Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Gent volgt voorbeeld van Standard en stuurt Sollied weg

Laatste update:

Het rommelt bij AA Gent. Trond Sollied schiet met scherp terug op de kritiek van zijn spelers en de clubleiding. Na het verlies tegen KV Mechelen gingen voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie rond bij de spelers om te weten wat schort. Ook met de oefenmeester zelf voerde de club een gesprek. De ex-coach van onder meer sc Heerenveen is woedend over de conclusies die door de tegenpartijen zijn getrokken: gebrek aan communicatie en te slappe trainingen.

/

"Jullie maken chaos van niks", zegt Sollied vrijdag. "Ik heb één ding geleerd in mijn leven: communiceer niet via de kranten. Dat de voorzitter het anders doet, is zijn zaak. Ik ben dan ook geen psycholoog. Slappe trainingen? De spelers zijn fout. Ik heb 46 jaar ervaring. Wat wonnen de spelers al die klagen? Niks. Zij moeten luisteren.Weet je wat vreemd is? Er is niemand die mij rechtstreeks zegt dat hij meer wil trainen. En gebrek aan communicatie? Ik train geen paarden, maar mensen."

"Mensen hebben een mond gekregen", benadrukt Sollied, die meteen ook zijn spelers ervan langs geeft. "Ik werk hier niet met mannen, maar met kinderen. Ik heb maar twee spelers boven de dertig jaar. Ik leid jongens op. Dan moet de club weten dat zoiets tijd vergt." Sollied is niet bang om ontslagen te worden. "Morgen vind ik meteen een andere job. Ik bel en hop, ik heb een nieuwe club. Ik had van de week in de Champions League kunnen zitten, hé Olympiakos Piraeus. Maar ik wil niet weg. Ik zei al dat ik hier twee jaar mijn best wil doen."

Update 23 oktober 14.20 uur - Gent volgt voorbeeld van Standard en stuurt Sollied weg
Standard Luik ontsloeg maandagavond Ron Jans en een dag later zit ook AA Gent zonder hoofdtrainer. De huidige nummer zeven van de Belgische Jupiler Pro League maakt op de website van de club bekend dat zij de samenwerking met Trond Sollied per direct heeft beëindigd. Het rommelde al een tijdje bij Gent en de mededeling komt dan ook niet als een verrassing. Om 16.30 geeft Gent op een persconferentie meer tekst en uitleg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoor jij je ook netjes te gedragen, arrogante kwal.br Ik hoop dat deze man van de week weg is. Bluuugh ik kan deze mensen écht niet uitstaan.

21 september 2012 om 08:46

Dat maakt niets uit want hij vindt toch meteen een nieuwe club, tenminste dat zegt hij zelf

23 oktober 2012 om 14:38

Heb je toch je zin nu :D

Hij slaat de spijker op zijn kop! En tja, wie de bal kaatst kan hem terug verwachten, dus de voorzitter mag zich wel in een hoekje gaan schamen, vooralbr als hij nu tot ontslag over gaat.

21 september 2012 om 14:54

Een landstitel en twee bekers zou ik toch niet niets noemen hoor.

Echt alles en iedereen is fout schijnbaar behalve hij zelf snap niet dat die niet gewoon opstap als je er zo over denkt. En de club zal ook wel heel graag mee gewerkt hebben aan een vertrek van de trainer dus zo moeilijk was het niet geweest. Hij reageert hier wel heel erg als een klein kind. Als je morgen dan toch zo snel een andere club vind doe het dan maar gelijk ook

Niet vergeten,gent smeekte hem steeds om terug te komen,is nu al zen 3e passage daar.fout ligt bij bestuur : veel goeie spelers hebben de club moeten verlaten omdat het bestuur geld wou ,de vertrokkenen zijn vervangen door jongeren waarvan ze hopen die goed worden en er een nieuwe Boussoufa,ruiz bijzit............

23 oktober 2012 om 15:14

Grappig, Gent heeft Sollied nooit gesmeekt, want Sollied heeft geen potten meer gebroken bij Gent sinds 1999.

Gent heeft terug genoeg talenten rond lopen die het kunnen maken, alleen is door de blessure van Thijs de regulator uit de ploeg en is er niemand die die plaats kan innemen. Nog een aantal weken en dan is Thijs terug en zal de ploeg ook beter draaien. Met een trainer als Vercauteren zullen de jonge talenten dan wel kunnen ontbolsteren. Achteraan kan het duo Arzo - Melli dan terug samenspelen.

Ik ken de ins en outs van de club verder niet, maar als hij letterlijk zegt te hebben geleerd niet te communiceren met de krant ben ik benieuwd waar hij nu mee bezig is.

21 september 2012 om 10:08

haha my thoughts exactly. het is toch ook wel een kwiebus deze man, geen wonder dat zo'n eigenwijze schreeuwlelijk totaal niet op zijn plek was bij Heerenveen.

21 september 2012 om 10:49

Het lijkt me meer een trainer die wel goed met vedettes om kan gaan i.p.v. jonge jonge.s Ik heb altijd het idee gehad dat hij een ideale trainer was geweest voor Feyenoord in de jaren met Makaay, Hofland, etc.

Misschien kan ie terug naar Heerenveen? Denk niet dat San Marco er nog lang zit

23 oktober 2012 om 15:00

Heerenveen had dan wel een slechte start, maar is nu toch weer aan het opkrabbelen. Bovendien denk ik dat ze Sollied anders ook niet willen omdat ze hem eerder al ontsloegen.

Sollied kan echt een betere club krijgen. Gent stelt qua spelers niets meer voor (de tijden met Ruiz, Boussoufa,... zijn al lang voorbij.)

21 september 2012 om 15:00

ja maar sollied heeft ook nog maar weinig gepresteerd, tja hij heeft de knvb beker gewonnen. maar is verder wel mislukt.

21 september 2012 om 17:04

Het is nu niet meteen dat het spelersmateriaal bij de andere Belgische clubs zoveel beter is. Het verlies van Ruiz en Boussoufa hebben we telkens prima opgevangen, tuurlijk is het ene jaar het andere niet is, Gent kan niet zoals Anderlecht elk jaar in de top blijven meedoen maar we hebben nog altijd een prima kern die nu gewoon een dip kent. Ik vind dat Gent nog altijd veel aantrekkelijker voetbal speelt dan de meeste andere clubs in Belgie.

23 oktober 2012 om 15:08

Lol, wat een kennis van zaken. Gent heeft nochtans genoeg goede aanvallende spelers: Bruls, Remacle, Soumahoro. En veel jonge talenten: Raman, Foket, ...

Gent heeft gewoon de pech dat Thijs al een hele tijd geblesseerd is. Is toch de meest bepalende speler van Gent.

23 oktober 2012 om 16:52

Als Thijs de beste speler is bewijs je alleen maar mijn gelijk :D

23 oktober 2012 om 17:09

@ bimmer, eerst leren lezen, Thijs is niet de beste speler, wel een bepalende speler. Hij maakt andere spelers (bruls, Remacle, Van Der Bruggen, ...) beter en zorgt voor stabiliteit op het middenveld.

Nja dat hadden De Witte en Louwagie ook al kunnen zien aankomen voor hij naar Gent kwam, Sollied stond er altijd al om gekend om een zwak trainingsregime te hebben. Ik vond Sollied van bij het begin al geen goede keuze, hij laat zijn clubs best wel mooi voetbal spelen maar laat ook altijd een puinhoop achter en zal dit deze keer weer doen helaas.

Dit is gewoon een typisch een coach die mentaal ingezakt is. Deze gast zou 't in deze conditie, neeeeeeeergens goed doen. Even een jaartje rust pakken lijkt mij beter voor deze man.

Sollied was al een enorme droeftoeter in zijn tijd bij Heerenveen. Arrogante kwal is het met een te grote mond.

Aldus geschiede! Benieuwd hoe snel hij een club heeft gevonden die actief is in de Cl!
Of zal hij nu eerst naar Luik gaan?

2 oud-trainers van Heerenveen. Wie is de volgende, Verbeek?

Je kunt zeggen wat je wilt maar hij zegt zelf dat die zo weer aan het werk is.

Welke van de twee zou het zijn dan? Standard of NAC ?

Zou me niks verbazen moest Leekens na een pandoering in Newcastle zijn C4 krijgen en zie Sollied terug plaatsnemen bij de ploeg waar hij furore maakte met 2 titels en 2 bekers. Brugge heeft trouwens wel de spelers voor het systeem van Sollied.

Enaxor, dus Thijs maakt Remacle beter? Thijs is gekwetst geweest + Reclame zit er pas, en we zijn pas 11 matchen ver Gent verkocht hen bepalende spelers dus ja.....en ja er zijn jonge talenten maar die hebben nog niks bewezen laat staan 10 matchen na elkaar in basis gestaan.die hebben tijd nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren