Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Flop van PSV rondt transfer van ruim vijf miljoen euro af

Laatste update:

Diego Tardelli gaat naar alle waarschijnlijkheid in de Super League van China aan de slag. De 29-jarige aanvaller heeft al afscheid genomen van zijn ploeggenoten van Atlético Mineiro en staat op het punt om zich aan Shandong Luneng te verbinden. “Dit is een unieke kans, een nieuwe uitdaging. Ik vertrek hier als de ster en dat is onbetaalbaar”, zegt hij tegen het Braziliaanse ESPN.

/

Mineiro sloeg onlangs een eerste bod van zes miljoen euro op Tardelli af en deed Shandong een tegenvoorstel. Volgens de Braziliaanse media is er nu een akkoord bereikt over een transfersom van acht miljoen en de tienvoudig international kan bij de club uit het oosten van China naar verluidt 76.500 euro per week verdienen. Momenteel strijkt hij bij Atlético Mineiro op weekbasis ‘slechts’ 26.500 euro op.

Tardelli scoorde in het vorige kalenderjaar tien keer in 23 competitiewedstrijden en werd in september weer bij de nationale ploeg gehaald door de nieuwe bondscoach Dunga. Hij kwam eerder uit voor onder meer Al-Gharafa, Anzhi Makhachkala, PSV en São Paulo. PSV nam Tardelli in 2006 op huurbasis over van São Paulo, maar de spits kwam in Eindhoven niet echt uit de verf.

Update 17 januari 09.58 uur - Flop van PSV rondt transfer van ruim vijf miljoen euro af
Diego Tardelli mag zich officieel speler van Shandong Luneng noemen. De nummer vier van het afgelopen seizoen in de Chinese Super League betaalt niet acht, maar ‘slechts’ vijfenhalf miljoen euro voor de komst van de 29-jarige Braziliaan. Verwacht wordt dat landgenoot Vágner Love terugkeert naar Brazilië. Onder meer Palmeiras en Atlético Mineiro zouden interesse hebben in de dertigjarige spits.

Volg jij de Chinese competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht even dat die chinezen het geld naar ADO hadden overgemaakt en dat het salaris van Derijck werd verdrievoudigd..

16 januari 2015 om 23:02

Dacht ik ook.

16 januari 2015 om 23:04

Dat dacht ik ook al.

16 januari 2015 om 23:06

Haha opmerking van de dag.

16 januari 2015 om 23:51

Precies wat ik ook dacht.

17 januari 2015 om 00:02

waarom zou men het salaris van de flop van Feyenoord, PSV en FC Utrecht die momenteel bij ADO ook weinig laat zien verdrievoudigen? die mag blij zijn dat ie nog werk heeft, wat is die jongen afgezakt

17 januari 2015 om 01:58

Haha ja, dat zou wat zijn zeg. Daarom schrok ik ook. Dat heb je met die vage titels van Vz... ook wel weer grappig op zich.

17 januari 2015 om 10:03

omdat ze hem derijckste speler van de eredivisie willen maken

De Chinese clubs zijn druk bezig op de transfermarkt. Guangzhou dat Goulart en Alan voor meer dan 25 miljoen overneemt, net zoals Drenthe en Fejzullahu die daar nu ook spelen.

16 januari 2015 om 23:32

Iedereen profiteert ervan, behalve ADO dan. Ik ben benieuwd of Michel de Leeuw van FC Groningen nog naar China vertrekt.

mooi aanvalsduo met vagner love :D

Volg jij de Chinese competitie? Ja! Morgen ga ik er weer voor zitten bij FOX Sports

16 januari 2015 om 23:17

Haha, weinig creativiteit van vz op vrijdagavond

Flop vind ik een groot woord, hij kwam als een 21 jarige bij PSV binnen, heeft ook weinig tijd gehad om zich aan te passen. Bleek later toch wel een redelijke afmaker en heeft zeker op financieel gebied een mooie carriere gehad maar ook gewoon voor het nationale team uitgekomen.

Kan die inderdaad met Vagner Love een duo vormen en Aloiso vanaf de vleugels er bij, hebben met Mcgowan ook een redelijk verdediger. Niemand is opgewassen tegen het echte grote geld van Evergrande maar dit word ook wel een leuk team.

17 januari 2015 om 10:27

Inderdaad. Plus het feit dat PSV toen een ijzersterke selectie had. Wanneer hij speelde vond ik hem altijd sterk spelen.

Zolang ze hem maar betalen. Drogba ging dat weg omdat ze niet of niet deftig betaalden. Ik denk ook dat dat de reden is dat Anelka wegging.

China, India, Midden-Oosten, V.s. Genoeg keuze voor voetballers als ze willen cashen. Vooruit, Turkije mag daar ook bij.

Over de MLS had ik vooroordelen, maar na een paar wedstrijden te hebben gekeken, kan ik zeggen dat er best redelijk wordt gevoetbald. Maar de V.s. zit in een heel ander categorie wat betreft sport. Het lijkt me sterk dat het niveau in landen als China en India ook redelijk is.

17 januari 2015 om 00:51

De reden waarom er hoge lonen betaald worden in die landen is om publiek te trekken en het voetbal in eigen land aan populariteit te laten winnen. Turkije, buiten beschouwing gelaten. In de VS is overigens sprake van een salary cap, waardoor niet zomaar iedereen een zak met geld krijgt. De beckham's van deze wereld dus. Voetbal daar staat nog in de kinderschoenen, het werd namelijk vroeger als een vrouwensport beschreven. Dat het niveau redelijk is, komt doordat nu ook universiteiten en dergelijke voetbalteams hebben voor mannen. Dit kan alleen maar beter, zal niet heel veel jaar meer duren, voordat deze universiteiten ook in Europa komen scouten.

17 januari 2015 om 01:59

kortom: ze moeten meer loon betalen omdat ze op geld na (nog) niet zoveel te bieden hebben

17 januari 2015 om 13:43

Voetbal heeft ook geen hoge aanzien in Azié.
In india werd voetbal lange tijd gezien als de sport van de armoede.
Sindsdien er miljoenen omgaan in de voetbalwereld heeft india de super leauqe opgericht met grote namen zoals del piero om de sport te promoten

17 januari 2015 om 16:00

Nee, dat begrijp ik ook wel. Maar in Turkije trekken veel clubs ook bekende namen aan om meer publiek te trekken.

Ik had wel wat gelezen over die salary cap in de Mls. Volgens mij mochten er maar een paar spelers per club een hoog salaris krijgen. Voetbal wordt door het merendeel van de Amerikanen nog steeds zo beschreven. Ze beschouwen het niet eens als een sport, laat staan als een vrouwensport.

Tardelli, dat was volgens Piet de nieuwe Ronaldo. Viel toch wat tegen, al is het natuurlijk ook geen slechte speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren