Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: HSV bevestigt ontslagbericht: opvolger Van Marwijk alweer weg

Laatste update:

Waar is de tijd dat Hamburger SV in de top van de Bundesliga meedeed gebleven? De Noord-Duitsers presteren de laatste tijd bijzonder slecht en zijn ook weer bedroevend aan het nieuwe seizoen begonnen. Volgens BILD zit er weer een trainerswissel aan te komen: de Duitse krant heeft begrepen dat HSV maandagavond heeft besloten om Mirko Slomka aan de kant te zetten.

/

HSV heeft dat nieuws nog niet bevestigd op de website van de club, maar dat lijkt een kwestie van tijd te zijn. Slomka had maandagavond een gesprek met Dietmar Beiersdorfer, die de coach zou hebben gezegd dat hij moet vertrekken. HSV verloor afgelopen weekend met 2-0 van Hannover 96 en staat met een punt uit drie wedstrijden laatste in de Bundesliga.

Slomka stond sinds februari van dit jaar voor de groep bij HSV; hij was destijds de opvolger van Bert van Marwijk, die het ook maar een paar maanden volhield in Noord-Duitsland. Thomas Tuchel wordt genoemd als mogelijke opvolger voor Slomka. HSV speelt aankomende zaterdag tegen landskampioen Bayern München.

Update 16 september 17.09 uur - HSV bevestigt ontslagbericht: opvolger Van Marwijk alweer weg
Mirko Slomka kan definitief zijn spullen pakken. Directeur Dietmar Beiersdorfer bevestigde dinsdag tijdens een speciaal belegde persconferentie dat de oefenmeester verantwoordelijk wordt gehouden voor de desastreuze seizoenstart. "We hebben hem het nieuws gisteravond medegedeeld. We willen Mirko bedanken voor zijn inzet. Hij had een groot aandeel in ons lijfsbehoud van vorig seizoen." Joe Zinnbauer neemt de taken van Slomka voorlopig waar. "We zullen zien hoe dat zich ontwikkelt", aldus Beiersdorfer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat een drama deze club. Ik ben er zeker van dat Ajax deze winter Van der Vaart gaat halen. Kan me niet voorstellen dat hij er nog een heel seizoen wilt blijven.

15 september 2014 om 21:53

Sjaak Swart, Frank de Boer en Marc Overmars wouden Raffie deze zomer bij Ajax1 willen zien. Ik denk inderdaad dat hij komt in de winterstop, want met HSV is geen eer te behalen.

16 september 2014 om 17:19

Precies, ik denk ook dat hij zelf niet echt interesse heeft in een terugkeer naar Nederland. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt dat HSV zijn club is en dat hij van alle plekke waar hij geweest zich het meest thuis voelt in Hamburg. Daarbij is zijn vrouw Duits (als ik me niet vergis). De stap van Bundesliga naar de Eredivisie is ook niet bepaald aantrekkelijk en hij gaat bij Ajax nooit meer verdienen dan bij Hsv. Die blijft gewoon lekker in Duitsland.

HSV blijft gewoon een grote club en ik ben er van overtuigd dat die club ooit weer zal opstaan. Van oudsher is het gewoon de 2e club van Duitsland (beetje vergelijkbaar met Feyenoord, ook club uit de havenstad en overal in het land fans). Het probleem van HSV is dat het team bol staat van de overschatte spelers die zichzelf erg goed vinden en te jonge wisselvallige talenten.

16 september 2014 om 17:27

Volgens mij heeft VDV veel minder met Ajax dan iedereen denkt. Hij is volgens mij nog steeds teleurgesteld in de club. En aangezien Frank de Boer niet heel lang meer blijft lijkt hij me ook niet de juiste man Raffie over te halen.

16 september 2014 om 18:24

Van der Vaart wilde niet. Dus waarom zou Ajax moeite voor hem moeten doen? Persoonlijk zit ik niet op van der Vaart te wachten.

16 september 2014 om 18:28

@rugu, ja Sabia is een Duitse met Turkse roots. volgens mij is ze Nederlands gaan leren om te kunnen praten met de moeder van Khalid (die destijds alleen Marokkaans sprak, moeder + sabia op Nederlandse les)

Ik vind het nog steeds spectaculair dat deze Club denkt dat het aan al die trainers ligt en niet aan de selectie..

man man man, er zitten talenten bij maar volgens mij vinden ze het wel best daar, beetje ballen en verdienen. zit toch geen peper in de reet bij die spelers?

16 september 2014 om 19:01

Ik hoop dat hij niet komt. Deze gozer is op. Kan nooit een lange tijd fit blijven.

15 september 2014 om 22:19

Precies, die zullen ook geen goeie trainer meer vinden want het is vrijwel zeker dat dat een smet op je cv zal worden wanneer je voor het trainersschap van dit HSV tekent.

15 september 2014 om 22:27

Ohja dan ineens wel, als afdankertje omdat Hsv nu weer niet loopt dit seizoen. Blijf daar maar lekker. Een speler van een Duitse degradant die ook nog eens niet fit is en te zwaar is, nee dat is voor Ajax geen versterking!

15 september 2014 om 22:36

Rafael is voor elke Eredivisie club een gigantische versterking. Zeker voor (dit) ajax.

Dat hij te dik is heb je verzonnen om goedkoop punten te scoren, dat hij niet fit is kan zo weer over zijn. Zeker als hij in een team speelt dat daadwerkelijk ook nog eens ooit een wedstrijd wint.

15 september 2014 om 23:29

Ik heb ook mijn twijfels over Van der Vaart en zou twijfelen om hem te halen maar ik ben de baas niet. Overmars, De Boer en Swart willen hem wel dolgraag terug dus dan is het logisch dat hij gaat komen.

16 september 2014 om 08:15

Voor het gevoel is het toch leuk als hij terugkomt. Als Zimling zo veel toegevoegde waarde heeft omdat ie oud is heeft Van der Vaart dat zeker.

16 september 2014 om 17:13

ik hoef die trage Van de Vaart niet. Ik zie liever jongere spelers op de middenvelders positie kansen krijgen.

16 september 2014 om 17:28

Qua handelen is hij voor eredivisiebegrippen juist erg snel.

Raffie, kom nou gewoon naar huis deze winter en verlaat dat klote HSV toch....

Hopelijk komt Lothar Matthaus. Tenminste een man met ballen, een persoonlijkheid, die zegt wat hij denkt, en als voetballer een van de beste spelers ooit.overigens heeft HSV gewoon een lekkere ploeg op papier maar of een of ander manier loopt het daar gewoon niet.

Adler
Westermann
Djourou
Jansen
Ostrzolek
Behrami
Holtby
Muller
v.d.Vaart
Green
Lasogga
15 september 2014 om 22:11

HSV heeft een prima ploegje maar mist natuurlijk heel veel zelfvertrouwen. Ze hebben gewoon een lekkere overwinning nodig dan komt het vanzelf goed. Deze trainer ontslaan gaat totaal geen nut hebben.

15 september 2014 om 22:13

14. SC Freiburg
15. Hertha Bsc
16. Schalke 04
17. Stuttgart
18. Hamburger SV

Allen hebben ze 1 punt. Ze kunnen net zo goed samen van trainer ruilen. Besparen ze op die manier afkoopsommen.

15 september 2014 om 22:41

Het loopt niet omdat het grotendeels gewoon prut is.
Veel grote namen die al jaren niets meer gepresteerd hebben en waar het beste gewoon vanaf is.
Janssen, Westerman, Adler, van der Vaart.
Het zijn bekende namen maar het beste is er al lang van af het top niveau dat ze ooit haalden halen ze al jaren niet meer. En dan is Adler nog vrij jong, maar dat niveau dat hij in zijn laatste basis seizoen bij Leverkusen had heeft hij nooit meer gehaald.

De grap is dat veel van deze spelers al voordat ze naar HSV gingen zo zwak speelden.
En toch haalde HSV ze en besloot ze flink salaris te betalen.

En voor wie nu zegt dat het internationals zijn, hun caps stammen grotendeels uit een ver verleden toen ze nog sterk speelden.

15 september 2014 om 22:51

Klopt maar vind jij het dan normaal dat je met zulke spelers thuis 0-3 verliest van Paderborn of kansloos onderuit gaat bij Hannover? kom op man van Paderborn ken je wss geen een speler. Daar moeten zulke spelers gewoon van winnen en vooral thuis.

16 september 2014 om 18:45

Inderdaad ken er geen enkele speler van maar dat zegt toch niets over of een club sterker is dan de ander?

HSV is zoals ik al zei een team vol met spelers waar het beste al lang vanaf is en de meesten van hun waren toen ze aan hun top zaten gewoon leuke spelers, niet absurd goed ofzo.

Paderborn en Hannover hebben dan wel geen grote namen maar dat maakt de spelers niet minder. Daarnaast zijn ze als team ook gewoon beter dan Hsv.

De bezem die door HSV moet die moet nog gemaakt worden.
Echt bijna elke speler daar zou eigenlijk weg moeten. Omdat ze of tekort komen voor het niveau waar HSV thuis hoort of omdat ze voor hun kunnen gewoon teveel salaris vangen.

15 september 2014 om 23:06

Een goed paard maakt nog geen goeie ruiter, dat is duidelijk ook van toepassing op Mattheus waarom je hem wil zien als trainer buiten zijn verleden als speler is mij een raadsel.

15 september 2014 om 23:11

Man met uitstraling, trekt zich niks aan van de media, grote voetballer geweest daar kijken spelers toch vaak tegenop, neemt geen blad voor zijn mond. Tja zo kan ik nog wel even doorgaan waarom ik een trainer als Lothar Matthaus graag in de Bundesliga zie.

15 september 2014 om 23:25

Dus jij bent ook een voorstander van het aantrekken van Gullit bijvoorbeeld, die heeft dat ook allemaal maar is een trainer van niks, Mattheus heeft dat ook alleen maar bewezen.

16 september 2014 om 00:01

Compleet met V-Watcher eens. Uitstraling kan handig zijn, een voetbal verleden ook. Echter zijn dat geen garanties.

16 september 2014 om 17:28

@ Elphenomeno,

Lothar Matthäus lijkt mij ook echt een prima keuze voor Hamburger SV, maar in mijn ogen moet vrijwel het hele bestuur bij Hamburger SV ook vervangen worden.

Tenminste, ik ben niet echt onder de indruk van het bestuur van Hamburger SV en de laatste jaren is het daar meer uitgegroeid tot een trainerskerkhof.

Sportief gaat het al een hele tijd niet goed, maar in principe hebben ze wel een selectie die tussen de vierde en zevende plaats moet kunnen eindigen.

Adler
Diekmeier
Djourou
Westermann
Jansen
Behrami
Arslan
Holtby
vd.Vaart
Green
Lasogga

Er is geen eer te halen bij dit matige elftal. Slomka kan niet elke x blijven stunten met zijn punten pakken, dat houd ook een keertje op. Hakan zijn ze kwijt geraakt aan Leverkussen, heel belangrijk geweest vorige jaar en Rafael Van der Vaar zijn ze kwijt (maar die was al niet meer fit) je houd gewoon weg niet veel meer over en kwaliteit in het team.

Het bestuur heeft dit te bedanken met het wanbeleid de afgelopen jaren met miskopen.

16 september 2014 om 20:05

Dit seizoen hebben ze met Lasogga, Behrami, Müller, Ostrzolek, Holtby en Green stuk voor stuk versterkingen gehaald die zeker het Buli niveau hebben. Slomka is simpelweg geen topcoach, en zeker geen persoon die een ploeg vanuit een dal weer aan het voetballen krijgt. Het is van tevoren al voorspeld, dit zou een mislukking worden. En dat blijkt maar weer.
Overigens faalt het bestuur natuurlijk ook aan alle kanten, dan moge duidelijk zijn. Ze zijn totaal zonder visie te werk gegaan. Meneer Kreuzer is er dan wel uitgeknikkerd, maar er zijn er nog velen die mogen volgen!

goh wanneer zouden dit soort clubs realiseren dat wanneer 4/5 trainers waaronder een top trainer als V. Marwijk het niet lukt om de boel aan de praat te krijgen dat het misschien niet aan hun ligt? Misschien dat als je vertrouwen in een trainer houdt je waarschijnlijk op lange termijn beter presteer, maarja dit is makkelijk scoren bij het publiek.

Kunnen ze VD Vaart zijn contract niet ontbinden? Kan hij mooi naar Ajax toe, zou heel goed ipv Serero kunnen spelen

Het bestuur moet die technisch directeur ontslaan wat een matige selectie heeft HSV niet normaal. Daar kan geen enkele trainer resultaat mee halen. HSV moest voor dit seizoen opfrissen maar daar is weinig van terecht gekomen. HSV is kandidaat nummer 1 om te degraderen in mijn ogen.

15 september 2014 om 22:44

Neh de TD en het hele bestuur moeten in principe weg.
Niet alle spelers zijn puur door de TD gehaald, het bestuur heeft ook lekker meegedaan met het geld van die rijke supporter uit te geven.

Ze hebben meer dan 100mln euro schuld. En het gat word steeds dieper.
Qua aanhang zou deze club bovenin mee moeten draaien maar zoals diverse andere clubs met deze potentie gaan ze gewoon absurd slecht om met de centen.

Nou… Het gaat weer erg lekker daar. Dat team is ook gewoon heel erg matig, en het bestuur is ook al niet om over naar huis te schrijven. Maar goed, dat wordt volgende week een makkelijke overwinning in het Borussia-park lijkt me zo. Hopelijk gaat het ze na die wedstrijd wat beter, want degraderen zou zonde zijn

Het team van HSV is ook gewoon erg matig, daar kan bijna niemand iets mee. De volgende coach zal ook wel weer ontslagen worden als er geen fatsoenlijk materiaal wordt gehaald.

wat een beleid wordt daar gevoerd zeg..
als zo veel trainers in korte tijd weggestuurd worden, wordt het toch tijd dat je zelf als HSV in de spiegel kijkt?

16 september 2014 om 17:46

Dat gebeurt dus never nooit niet - de heren met de dikke nekken en dito portemonnee hebben het al jaren voor het zeggen en dat blijft zo totdat men degradeert. En zelfs dan moet ik het nog zien of daadwerkelijk actie wordt ondernomen om de totaal rotte organisatie te herstructureren.

Ik vind het heel bijzonder dat het bestuur van HSV elke keer de trainers de laan uitsturen. Alsof zij er allemaal helemaal niets van kunnen lijkt het wel. Het probleem van HSV is hoe de club geleid wordt of wat zal ik zeggen, de club lijdt onder wanbeleid. Kwalitatief gezien staat er best een redelijke ploeg maar het lukt trainers niet om er iets van te maken. Dan moet er toch naast het beleid ook iets mankeren aan de selectie. Als het elke keer maar misgaat met de club dan moet je als leiding eens goed in de spiegel kijken.

16 september 2014 om 18:51

Je hebt gelijk behalve wat je zegt over de selectie. Deze is kwalitatief echt niet goed.

Veel bekende namen maar deze hebben al een aardige tijd niets meer gepresteerd.
Dat kun je geen vorm crisis meer noemen en hiervan kun je ook de trainer de schuld niet van geven.

De grap is dat de TD en het bestuur een stel incompetente sukkels zijn die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Ze halen namen die al jaren niets meer gepresteerd hebben en toen ze iets presteerden was dat in goed lopende teams.
Er word dan wel gezegd dat v Marwijk zich niet aan HSV moest wagen maar ik denk dat hij precies wist hoe slecht HSV was. Hij heeft die klus gewoon gepakt omdat hij geld zag en om wat geld te verdienen voor zijn maatjes.

Want hij kreeg wat geld voor nieuwe spelers en haalde hiermee spelers van zijn eigen zaakwaarnemer die al lang of zelfs nooit iets hebben laten zien.
Dus inplaats van dat hij het team beter ging maken met zijn eigen transfers was hij puur bezig om de zakken van zijn zaakwaarnemer te vullen.

En ik denk dat elke grote trainer die HSV zal halen precies zo zal zijn als v Marwijk. Effe geld vangen, dikke ontslag clausule en effe mijn vriendjes rijk maken.

Ze moeten bij HSV een flinke uitverkoop houden van spelers en helemaal opnieuw beginnen.

16 september 2014 om 19:56

Deadsr, het is geen sterrenteam, maar de kwaliteit van de spelers liggen ver boven het niveau van Paderborn, Köln, Freiburg, ietwat beter dan Frankfurt en vergelijkbaar met bijvoorbeeld een Stuttgart en Werder. Met dit materiaal moet je makkelijk kunnen handhaven. Het punt is dat ze gewoon totaal geen visie hebben in het soort trainer dat ze zoeken. Zowel van Marwijk als Slomka waren van tevoren gedoemd te mislukken. Het zijn beiden totaal geen inspirerende persoonlijkheden die een team uit het dal kunnen trekken. Dit is van tevoren al gezegd door velen, en dit komt nu uit.

Het bestuur faalt hier werkelijk op alle fronten. Zorgen dat er rust is en een goede sfeer hangt om in te trainen en te werken is vooralsnog prio 2 gebleken. Heel jammer, want het is een prachtclub.

Ik neem aan dat de komende wedstrijden in iedergeval de interim trainer blijft, aangezien dit tegen Bayern en Gladbach is, en dat nou alles behalve een lekkere stad is. Tuchel heeft (helaas) al afgezegd. Nu ééns afwachten wat ze uit de hoge hoed toveren. Eventueel Huub nog een keer optrommelen als er echt niks te vinden is, maar je mag hopen dat ze nu wél eens een schot in de roos hebben.

Hoe kan HSV zo ver zijn afgezakt? Door de financiën?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren