Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Utrecht definitief zonder steunpilaar in finale KNVB Beker

Laatste update:

De problemen voor FC Utrecht richting de bekerfinale stapelen zich langzaam op. Nadat Robbin Ruiter vorige week op bezoek bij Heracles Almelo al zijn hand brak, zagen de Domstedelingen zondag weer een belangrijke schakel in de lappenmand belanden. Yassin Ayoub viel tijdens het thuisduel met NEC geblesseerd uit.

/

De middenvelder keerde tegen de Nijmegenaren juist weer terug van een liesblessure, maar moest vlak voor tijd weer afhaken. Na een duel op het middenveld ging hij schreeuwend naar de grond, waarna hij weer naar zijn lies greep. De speler werd met een brancard van het veld gedragen.

Op het moment is het nog onduidelijk wat er precies aan de hand is; RTV Utrecht meldt dat Ayoub een scheurtje in zijn lies heeft, maar dat is nog niet bevestigd. De bekerfinale tegen Feyenoord staat voor over twee weken op het programma.

Update 13 april 19.23 uur - FC Utrecht definitief zonder steunpilaar in finale KNVB Beker
FC Utrecht moet het in de bekerfinale tegen Feyenoord doen zonder Yassin Ayoub. Dat bevestigt de club woensdagavond via de officiële kanalen. “Na verder onderzoek is gebleken dat Yassin een ruptuur heeft in de liesstreek”, zegt coach Erik ten Hag. “De kans dat hij dit seizoen nog aan spelen toekomt, is uiterst klein.” Utrecht en Feyenoord treffen elkaar over anderhalve week in De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balen voor Utrecht, maar ik denk dat Ajax en Feyenoord er niet rouwig om zullen zijn.

10 april 2016 om 22:34

Verwacht dat Feyenoord makkelijk gaat winnen van utrecht. Van ajax verwacht ik het ook maar utrecht zet zich voor de 100% in tegen ons.

11 april 2016 om 00:35

Ach ja.
Jij verwachtte waarschijnlijk ook dat PSV in de kwartfinale makkelijk van Utrecht zou winnen en dat Ajax in 2013/2014 de bekerfinale makkelijk van PEC Zwolle zou winnen en dat Ajax de Supercup in 2014/2015 makkelijk van PEC Zwolle zou winnen en dat .....

Als FC Utrecht de vierde plaats weet vast te houden zijn zowel Feyenoord als FC Utrecht tijdens de bekerfinale al zeker van Europees voetbal. Of Feyenoord gaat Europa in als nummer drie en FC Utrecht als bekerwinnaar of Feyenoord gaat Europa in als bekerwinnaar en FC Utrecht mag als nummer vier Europa in omdat de nummer drie de beker heeft gewonnen.
Als FC Utrecht de vierde plaats niet weet vast te houden, moet het de bekerfinale winnen om de Play Offs te ontlopen en is Feyenoord als nummer drie vooraf al zeker van Europees voetbal.

Voor jouw informatie: FC Utrecht heeft vijf keer eerder een bekerfinale gespeeld. Drie keer wist het te winnen (onder meer tegen Feyenoord 1-4), één keer verloor het na verlenging door een enorme blunder van de grensrechter (google maar eens op bekerfinale ajax utrecht wamberto) en slechts één keer was FC Utrecht kansloos. Dat was in 1982 tegen AZ, dus inmiddels 34 jaar geleden. En zelfs toen was FC Utrecht alleen maar kansloos omdat de bekerfinale over twee wedstrijden werd gespeeld, want de eerste finalewedstrijd werd door Fc Utrecht met 1-0 gewonnen.

Jij mag best verwachten dat Feyenoord de bekerfinale makkelijk van FC Utrecht gaat winnen, maar dan is de kans dat je gelijk gaat krijgen verdomde klein.
Dit soort wedstrijden staan volledig op zichzelf.
Ik denk dat het een hele spannende wedstrijd gaat worden die alle kanten op kan.

11 april 2016 om 16:08

Feyenoord in de eigen Kuip gaat wel winnen van Utrecht. Utrecht vind ik niet in de vorm dat ze even van Feyenoord gaan winnen. Verwacht geen spannende wedstrijd maar een richtingsverkeer.

13 april 2016 om 20:23

ja want het verschil is ook zo groot tussen beide teams
nou neem van mij maar een ding aan en dat is dat het geen een richtings verkeer word dat is zeker .

De Ruiter en Ayoub zijn plaaggeesten voor Ajax dus ik ga ze niet missen. Wel vervelend voor de bekerfinale als ze het niet halen.

Nou geweldig allen heerenveen en heeeeeeel misschien de graafschap kunnen psv nog helpen... jammer

10 april 2016 om 19:50

ach welnee zonder deze spelers kunnen we ook winnen hoor al zijn ze wel heel belangrijk

10 april 2016 om 21:38

Ja want even winnen in de arena is eenvoudig volgens jou? Mischien als iedereen fit is en alles de goede kant op valt dan maak je kans om te winnen in de Arena als Utrecht zijnde. Ajax wil absoluut die titel terughalen uit eindhoven en dat gaat gebeuren.

11 april 2016 om 02:12

en utrecht wil weer europa in en dat soort verhaaltjes lees ik altijd voor de wedstrijd dat wij kansloos zouden zijn maar ondertussen heeft ajax in utrecht ook weer verloren dit seizoen en wint ajax niet zo heel vaak de laatste jaren

14 april 2016 om 08:57

Het zal niet de eerste keer zijn dat Utrecht in Amsterdam zou winnen als dat gebeurt.

10 april 2016 om 20:51

Als Ajax zo droefgeestig speelt de komende wedstrijden als tegen Cambuur gisteren, krijgt Ajax het elke wedstrijd nog lastig.
Nog 4 finales te gaan!

10 april 2016 om 21:17

Mwa zie ze thuis sowieso niet meet verliezen

11 april 2016 om 06:30

Dat zou wel mooi zijn, maar uit tegen Heerenveen wordt de lastigste.

Wedstrijd tegen Ajax of bekerfinale tegen mijn club... Daar gaat het hier niet om. Het is gewoon balen voor Ayoub als hij die wedstrijden mist. Het is gewoon leuke speler. Sterkte en beterschap, hoop voor hem dat schade mee valt

11 april 2016 om 02:14

ze zeggen einde seizoen hier in utrecht

Balen voor Ayoub, was net weer terug.

Bednarek keepte trouwens zeer goed afgelopen wedstrijd tegen NEC!

Nou, dit jaar weer feest voor de Feyenoorders op de Coolsingel!

13 april 2016 om 20:27

nee er komt een rondrit in een engelse bus in utrecht hoor want waarom zouden wij het op de coolsingel vieren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren