Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig toptalent van Ajax terug in Nederland: ‘Verhaal sprak me aan’

Laatste update:

Tom Boere gaat weer in Nederland aan de slag. Het Eindhovens Dagblad schrijft vrijdag dat de 21-jarige aanvaller zich voor drie seizoenen aan FC Eindhoven heeft verbonden. Boere speelde eerder vijf jaar in de jeugdopleiding van Ajax en gold als groot talent.

Voor Boere voelt de overstap naar FC Eindhoven als een bevrijding. De aanvaller stond bij AA Gent onder contract, maar door ongelukkige blessures en het congé van Trond Sollied werd het geen gelukkige samenwerking en belandde hij zelfs in het tweede team. Uiteindelijk voelde zelfs de tijdelijke overstap naar tweedeklasser VV Hoogstraten als een bevrijding.

AA Gent liet het doorlopende contract van Boere ontbinden, zodat de Zeeuwse aanvaller snel een club kon vinden. FC Eindhoven meldde zich en het voelde meteen goed. “Een open, eerlijk verhaal, dat sprak me aan”, citeert BN De Stem. “Coach Jean-Paul de Jong is veel individueel met spelers bezig, begrijp ik. Dat lijkt me goed voor mij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Toptalent ?? Huh ...
Het was al vroeg zichtbaar, dat hij niet de echte topper zou worden, waarvoor Ajax hem opgeleid had.

Maar een talentvolle speler is het zeker, maar Eindhoven is voorlopig zijn niveau !

20 juni 2014 om 08:10

@ Fcbogarde

Ik snap inderdaad af en toe niet waar Voetbalzone hun titels vandaan haalt en wie ze verzint. Deze jongen heeft nooit maar dan ook nooit te boek gestaan als een gigantisch talent. Het was een degelijke speler en misschien had hij Ajax 1 ook nog wel gered. Maar dat is iets anders dan een top talent naar mijn idee.

Wel fijn voor hem dat hij bij Eindhoven weer rustig aan zijn vertrouwen kan gaan werken.!

20 juni 2014 om 08:57

Najah zet er voormalig toptalent van Ajax neer en je krijgt 100.000 meer clicks op het artikel dan wanneer je er neer zet dat Eindhoven zich versterkt heeft met een 21 jarige spits van Gent.

20 juni 2014 om 09:03

@ Corona

Ik snap het wel maar noem het dan gewoon een talent ipv top talent. Dan kan je alsnog de naam van Ajax er in betrekken maar ben je meer realistisch.

20 juni 2014 om 09:38

Misschien wel meer realistisch, maar had jij dan nog geklikt? Ik weet zeker dat qua clicks dit bericht veel minder zou doen als er voormalig talent van Ajax stond. Dan denken (niet ajacieden) ook: Laat maar ik ken hem toch niet. Bij toptalent denk je wow misschien wel van hem gehoord...

20 juni 2014 om 09:46

@ Kroko

Ik lees vrijwel alle topics dus ja ik had nog wel geklikt. En ik snap wel dat het om de clicks gaat. Maar als je te vaak dit soort topics creeert gaat op een gegeven moment juist averechts werken.

20 juni 2014 om 11:46

Heb je gelijk in maar goed we kennen VZ wel een beetje natuurlijk, word nogal vaak overdreven, of misleidende titels gegeven voor een artikel.

Kan iemand me wat vertellen over onze nieuwe aanwinst? Ken hem niet

20 juni 2014 om 08:08

Een houterige afmaker, een type Huntelaar/goaltjesdief.

20 juni 2014 om 11:41

Heb hem verscheidene keren zien spelen bij Hoogstraten: een harde werker, kan een balletje bijhouden, maar scoort niet echt gemakkelijk. Ken het niveau van de 1ste divisie niet, dus weet ik niet of het een aanwinst kan zijn.
In de Belgische 2de klasse is het vooral beuken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren