Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Utrecht zet wegens schorsing streep door komst Wolf

Laatste update:

FC Utrecht wordt in verband gebracht met Andreas Wolf van AS Monaco, maar zal eerst een andere Duitse verdediger aantrekken. De Domstedelingen hebben een akkoord bereikt met Heracles Almelo over een directe overgang van Christian Dorda, die voor een bescheiden transfersom de overstap zal maken. Dat heeft Heracles-voorzitter Jan Smit bevestigd aan TC Tubantia.

/

De 25-jarige Dorda beschikte over een aflopend contract in Almelo en kon bijtekenen, maar dat gaat dus niet gebeuren. De linksback speelde anderhalf jaar bij Heracles en was vorig seizoen basisspeler, maar raakte dit jaar zijn plek in het elftal kwijt aan Jason Davidson. Bij Utrecht kan Dorda Dave Bulthuis (voorlopig) vervangen: hij is geblesseerd geraakt aan zijn knie en staat nog wel even buitenspel.

Dorda trainde donderdagochtend al niet meer mee bij Heracles, omdat hij zich medisch zal laten keuren bij Utrecht. Ook Wolf meldt zich deze donderdag bij Utrecht, maar het is nog helemaal niet zeker over de centrale verdediger ook voor de Domstedelingen gaat spelen. De Duitser blijkt een schorsing van twee tot vier wedstrijden boven zijn hoofd te hebben hangen, waar Utrecht niets van afwist, zo meldt De Telegraaf.

De verdediger kreeg onlangs een rode kaart bij het tweede elftal van AS Monaco en de Franse tuchtcommissie doet binnen vijf dagen uitspraak. Utrecht is nu aan het twijfelen geslagen, want Wolf zou een eventuele schorsing meenemen naar Nederland.

Update 31 januari 08.05 uur - FC Utrecht zet wegens schorsing streep door komst Wolf
Andreas Wolf gaat niet bij FC Utrecht aan de slag. De verdediger van AS Monaco was donderdag voor een medische keuring en afronding van de gesprekken naar Nederland gekomen, maar de club uit de Domstad was niet op de hoogte van een dreigende schorsing van vier duels vanwege een rode kaart bij het tweede van Monaco. “Iedereen is overtuigd van zijn kwaliteiten, maar we willen een speler die direct inzetbaar is”, licht technisch manager Edwin de Kruijff aan De Telegraaf toe.

Christian Dorda is een aanwinst voor FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer hoopte op Te Wierik maar met Dorda ben ik ook niet ontevreden.
Prima aankoop

30 januari 2014 om 15:01

Prima aankoop van FC Utrecht!!!

30 januari 2014 om 15:15

Hahahahaha prima aankoop???? Jullie komen er nog wel achter

30 januari 2014 om 15:57

Hij was inderdaad vooral aanvallend heel erg matig tegen rkc.

Voorlopig Bulthuis vervangen? Als Bulthuis doorgaat zoals afgelopen weken denk ik dat de vervanging permanent zal zijn.

Beetje suggestief van dat Utrecht niet wist van de schorsing. De schorsing is vanochtend namelijk pas bekend gemaakt. Daarnaast kan het ook zo zijn dat Utrecht de schorsing gebruikt om de prijs wat te drukken Als je een speler een contract voor 1,5 jaar geeft dan maken die paar wedstrijden ook niet uit. Goed voor de onderhandelingspositie!

Verder denk ik dat Dorda een nuttige aankoop is. Bulthuis kan wel wat concurrentie gebruiken en als hij wegvalt moet je Van der Maarel weer linksback zetten (omdat Theijsse geblesseerd is/het niveau nog niet aan kan). Daarnaast niet te duur. Prima aankoop!

Prima. Bulthuis kan even nadenken over al zijn plaatjes en kaartjes en dan keihard de concurrentie aangaan met Dorda. Daar worden beiden beter van. Zo'n ervaren verdediger als Wolf in beeld in de Domstad? Het moet niet gekker worden. Was een hele goede in Nurenberg, maar is een beetje op een zijspoor beland.

Tja zal hem niet echt missen, aanvallende intenties, maar verdedigend brengt hij helaas te weinig en met davidson op zijn plaats was het moeilijk voor hem om weer in de basis te komen! Chris het gaat je goed!!

30 januari 2014 om 15:58

Mmn, juist andersom.. Aanvallend slecht, verdedigend matig.

Kwam te kort voor Heracles en zal bij Utrecht ook niet mee kunnen komen met het niveau.

Komt graag mee naar voren maar is belabberd in de passing en zijn voorzetten. De enige goede bal die hij heeft gegeven was een prachtige voorzet op Gouriye die de bal tot een assist bekroonde.

Ben benieuwd of Paljic nu weer 2de linksback wordt, die heeft namelijk alle posities al eens gehad. Optie 2 is Belterman doorschuiven en het vertrouwen geven of dat ze in de zomer een nieuwe linksback(s) gaan halen. Het contract van Davidson loopt af, is nu basisspeler bij Australië dus zal zeker wel een stap hoger aankunnen.

Daar gaat het van Seumeren geld. Vind Dorda niet echt een aankoop voor Utrecht en Wolf is al op leeftijd. Laat ze eerst maar is Derijck terug sturen.

30 januari 2014 om 16:13

weer zo n betweter vseumeren betaald niets voor jou info en de reijck gaat vd zomer terug

Wat hebben we hier nou weer aan. Een 2e hands speler die op de bank zit bij heracles moet ons fcu versterken hou toch op.

30 januari 2014 om 12:57

Ja dat vraag ik mij ook af, wat moet Utrecht met een bankzitter van Heracles.......?? En Jan Smit is ook weer blij, deze speler is gratis binnengehaald en gaat nu voor " een bescheiden bedrag" weg. Zijn contract werd eind dit seizoen toch niet verlengt, kortom alleen maar winst voor Heracles.

30 januari 2014 om 13:45

Volgens dit artikel kon hij dus wel bijtekenen.
Citaat;
De 25-jarige Dorda beschikte over een aflopend contract in Almelo en kon bijtekenen, maar dat gaat dus niet gebeuren
Einde citaat:

30 januari 2014 om 14:37

Heracles had nog een optie in zn contract staan om het met een jaar te verlengen. Die wilden ze lichtten

30 januari 2014 om 13:07

Ze bereiden zich voor op degradatievoetbal zulke spelers zijn geen meerwaarde voor je team als je naar het linker rijtje wilt.

30 januari 2014 om 13:23

@VAKKIE-L
Moet jij als ADO supporter nodig zeggen Als er 1 van ons 2 aan het eind van de rit degradatievoetbal zal spelen dan is het ADO wel!

30 januari 2014 om 13:24

Wat we nu hebben dat is zeker degradatiemateriaal aan backs!! We zetten door onze eigen onkunde een RB, die zwaar gelimiteerd is op LB, puur omdat we niks anders hebben. Dat vind ik stuitend,

Dorda is meer dan welkom, hij kan het echt niet minder doen dan Markiet of Van Der Maarel. Kijk maar eens een random wedstrijd van dit jaar terug en let eens op. Door hun onkunde leg je de druk op andere spelers.

30 januari 2014 om 13:31

Waarom moet je gelijk ADO erbij betrekken dan? We hebben het over Utrecht dat spelers aantrekt die geen meerwaarde hebben voor het team.

30 januari 2014 om 13:33

Ik zal er niet zeker van zijn het verschil tussen ADO en Utrecht is maar 4 puntjes en met plaats 18 maar 5 dus alles kan gebeuren in onze mickeymouse competitie.

30 januari 2014 om 14:23

Whahahaha en waar staan jullie dan???

30 januari 2014 om 16:14

utrecht degradatie voetbal jij hebt de grappigste domme opmerking vd dag

30 januari 2014 om 16:16

geen meerwaarde ervaring hebben wij nodig en dat hebben deze jongens

30 januari 2014 om 22:14

@VAKKIE-L.
Maar Utrecht staat ook maar 5 punten verschil met PSV die 6de staan, en 6 punten verschil met sc Heereveen die op de 5de plaats staan dus dat zegt idd niks dit jaar in onze competitie.

31 januari 2014 om 14:46

inmiddels al 5 spelers gehaald in 2 weken tijd met Koevermans, Dorda, speler van Barcelona, Danny Koevermans, Delpierre en de aanvaller en international Agulo is Utrecht gewoon weer in de race voor een plaats bij de playoffs, zeker als straks nog geblesseerde spelers terug komen van een blessure zoals Mulenga, Duplan, vd Gun, Bulthuis, Willem Janssen, Martensson

Kan ADO niet zeggen die moeten met NEC en RKC gaan uitmaken wie degradeert want Cambuur heeft ook goede versterkingen gehaald met 4 nieuwe spelers en lieten dat al direct tegen Heerenveen zien, NEC begint ook te draaien en RKC heeft geen slecht team...

30 januari 2014 om 13:22

@jgfcu
Misschien is het voor jou niet te begrijpen, maar veel anderen wel Bulthuis heeft nu geen concurrentie en als hij wegvalt, dat moet Van der Maarel op links gaan spelen en Markiet rechtsback. Nu heb je een linksback van 25 jaar, in de kracht van zijn leven met bijna 150 wedstrijden op het hoogste niveau. Deze concurrentie komen de prestaties van Bulthuis ook ten goede. Plus het feit dat de linksback positie dubbel bezet nu is (zullo gaat weg en Theijsse kan nog niet het niveau aan).

Daarnaast was hij vorig seizoen basisspeler onder Bosz die veel vertrouwen in hem had en wilde Heracles zijn contract verlengen en wilde hij dat zelf niet

30 januari 2014 om 17:33

misschien verkeerd inzicht van hun huidige trainer, onder Bosz speelde hij en stond Heracles er ook beter voor dan nu

31 januari 2014 om 14:47

ja sinds deze wk 9e omdat het dit jaar een rare competitie is waarin iedereen van elkaar wint en verliest, maar het Heracles van voorgaande jaren onder Bosz speelde en presteerde echt beter hoorn u kan Heracles na 1 verliespartij weer zo 13e staan

Deze jongen was vorig seizoen onder Bosz gewoon basisspeler mensen, en volgens het bericht kon ie bijtekenen in Almelo maar wilde ie dat zelf niet.

30 januari 2014 om 13:18

Dan weet jij meer dan de insite mensen binnen Heracles. Als hij kon bijtekenen was dat al lang bekend geweest. Mede omdat Davidson na de WK zeker weg gaat. Nee deze Dorda heeft zijn ontwikkeling na Peter Bozs niet kunnen doorzetten en is gepasseerd door onze Ausie.

30 januari 2014 om 13:37

humberto1 : Het staat gewoon in het bericht van voetbalzone, lees m anders ff.

30 januari 2014 om 16:17

hij is gepaseerd omdat hij niet wilde bijtekenen ken je feiten

30 januari 2014 om 17:32

misschien is Bosz een betere trainer want onder hem werd er betere gespeeld met die Dorda, dus die jongen zal best wat kunnen

30 januari 2014 om 18:31

En jij gelooft alles wat VZ hier neerkalkt! Dorda heeft met name het laatste deel van het seizoen onder Bozs minder gespeeld. Toen De Jonge kwam was hij nog eerste keus, maar na enkele mindere wedstrijden raakte hij zijn plaats kwijt aan Davidson. We hebben het vrijdag tegen RKC gezien, hij was gewoon de slechtste speler van ons team. Heel onzeker, niet balvast en kon met regelmaat zijn man niet bijhouden. Het is een aardige gozer maar gewoon de nummer 14 in de pickorde.,

30 januari 2014 om 18:32

Ach als jullie al blij zijn met de nummer 14 van ons, zal ik jullie feestje niet willen verstoren. Ik wens hem het aller beste in Utrecht.

De transfer van Mols naar FC Utrecht werd ook nooit begrepen totdat hij opbloeide.

30 januari 2014 om 17:33

of een Pelle naar Feyenoord

31 januari 2014 om 08:30

Of Maher naar PSV.

31 januari 2014 om 14:48

Maher presteert juist minder bij PSV dan bij AZ dus geen goed voorbeeld

Utrecht-uit is traditioneel lastig voor Ajax, ben benieuwd hoe ze het vergaat nu tegen Ajax, ze hebben een aantal klassespelers met Ruiter, Toornstra, de Ridder en Ayoub, vd Maarel en Oar zijn ook nog wel Eredivisiewaardig, maar de rest ben ik niet zo van ondersteboven, aangezien Heerings, Mulenga, vd Gun, Bulthuis, Willem Janssen en Duplan om uiteenlopende redenen niet mee kunnen doen.

Met een opstelling als
Ruiter
Markiet - VD Maarel - Heerings - Bulthuis
Ayoub
Duplan - W. Janssen
Toornstra
De Ridder - Mulenga

Had ik ze een goede kans gegeven om te winnen of gelijk te spelen, de verdediging blijft matig, maar er staat wel een goed middenveld en een goede compaan voor De Ridder voorin, nu zullen ze moeten terugvallen op Derijck, Martensson, Nilsson, Schepers, Pappot, Diemers, Badjeck en dat soort namen, daarmee wordt je gewoon afgedroogd, helaas.

Ben niet echt een Utrecht kenner, maar het zal dan nu zoiets worden?
Ruiter
Vd Maarel - Nilsson - Derijck - Markiet
Ayoub
Sarota/diemers - Oar
Toornstra
De Ridder - Schepers

Ik hoop op een verrassing van Utrecht, maar ik vrees dat Ajax hier een hele grote stap richting de titel gaat zetten.

Edit:
Klein beetje on topic dan toch, een reserve van Heracles voegt normaal gesproken toch niks toe aan Utrecht, rare transfer, die Davidson vind ik wel een goede back, en kan misschien als volgende Australiër wel passen bij Utrecht, met dan een linkerflank Davidson-Oar.

30 januari 2014 om 17:46

@jasper9

De opstelling zal zoiets worden ( als de geruchten waar zijn kwa aankopen)
Ruiter
v.d.maarel - Markiet - Wolff ( van AS Monaco) - Dorda
Ayoub
Sarota - Oar
Toornstra
De Ridder - Agudelo

Bank:
Verhoeven
Bjelica
Derijck
Diemers
Schepers
Badjeck
v.d.stoep

Afwezigen: Mulenga, v.d.gun, Nilsson, Duplan, Martensson, Janssen, Bulthuis (allen geblesseerd), Heerings(geschorst)

30 januari 2014 om 23:51

Oh ja Agudelo nog vergeten, ben benieuwd way hij kan brengen. Verder die verdediging is zo'n drama he, die Markiet vond ik als back al niet geweldig, centraal is het helemaal 3 keer niks. Wolf en Dorda lijken me nou ook niet de spelers die de verdediging plotseling eredivisiewaardig maken.

Gun jullie het beste, met name tegen Ajax, Toornstra, Ayoub, Ruiter en de Ridder moeten uitblinken als in hun beste wedstrijden, de overige 7 moeten ver boven zichzelf uitstijgen om een goed resultaat te behalen...

30 januari 2014 om 23:53

Ik las trouwens dat die Wolf een schorsing aan zn broek zou hebben en Utrecht hem daarom toch niet zou halen, is er dus sowieso niet bij tegen Ajax, vanwege ofwel de schorsing ofwel het niet halen van hem.

31 januari 2014 om 08:37

We spelen inmiddels 4-3-3/4-2-3-1: Ruiter /- VD Maarel - Markiet - Derijck - Dorda / Diemers - Ayoub / De Ridder - Toornsta - Oar / Agudelo

Dit is nou niet een back van eredivisie niveau. Kan totaal niet verdedigen. Werd door hupperts uit bij roda van het kastje naar de muur gespeeld. De wedstrijden die hij speelt vind ik hem niet sterk. Wel mooi voor ons dat we er nog wat voor vangen!

Hahahaha mooi zo, ik ga hem niet echt missen aangezien Davidson 10 klasses beter is. Dorda kon echt voor geen meter verdedigen. Grappig om te zien dat een club als Utrecht, die zichzelf toch altijd beter zien als Heracles, zo'n speler ophaalt.

Keurig gedaan jantje smit, zo levert een matige speler toch nog wat op! !!!!!!!!

30 januari 2014 om 16:21

idd utrecht kon hem voor weinig oppikken omdat hij bij heracles niet wilde bijtekenen heracles dacht van nou dan zetten we hem op de bank en hopen we dat er geen club zich meld dat is dus mislukt dus kon hij gratis na utrecht toe utrecht heeft nu versterking nodig en niet pas vd zomer dus betaald utrecht een kleine vergoeding zodat heracles er toch nog wat aan overhoud beide clubs blij

30 januari 2014 om 18:40

Ook De Jonge wil met de beste 11 spelen, Dorda heeft begin seizoen zijn kans gehad en heeft het toen niet laten zien. Kom niet met het verhaal dat hij op de bank werd gezet omdat hij niet wil bijtekenen. Ook Davidson (zijn vervanger) heeft deze zomer een aflopend contract. Dus als jouw theorie klopt zouden ze ook Davidson niet opstellen. Niets is minder waar, Davidson heeft hem uit de basis verdrongen, dus onzin! Jullie worden door Utrecht of de zaakwaarnemer van Dorda gewoon voor de gek gehouden! Waarom.......?? om te verdoezelen dat Utrecht de nummer 14 van Heracles heeft aangetrokken? Wat is er mis met een speler van Heracles?

30 januari 2014 om 20:48

er is helemaal niets mis met een speler van heracles maar davidsom heeft niet gezegd dat hij niet bijtekend in tegenstelling tot dorda

Ik had niet verwacht dat ze Dorda zouden halen. Ben er blij mee, een wisselspeler met een aflopend contract toch nog weten te verkopen. Hij is niet echt nodig en ik denk niet dat hij het niveau aan kan, Davidson is toch een stuk sterker en ook nog jonger dacht ik. Wat Utrecht met hem wil begrijp ik ook totaal niet.

Utrecht zal spelen met

Ruiter

vd Maarel Heering Derijck en aankoop

Ayoub

Toornstra Sarota Oar

verder zijn ze zeker nog met Wolf bezig en traint de spits Danny Koevermans mee op proef die ze 2 jaar geleden al wilden halen Utrecht is ook bezig met Barazite van AS Monaco
De Ridder Agudelo

30 januari 2014 om 17:47

@mols1970

Heerings is geschorst na aanleiding van zijn 5e gele kaart in de uitwedstrijd tegen Roda JC

30 januari 2014 om 20:12

Barazite mag je alvast afschrijven die wil zelf niet naar Utrecht en hij schijnt onhaalbaar voor Utrecht. Koevermans die gast is geen schim van wat ie was en jij bent er blij mee? De rest van de genoemde spelers verwacht ook niet veel van matig tot middelmaat. Het is natuurlijk Utrecht je cluppie mag je best wel positieve verwachtingen van hebben.

30 januari 2014 om 20:55

dus jij heb koevermans zien meetrainen bij eindhoven ?dat je nu al weet dat het geen schim meer is van wat het was lange ritjes geweest vanuit den haag barazite te duur klopt waarschijnlijk wel maar middelmaat zou ik hem zeker niet noemen er loopt bvb niet een speler bij den haag die zijn klasse heeft en wolf is matig tot middelmaat ik zeg jou nu dat je die jongen nog nooit heb zien spelen is voor de eredivisie een hele goede verdediger al had ik persoonlijk liever een iets jonger iemand gezien

31 januari 2014 om 00:25

Mij heb je ook niet horen zeggen dat ze bij Den Haag zo goed zijn. Dus waarom Haal je dat erbij?? Jullie beste speler is Toornstra en die hebben jullie toevallig van ons. Dus kan je nagaan wat er verder bij jullie rondloopt. Utrecht is gewoon een matig ploeg die het nog moeilijk gaat krijgen.

31 januari 2014 om 11:32

ik denk dat den haag ook wel heel graag ruiter de ridder zou willen hebben om er maar even twee te noemen en matig wil ik de selectie van utrecht niet noemen hoor we hebben gewoon pech dat het hele seizoen al 5 a 6 bassisspelers geblesseerd zijn en nog zijn ze met alle respeckt beter dan ado

31 januari 2014 om 14:52

inmiddels zijn er in 2 weken tijd 5 aankopen gehaald dus het kan weleens dit worden

Ruiter

vd Maarel Delpierre Derijck Dorda

Ayoub

Toornstra Sarota Oar

De Ridder Aguldo

op de bank:

Koevermans
Quasado
vd Stoep
Diermers
Markiet
Verhoeven
Pappot
Badjeck

Schepers is verhuurd aan Cambuur
Teyse verhuurd aan Helmond Sport

Er wordt nog gesproken over ruil Derijck met Kwakman van NAC

Toen ik de titel las was ik bang dat het om Te Wierik of Davidson zou gaan, maar dat was gelukkig niet het geval. Dorda is een leuke aanvallende back, maar verdedigend vind ik hem niet zo sterk. Is een ster in het maken van slidings op de verkeerde momenten. Mooi dat Heracles nog wat geld voor hem heeft kunnen vangen.

FC Utrecht waagt een ultieme poging om de selectie, vlak voor het sluiten van de transfermarkt, van een kwaliteitsinjectie te voorzien. De ploeg uit de Domstad is dichtbij een akkoord met Andreas Wolf, meldt De Telegraaf. De 31-jarige verdediger staat momenteel onder contract bij AS Monaco.

Volgens de krant meldt Wolf zich vandaag (donderdag) in de Galgenwaard. De ervaren verdediger, die zo'n 400.000 euro moest kosten, speelde in het verleden voor Werder Bremen en 1.fc Nürnberg. Als de transfer snel wordt afgerond, kan de Duitser mogelijk zondag al meedoen in de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Naast Wolf komt ook Danny Koevermans naar FC Utrecht. De spits gaat meetrainen, weet het Eindhovens Dagblad. De oud-spits van Sparta, PSV en AZ zit zonder club en hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij FC Eindhoven. Zijn contract bij het Canadese Toronto FC liep aan het eind van vorig jaar af. Naast Koevermans zou ook Nacer Barazite, evenals Wolf speler van AS Monaco, op het lijstje van FC Utrecht staan.

30 januari 2014 om 16:40

Wolf is momenteel onzeker ivm de komende schorsing. Utrecht is momenteel de opnieuw met Monaco in onderhandeling om de prijs nu extra naar beneden te krijgen.

Danny Koevermans houdt alleen zijn conditie op peil. DIt is op eigen initiatief gebeurd. Hij hoop in aanmerking te komen.

Barazite is definitief van de baan, vraag en aanbod ligt te ver uit elkaar.

Mocht Wolf niet doorgaan, dan wordt Dorda gehaald als CV en niet als linksback.
De kans bestaat dat de ze beide aangetrokken worden, dit is afhankelijk van de ontwikkelingen rond Wolf, dan bedoel ik daarmee de transferprijs.

Ze zijn met nog enkele spelers in gesprek.

30 januari 2014 om 17:31

sowiso komen ze met nieuwe spelers , het is nodig en v Seumeren heeft een signaal afgegeven, dus ik zie 2 spelers zeker komen nu afwachten wie

30 januari 2014 om 18:50

Dorda is def. rond. Kan zondag al meedoen.

Ik heb vandaag ook begrepen dat ze met die mid. velder van de Graafschap bezig zijn.

Wolf def. niet naar Utrecht van wat ik net gehoord heb.

Ze schijnen ook met Sebastien Dewaest van Charleroi bezig te zijn

31 januari 2014 om 09:54

Als we iets niet nodig hebben dan zijn het middenvelders...ik zie geen enkele noodzaak om Jansen te halen want ik neem aan dat je daar op doelt?

Kunnen ze Zullo niet alsnog terug halen uit Australie, ik vind/vond dat helemaal geen mindere back dan Bulthuis. verdedigend iets minder maar wel rustiger en sneller.

Ik hoop dat het wat wordt. Maar feit is wel dat Bulthuis die zichzelf overschat moet gaan oppassen voor zijn plek.

31 januari 2014 om 09:05

Qua verdedigen vind ik Bulthuis helemaal niet verkeerd, man tegen man is hij best goed. Het is alleen geen slimme voetballer. Je zag tegen Feyenoord ook dat hij tot twee keer toe te laat stapt waardoor buitenspel opgeheven wordt. Als zijn positiespel beter zou zijn dan had hij nog wel een stap omhoog kunnen maken.

31 januari 2014 om 09:52

Bulthuis moeten ze centraal neer zetten, dan kan het zeker wat worden. man tegen man op de vleugel wordt hij er telkens uitgelopen en inderdaad, het is vaak een domme voetballer die niet op buitenspel let of gefrustreerd gaat lopen schoppen.

Is Letchert misschien een optie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren