Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: FC Utrecht bevestigt rentree oude bekende: 'Welkom thuis'

Laatste update:

Anouar Kali is komend seizoen naar alle waarschijnlijkheid toch in de Eredivisie actief. De 23-jarige middenvelder mag bij het gedegradeerde Roda JC Kerkrade vertrekken en volgens het Algemeen Dagblad staat hij voor een opmerkelijke terugkeer bij FC Utrecht.

/

Ruim een jaar geleden kwamen Kali en FC Utrecht niet tot een vergelijk over een nieuw contract. De middenvelder vertrok zodoende transfervrij uit de Domstad en verbond zich voor meerdere jaren aan Roda JC, waar hij tot de grootverdieners behoorde. Na de degradatie kiezen beide partijen ervoor om de wegen te laten scheiden, zodra het juiste bedrag op tafel verschijnt.

Volgens het dagblad staat Kali ‘op het punt’ om terug te keren bij FC Utrecht. De club uit de Domstad is al vrij actief op de zomerse transfermarkt. Willem Janssen werd definitief van FC Twente overgenomen en Ramon Leeuwin, Danny Verbeek, Ruud Boymans en Christian Kum gaven in een eerder stadium eveneens hun jawoord.

Update 26 juni 00.10 uur - FC Utrecht kan oude bekende deze week nog transfervrij ophalen
FC Utrecht zou bezig zijn met de terugkeer van Anouar Kali en als het even opschiet, dan hoeft het geen transfersom te betalen. Volgens De Limburger mag de middenvelder transfervrij vertrekken bij Roda JC Kerkrade, als hij er voor 1 juli in slaagt om een nieuwe werkgever te vinden. Het is een afspraak die Roda en Kali een tijdje geleden met elkaar gemaakt zouden hebben, met de bedoeling om een transfer te forceren. Na 1 juli moet er een transfersom betaald worden voor de middenvelder.

Update 26 juni 18.09 uur - FC Utrecht bevestigt rentree oude bekende: 'Welkom thuis'
Anouar Kali keert na een afwezigheid van een jaar terug bij FC Utrecht. De 23-jarige middenvelder komt transfervrij over van Roda JC Kerkrade, dat hem vorig jaar nog weghaalde uit de Domstad. Hij tekent een contract voor vier jaar, zo bevestigen de Utrechters op hun website. "‘Welkom thuis’, zei ik tegen hem toen hij zijn ja-woord gaf", aldus Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff.

Kali zelf zegt met name tijdens zijn periode in Limburg te hebben beseft hoe goed hij het had in zijn geboortestad. Over een terugkeer hoefde hij dan ook niet lang na te denken. "FC Utrecht is een fantastische club. Ik realiseerde mij dat des te meer toen ik bij de club weg was en dat heb ik de mensen van de club ook verteld", zegt hij. "Ik ga mij de komende jaren voor de volle honderd procent inzetten om met FC Utrecht succesvol te zijn."

Een goede versterking voor FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie speler, jongen van de stad. Zal zich alleen moeten realiseren dat hij geen leven meer heeft in de Galgenwaard. Jammer, ik gun hem wel een tweede kans.

27 juni 2014 om 13:32

als ie goed speelt heeft ie zo het publiek gewonnen.

vandaag heeft Utrecht 3 nieuwe spelers vastgelegd, naast Kali komen ook Barazite en Rubin

vd week Kum al, vorige week Verbeek en Boymans, en eerder al Willem Janssen en Leeuwin.

Ze zijn aardig bezig, lijkt er dus op dat ze vertrek van Toornstra incalculeren

vertrokken spelers zijn nu vervangen (bulthuis, Delpierre, vd Gun, Mulenga/aguldo, De Ridder)

Utrecht lijkt een weer een opleving te hebben. Ze halen redelijk goede spelers naar de club. Het doet me een beetje denken aan de periode dat ze spelers als Mertens, Van Wolfswinkel en Strootman naar de club haalde. Toen waren ze ook redelijk actief met bekende, Nederlandstalige spelers. Nu weer.

Kali zal wel op een hoop weerstand kunnen rekenen, maar een Kali in vorm is in positieve zin bepalend voor Utrecht. Dat was hij in zijn debuutjaar ook. Nu is het zonde dat hij Utrecht toen al verliet, maar hopelijk heeft hij geleerd van die keuze. Hij vertrok duidelijk voor het geld, maar heeft wel een jaar stilgestaan in zijn ontwikkeling, tenzij hij zich in mentaal opzicht ontwikkelt heeft en nu beseft dat een tijdje bij Utrecht presteren het beste voor zijn loopbaan is.

hoop dat hij heel sterk in zijn schoenen staat.....
voor mij hoeft hij niet terug te komen, en ik denk met mij dat heel veel supporters er zo over denken.

25 juni 2014 om 08:07

ben het zeker met je eens

25 juni 2014 om 12:41

Van mij hoeft deze zelfoverschattende speler niet terug te komen, voelde zich te goed voor Utrecht, laat hem lekker daar Im de Jupiler league blijven...

25 juni 2014 om 18:33

idd we hebben ayoub en martosson al dan hoef ik hem er toch echt niet bij te zien

26 juni 2014 om 21:28

ayoub gaat naar feyenoord

Wat laat onze fc zich weer kennen. Meneer Kali vond zich zelf goed genoeg voor fc utrecht en wilde een stap hoger op naar Roda echt een topper!! en nu wilt die weer terug hou toch op.

Ben blij als dit doorgaat. Zijn salaris zal volgens geruchten in seizoen 2 rond de 4 ton liggen en als dat waar is is dat veel te duur voor Rodajc

Men vergeet dat Kali na de winterstop van dat seizoen meermaals heeft aangegeven Utrecht nog steeds als optie te zien.. Het bestuur deed er niets meer mee, omdat op moment van staken van onderhandelingen het gat tussen vraag en aanbod te groot was..

Uitstekende aankoop waar we echt beter van worden. Dat gepiep van sommigen over vorig seizoen en dat gezeur met Lerby, boeit niet.

Kali we moeten je niet meer! Die gaat het zeer zwaar krijgen!

25 juni 2014 om 09:56

Dan ben je een slechte supporter. Er was geen akkoord dus dan ben jij vrij om te gaan. Nu kan er een akkoord komen dus is hij welkom. Een mens denkt nu eenmaal aan geld. Of teken jij ook zomaar een contract? Jij gaat ook voor het meest haalbare denk Ik.

25 juni 2014 om 11:09

Gaat toch fietsen in Amsterdam. Volgens mij ken je de geschiedenis tussen Kali en Utrecht niet echt.ik zie hem liever ook niet meer terug bij Utrecht. Die gaat het inderdaad zwaar krijgen.

25 juni 2014 om 17:14

Het ging op manier waarop. Utrecht wou hem graag houden, woudem hem salaris van ongeveer 2,5 ton geven. Wou richting de 4 ton gaan. Dus 1 van de top verdieners. Heeft ooenlijk meerdere keren bij verschillende clubs geflirt en kwam toen maar bij Roda uit omdat niemand hem wou. Bij een interview bij Roda aangegeven dat hij mensen uit Utrecht niet goed waren. Logisch dat veel mensen hem niet moeten.

26 juni 2014 om 21:06

@jelmerfcu en @kevinst

Ken je feiten. Er was destijds interesse voor hem uit Amsterdam en Brussel. Kali besloot met hen te praten, en dat mocht aangezien hij een aflopend contract had. Hij wilde niet verlengen en wilde een stap hogerop. Die stap kwam er niet en hij gaf ook aan dat hij toen openstond om zijn contract bij Fc Utrecht te verlengen. Utrecht wilde toen niet meer met hem in zee waarop hij naar Roda JC vertrok.

Dat is heel wat anders dan wat @jelmerfcu beweert. En @kevinst kent waarschijnlijk zelf het hele verhaal niet.

Vooral als je weet dat ie al in de broek deed voor onze (roda) supporters. Die zouden te intimiderend zijn. Zal ie nu zeker een warm welkom krijgen in Utrecht.

Kali verwijten wij zeker ook de degradatie. Kwam zag en liet alles lopen.

25 juni 2014 om 09:38

Ik denk dat er toch echt wat meer spelers jullie degradatie te verwijten zijn Kali had zelfs de meeste balveroveringen in de Eredivisie. Hele nuttige speler!

26 juni 2014 om 00:28

Een Roda supporter ?
Volgensmij heb jij in het verkeerde stadion gekeken

Hij was een van de betere spelers van Roda met veel kwaliteit. Maar draaide een wat mindere seizoen door de onrust en de selectie

26 juni 2014 om 10:34

ook ooit al eens gedacht dat meneer Kali een van de bronnen van onrust waren. en ja je hebt helemaal gelijk ... Draaide een super seizoen bij ons. draaien kan ie als geen ander.nee zeker niet alleen aan hem te danken die dergradatie? Maar draaitol kali en tikkie breed /terug anouar mogen jullie hebben. ik was er elke wedstrijd bij ,btw. Kali in potentie een hele goeie voetballer, maar in de praktijk een grote onruststoker . Veel succes ermee.

Het is toch wat...
Niet veel geld om handen hebben en de ene na de andere speler aantrekken.
Deze moeten ongeacht transfervrij en/of huur ook gewoon betaald worden...
Dat kan je toch niet alleen opvangen met het vertrek van de Ridder

25 juni 2014 om 08:58

hoezo het is toch wat verdiep je eerst in utrecht voordat je dingen roept die niet kloppen.

vertrokken vd gun, mulenga, de ridder, bulthuis, agudelo,en del piere en dan zal je toch vervangers moeten halen en als die spelers in het salarishuis passen is dat alleen maar goed voor utrecht dure jongens weg en vervangers die wel in het salarishuis passen

aangetrokken jansen, ,boymans, verbeek,kum,rubin rubio( komt officieel 1juli) en(kali)

25 juni 2014 om 13:35

Is schaken niks voor Fc Utrecht?

25 juni 2014 om 17:25

voor die positie is de club met een andere speler bezig wie dat is weet ik nog niet maar dat zal zeer waarschijnlijk Nacer Barazite zijn

26 juni 2014 om 19:34

Is al rond met barazite..
Hij moet alleen nog gekeurd worden.

Volgens deze site met afstand de beste balafpakker van de Eredivisie vorig seizoen.

Welkom terug Anouar, laat je voeten maar spreken jochie.

Hahaha wat een aantal simpele reacties hier weer. Wees blij dat hij terugkomt. Is in potentie 1 van je betere voetballers.

En ja, hij koos toen voor geld, wie zou dat niet doen. Iedereen maakt wel eens een fout toch.

Welkom terug Kali, laat je voeten maar spreken.

Ow en voor de azijnzeikers; hij heeft eerst met van Seumeren gesproken en krijgt gewoon een prestatiecontract.

gaat dan ayoub weg ?

25 juni 2014 om 09:40

Ayoub moet weg. Is helemaal "doorgeslagen" in zijn geloof. Wil eigen gebedsruimte, bidden terwijl hij moet trainen, komt niet op feestjes omdat de spelersvrouwen zich op een bepaalde manier kleden etc.

Speelt al sinds december maar verklaart wel mede zijn mindere vorm. Men moet hem gewoon niet meer.

25 juni 2014 om 09:42

Is dit serieus? Hij kampt toch gewoon met een ellendige knieblessure al vanaf december?

25 juni 2014 om 09:50

Ja uiteraard is dit serieus. Ik heb vd week deze terugkeer en de komst van Kum ook al ergens anders aangekaart. So trust me.

En natuurlijk heeft hij ook een blessure gehad, daarom stond er ook mede

De extra vleugelaanvaller zijn ze mee bezig. Afrondende fase.

25 juni 2014 om 10:07

Dus dan kan jij bij deze ook al vast bevestigen dat de extra vleugelaanvaller Nacer Barazite is?

25 juni 2014 om 11:21

@filmfreak

Nacer Barazite ja? Zou een prima versterking zijn zeg!

25 juni 2014 om 11:35

Zegt mijn duimpje genoeg?

Ze wilde hem in december al hebben, maar toen wilde hij voor zijn kansen bij Monaco gaan.

Alleen benieuwd hoe ze het salaristechnisch willen oplossen. Maar goed, ze hebben me deze transferperiodes al meer verrast.

Blijkbaar heeft Utrecht toch nog wel aantrekkingskracht...

25 juni 2014 om 13:37

Hoe oud is Nacer eigenlijk?

26 juni 2014 om 08:55

ja dat klopt maar dat is allerminst al rond

26 juni 2014 om 22:15

24 jaar

25 juni 2014 om 17:28

feyenoord wil hem hebben
van dat bidden enzo heb ik ook wat opgevangen maar volgens mij is dat minder erg dan sommigen hier willen doen voorkomen

26 juni 2014 om 21:13

In principe moet het gewoon kunnen vind ik. Een gebedsruimte hoeft niet groter dan 2 meter te zijn. Er zijn meerdere voetbalclubs die het hebben en bij ons op het werk hebben wij er ook gewoon een. Iets meer tolerantie van en naar de speler lost een hoop op zou ik zeggen.

26 juni 2014 om 21:16

tuurlijk niet dit zijn profs die kunnen niet tijdens het trainen weglopen en gaan bidden

26 juni 2014 om 22:16

Het hoeft ook niet tijdens de training, het kan ook voor en na de training. Mijn collega's gaan ook niet tijdens gesprekken met klanten bidden, maar die doen het meestal als de klant weg is. Ik ga toevallig goed om met veel Islamitische jongens en ik heb hier ook regelmatig wat over gevraagd. Dus ik kan wel zeggen dat ik er enige kennis van heb.

Typisch gevalletje je hoofd gek laten maken door je zaakwaarnemer. Gelukkig is ie nu van die gek af. Kali mag wel flink openlijk zijn excuses aanbieden en accepteren dat hij waarschijnlijk de eerste paar wedstrijden uitgefloten wordt. Ik zal eenmaal meedoen en dan is de kous af. Blijft toch een geweldige voetballer om naar te kijken, jongen van de stad en altijd voorop in de strijd.

Welkom terug Kali!

25 juni 2014 om 10:06

Laten we hem niet uitfluiten, maar met een schone lei beginnen anders sta je al weer gelijk op gespannen voet met elkaar. Laten we de andere aankopen de eerste wedstrijden allemaal toejuichen en bij Kali blijven we dan stil. Dat lijkt me een mooie oplossing en is hoe ik het ga doen, maar ik ga niet onze eigen jongens uitfluiten.

25 juni 2014 om 17:50

Het is een lastige situatie... Er zullen vast mensen hem gaan uit fluiten. Maar goed, dat krijg je als je zoiets flikt. Hij moet maar een goede indruk achterlaten in zijn eerste paar wedstrijden. Verdien het respect maar terug van het Uteregse publiek, en geloof me, zoals jij het ook weet, word dat niet een makkie voor hem.

uuuu

wat klets je nou man ik ga je 1 keer uitfluiten dan is de kous af wees blij dat hij terug is gewoon een hele goede speler die we heel hard nodig hebben dit jaar

Ben je in ieder geval verzekerd van genoeg tikkies breed. Kali nog zelden op een actie met enige diepte kunnen betrappen.

Welkom kali goede voetballer kunnen we altijd gebruiken. En de zogenaamde fans die hier roepen hij krijg het zwaar en zo ga je schamen en ga je eens verdiepen in het verhaal voordat je wat gaat roepen.
Kali heeft lang gewacht op utrecht en aangegeven dat hij vorig jaar wou blijven maar zoals we weten ze kwamen er niet uit ( kan gebeuren ) .
Lerby kwam met het verhaal dat hij bij anderlecht 600000 euro pj kon gaan verdienen wat achteraf een vies spelletje bleek van lerby.
Dan is het logisch dat je als jongen van 20 denk zo ga even 3 miljoen verdienen in 5 jaar ( wat zal jij doen als je dat vertelt word.) Hij heeft gegokt en verloren.
Het siert hem juist dat hij het lef heeft om terug te keren naar zijn geliefde club.
Afgelopen winter liet hij al weten graag terug te keren en heimwee had.
Nogmaals anour welkom terug.
Binnen een week komen nog twee spelers utrecht versterken allebei voor de aanval.
En als toornstra en ruiter weggaan komen daar goede vervangers voor.
Wat dat betreft vind ik dat utrecht goed bezig is maar voor sommige is het nooit goed

25 juni 2014 om 13:40

Precies, Kali is een geweldige voetballer en kwam totaal niet uit de verf bij Roda JC. Ik vond zijn keuze uiterst raar, maar dankzij deze achtergrond informatie snap ik de situatk perie beter.

Als ik heel eerlijk ben hoeft hij van mij niet terug te komen. Gratis weggaan en nu geld betalen. Zou speler nummer 2 zijn die al een keer voor Utrecht heeft gespeeld en binnen korte tijd terug wordt gehaald. Volgens mij zouden ze dit ook niet doen. Nee sorry Kali, van mij kan je wegblijven.:

26 juni 2014 om 16:35

kali kost niets

Wordt een beetje verdrietig van al die zgn. Utrecht supporter hardline kleuters die Kali affikken. Beetje hersenloos meelul gedrag allemaal. Op de club en in het kamp Kali wisten ze anderhalf seizoen terug al dat er een patstelling was ontstaan waarin ze niet meer terug konden ook al wilde ze het beiden wel.

Hij mag van mij vertrekken. Gaat volgend jaar iets van 4 ton verdienen, terwijl we in de Jupiler League zitten. Speelde 2e seizoenshelft ook ontzettend zwak, balletjes breed en veel balverlies op eigen helft. Als hij zijn vorm van het eerste half jaar kan herpakken, is het een nuttige speler voor Utrecht.

26 juni 2014 om 08:58

ik geloof niet zo dat hij 4 ton zou gaan verdienen aangezien kali een prestatiecontrackt bij utrecht gaat tekenen en dan hoogstens op 200.000 uitkomt en ik geloof nooit dat kali 200.000 gaat inleveren

tja, wat moet ik hier nu van denken, sta niet te springen om deze judas weer aan het werk te zien in de Galgenwaard, aan de andere kant, kan de FC hem wel gebruiken, laat die zijn voeten maar spreken, dan gaan we hem beoordelen.

Tja, wat moeten we hier nu weer mee.
Wou hogerop, ging naar Roda.
Heeft gegokt en verloren.
Bovendien heb je genoeg jongens voor deze positie.
Pappot,diemers,martensson,ayoub,janssen,quesada, Toornstra.
En dat voor 2 posities, 2 controlerende middenvelders.
Besteed dit geld liever aan nog een echte centrumspits en een rechtsback.

Kali, je bent wat mij betreft meer dan welkom bij de Fc...! Types als jij kunnen we 'echt gebruiken!!

Nemen we Kali kwalijk dat hij gekozen heeft voor een beter contract.
In vele culturen (marokkaanse) zorgen spelers met hun inkomsten voor hun hele familie.
Trouwens Mulenga tekent toch ook niet bij omdat nog een slag wil maken!

Dat zal een dezer dagen wel rondkomen.

Wat mij betreft helpen we Roda JC weer van hun grootverdiener af, mits dat in de kleedkamer van de eigen FC geen sfeer verziekt. (veelal komt intern toch naar buiten hoeveel de medespeler verdiend.)
Ook in de linie waar we niet direct versterkingen nodig hebben voegt hij kwaliteit toe, hij moet zich alleen niet overschatten in de waarde ervan.
Verwacht dat hij dan prima door de club zal worden ontvangen, het is aan Kali zelf om niet het warmste onthaal van de supporters te trotseren.

Ik hoop dat dit doorgaat. Kali is een goede speler voor een team dat in de subtop speelt, maar niet voor een team dat het echt van vechtvoetbal moet hebben. In een goed voetballend team zou hij zo meekunnen. Niet voor niets was hij dit seizoen de speler met de meeste balveroveringen in de Eredivisie.

Wel jammer dat hij dan gratis de deur uitgaat, maar het is voor het beste. Zijn salaris is gewoon veel te hoog voor de Jupiler League en aan de andere kant is hij ook transfervrij gekomen.

Gaat leker zo bij utrecht inderdaad er gaat ook wel wat weg maar ze zitten niet stil. Binnen een week worden 3 speler verwacht Waaronder kali een amerikaan en waarschijnlijk nacer barezite. Nou ben benieuwd

Als er over een seizoen elders 100euro meer wordt geboden is hij weg. Utrecht wilde hem twee seizoenen geleden ook graag houden, maar toen dacht meneer wel even naar Ajax of Anderlecht te kunnen.

Deze voetballer zal alleen maar de ontwikkeling van Ayoub in de weg staan Ayoub, die een prachtig seizoen achter de rug heeft. Ayoub doet niks onder voor Kali. Overschatte voetballer die niks bijdraagt.

Iedere speler die Utrecht beter maakt is wat mij betreft welkom dus ook Kali!
Alsof wij nooit verkeerde keuzes maken?

Vanmiddag waarschijnlijk de persconferentie...

26 juni 2014 om 10:00

Waarschijnlijk worden er vanmiddag al 3 spelers gepresenteerd

Kali
Rubio
Barazite

26 juni 2014 om 10:04

Yep.

26 juni 2014 om 10:12

Half 6 was de persconferentie toch?

26 juni 2014 om 11:19

Ja klopt.

Volgend seizoen staat er gewoon een selectie dat voor plaats 5 t/m 8 gaat spelen met Alfen en Ham.

Ruiter

Maarel Leeuwin Kum Zullo

Kali
Toornstra Janssen

Barazite Boymans Verbeek

Alleen voor Maarel zou ik nog Dijkhuizen bij Roda ophalen en je elftal is klaar voor de strijd. Tot nu toe goed gehandeld door FC Utrecht als we dan ook nog Europees voetbal halen volgend seizoen kan je je elftal ook het seizoen erop goed bij elkaar houden.

26 juni 2014 om 10:14

Eens. Ze zijn erg slagvaardig geweest. Nu hopen dat het een positief signaal voor Ruiter en Toornstra is zodat ze blijven. Maar geld is geld, dus als er genoeg geboden wordt moeten ze wel worden verkocht.

Tot heden prima aankopen gezien de financiële situatie!

26 juni 2014 om 10:27

Zeker weten voor Toornsta was al een bod van 4 miljoen geweest. Maar ik denk dat als ze met een bod van 5 a 6 miljoen komen Utrecht hem niet meer kan houden en gewoon moet laten gaan. Maar voor minder dan de helft van dat geld kan je zeker een goede opvolger in huis halen voor hem. Voor Ruiter is er nog niks concreets geweest maar dat kan zomaar veranderen. Maar met dit elftal hoe het nu staat ziet het er rooskleurig uit voor volgend seizoen.

26 juni 2014 om 12:36

Utrecht vijfde? Grapje zeker. Het linkerrijtje misschien.

26 juni 2014 om 13:07

Staat toch 5 tm 8???

26 juni 2014 om 18:36

Hoezo grapje, daar horen wij te staan...

fijn voor hem dat die terug kan naar fc utrecht goeie stap in zijn carriere

ben blij dat hij weg is.was een van de stoorzenders in de selectie.mister balletje breed.

26 juni 2014 om 21:43

blijkt ook maar weer hoe slecht jullie trainer was dan want als kali een stoorzender was had hij in moeten grijpen maar dat heeft hij dus niet goed gedaan blijkbaar ik denk niet dat kali zoiets moet doen met adriaanse aan het roer die weet wel hoe je met dat soort mannetjes moet omgaan

Je hebt vorig seizoen de club het team en fans in de steek gelaten en belazerd je speelde als een ZAK ZOUT nooit geprobeerd het team op sleeptouw te nemen.
En nu zou je dan een versterking voor Utrecht zijn , laat mij niet lachen
Je kan alleen als een ballarina een pirouette maken
Als straf had je bij Roda moeten blijven en dan voor de helft van je salaris
doei niemand in Limburg zal je missen

26 juni 2014 om 22:00

Maarja, ik denk ook niet dat iemand Roda in de competitie zal missen...

27 juni 2014 om 11:36

Kali werd met veel tam tam binnen gehaald zou de motor op het middenveld worden maar meneer heeft helemaal niets laten zien , onruststoker dat was ie
Hij heeft met de andere nieuwe spelers gefaald
En geloof mij
We komen terug en sterker dan ooit



27 juni 2014 om 17:36

Kali had toch wel de meeste balveroveringen in de Eredivisie. En dat bij een ploeg die stijf onderaan stond met 69 tegendoelpunten.

Misschien worden jullie over een jaar of 2/3 weer een keer kampioen, maar dan wel in de Hoofdklasse

27 juni 2014 om 01:43

De rest van RJC was gelukkig van top niveau, eindelijk na jaren lang anti voetbal, zijn we van deze club ook af in de ere divisie, heb liever MVV terug als deze dorpsclub

Toch wel een goed bericht! Meneer is z'n geld alles behalve waard gebleken. Onruststoker. Draaide meer om z'n as dan dat die voetbalde en alles ging breed, nooit diepgang of vooruit! Doei Kali, we zullen je zeker niet missen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren