Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Guardiola houdt slag om de arm en beslist in oktober over Valdés’

Laatste update:

Víctor Valdés kondigde zijn afscheid aan bij Barcelona en leek op weg naar AS Monaco, tot een zware blessure roet in het eten gooide. Valdés startte de revalidatie, kwam niet door de medische keuring bij AS Monaco en traint momenteel voor zichzelf. De 32-jarige clubloze doelman staat volgens de Spaanse sportkrant Sport op het punt om zich te verbinden aan Bayern München.

/

Trainer Josep Guardiola van Bayern München heeft een goed beeld van de kwaliteiten van de sluitpost, want hij werkte in het verleden als hoofdtrainer van Barcelona samen met Valdés. Guardiola heeft meerdere malen aangeven op zoek te zijn naar een sterke concurrent voor Manuel Neuer en nu komt hij vermoedelijk dus bij Valdés uit.

Valdés zelf is allang blij dat hij aan de slag kan bij een topclub, al is het dan waarschijnlijk niet als eerste keeper. Als de Spanjaard zich ook kan vinden in het financiële plaatje, dan is de kans groot dat hij de overstap maakt naar Bayern München.

Update 29 juli 17.53 uur - ‘Guardiola houdt slag om de arm en beslist in oktober over Valdés’
Víctor Valdés was op weg naar AS Monaco, maar door een zware knieblessure werd de keeper afgekeurd en momenteel is hij clubloos. Josep Guardiola zou Valdés een reddingsboei willen toewerpen door hem naar Bayern München te halen, maar volgens El Mundo Deportivo houdt Guardiola een slag om de arm. De coach wil tot oktober wachten met het contracteren van de ex-keeper van Barcelona, omdat dan meer duidelijk is over het herstel van de geblesseerde Valdés.

Víctor Valdés is te goed om ergens tweede keuze te zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slaat toch ook nergens op Valdes moet gewoon naar een club waar hij niet als 2e keeper gezien moet worden.

26 juli 2014 om 14:18

Dat klopt maar rugnummer 12 past wel bij hem

26 juli 2014 om 14:22

Ik zou nog liever naar Arsenal of Milan gaan.

26 juli 2014 om 14:45

@ Fenerbahce,

Inderdaad, ik had Victor Valdés ook graag bij AC Milan of Arsenal gezien. Bij Bayern München zal hij sowieso tweede keeper worden en, als hij fit is, bekerwedstrijden, competitiewedstrijden die er niet veel toe doen of blessures en schorsingen opvangen van Manuel Neuer.

Neuer is zelf ook gewoon minstens een klasse beter dan Valdés, maar aangezien Pep Guardiola en Valdés elkaar prima kennen, zal Valdés er, denk ik, niet al teveel problemen mee hebben dat hij vaak op de bank zal zitten.

Verder zal Valdés waarschijnlijk een vorstelijk salaris binnenkrijgen, als hij naar Bayern München gaat.

Op zich is Bayern München nu aardig goed bezig qua transfers, want ze hebben tot nu toe drie spelers binnengehaald en aan die drie spelers, hebben ze maar tien miljoen uitgegeven.

Namelijk tien miljoen voor Juan Bernat, Robert Lewandowski en Sebastian Rode zijn transfervrij binnengehaald (en misschien komt Valdés er dus bij) en spelers als Toni Kroos en Mario Mandžukić zijn voor veel geld verkocht.

En terwijl je dus de opstelling maakt, besef je je dat je dan nog spelers als Dante, Thiago Alcântara, Xherdan Shaqiri, Rafinha, Claudio Pizarro, Juan Bernat, Mario Götze, Sebastian Rode en talenten als Ylli Sallahi, Julian Green en Pierre Højbjerg op de bank hebt zitten en dat Victor Valdés er waarschijnlijk ook nog bijkomt.

Al deze spelers zouden waarschijnlijk bij andere Europese (sub)topclubs wel een basisplaats krijgen, denk ik.

Neuer
Lahm
Boateng
Badstuber
Alaba
Martínez
Schweinsteig
Robben
Müller
Ribéry
Lewandowski
26 juli 2014 om 14:53

Hij kan natuurlijk een fors salaris krijgen het is alleen jammer een Valdes moet gewoon eerst keeper worden en gewoon ook een cl wedstrijd kunnen keepen. Hij kan makkelijk drie jaar mee en daarna aan geld denken. Het is jammer als we Valdes kwijtraken nu al voor geld of door een concurentie bij Bayern.

26 juli 2014 om 15:10

Neh hij is echt wel te goed voor de bank. En bij Bayern gebruiken ze nr12 niet. Het is een van de vele saaie clubs die het niet gebruiken want het publiek is de 12e man (ik weet saai).

26 juli 2014 om 17:21

Als het publiek muisstil is kun je inderdaad niet spreken van een 12e man.

26 juli 2014 om 17:37

Je was er ook?

Merkwaardige sfeer in dit stadion! Support alleen door ongeveer 5000 mensen.

26 juli 2014 om 17:54

Rugnummer 12 wordt bij Bayern nooit aan een speler gegeven en zal ook nooit gebeuren. Bayern is namelijk van mening dat de supporters 'nummer 12' zijn, daarom zal een speler nooit met 12 spelen bij Bayern.

Overigens denk ik niet dat Valdés Neuer uit de basis kan keepen. Valdés is een goede keeper, maar Neuer is voor mij op dit moment de onbetwiste nummer 1 van de wereld.

27 juli 2014 om 05:53

A-c Milan mist al jaren een top keeper vind het wel raar dat ze niet voor een transfer vrij keeper gaan ..

29 juli 2014 om 18:34

Idd, arsenal lijkt voor casillas te gaan, dus ik versta niet waarom milan,napoli, psg pf monaco hem niet proberen binnen te halen, deze clubs beschikken immers nog niet over een topkeeper (reina vertrelt sws)

Gaat zijn wedstrijden wel pakken mocht hij fit worden en komen bij Bayern..

26 juli 2014 om 14:19

Nou, Neuer is nu wel in vorm. Die speel je niet uit de basis. Hij won niet voor niets 2x dit voetbaljaar een keepersprijs (ballon d'or voor keepers en bij het Wk).

26 juli 2014 om 14:37

De bekerwedstrijden ja. Meer zal die echt niet gaan spelen. Neuer speelt hij niet uit de basis, weet ik 100% zeker

Ga dan naar Arsenal ofzo. Liever minder verdienen en echt concurreren dan zeker 2e keeper te zijn bij bayern.

26 juli 2014 om 14:22

Ospina komt al.

26 juli 2014 om 14:31

Is volgens mij nog niet definitief. Iker en Ospina werden genoemd. Valdes zou daar best bij genoemd kunnen worden. Niveau verschilt niet zoveel. Maar hij zal wel niet in beeld zijn bij Wenger door zijn blessure.

Hahaha, een Victor Valdez die Neuer uit de basis gaat spelen. Dit kun je geen concurrentie noemen

26 juli 2014 om 14:28

Pep vond Pinto ook een serieuze concurrent voor Valdes.

Wel slim van Guardiola. Hij kent Valdes als geen andere, maar of Valdes dit zelf wilt. Ik zou het doen.

26 juli 2014 om 16:46

Je hoeft een keeper ook niet te kennen, zoveel zal het niet uitmaken hoor of de trainer je kent.

Dat geldt meer voor de overige spelers omdat die een bepaalde tactiek moeten uitvoeren.

Een keeper moet gewoon de ballen tegenhouden.

Zou ik echt raar vinden. Van eerste keeper van Barcelona naar tweede keeper van Bayern. Ik dacht dat hij een nieuwe uitdaging zocht. Maar goed door zijn zware blessure is hij natuurlijk minder aantrekkelijk dan voorheen. Misschien kiest hij wel eieren voor zijn geld.

Dat BM een goede tweede keeper wil hebben, snap ik wel. Maar dat Valdes tweede keeper wil zijn, snap ik weer niet. Daar is hij bovendien veel en veel te goed voor! Alleen jammer voor hem dat Neuer nog beter is...

26 juli 2014 om 14:58

Waar is de rest

26 juli 2014 om 14:59

Niet willen bijtekenen bij barca zonder een contract te hebben getekend bij een andere club. Geen medelijden met hem. Moet je maar niet zo veel risico nemen met je carrière.

Een hele nieuwe cultuur zou het wel zijn voor Valdes maar sportief gezien zou het een grote fout zijn. Neuer is momenteel een van de beste, zoniet de beste, doelman van de wereld. Valdes gaat niet een heel jaar op de bank zitten uitgezonderd een paar bekerwedstrijden ofzo maar Neuer is gewoon beter. Hij zou voor alle andere Duitse clubs en Bundesliga een meerwaarde zijn.

Valdes is wel meer waard dan een tweede keeper worden.

@vz:

In jullie tekst in de laatste alinea staat: Valdés zelf is allang blij dat hij aan de slag kan bij een topclub, al is het dan waarschijnlijk niet als eerste keeper.

Waar komt die zin vandaan? Er staan geen aanhalingstekens bij, noch is het duidelijk wie dit beweert. Is dit jullie eigen invulling? Want dan is het wel een beetje het nieuws inkleuren.

Denk niet dat dit klopt. Zo wel, kleurt Bayern langzaam maar zeker Spaans.

Ik vind Valdes een goede keeper maar geen uitstekende keeper. Een Duitse trainer zal hem nooit aantrekken.

26 juli 2014 om 18:00

Een reservekeeper hoef ook niet uitstekend te zijn.. Goed is voldoende om al reserve te fungeren.

Maar ik denk ook dat het niet klopt. De link wordt alleen gelegd omdat Pep en Valdes elkaar kennen van hun tijd bij Barca. En omdat hij nu natuurlijk zonder club zit.

26 juli 2014 om 18:22

Ben niet eens met jou mening.

Elke positie bij clubs die CL spelen moet gelijkwaardig bezet zijn. Dat is nadrukkelijk het doel, natuurlijk ook bij Bayern. Er is geen keeper momenteel die gelijkwaardig met deze Schalker te noemen is, maar ik denk dat ze bij Bayern de ambitie hebben iets beters aan te trekken. Ik vind Tom Starke zelfs beter dan deze vliegenvanger.

26 juli 2014 om 18:23

Ben niet eens met jou mening.

Elke positie bij clubs die CL spelen moet gelijkwaardig bezet zijn. Dat is nadrukkelijk het doel, natuurlijk ook bij Bayern. Er is geen keeper momenteel die gelijkwaardig met de Schalker Neuer te noemen is, maar ik denk dat ze bij Bayern de ambitie hebben iets beters aan te trekken. Ik vind Tom Starke zelfs beter dan deze vliegenvanger.

Valdes is een heel matige keeper. Het succes dat Barcelona heeft gehad is misschien voor 4% aan hem toe te schrijven. Maar echt niet meer dan dat.

26 juli 2014 om 21:37

Dit is weer zo'n hersenloze opmerking. Iedereen weet dat Valdés veel punten gered heeft in de vele titels die Barcelona gewonnen heeft. Hij heeft zo zijn periodes van blunders gehad, maar verder een uitstekende keeper.

Hij gaat de strijd aan met Neuer ?
Hij zal geen 1 wedstrijd spelen. Geen beker niks.
Misschien alleen oefen wedstrijden.

Valdes is de duurste tweede keeper die je kan halen. Ik durf zelfs te stellen dat hij het minst keeper per saldo is dat er te halen valt. Hele domme zet dus.

Zonde, Valdes vond ik de laatste jaren steeds beter worden. Maakte minder fouten en het leek of hij meer zelfvertrouwen kreeg en daarom de laatste jaren punten pakte voor Barcelona inplaats van daarvoor wat nog al eens gebeurde bij Valdes.

Jammer als jij naar Bayern gaat, die hebben misschien wel de beste keeper vd wereld en zullen we Valdes niet of nauwelijks meer zien.

Milan, United, Lazio, Valencia... Er moet toch een topclub hem willen?

Valdes moet dat tog niet willen man. Gewoon naar een club gaan waar je eerste keeper bent. Misschien is Milan iets voor hem of Roma.

Niet als concurrent als die neuer zo keept zoals die altijd doet is het gewoon 2e keeper als neuer een keer niet kan spelen.

Ik hoef Valdes ook helemaal niet bij Bayern te zien en zeker niet als "concurrent voor Neuer". Neuer is naar mijn mening gewoon altijd onbetwist en ik zie veel liever dat er een degelijke stand-in uit de Duitse middenmoot wordt gehaald. Op Casillias/Lopez taferelen zit ik niet te wachten.

Neuer is toch onbetwist bij Bayern, dus ik zou het grote zonde vinden als Valdés naar Bayern zou worden gehaald. Ik zie hem liever bij en andere europese topclub, AC Milan bijvoorbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren