Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Lewandowski opgenomen in selectie van Bayern München

Laatste update:

Robert Lewandowski viel in het verloren bekerduel met Borussia Dortmund geblesseerd uit bij Bayern München. De spits brak zijn neus en kaak en liep ook nog eens een lichte hersenschudding op. Bayern München kan Lewandowski met het oog op de Champions League-ontmoeting met Barcelona eigenlijk niet missen en dus probeert men hem klaar te stomen. Tot ongenoegen van de zaakwaarnemer van Lewandowski, zo lijkt het.

/

“Ik denk dat hij volgende week gewoon kan spelen tegen Barcelona”, sprak directeur Karl-Heinz Rummenigge op radiozender B5. “We gaan voor hem een speciaal masker laten maken en dan moet het mogelijk zijn om hem te laten spelen. Wat Franck Ribéry betreft, we hopen dat hij in ieder geval bij de wedstrijdselectie zit.”

De twee zaakwaarnemers van Lewandowski hebben echter het beste met hun pupil voor en kijken naar de lange termijn. Als de gezondheid van Lewandowski in gevaar komt, willen ze niet dat hun cliënt speelt. “Ik raad hem deelname aan de wedstrijd tegen Barcelona af”, zegt Cezary Kucharski tegen Eurosport. “Lewandowski moet niet spelen als het een risico is”, aldus tweede zaakwaarnemer Mail Barthel tegen BILD.

Update 3 mei 16.35 uur - Lewandowski lijkt deelname aan kraker in Camp Nou te bevestigen
Robert Lewandowski liep in het bekerduel met Borussia Dortmund breuken in zijn gezicht op. Deelname aan de Champions League-wedstrijd tegen Barcelona stond op losse schroeven, maar vanuit Bayern München liet men al snel weten een masker te maken voor de spits. De zaakwaarnemers van Lewandowski zagen dat niet zitten, maar de aanvaller lijkt toch te gaan spelen. Zondag twittert hij een foto van zichzelf met een gezichtsbeschermend masker. “Klaar voor de volgende uitdaging”, schrijft Lewandowski erbij. Hij lijkt dus gewoon te gaan spelen tegen Barcelona.

Update 5 mei 11.40 uur - Lewandowski opgenomen in selectie van Bayern München
Robert Lewandowski is inderdaad inzetbaar voor Bayern München in de halve finale-wedstrijd tegen Barcelona, woensdagavond in de Champions League. Zondag stuurde hij via Twitter al een foto de wereld in van zichzelf met een beschermend masker. Dinsdag meldt Bayern dat de Poolse spits opgenomen is in de wedstrijdselectie. Hij vliegt mee naar Spanje en kan in actie komen in Camp Nou, zoveel is zeker.

Moet Robert Lewandowski het risico nemen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een hersenschudding moet ze niet te licht opvatten. In de NFL zijn er bepaalde regels en mogen spelers niet spelen als ze niet aan die regels voldoen, als ze een hersenschudding hebben gehad.

2 mei 2015 om 18:47

Laat lewandowski maar want als hij toch speelt word hij afgemaakt !

Met dat wat Lewandowski heeft opgelopen afgelopen dinsdag.. en als het nog niet voldoende genezen is, vind ik ook dat hij niet moet spelen.. Daarnaast zal hij zich (denk ik) ook niet op zijn gemak voelen bij het koppen en spelen, het zal iedergeval zeker zijn spel beïnvloeden.

maarja het gaat hier over de halve finale denk de baas.. Zeer jammer dat Bayern zoveel aanvallende spelers zal missen, en toch ook wel Alaba. Zonde, zou een mooie wedstrijd geweest zijn tegen Barca..

3 mei 2015 om 17:10

Met wie moeten ze anders spelen? Pizarro? Natuurlijk is het niet verstandig om te spelen, maar als het mogelijk is dan speelt hij gewoon. Halve finale CL tegen Barcelona... Hij is gewoon nodig. Robben er niet bij en zonder Lewandowski moeten de doelpunten dan alleen van Muller komen.

3 mei 2015 om 17:49

Muller en gotze voorin dan. Aangezien guardiola graag met 3 verdedigers speelt (denk dan: boateng, dante en benatia) met backs aan de zijkanten (rafinha en bernat). Dan thiago, schweinsteiger en lahm op middenveld. Of juist martinez op het middenveld en lahm als rb, zodat rafinha kan banken. Voorop thiago gotze en muller. Kan best, naar mijn inzien.

Ze kunnen hem vbeter sparen voor de return. Ookal wil lewandowski graag meedoen en is hij heel erg gemotiveerd, dan speelt hij altijd wel erg sterk. Toch vind ik dat als een risico er is, dat hij moet banken. Je weet het maar nooit.

3 mei 2015 om 19:37

Dit soort wedstrijden zijn wedstrijden die voor geen geld van de wereld wil missen. Puur naar gezondheidsrisico gekeken is het beter niet te spelen, maar de drang is gewoon te groot denk ik.
Halve finale CL in Camp Nou wil zeker niemand missen.
Götze en Müller zou zeker ook gaan maar Götze trapt nog geen deuk in een pakje boter tegenwoordig, vandaar dat Pep voor Lewy zal kiezen.

Ik vind het sws raar dat je met een gebroken kaak kunt spelen. Dacht altijd dat dat heel ernstig was gezien ervaringen die ik heb gehad in mijn omgeving. Lang herstel nodig toch?

3 mei 2015 om 00:50

Noujah verstandig is het allerminst natuurlijk. Ook met een masker op loop je een aardig risico dat het fout afloopt. Want nu mag hij uitgaan kijken dat hij niet nog een keer een stomp voor zn bakkes krijgt. Dus koppen kan hij sowieso al niet.

Maar zonder Robben en Ribery wordt het erg karig, dus als Lewa ook niet gaat spelen kunnen ze beter thuis blijven ben ik bang

Zo verfrissend, die zaakwaarnemers die aan de lange termijn denken en niet alleen snel geld willen vangen. Ze bestaan dus wel.

2 mei 2015 om 19:41

Je hebt gelijk : die mannen denken anders alleen maar aan snel en veel poen scheppen.

In deze echter vind ik wel dat ze een punt hebben. Toen ik de diagnose hoorde : hersenschudding, gebroken neus en een gebroken kaak.

Een gebroken neus, tot daar aan toe, er zijn er al meer die met een gebroken neus voetbalden maar een hersenschudding vind ik al wat ernstiger ( en zeker voor het type spits dat Lewandowski is : duels aangaan en vooral ook met het hoofd) en met een gebroken kaak, dan lijkt het me ook not done om een voetbalwedstrijd te spelen.

Hopelijk heeft Lewandowski het laatste woord : vindt hij dat het kan, ok dan ( al kan ik me dat niet voorstellen) maar indien niet, dan speelt hij hopelijk ook gewoon niet.

5 mei 2015 om 14:46

ja of is het toch korte termijn politiek. Vraag is in hoeverre Lewa het naar zijn zin heeft bij Bm.
Mocht hij uitvallen kan je hem niet verkopen, tenminste het wordt er niet gemakkelijker op.

Ik ben t met de zaakwaarnemers eens. Gezondheid cliënt is belangrijk.

Een bayern zonder de smaakmakers Robery zal t moeilijk krijgen tegen barca. Ik ben benieuwd hoe pep's tactiek zal uitpakken.

De finale is zo goed als bekend: barca vs real madrid

Goed nieuws maar in welke staat is ie dan. Kan ie koppen? Kan ie spelen zonder er last van te hebben, zo ja heb ik hem liever op de bank. Ik wil Lewa niet geblesseerd zien wegvallen. Elke keer wanneer een speler wegvalt begint Bayern slechter te spelen. Ik hoop dat Muller het werk gaat doen voor Lewa

Hij is toch dn niet Fit? Kunnen ze beter een Jeugd speler erin gooien

Oeii wordt riskant dit. Ben erg benieuwd naar zijn presentatie. Want elke kopduel kan gelijk einde wedstrijd betekenen. Beter spaart Bayern hem een weekje voor de return, maar wie ben ik om dat te beslissen.

Ik hoop dat barca wint, maar verwacht toch een grotere spanning. Vind dat mensen barca nu niet moeten gaan overschatten. Bayern is pas een echte uitdaging. Tussen de twee wedstrijden komt ook nog een lastige sociedad op bezoek terwijl Bayern al landskampioen is. Als dat maar geen invloed zal hebben. Het wordt in iedere geval geen oorwassing. Verwacht een nipt zege of teleurstelling.

Erg dom, want dadelijk als het weer mis gaat, kunnen ze hem heel lang niet gebruiken. Ik zou hem gewoon in de thuuswedstrjd gebruiken.

Ik had al een vermoeden dat hij met een masker op zou gaan spelen, nu wordt de wedstrijd tenminste spannender

Ik ben benieuwd hoe alves gaat spelen woensdag
Aanvalend is hij nog steeds goed maar verdidegend is hij in top wedstrijden gewoon drama ik ben een barca fen maar de waarheid moet gezegd worden
Iedreen heeft kunnen zien in die wedstrijd tegen real dat vooral aan de kant waar alves speelt heel veel ruimte ligt mercello die stond elke keer op een eiland komt natuurlijk ook Door dat messi niet mee verdedigt
En daarom vindt ik messi ook niet goed staan op die positie dat messi ook van uit die positie goed is is geen niews maar er moet ook verdidegt worden.
vroeger met pedro en alexis werd wel gewoon mee verdedigt die waren
ook snel
Je ziet nu bij balverlies is barca veel meer kwets baar
ik heb een dubbel gevoel bij dit barca ze spelen niet slecht maar het gaat mij er om in de top wedstrijden
even te herinneren el clasico real eerste helft barca veel geluk
.
.

3 mei 2015 om 19:14

Ben jij een echte fen Mohamed?

4 mei 2015 om 10:40

In ieder geval geen fan van punten en komma's

Het kan ook zijn dat het wel verdidegend goed staat tegen bayer
Maar tegen real eerste helft was de verdideging belachelijk zwak

Het doet me eeen beetje denken aan Diego Costa verleden seizoen bij Atletico : tegen beter weten in moest die ook een paar wedstrijden starten met een bijna spierscheur en twee keer moest hij er af na 25 minuten.

Het zou me niet verwonderen dat ook Lewandowski het einde van de wedstrijd niet haalt en wat heb je nou eigenlijk aan een type spits zoals Lewandowski die de duels onbewust niet 100 pct durft in te gaan ?

Robben speelt niet dat weet ik maar waarom speelt Ribery niet? die zou toch al even terug moeten zijn??

4 mei 2015 om 10:47

Het is erg onduidelijk rond Ribery.
Het laatste wat ik 2 dagen geleden gelezen heb is dat hij nog last lijkt te hebben van zijn enkelblessure en de looptraining nog niet heeft kunnen hervatten.

Dit was natuurlijk te verwachten. Vraag me af in hoeverre zo'n masker je belemmerd. Niet kwa zicht, maar meer op het psychische vlak, dat je telkens voelt dat er iets om je gezicht zit.

Bayern onwaardig als hij toch speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren