Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Drogba keert snel terug bij Chelsea en wordt speler/trainer’

Laatste update:

Didier Drogba speelde tussen 2004 en 2012 voor Chelsea en werkte er samen met José Mourinho. Er ontstond een hechte band tussen de twee en in maart zei de Portugees dat de Ivoriaan ooit terugkeert op Stamford Bridge: “Dat moet wel. Hij heeft zoveel voor de club betekend, hij is één van de belangrijkste spelers in de clubgeschiedenis.”

/

Het ziet er volgens de Daily Mail nu naar uit dat de 36-jarige Drogba inderdaad zijn rentree gaat maken bij the Blues. De 104-voudig international, die met zijn land nog op het WK in Brazilië actief was, is naar verluidt in beeld om als player-coach aan de slag te gaan bij de Londense club. Drogba, die is vertrokken bij Galatasaray, heeft evenwel meerdere opties.

Volgens de tabloid hebben clubs uit Qatar en Juventus interesse in Drogba. In Qatar kan de gelouterde aanvaller op jaarbasis ten minste 3,7 miljoen euro verdienen, maar Tuttosport berichtte onlangs dat de spits al mondeling akkoord is met de club uit Turijn en er 4,5 miljoen per seizoen kan verdienen. Drogba won met Chelsea drie landstitels, viermaal de FA Cup en één keer de Champions League.

Update 20 juli 19.40 uur - ‘Drogba keert snel terug bij Chelsea en wordt speler/trainer’
Didier Drogba tekent volgens L’Equipe begin volgende week een eenjarig contract bij Chelsea. De 36-jarige aanvaller zit zonder club sinds zijn vertrek bij Galatasaray en gaat als speler/trainer aan de slag op Stamford Bridge. Het is de bedoeling dat de Ivoriaan na het komende seizoen definitief deel gaat uitmaken van de technische staf van José Mourinho.

'Didier Drogba kan als speler/-trainer van waarde zijn voor Chelsea'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij blijft 1 van de beste spitsen van deze decennia. Wat een beest. Als Arsenal fan irriteerde ik me mateloos.

20 juli 2014 om 19:46

Ik irriteer me mateloos aan jou! Drogba is drama!

20 juli 2014 om 20:11

Ga eens naar bed, morgen vroeg op om de winkel te openen

In: geniaal nieuws! The drog is back :D

20 juli 2014 om 20:30

Drogba heeft voor chelsea de cl gewonnen dus hij is wel erg goed.

Fantastische speler en wat kan die man hard koppen zeg!

Wat moet Juventus nou met zo veel spitsen? Ze hebben paar dagen terug Morata al vastgelegd en ze willen nu ook Drogba terwijl ze: Tevez, Llorente, Giovinco, Osvaldo en Quagliarella al hebben.

10 juli 2014 om 22:23

Osvaldo was toch gehuurd? En Giovinco is geen echte spits.

20 juli 2014 om 19:50

Giovinco is geen spits, Osvaldo is gehuurd van Southampton en Quagliarella is verkocht aan Torino.

Dat hij in 1,5 jaar kan uitgroeien tot een idool een baas een fenomeen!!! Hij was zo fantastisch bij Cimbom. Gun hem het allerbeste. Succes Didier!

Drogba, een spits die je niet snel zult vergeten en gaat samen met Ibrahimovic de geschiedenis boeken in als 1 van de beste. Ik denk dat Ibrahimovic wel iets beter is en constanter presteert en nog meer in alles beheerst maar deze 2 mannen behoren tot dé star players.

Mocht dit waar zijn dat is de club Chelsea een grote poppenkast.

Drogba kan veel betekenen voor deze jonge groep en dan met name voor de doorstroom van de u21 spelers die nu meetrainen met de selectie. Lijkt me een geweldig aanspreekpunt voor jonge spelers. Zou mooi zijn als hij en Lampard de technische staf van Mourinho gaan complimenten binnen nu en 3 jaar.

20 juli 2014 om 21:33

Ballack mag van mij ook terug komen want een vechtersmentalitiet had hij

21 juli 2014 om 12:22

Ballack zou inderdaad geweldig zijn. Denk dat hij vooral als veldtrainer veel kan betekenen. Gaf altijd 100% en had ook nog eens een geweldig overzicht van wat er gebeurde op het veld. Samen met Lampard de trainingen laten leiden en je krijgt een geweldig voetballend elftal. Mourinho het tactische gedeelte laten doen samen met Drogba die ook altijd precies wist wanneer je moest aanvallen of wanneer je moet verdedigen en je technische staf is compleet. Misschien nog één assistent als vertrouwenspersoon van Mourinho erbij houden, Faria of Holland.

Dit zou echt geweldig zijn! Een club icoon die terug komt. Met zijn ervaring zal hij erg belangrijk zijn voor ons.

En dan moet Lukaku ook nog blijven ? Die jongen heeft al 1 jaar verloren bij Chelsea, werd vervolgens 2 seizoenen verhuurd en nu komen er nog 2 spitsen bij. Just let him go...

20 juli 2014 om 20:39

Misschien proberen ze Lukaku zo te overtuigen om te blijven. Het blijft zijn idool, hij maakt eindelijk een kans in tegenstelling tot toen hij net kwam kijken en misschien trekt dit hem wel over de streep.

20 juli 2014 om 21:00

Dat is waar. Van Drogba gaat hij echt wel veel kunnen leren.

20 juli 2014 om 23:17

Als ze torres nog van de hand doen is het in mijn eigen de beste beslissing voor lukaku om terug naar chelsea te gaan, drogba kan hem leren brute kracht en een goede techniek te combineren, en aan dat laatste moet toch nog serieus worden bijgeschaaft, hij zal minder spelen maar zal meer leren dan bij een uitleenbeurt of verkoop.

Laten we het hopen. Deze man is een fenomeen. Deze man hoort bij Chelsea. Hopen dat Torres de laan uit gaat zodat deze man Lukaku lekker op kan leiden en het team op kan peppen.
Een echte leider.

Drogba is het type speler waar ook supporters van rivalen stiekem een bepaalde respect voor hebben. Ik vind het ergens wel mooi als hij op zo'n groot podium terugkeert.

Kan niet wachten om King Didier weer in het Chelsea blauw te zien.

Denk zeker dat hij van waarde kan zijn voor de ploeg met zijn ervaring en heldenstatus.

Mohammed Salah stuurde vanavond een foto de wereld in met als bijschrift; "My last game with number 15". Dit kan maar één ding betekenen en dat is de return van King Didier! Denk dat Salah verhuurd gaat worden aan een club van het kaliber Everton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren