te zijn voor de 33-jarige aanvaller: in januari kon Lambert nog naar Villa, maar toen besloot hij om voor zijn kans bij Liverpool te blijven vechten. In Birmingham is Lambert nu niet meer in beeld.

Update 18 juli 10.50 uur - Liverpool en Aston Villa nog in gesprek over peperdure Belg
Christian Benteke zal nog even geduld moeten hebben. Liverpool heeft laten weten dat het de gelimiteerde afkoopsom die in het contract van de aanvaller staat op tafel wil leggen, maar is nog met Aston Villa in gesprek over enkele details voor de naderende transfer. Dat meldt Sky Sports. Het is niet bekend om welke details het hier gaat. Benteke wil in ieder geval graag naar Liverpool verkassen en wacht op groen licht van zijn huidige werkgever.

Christian Benteke is de spits die Liverpool nodig heeft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was nooit heel enthousiast over Benteke. Maakte op mij niet altijd een beste indruk, maar is gewoon een goede doelpuntenmaker. Wat een uitstekende statistieken bij een club als Aston Villa!

17 juli 2015 om 08:34

Klopt, en beresterk

17 juli 2015 om 08:57

De transfersom is wel heel gortig maar uiteindelijk halen ze wel een pure doelpuntenmaker binnen. Met spelers als Coutinho, Firmino, Ibe, Lallana, Markovic heeft Liverpool al zat creatieve mannetjes binnen de selectie.. uiteindelijk moet er iemand zijn die aan het eind van de aanval die ballen binnenprikt. Dit kun je wel aan Benteke overlaten. Samen met Sturridge heb je een beresterk koppel voorin waarin Sturridge de bewegelijke van de 2 is, en Benteke ontzettend doelgericht en kopsterk is.

17 juli 2015 om 10:13

Helaas hebben we niets aan het feit dat hij ze erin prikt en kopsterk is, aangezien er nooit ballen de 16 in geslingerd worden..... ik hoop dat benteke me mijn ongelijk gaat bewijzen, maar ik heb er een hard hoofd in.

17 juli 2015 om 10:20

@oxxis

Als rechtsback heb je nu wel Clyne rondlopen dus ik verwacht een stuk meer voorzetten!

17 juli 2015 om 10:41

Benteke is ook heel goed in met zijn rug naar de goal spelen.
Hij krijgt de bal en kan hem goed vasthouden zodat spelers als Firmino en Coutinho ruimte krijgen en kunnen infiltreren.
Ik zie Benteke wel slagen bij Liverpool , ook al is de transfersom iets te hoog.

Goede stransfer, zou zomaar een goed duo kunnen vormen met Sturridge als hij zijn vorm hervind. Dan hebben ze BS. Vind 46 miljoen wel erg veel hoor, had hem eerder 25 miljoen tot maximaal 32 miljoen geschat, maar goed...

17 juli 2015 om 08:42

Het is een lachwekkende aankoop.. Pure middelmaat voor weer een hoop geld. Bij Liverpool zullen ze het nooit leren.

17 juli 2015 om 09:59

Lijkt me geweldig om het bij Liverpool voor het zeggen te hebben. Ze verkopen een toptalent voor veel geld en gaan dan de volgende morgen bij elkaar zitten, mat een borrel en een goede sigaar. Kijken samen naar de samenvatting van FOX het afgelopen seizoen en dobbelen dan over de volgende aankoop. He klote ik had nummer 5, net niet het hoogste getal dus mag ik niet mijn aankoop roepen....iemand anders had 6 en is vroeger een verdediger geweest, die altijd een hekel had aan sterke spitsen, die gaan op je tenen staan etc. dus hij is helemaal gek van die Belg die bij Aston Villa speelt, hij weet ze naam geeneens, maar dat word gegoogled.

En weer word er gedobbeld, wat gaan we betalen? YES ik heb nu nummer 6 en ik roep uit puur enthousiasme: 46,5! Mijn oom is tenslotte gisteren 46 geworden en ik vind 5 zo'n mooi getal...ook al verloor ik daar net het vorige potje dobbelen mee...heerlijk leven.

17 juli 2015 om 10:07

Hahaha, geniaal! En het zou zomaar kunnen ook.

17 juli 2015 om 10:18

Okydoky verdient een groen randje! Hahaha.
On: Liverpool is weer eens lachwekkend bezig sjonge jonge, 46 miljoen voor een middelmatige spits. Ze konden beter voor Dzeko of Immobile gaan die gewoon goedkoper en beter zijn dan hij.

17 juli 2015 om 10:24

Whahaha jij zegt middelmatige spits over Benteke en kom dan met ze hadden beter voor Immobile kunnen gaan. Waarschijnlijk alleen maar champions league gekeken vorig jaar, want als je ook andere wedstrijden had gekeken dan had je dit niet gezegd over Immobile

17 juli 2015 om 10:56

Je maakt jezelf belachelijk, dat hij niet goed aarde bij Dormund betekent niet dat hij ineens slecht is. Bovendien is hij veel goedkoper, dus gelieve je feiten even te controleren alvorens een ongegronde en ondoordachte comment te geven.

Een goede aankoop van Liverpool! Hij is snel, sterk en doelgericht. Nadeel is dat hij geen fijne en technische voetballer is. Maar dat lijkt me niet nodig voor de rol waar hij voor gehaald is.

17 juli 2015 om 08:32

Maar niet voor die prijs dat is toch veel geld voor een speler als benteke

17 juli 2015 om 09:25

Klopt. +- 25 a 30 mil lijkt mij meer een prijs voor hem. Maar ik sta nergens meer van te kijken met de transferbedragen van tegenwoordig.

17 juli 2015 om 10:43

Hier konden ze ook niet veel anders imo , als er een transferclausule is betaal je die gewoon en Villa was slim genoeg om die clausule zo hoog te maken.

Poeh wat een geld over de toonbank smijten. Benteke wordt weer een gevalletje caroll. Te vaak geblesseerd en alleen maar af en toe goed presteren. Ik hoop voor liverpool dat ik het fout heb maar ik zie weinig heil in deze spits. Al moet ik ook eerlijk zeggen dat ik geen flauw idee heb welke andere spits ze zouden moeten halen. Eigenlijk zitten alle goede spitsen bij city op de bank.

17 juli 2015 om 09:48

Hoe rijm je dat met 42 goals in 89 matchen? Carroll had maar 6 goals in 44 matchen.

17 juli 2015 om 09:59

Ik wist niet dat Benteke al 89 wedstrijden voor Liverpool heeft gespeeld.

Als je dan vergelijkt dan moet je bij allebei de spelers de voorgaande club pakken. Bij Carroll zijn dan de statistieken 80 wedstrijden 31 doelpunten.

17 juli 2015 om 13:18

Dus je telt de wedstrijden mee in de championship? Niet dus, verhouding BPL 41 - 14. Geef mij dan toch maar Benteke ...

Geruchten gaan dat Liverpool ook Pedro en/of Salah wil kopen.. beide lijken mij prima spelers voor Liverpool, maar dan is het voorin veels te druk..

17 juli 2015 om 08:56

Snap echt niet waarom er niet nog naar een CVM en/of CV gekeken wordt. Mascherano en Carra zijn nooit echt vervangen en het wordt maar eens tijd dat dat wel gaat gebeuren.

17 juli 2015 om 08:59

Abdennour! Lekker samen met Skrtel die botte bijl erin.

17 juli 2015 om 10:43

Jou keuzes zijn 9/10 keer echt anti-Liverpool niet? Salah is middelmaat en Pedro is pro-theater en anti-PL

17 juli 2015 om 11:41

Salah hoeft inderdaad niet te komen, maar Pedro zou echt wel een geweldige aankoop zijn voor Liverpool.

18 juli 2015 om 20:51

mijn keuzes anti liverpool? ik had voor deze zomer als spelers waar wij ons op moesten richten: Lacazette, Otamendi, Fonte, Alderweireld, Digne, Nainggolan en Firmino..

met als spelers moesten vertrekken: Johnson, Sterling, Lucas, Allen, Skrtel, Alberto, Aspas, Lambert, Balotelli, Borini en Jones.

volgens mij als Liverpool deze keuzes had gemaakt niemand er rouwig om was geweest dus anti-liverpool? nah

21 juli 2015 om 21:06

Ja dat zijn leukere namen, maar je roept hier Pedro en Salah. Salah koost voor het geld van Chelsea en Pedro dan hou je mij gewoon een rode lap voor de ogen.

Lacazette riep ik vanaf januari vorig jaar tot aan dat we de CL misliepen en hij topscoorder werd van Frankrijk....

Tsja, Lukaku en Bony waren bijna 40, Lacazette zal rond de 50-60 zijn, Higuain is 50, ga zo maar door: de transfermsrkt is verziekt. En om nou ELKE nieuwe speler te vergelijken met Carroll, ELK topic weer, we snappen t wel. Carroll was een flop. Betekent dat dat Liverpool geen geld meer mag uitgeven? En kom dan niet aan met die onzin dat ze betere spelers moeten halen, want die willen. Niet. Naar. Liverpool. Wordt zo langzamerhand spuugzat van de mensen hier die bij een aankoop van Liverpool hier weer schijtlollig gaan zitten doen over dat ze het nooit leren en de vergelijking met Carroll gaan maken. Ik ben tevreden met Benteke, ik vind m ook te duur, maar nogmaals: dat is iedereen.

17 juli 2015 om 09:35

Weinig aan toe te voegen. Eerlijke reactie. Eerst een kans geven em dan een oordeel geven.

17 juli 2015 om 11:06

Jankebal.
Liverpool heeft de laatste jaren ook gewoon een slecht transferbeleid wat betreft het halen van spelers. Het is alleen meer dan terecht dat men elke keer vraagtekens zet bij dit soort transfers.

17 juli 2015 om 12:08

2 jaar terug werden ze bijna kampioen en was iedereen lyrisch. Afgelopen jaar was matig en toen werd er gesmeten naar de transfers van afgelopen jaren. Bekrompen vind je niet?
Absolute topspelers staan ook niet altijd garant voor succes bij een andere club. Kaka, di maria, özil(nog niet), Torres etc.
Ik durf te wedden als Liverpool presteerd dat jij de eerste bent die weer weer gaat schreeuwen hoe geweldig de aankopen zijn gebleken.

17 juli 2015 om 13:39

Ik heb het slechts over transferbeleid. Niet over de resultaten.

Gewoon Balotelli Sturridge en Benteke voor de spits. Is gewoon top.
Liverpool gaat mensen verrassen het komend seizoen

17 juli 2015 om 10:13

Is top? Ballotelli scoort nauwelijks. Sturridge is te vaak geblesseerd en Benteke is vaak erg wisselvallig en ook best vak geblesseerd.

Is hem toch wel gegund deze transfer hij heeft hem in 3 jaar bij aston villa toch bewezen dat hij een echte doelpuntenmachine is en dat met degradadie voetbal... Toch wel respect voor hem in belgie oa bij standard luik hebben ze hem afgespuwd en nu duurste trannsfer hoed af voor deze speler!

Wel grappig dat veel fans negatief zijn. Wat verwachten ze dan? Welke topspits hadden ze moeten halen dan? De beste zitten al bij top teams. Ik hoop voor Benteke dat hij de criticasters ongelijk kan geven.

Typische Liverpool transfer, veels te veel geld voor middelmaat.

die 46 Milj is en blijft veel geld voor een Benteke. toch moeten we hierbij een kanttekening maken:
Echte topspitsen komen al gewoonweg niet naar Liverpool, in de categorie 'subtopspitsen' is Benteke een van de betere en Liverpool was als het ware wanhopig op zoek naar versterking en dat weet een Aston Villa ook wel. het Feit dat Benteke ook niet echt moest verkocht worden maar enkel wegkon bij een superbod, maakt dat men terechtkomt bij dat (belachelijke) bedrag van 46 miljoen.

Goede spits maar belachelijk hoog transferbedrag., totaal niet in verhouding.

Die Engelse clubs zijn echt totaal de pedalen kwijt.

Goede spits voor Liverpool. Ze hebben veel creatieve spelers maar geen echte doelpuntenmakers en dat is juist de kwaliteit van hem. Transfersom is overigens 32,5 miljoen pond wat neerkomt op 40 miljoen euro. Dit is nog steeds veel te veel voor Benteke en dat is dan wel het grootste minpunt van deze transfer.

Goede aankoop Liverpool ,
De niet voetbalkennis van vele commentaren hier nu bewijst hoe anti Belg ze zijn hollandertjes ,
Loopt er een Hollandse spits van zijn niveau rond ? Nee wat jaloers kan men toch zijn!!!!!!!
Succes Benteke Liverpool gaat plezier aan je hebben ..

18 juli 2015 om 12:45

Dit is wel een heel dom antwoord. Wat heeft dit nou met anti Belgen te maken? Kan mij het nou schelen waar hij vandaan komt. Het gaat erom dat het teveel geld is. Als LFC met de top mee wil gaan doen dan zullen ze op elke linie ook een grote aankoop moeten doen. Met dit soort bedragen die ze weg geven kan dat ook.

Een echte aankoop van liverpool. Smijten met geld voor subtoppers waar je voor minder geld nog topspelers kunt halen. Ik ben het als fan spuugzat maar ik vrees dat er niks aan zal veranderen. Benteke is naar mijn idee maar 15mil euro waard, bovendien ook te blessuregevoelig net als sturridge . Op naar de middenmoot voor de rest van het leven van mijn prachtige club

18 juli 2015 om 11:53

Boehoe, Benteke kan zeker slagen met spelers als Coutinho, Firminho en sturridge naast zich.

Waar gaat het tegenwoordig toch om.46,5 miljoen voor benteke sie nog niet iets bijzonders heedt laten zien

Ik had liever gezien dat ze origi en ings een kans zouden geven en als t niks is benteke volgend jaar voor veel minder geld kopen

Veel geld voor Benteke ... Dan kan je beter Pedro gaan ophalen in Barcelona.
Ok, Benteke kent de PL, maar is hij de man die Liverpool naar de top van het klassement gaat brengen? Ik twijfel erover ...

17 juli 2015 om 13:22

Waarom Pedro gaan ophalen bij Barca. Die heeft altijd een andere spelstijl gekend en is m.i. totaal niet in staat om het fysieke spel van de BPL over te nemen. Ik twijfel daar vooral sterk over.

17 juli 2015 om 13:37

Geloof me nou, Pedro zou makkelijk uit de voeten kunnen in de PL. Het wordt keer op keer weer gezegd als een Spaanse technicus in de PL gaat spelen "te licht, te fysiek spel" etc. maar uiteindelijk spelen ze allemaal gewoon top. Anders zouden jongens als Cazorla, Mata en Silva ook allang gedoemd zijn maar die spelen soms de sterren van de hemel.

17 juli 2015 om 14:47

Pedro is gewoon een echte kwaliteitsinjectie. Dat kan je van Benteke bezwaarlijk zeggen. Ok, het spel van Liverpool en Barcelona valt moeilijk te vergelijken, maar ook in Engeland is de bal rond en spelen ze op gras.

17 juli 2015 om 15:49

Je hebt het hier wel over middenvelders, geen aanvallers hé. Buiten Aguero zijn er niet echt vergelijkbare spitsen met zijn profiel in de Bpl.

Serieus voor dat geld moet er toch wel een gelijkwaardige spits rondlopen? Ik vind benteke met alle respect niet de beste spits/keus. Voor dat bedrag moet icardi toch ook wel weg te halen zijn bij inter?

Oké, nu op het allerlaatste moment de transfer annuleren zou geweldig zijn.

18 juli 2015 om 12:56

Ja en dan dat United hem koopt en er volgend seizoen toch 23 in legt ofzo.. typisch Liverpool scenario

18 juli 2015 om 16:27

Zul je net zien hè.

Of dat hij een winnende maakt tegen ons in een super belangrijke ontmoeting

Met de enorme bedragen die Liverpool in het verleden heeft betaald voor spitsen lijkt dit grappig genoeg nog een verstandige aankoop. Het is bizar bedrag, maar wel een speler die echt al een paar jaar op rij bewijst dat hij dit niveau aankan.

Ik verheug me op volgend seizoen

mingolet
Clyne
Skrtel
can/shako
Moreno
Lallana
Henderson
Couthinio
markovic
Sturridge
firimo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren