Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Koeman neemt pas volgend seizoen beslissing over toekomst

Laatste update:

Southampton stelt alles in het werk om Ronald Koeman langer voor de club te behouden. De leiding van the Saints is buitengewoon tevreden over de verrichtingen van de Nederlandse coach en hoopt hem ertoe te kunnen verleiden om een nieuw, vijfjarig contract te ondertekenen. De huidige verbintenis van Koeman loopt in de zomer van 2017 af.

/

Volgens de Daily Mirror vreest de directie van Southampton dat Koeman zwicht voor een aanbieding van een grotere club. Dat is niet ondenkbaar: voor het tweede jaar op rij presteert de bescheiden club uit het zuiden van Engeland boven verwachting en behoort zelfs Champions League-voetbal nog tot de opties. De achterstand op nummer vier Manchester City bedraagt immers maar vier punten.

Om Koeman te verleiden, krijgt hij binnenkort inzage in een gedetailleerd plan voor de komende vijf seizoenen. Daarin staat de transferstrategie, de visie met betrekking tot het opleiden van jeugd en de richting die de club de komende jaren op wil. De gesprekken met Koeman staan gepland voor de komende weken.

Update 2 april 11.53 uur - Koeman neemt pas volgend seizoen beslissing over toekomst
De clubleiding van Southampton wil Ronald Koeman graag voor langere tijd vastleggen, maar krijgt voorlopig geen 'ja' of 'nee' te horen van de oefenmeester. "We hebben inmiddels zeventien internationals en dat geeft aan hoe deze ploeg aan alle kanten groeit", schrijft hij in zijn column in De Telegraaf. "Om die reden heeft de club mij een plan voor de komende vijf jaar voorgelegd. Dat neem ik allemaal mee bij een beslissing over mijn toekomst, maar die zal pas volgend seizoen worden genomen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronald Koeman heeft tot op heden toe laten zien dat hij teams boven zichzelf kan laten uitstijgen. Er zijn maar weinig trainers die dit kunnen. Een echt topteam heeft hij nog niet gehad en ik denk gezien zijn voetbalverleden, wat overigens nooit een garantie tot succes is, hoe je met sterren moet omgaan. Ik zie in Koeman wel iemand die Chelsea kan gaan opbouwen tot een leuk voetballend team.

29 maart 2016 om 11:54

Ik weet niet of Chelsea of werken bij een topclub wel geschikt is voor hem. Chelsea staat nou niet bekend als een club met geduld of lange termijn visie. Gelukkig hoef je je bij Chelsea ook niet bezig te houden met de jeugd en is het budget wat groter, dus er is een kans van slagen.

In mijn ogen zou United wel geschikt zijn voor Koeman. Daar wordt je niet meteen ontslagen als het 3 wedstrijden tegenzit en wordt ook meer aandacht besteed aan lange termijnvisie en eigen jeugd.

Toch zegt mijn gevoel dat Koeman niet geschikt is voor topclubs waar winnen verplicht is. Hij heeft altijd het beste gepresteerd bij clubs waar winnen gewenst is maar geen verplichting. Clubs waar je 'boven verwachting presteren' kunt i.t.t. waar de verwachtingen alleen maar tegenvallen als je geen kampioen wordt. Bij Ajax en PSV is dat wel gelukt, maar was de afstand tussen #1 en #2 ook groter dan in Engeland.

29 maart 2016 om 12:59

Valencia toentertijd, wat je gerust een topteam kon noemen. Resultaat onder Koeman: Bijna gedegradeerd

29 maart 2016 om 13:19

Denk dat als de trein van een topclub voorbij rijdt dat Koeman erop springt. Hij is ambitieus en ik denk ook dat hij het kan. Valencia was een incident, geen andere coach heeft het daarna nog op de rit gekregen.

Ben benieuwd of hij zal zwichten voor de nieuwe plannen. Zou toch ook wel leuk zijn als Koeman na Southampton één van de echte topclubs in de PL zou kunnen gaan trainen. Of wellicht Barca.

Als hij slim is blijft hij. Chelsea zal niet langskomen nog, en ik zou niet weten waar hij anders aan de slag kan waar hij nog niet gefaald heeft. Valencia, Benfica en dus Spanje en Portugal zullen niet zo snel meer langskomen. Italie misschien maar dan zit je nu bij een subtopper in Engeland met gezonde ambitie toch beter lijkt me.

29 maart 2016 om 10:33

Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in zon plan zou staan dus Footballleaks kom er maar in.

On: Zolang Koeman nog plezier beleeft bij Southampton zit hij denk ik prima op zijn plek, het onderbouwen van een 5 jaren plan laat alleen maar gezonde ambitie zien. In jaar 3 heeft hij eindelijk een elftal die hij gebouwd heeft naar zijn stijl van voetbal dus zie ik de komendende jaren Southampton best kunnen uitgroeien naar een subtopper als Everton of West Ham. (dat zijn ze nu, maar kunnen nog best afzakken als Koeman wegvalt.)

Klinkt als een mooie uitdaging!
En als Bertje Oostveen nou ook even zijn ego op zij zet, kan Koeman Oranje er eventjes bij doen

29 maart 2016 om 10:03

Een nationaal elftal er even bijdoen werkt helaas alleen in fifa carreer mode.

29 maart 2016 om 10:16

Koeman parttime bij het Nederlands 11-tal of Blind fulltime, doe mij Koeman maar parttime.

29 maart 2016 om 14:29

@ecke

Ergens hopen we dat allemaal, maar ik denk niet dat Koeman deze stap op dit moment gaat nemen.

In 2018 heb je grote kans dat Robben, v Persie en Sneijder niet meer goed genoeg zijn en van de rest is de kwaliteit zo bedroevend laag in vergelijking met de grote landen, dat er met Oranje erg weinig eer valt te behalen voor Koeman.

Ik zou Koeman graag bij Chelsea zien.

Koeman moet ervaring op blijven doen bij Southampton, daarna eenzelfde stap maken als een Pochettino deed en dan naar een topclub gaan kijken. Te vroeg en je hebt gewoonweg te weinig credit om lang te mogen blijven wanneer het slecht gaat.

Southampton staat misschien vier punten achter, maar ze hebben wel een wedstrijd meer gespeeld. Ik denk overigens niet dat ze de Champions League halen. Toch vind ik het maar verdomd knap wat hij allemaal laat zien bij Southampton.

Mocht Conte om een of andere gekke reden niet door gaan dan hoop ik toch echt dat Chelsea een plan B heeft klaar staan in Koeman of Sampaoli. Meer dan geschikte alternatieven die even goed Chelsea een nieuwe identiteit kunnen geven.

Hoe mooi de plannen van Southampton ook zijn, ik denk dat Koeman echt zal vertrekken wanneer er een aanbieding komt van een top club.

Ik denk namelijk niet dat Southampton kan aanhaken bij de absolute top en kan Koeman, die het enorm goed doet, alleen nog maar minder presteren.
Vorig seizoen 7e, tot nu toe 7e, maar hij kan ook goed presteren en 12e/14e worden en dan valt het ineens tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren