Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Hij is een ruwe diamant, die nog tot volledige wasdom moet komen'

Laatste update:
/

PEC Zwolle lijkt zich op huurbasis te hebben versterkt met Tomás Necid, 26-voudig international van Tsjechië. De winnaar van het bekertoernooi en de Johan Cruijff Schaal heeft de komst van de 1.90 meter lange aanvaller nog niet bevestigd, maar Necid zelf laat er via Twitter weinig onduidelijkheid over bestaan.

Necid twittert een foto van zichzelf in het stadion van PEC Zwolle en die afbeelding begeleidt hij met de tekst: ‘Mijn nieuwe team’. Als toevoeging op die tekst heeft hij een aantal hashtags geplaatst, met Zwolle als een van de woorden. Naar verluidt is het de bedoeling dat Necid aanvankelijk een halfjaar in Overijssel blijft, waarna CSKA Moskou bekijkt of het de spits dan al terug wil.

De 24-jarige Necid staat dus onder contract bij de Russische grootmacht CSKA Moskou, maar daar is hij zijn basisplaats door een tweetal zware knieblessures kwijtgeraakt. CSKA verhuurde de Tsjech eerder al aan PAOK Saloniki en Slavia Praag. De aanvaller werd in het verleden vaker in verband gebracht met Nederlandse clubs: in 2008 stond hij op de lijst van FC Utrecht, vorig seizoen werd hij genoemd als opvolger van Wilfried Bony bij Vitesse.

Update 12 augustus 21.47 uur - 'Hij is een ruwe diamant, die nog tot volledige wasdom moet komen'
PEC Zwolle heeft de komst van Tomás Necid bevestigd op de website van de club. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van CSKA Moskou, maar de Russen zouden Necid door een clausule in het contract in de winterstop terug kunnen halen. "Tomás is een fysiek sterke spits, die een absolute versterking is voor ons elftal", zegt Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC. "Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al veel ervaring in diverse competities. In Tsjechië wordt hij gezien als een groot talent en een ruwe diamant, die nog tot volledige wasdom moet komen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een stunt voor Zwolle! Voor Zwolle een uitstekende spits

12 augustus 2014 om 18:14

Was met vroegere manager spellen een waar wereld talent. Ben benieuwd wat die jongen kan laten zien. Maar met 1.90meter moet ie de perfecte ballen van Jesper Drost er wel in kunnen rammen:-D

12 augustus 2014 om 18:14

Zwolle doet echt hele goede zaken diep respect!

12 augustus 2014 om 18:24

Als Heerenveen supporter wordt je er gewoon nerveus van haha. Het is maar een eindje verder op en als Heerenveen niet weer eens in Europa te vinden is gaat Zwolle ons zomaar voorbij.

12 augustus 2014 om 19:39

Ze huren Necid. Ik verwacht niet dat Zwolle hem ooit definitief zal overnemen, daar zal hij gewoon teveel voor verdienen. Maar wel een mooie stunt van Zwolle.

12 augustus 2014 om 22:16

Mm. Was dit niets voor Feyenoord geweest dan? Klinkt wel goed.

Maakt pec weer gevaarlijker. Hopelijk kan hij Sparta Praag pijn doen.

Wordt pec ook leuk om mee te spelen in FIFA 15 trouwens.

Kan iemand me wat meer vertellen over deze speler ?

Ben benieuwd wat ik van hem kan verwachten als seizoenskaarthouder =)

12 augustus 2014 om 18:24

Grote, sterke spits. Kopsterk, en een goed schot. Moet het niet van zijn techniek of snelheid hebben. Je zou hem qua speelstijl een beetje kunnen vergelijken met Huntelaar.

Had bij een club als Feyenoord zeker niet misstaan!

12 augustus 2014 om 19:13

Misschien als tweede spits bij Feyenoord. Kom op zeg.

12 augustus 2014 om 19:58

Als tweede spits achter Te Vreede bedoel je? Hahahaha

12 augustus 2014 om 20:14

dankje

12 augustus 2014 om 18:27

Necid is een lange spits die je uitstekend in de lucht kan bedienen. Ook heeft hij een goede balcontrole en pikt hij vaak zijn doelpuntjes mee. Hij is alleen zoekende naar zijn oude vorm sinds hele vervelende blessures heeft gehad. Ik weet ook niet of Necid echt past in het spelletje van PEC aangezien hij echt afhankelijk is van zijn medespelers en in Nederland men graag voetballende spitsen zien.

12 augustus 2014 om 20:15

dankje we zullen wel zien he

12 augustus 2014 om 22:29

@koni020

Vergeet niet dat PEC nu Lukoki aan de rechterkant heeft, zijn voorzet mag dan wel niet geweldig zijn, maar als hij er 8 weet te geven in een wedstrijd dan zal er vast op z'n minst 1 of 2 goed zijn. En laat daar (in mijn optiek) nou net de kracht van Necid liggen, die ene bal er in knallen. Ook wel lekker voor die jongen, heeft het denk ik wel lastig gehad met de druk die hij kreeg opgelegd doordat hij van jongs af aan als zeer groot talent werd beschouwd, dit i.c.m. een aantal nare blessures, zoals je al aangeeft, is hem tot nu toe een beetje parten gaan spelen.

Nu kan hij lekker bij Zwolle, waar de doelstelling nog altijd behoud zonder play-off plaatsing is, zonder druk vrijuit voetballen. Werkelijk uitstekende versterking voor Pec!

Zo he best een grote naam hoor! Lekker gedaan hoor Zwolle!

Dit is zeker een stunt voor Zwolle hopen dat hij het goed gaat doen.
Alleen als Cska hem na 6 maanden terug wil heeft Zwolle natuurlijk wel een probleem.

Dat zwolle blijft me maar verassen. Zul je zien dat ze over 5 jaar om de top 3 strijden haha

12 augustus 2014 om 18:38

Laten we het hopen

12 augustus 2014 om 18:47

het is nog een lange weg om ook echt in de top 3 te komen. kijk maar hoe lang twente erover gedaan heeft om zich daar te nestelen. .maar hoe dan ook timmert zwolle aan de weg en niet met afbraak voetbal maar met verzorgd en aanvallend voetbal.

Fantastische spits voor PEC, lang, sterk, kopsterk en kan goed tikken. Ik durf mijn geld erop te zetten dat hij dit seizoen in de top 3 van de topscorerslijst komt te staan. Hij zou eigenlijk perfect zijn voor Feyenoord, een type Pelle. Maar PEC zal heel veel plezier aan hem beleven!

OFF: Hij was trouwens geweldig in FM 2010. Een veelbelovend talent toen.

Vooral in de games is hij een bekende naam (fbm, fifa), maar in real life zijn zijn stats toch niet heel indrukwekkend, ook niet in de mindere competities.

Puur op naam is het een grote speler voor Zwolle.

Jammer dat Necid sinds zijn kruisband blessures nooit meer de oude is geworden, want een fitte Necid is een uitstekende spits met een goede balcontrole. Hij is alleen niet heel erg sterk met kaatsen.

Succes in Zwolle Tomas!

12 augustus 2014 om 18:27

In potentie was hij echt geweldig. Kan me nog herinneren dat hij bij talenten verkiezingen in het rijtje van o.a. Bojan, Kroos etc voorkwam. Een van de grootste talenten ter wereld toendertijd. Helaas niks van gekomen van deze Necid, zelfde gevoel heb ik een beetje bij Ananidze.

Gewoon een geweldige stunt dit. Ook al is het nog geen permanent verblijf.

12 augustus 2014 om 18:37

Je doelt op het EK-17? Toen was Necid echt geweldig inderdaad en was ik zeer blij met zijn komst. Ook Dawid Janczyk(de Poolse Rooney) en Lubos Kalouda vielen op in dat soort toernooien, maar van die spelers heeft Necid het het beste gedaan.

Wat Ananidze betreft is die onder Yakin basisspeler geworden.

12 augustus 2014 om 18:31

maar voor Zwolle (en misschien de eredivisie) is het wel een topper hoor. afmaker pur sang! kan er in dit halfjaar best 10 maken.

12 augustus 2014 om 18:38

Dat zie ik niet zo snel gebeuren eerlijk gezegd. Hij heeft het in zijn huurperiode bij Paok en Slavia Praag niet al te best gedaan.

12 augustus 2014 om 22:02

Nou in de eredivisie schieten jij en ik er ook wel een balletje of 10 in per seizoen. Als hij ergens zijn vertrouwen en vorm terug kan winnen is het hier.

Wow, lijkt me wel een goede transfer! Om eerlijk te zijn heb ik hem nooit zien spelen maar ik weet wel dat hij toch altijd als een groot talent werd beschouwd. Ondertussen is hij wel al 26 maar bij Cska raak je niet als prutser.

12 augustus 2014 om 18:42

26 caps staat er.

hij is nu 24 jaar.

Dat is echt een toptransfer die Zwolle dan meepakt!
Die jongen wordt met een paar goede buitenspelers topscorer van NL.

Goede spits voor zwolle maar komt voor de top van de eredivisie denk ik tekort als je naar zijn statistieken kijkt.

Hoppa! Daar hadden we gebrek aan. een goeie spits
Dat maakt de opstelling nog een tikkie mooier.

Boer
v.Polen
Sainsbury
Broerse
v.Hintum
Rienstra
Drost
Lukoki
Saymak
Thomas
Necid

Hopppa! Nu nog even een goede middenvelder huren en ik zie het linkerrijtje al helemaal voor me!

12 augustus 2014 om 22:08

@ Master038,

Het middenveld van PEC Zwolle zit wel aardig goed. Opzicht heeft PEC Zwolle op alle posities nu wel goede spelers (ja,voor PEC Zwolle-zijnde zijn dat goede spelers). Ze zullen nu, denk ik, alleen nog spelers halen indien er spelers zullen vertrekken.

Verder is Tomáš Necid echt een prima speler voor PEC Zwolle. Hij heeft de laatste jaren pech gehad met blessures, maar is nu alweer een tijdje fit en kan zeker een aanwinst zijn voor PEC Zwolle.

Boer
v.Polen
Broerse
Lam
v.Hintum
Saymak
Rienstra
Drost
Lukoki
Necid
Thomas

Hele goeie aankoop van Zwolle! Echt een hele goeie speler is dit zeker voor Zwolle echt een stunt

Mooi om te zien dat zo'n speler voor Zwolle kiest. Betekent toch wel dat Zwolle een waardig eredivsie ploeg is geworden in 2 jaar tijd.

Kan Zwolle verder helpen met zijn ervaring en goals. Ben benieuwd wat die gaat brengen. In ieder geval al sterk dat Zwolle zo'n speler kan halen.

had deze speler zelfs bij feyenoord goed zien presteren als eerste spits
zelfde kwaliteiten bijna als pelle

hij kon bij Paok echt geen potten breken. Vrees dat hij behalve qua naam weinig toe zal voegen aan Zwolle, maar hopelijk vindt hij in de eredivisie zijn oude zelf terug...

Eerst zien dan geloven. De laatste jaren hebben wel vaker bewezen dat namen het niet altijd geweldig doen in Zwolle en gezien het feit dat deze jongen nogal blessuregevoelig is kan ook een smet op zijn komst zijn. Voor hetzelfde geld scheurt hij alles af en kan de massagetafel weer veelvoudig gebruikt worden.

Maar alles is beter dan die clown Benson.

12 augustus 2014 om 20:18

'' De laatste jaren hebben wel vaker bewezen dat namen het niet altijd geweldig doen in Zwolle ''

Zou je misschien met namen kunnen komen ?

Slot was voor mij de enige echte naam die gekomen is de afgelopen jaren, deed het toch aardig dacht ik zo? Kan zijn dat ik iemand over het hoofd zie.

12 augustus 2014 om 21:29

Ik heb het ook over de spitspositie, had ik wat genuanceerder in kunnen zijn . Maar wat dacht je van Cecilio Lopez, Ivan Cvetkov, Jeroen Ketting, Borilli (het enorme talent) en in het afgelopen seizoen Fred Benson (toegegeven, de laatstgenoemde heeft in ons eerste jaar in de eredivisie zijn waarde bewezen). Allemaal toch wel bekende namen in de eerste divisie toen zij deze kan op kwamen. Man, PEC stond op gegeven moment bekend als ''het spitsenkerkhof''. Eigenlijk hebben alleen Sjoerd Ars, Guyon Fernandez en (met terugwerkende kracht) Avdic het geweldig gedaan in Zwolle de afgelopen 10 jaar, waar Fernandez ook zijn zaadwedstrijden soms speelden.

Ik wil hier vooral mee zeggen dat wij niet te snel halleluja moeten roepen omdat deze jongen naar Zwollywood komt. Voor hetzelfde geld scheurt hij in Dordrecht alles af en zien wij hem nooit meer terug. De afgelopen seizoenen heb ik al mijn vraagtekens gezet bij de medische staf wat betreft de lengte van de blessure van sommige spelers en hoe makkelijk ze ook geblesseerd raakten (vraag me alsjeblieft niet naar al die namen van de spelers, want dan krijg ik pijn aan mijn vingers om ze allemaal op te kunnen schrijven).

12 augustus 2014 om 22:01

Haha het feit dat ik die namen al niet eens meer herken zegt genoeg denk ik Sjoerd Ars.. voor mij de speler die ons weer op de kaart gezet heeft, thx voor je reactie trouwens

13 augustus 2014 om 17:15

Jij let ook niet op! 4 seizoenen geleden Ars daarna Maachi toen Avdic en Fernandez

ik vind het een enorme stunt van pec zwolle,alleen de naam al,enover die blessures ja het ismisschien een risico maar voor hetelfde geld speelthij de pannen van het dak

Omg! Necid bij Zwolle? Wow! Necid heeft het in zich om een topspits te worden. Aantal jaren geleden gold hij als een zeer groot talent, met een goede techniek en snelheid. Wat een stunt van Pec, geweldig.

12 augustus 2014 om 21:58

ja maar door zijn zware blessures weet ik het niet hoor of het ooit nog een topspits wordt.
ik hoop het echt want hij onwijs goed bezig aan het begin van zijn carriere.

Haha, Zwolle gaat voor het kampioenschap! Volgend seizoen PEC de CL in
Hopelijk kunnen we een seizoen lang genieten van zijn kwaliteiten.

12 augustus 2014 om 22:12

Waarom haalt Feyenoord zo'n spits nou niet ?

12 augustus 2014 om 23:18

Omdat Pec Zwolle in het afgelopen jaar meer prijzen heb gewonnen dan Feyenoord in de afgelopen 10jaar? Wie wil er dan naar Feyenoord als Pec Zwolle zich meldt?! :P

13 augustus 2014 om 06:14

Haha, het is nog waar ook!

on: Goede spits voor Zwolle! Ik denk dat ze gewoon weer in t linkerrijtje eindigen.

Bij het afscheid van Mokotjo, na de wedstrijd tegen FC Utrecht, haalde Ron Jans het feit nog aan dat PEC de weg omhoog gevonden had door gebruik te maken van 'spelers met een vlekje'. Spelers van grotere clubs die door allerlei oorzaken niet meer aan spelen toekwamen.

Bij PEC heerst blijkbaar het juiste klimaat (goede begeleiding, vertrouwen, mogelijkheden van de speler vooraf goed kunnen inschatten, minder druk) waardoor veel spelers na een stap terug hun carriere weer op een hoger niveau kunnen vervolgen. Win-winsituatie, goed voor de club die gebruik kan maken van spelers, die anders niet te halen zijn. En goed voor de spelers die hun carriere weer op kunnen pakken.
Voorbeelden: Moissander, Boerrigter, Mokthar, Lachman, Achenteh, Advic en natuurlijk Mokotjo.

Ik weet niet of dit zeker is maar was hij niet degene die in 2011 uit tegen Real in de kwartfinale van de UCl een prachtige goal maakte?

13 augustus 2014 om 02:17

Ik denk dat je Zoran Tošić bedoeld, in de wedstrijd die Real met 4-1 won van Cska in 2012

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren