Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Koeman en Van Gaal moeten collega uit Londen voor laten gaan

Laatste update:
/

Ronald Koeman maakt kans om voor de derde keer in zijn eerste Premier League-jaar te worden verkozen tot Manager of the Month. De coach van Southampton, die ook in september en januari al werd verkozen, krijgt echter concurrentie van een oude bekende: Louis van Gaal maakt eveneens kans op een uitverkiezing.

De twee Nederlanders gaan de strijd aan met Arsène Wenger en Tim Sherwood. Eerstgenoemde won in maart alle wedstrijden met zijn Arsenal, terwijl nieuwkomer Sherwood drie van de vier duels met Aston Villa in winst omzette. De Engelsman nam onlangs het stokje over van Paul Lambert, die in februari werd ontslagen.

De onderscheiding voor beste speler gaat naar Olivier Giroud, Francis Coquelin (beiden Arsenal), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Harry Kane (Tottenham Hotspur) of Marouane Fellaini (Manchester United). De laatste bevestigt daarmee zijn goede vorm én die van zijn ploeg. United won in maart alle drie de competitieduels die het speelde.

Update 3 april 09.04 uur - Koeman en Van Gaal moeten collega uit Londen voor laten gaan
Ronald Koeman en Louis van Gaal zijn vrijdag niet uitgeroepen tot Manager of the Month in de Premier League. De trainers van respectievelijk Southampton en Manchester United moesten de prijs laten aan Arsène Wenger van Arsenal. De trofee van Player of the Month ging eveneens naar Arsenal, naar Olivier Giroud. De aanvaller bleef daarmee seizoensrevelatie Harry Kane voor.

Wie moet volgens jou worden verkozen tot manager van de maand maart?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koeman!! Met zijn spelers zo'n prestatie neerzetten is een award waard

Sherwood verdient deze echt! Een absoluut niet draaiende villa omslaan naar 3/4 gewonnen. Verder denk ik harry kane

1 april 2015 om 17:50

Helemaal mee eens

1 april 2015 om 18:16

Ook mijn gedachte. Anders moet het Wenger worden. Arsenal heeft alle wedstrijden gewonnen deze maand, maar dat is minder knap dan wat Sherwood flikt met Villa.

Verder gun ik Giroud speler van de maand, maar ik ben wel subjectief in dat opzicht.

Eigenlijk verdiend Pardew ook wel een manager of the month prijs voor wat hij heeft gedaan met Crystal Palace. En beste speler van de maand gaat denk ik naar Giroud of Fellaini.

1 april 2015 om 17:43

Harry kane had hattrick ee

1 april 2015 om 18:12

Pardew verdiende deze prijs in januari, maar toen was hij niet eens genomineerd. Sherwood is voor mij Manager of the month. Giroud of Coquelin is player of the month.

Louis. Na schitterende wedstrijden tegen Spurs en Liverpool verdiend hij em wil. United lijkt eindelijk een goed draaiend team

1 april 2015 om 18:18

Heeft wel thuis verloren van Arsenal

1 april 2015 om 18:24

Dat was de FA cup he. Het gaat hier om de Premier League.

1 april 2015 om 18:50

touché

Duidelijk dat Wenger moet winnen. Koeman is zoiezo kansloos

Van Gaal laat Manchester United zeer slecht voetbal spelen. Het zou een verkeerd signaal zijn om zo een grote club te belonen omdat ze een paar keer achter elkaar winnen. Het spel ziet er nier uit. Koeman verdient het , trainer van het jaar zal hij worden.

1 april 2015 om 18:07

Dit is manager van de maand. Koeman heeft het maar matig gedaan in maart.
Het gaat tussen Wenger en Van gaal. Met hopelijk als winnaar Arsene

1 april 2015 om 18:10

Jij hebt United deze maand dan niet gezien

1 april 2015 om 18:57

Jij wel?

1 april 2015 om 19:36

United was de afgelopen wedstrijdend voetballend uitstekend.

1 april 2015 om 20:17

Van gaal! Maart een uitstekend spelend team gehad in de PL

giroud boven kane ?!

3 april 2015 om 09:57

Zeker terecht, Giroud heeft alle wedstrijden in de competitie de eerste goal gemaakt en bovendien 5 uit 4 in een maand waarin we alles hebben gewonnen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren