Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Dan komt clubbelang boven het belang van René Trost te staan’

Laatste update:

Roda JC degradeerde in het afgelopen seizoen uit de Eredivisie en hoopte onder leiding van René Trost direct weer te kunnen promoveren. Het kampioenschap in de Jupiler League ging echter naar NEC en Roda wist maar twee van zijn laatste zeven competitiewedstrijden te winnen. Maandag kreeg de ploeg nog een dreun van Sparta Rotterdam (6-0) en Trost heeft nu afscheid genomen.

/

Roda maakt op de website van de club bekend dat in 'goed onderling overleg' is besloten om de samenwerking per direct stop te zetten. Hieraan liggen de sportieve resultaten van de laatste weken ten grondslag. De assistent-trainers Rick Plum en Regillio Vrede en keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder zullen voorlopig de verantwoordelijkheid over het eerste elftal dragen.

Trost werd in juni 2014 aangesteld als hoofdtrainer van Roda, als opvolger van Jon Dahl Tomasson. Roda speelt dit seizoen nog vijf competitiewedstrijden en hoopt vervolgens via de nacompetitie alsnog te kunnen promoveren.

Update 8 april 9.30 uur - ‘Dan komt clubbelang boven het belang van René Trost te staan’
René Trost is niet ontslagen bij Roda JC Kerkrade: de trainer is dinsdagavond zelf opgestapt. “Op een gegeven moment komt het clubbelang boven het belang van René Trost te staan”, heeft de coach laten weten aan L1. Zijn voormalig assistenten Rick Plum en Regillio Vrede maken het seizoen af in Kerkrade en moeten proberen om de huidige nummer drie van de Jupiler League alsnog terug te brengen naar de Eredivisie. “Misschien dat de nieuwe man het net iets anders kan neerzetten, waardoor ze het uiteindelijk toch halen. Dat zou ik me wel wensen”, maakt de vijftigjarige Limburger duidelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig dat dat nu gebeurt, hebben nog voldoende tijd alles weer op de rails te krijgen en vol te vlammen in de play-offs.

7 april 2015 om 21:34

Heeft roda al recht op de play-offs. Of doen ze dat via de derde plaats?

7 april 2015 om 21:37

Via de derde plaats.

Eindelijk! Nu werd het toch wel tijd dat iemand anders de touwtjes in handen neemt... 6-0 van Sparta verliezen komt echt niet door 'kwaliteitsgebrek' maar zeker door bestuurlijke malaise. Dit is stap 1 op weg maar 'n schoner Roda.

7 april 2015 om 21:28

bestuurlijke malaise kan zich maar op 1 manier op het veld uiten en dat is door kwaliteitsgebrek, dus ik vind je reactie heel erg vaag

7 april 2015 om 21:36

Bestuurlijke malaise zorgt er toch niet voor dat de spelers op het veld werkelijk alles fout doen, wat er maar fout gedaan kan worden? Dan kan je als trainer nog zo hard coachen, maar als er meerdere spelers falen is er weinig te redden.

Zo gaat het al weken bij Roda JC en naar mijn mening wordt Trost onterecht verantwoordelijk gehouden. Hij moest het doen met wat hij kreeg en dat ging dit seizoen niet helemaal onverdienstelijk. Jupiler League voetbal is toch heel anders dan in de Eredivisie en dat is voor veel spelers even wennen, zo ook voor de Roda-spelers.

7 april 2015 om 22:05

brood is het inderdaad niet schuld , ha ha . nou , het probleem bij trost is dat hij geen overwicht kan houden op een groep . het ging een half jaar goed bij mvv , het ging een half jaar goed bij vvv en nu een half jaar bij roda . ze moeten zo snel mogelijk spelers als van peppen , holscher en dijkhuizen lozen . de rest is al ongeveer vervangen . ik hoop dat ze kijken of brands haalbaar is , die is harder dan trost en dat heeft roda momenteel nodig . ik hoop in ieder geval niet dat ze met bob peeters op de proppen komen . zo voldoende onderbouwd voetbalzone ?

7 april 2015 om 23:09

Ik bedoelde natuurlijk idd René...

8 april 2015 om 00:28

Brood lijkt me overigens wel een potentiële opvolger.

8 april 2015 om 09:11

ik denk niet dat er iemand bij roda zit te wachten op brood en ik denk niet dat roda het geld heeft om hem weg te halen bij nec . nee , dat ze maar voor brands kijken maar ik denk dat plum en vrede het seizoen afmaken en dat belooft in ieder geval wat gezien vorig jaar .

Geen beleid is ook beleid zeg!!!!!

Dit kon niet uitblijven.nu Collard nog.en de rotte appels(saboteurs)uit de selectie gooien.

7 april 2015 om 22:08

collard doet het prima . hij is de zooi aan het opruimen van 2 besturen voor hem en dat gaat ff duren . hij gaat er in ieder geval voor zorgen dat de verliezen dit jaar gaan meevallen en dat is ook wat waard natuurlijk .

8 april 2015 om 10:28

Wat heeft Collard nu fout gedaan?

Het kan niet alleen aan de trainer liggen. De Roda-selectie is al een ruime tijd al heel matig en als er dan om vers bloed word gevraagd, wordt het met middelmaat aangevuld.

Waar is de tijd dat Roda een stevige middenmoter was waar elke team(niet alleen PSV) het moeilijk tegen heeft/had. Er moet daar eens een keer drastisch een grote schoonmaak worden gehouden qua personeel! Pas dan en dan alleen kan Roda weer eens serieus mee gaan doen in de Eredivisie.

7 april 2015 om 21:26

Matig is niet het probleem, gebrek aan inzet en passie is het probleem.

7 april 2015 om 22:11

de spelers die daar in de wei liepen tegen sparta zijn de weg kwijt . trost is tactisch geen geweldenaar . we moeten eens stoppen om blind achter uitspraken uit amsterdam aan te lopen . je moet niet teveel eigen mensen bij de club halen , dan blijf je dezelfde fouten maken en blijft het veel te gemoedelijk en wordt elkaar niet meer de waarheid verteld .

Roda is goed in trainers wegjagen, pffft... ik kan me niet herinneren wanneer d'r voor het laatst eentje op eigen kracht vertrokken is..

7 april 2015 om 21:29

Volgens mij was dat Harm, en dat is alweer een paar jaar geleden. Brood, Thomasson en nu dus ook Butcher weg.

7 april 2015 om 21:30

huub stevens mss omdat ie boos was dat de koffie lauw was oid?

om 10 minuten later als hij afgekoeld is weer gewoon aan het werk te gaan alsof er nies aan de hand is

7 april 2015 om 22:14

zowel brood , die half rkc naar roda gehaald heeft , tomasson was veel te onervaren en trost is gewoon niet goed genoeg . alle 3 de ontslagen zijn volkomen terecht .

7 april 2015 om 22:21

Dan ben ik toch benieuwd wie de trainers aanstelt(of dat deed) bij Roda... Want Van Veldhoven is eigenlijk de laatste die zijn contract helemaal heeft uitgediend als ik het goed heb.

7 april 2015 om 22:27

het vorige bestuur en het bestuur daarvoor , die zijn samen met brood ook verantwoordelijk voor het zeer hoge rkc gehalte . maar alle ontslagen zijn door het vorige bestuur uitgevoerd .

Harm is de laatste die niet ontslagen werd of ontslag nam

Vind dat Trost het nog best aardig heeft gedaan met deze spelersgroep. Verbist heeft een hoop reddingen verricht aan het begin van het seizoen en Roda had toen erg vaak geluk in de laatste minuten. Nu loopt het totaal niet meer en dat ligt niet helemaal aan Trost. Maar oké, als het niet loopt krijgt de trainer de schuld en die is ook eindverantwoordelijk. Ook al is de selectie niet veel op Hocher en Faik na. Jansen vind ik ook maar overschat.

7 april 2015 om 21:33

Wil daarbij toevoegen dat er totaal geen passie en strijd inzit.

7 april 2015 om 21:41

Dit is/vind ik het voornaamste probleem... pff, maar als wij spitsen zouden hebben die ze net zo makkelijk erin leggen als bij jullie, hadden wij vééél hoger gestaan dan dit! Sowieso 2e..

7 april 2015 om 22:55

Dat is ook het verschil tussen NEC en Roda. NEC haalt Limbombe en Ars op en Roda haalt middelmatige spelers als Plat, Cecilia en Schreurs. NEC haalt Breinburg en Santos en Roda komt aan met Rutjes en van Hyfte.

7 april 2015 om 23:04

die jullie eigenlijk niet konden betalen maar bewust een risico mee gelopen hebben . vertel er even bij wat die 2 spelers bij jullie verdienen en dan kijk je even wat de spelers van roda verdienen .

7 april 2015 om 23:17

Je bedoeld het risico dat NEC wel en Roda niet heeft genomen dat je zelf verzonnen hebt en waarvan ik nog steeds een onderbouwing met ook maar 1 bron op wacht. Dat risico ja.

' a story we agreed to tell each other over and over, until we forget that it's a lie' is wel van toepassing op jou.

En verklaar daarnaast maar eens waarom FC Eindhoven met veel minder middelen een beter elftal in mekaar schroeft dan Roda? Ik zal je een handje helpen: voetbalinzicht.

7 april 2015 om 23:34

omdat ze 1 jaar geluk hebben , niet meer en niet minder . dort had vorig jaar ook geluk , jaar daarvoor goahead . en dan gaan er 1 of 2 spelers weg of de trainer en dan stort het 9 van de 10 keer weer even hard in elkaar . ik mis weer enkele reacties hierboven , zal wel aan mij liggen . jullie hebben 3 top spelers , 1 daarvan is op kosten van boekhoorn . die andere 2 , wat verdienen die bij jullie ? ik ga het je nu langzaam uit leggen want volgens mij type ik te snel .

8 april 2015 om 00:18

' omdat ze 1 jaar geluk hebben , niet meer en niet minder'

Vind ik te simpel. De begroting van Eindhoven behoort echt niet tot de hoogste van de competitie(ergens onderin de middenmoot met 2,4 miljoen) en toch leveren ze al een tijdje prima prestaties. Kijk maar naar de eindrangschikking van de afgelopen 4 jaar: 3e, 16e, 6e en dit jaar waarschijnlijk 2e. Wanneer je met zo'n begroting in de afgelopen 4 jaar 2 keer in de top 3 en 1 keer in de top 6 eindigt doe je het gewoon goed en zit er daar een of meerdere mensen met voetbalverstand. Eindhoven levert dit seizoen misschien wel de knapste prestatie als je het relatief bekijkt.

' die andere 2 , wat verdienen die bij jullie ?'

Zou dat niet precies weten. Weet wel dat het gemiddelde salaris bij NEC /- 75.000 euro is. Conboy en Van Eijden zullen daar ongetwijfeld wat boven zitten omdat ze nog Eredivisiecontracten hadden, maar wel contracten die in een periode getekend zijn waarbij de salarissen al terug werden gebracht bij Nec.

Maar ik mis nog steeds de uitleg van het (grote) financiële risico dat NEC wel heeft genomen en Roda niet. Vergeet niet dat NEC een begroting heeft die /- 2 miljoen hoger ligt en zich daardoor ook meer uitgaven kan veroorloven. Verder zijn/waren de situaties van NEC en Roda vrij gelijk. Allebei dit jaar meer uitgegeven dan er binnenkwam, allebei flink bezuinigt(nec i.i.g. voor 5 miljoen) en allebei konden/wouden ze niet aan de stadionhuur voldoen.

8 april 2015 om 09:20

ik weet niet precies de begroting van eindhoven , maar ook die zullen dadelijk zitten op een 2 tot 2,5 miljoen . Aan de trainer wordt al getrokken en er vertrekken geheid 1 of 2 spelers . mochten die promoveren zijn ze voor de winterstop al gedegradeerd , omdat die ploegen niks tot bijna niks kunnen halen aan kwalitatief hoge spelers . die zullen niet voor voedselbonnen komen voetballen . letop dat het zo gaat gebeuren en dat eindhoven het nieuwe dort is .

ik ga het je nu nog 1 keer duidelijk maken dat de situatie tussen roda en nec niet te vergelijken is . in het geval dat nec niet gepromoveerd was , acuut in geldnood zou komen en waarschijnlijk failliet zou gaan , zou boekhoorn dan de helpende hand toesteken ?

8 april 2015 om 10:40

Diekertjedap, het begint een beetje vervelend te worden dat je op ieder forum waar het gaat over Roda steeds weer de gok van NEC erbij hebt gepakt. Ik ben ook Roda supporter en ben ook niet blij met de stand van zaken. Maar NEC heeft het gewoon goed gedaan binnen hun mogelijkheden.
Ja ze maken verlies, net als Roda overigens, en ze hebben absoluut niet voldoende gesaneerd om gezond te worden en het gevoerde wanbeleid van de jaren daarvoor te compenseren. Echter, bij NEC zijn de problemen nog relatief van korte duur. Ze hebben deze gok kunnen nemen en zullen ondanks de promotie enorm moeten oppassen. Roda had simpelweg de mogelijkheid niet meer om een gok te nemen. In tegenstelling tot Nec. Roda's wanbeleid is ook al veel langer bezig. En de continue terug keer van FCL is daar zowel oorzaak als gevolg van. Sterker, ik durf de vergelijking te maken met FC-Twente van nu: de top jaren van Roda. Daar is het meeste wanbeleid gevoerd. Vertrouwen op Nol en zijn goude aankopen, en afhankelijk zijn van één bron van inkomsten. Een bron die zelfs niet voldoende bleek om de eerste finaniële klap (het wegvallen van de DNB bank) op te vangen. Laat staan die daarna. Er wordt veel gezeken op de bewindvoerders van de afgelopen jaren, en terecht, maar ook de mensen daarvoor hebben gegokt en slechts kortstondig gewonnen.

@keizerstad
En het verschil tussen de situaties zit hem dus in het feit dat NEC nog de ruimte heeft om een gok te nemen. Die heeft grote gevolgen als het verkeerd uitpakt maar nog niet zo desastreus als voor Roda. Ik hoop echter wel dat de supporters van NEC en helemaal het bestuur begrijpt dat ze de komende jaren nog steeds de hand op de knip moeten houden en niet weer direct mee willen doen om de play-offs

8 april 2015 om 11:41

vriend , ik ben een normale discussie aan het voeren niet meer en niet minder . als jij daar niet tegen kunt en alleen maar politiek correct wil blijven is dat jou keuze . het enigste wat ik wil is dat sommige nec supporters begrijpen dat de situatie tussen nec en roda niet vergelijkbaar is . punt . als jij daar een probleem mee hebt , jammer dan . ik wil gewoon een antwoord .

7 april 2015 om 22:36

Dan zeg je dat de selectie niet veel is op Höcher na. Dat is echt een van de zwakste spelers dit seizoen. ;

7 april 2015 om 22:52

Hocher begon toch zeer goed bij Roda. Wat er nou precies gebeurd is weet ik niet. Is denk ik kwalitatief de beste speler van Roda.

7 april 2015 om 23:02

sorry hoor maar hoscher heeft al 2 jaar niks laten zien . is ook een van de stoorzenders binnen de selectie .

Jammer, dit is natuurlijk niet de schuld van Trost. De hele selectie klopt voor geen meter. Er zitten veel rotte appels tussen en de trainer moet hiervoor boeten. Hopelijk stellen ze in ieder geval een ervaren trainer aan. Geen JDT 2.0 a.u.b.

7 april 2015 om 22:21

hoeveel spelers zijn er al uitgekiept ? we hebben dankzij brood half rkc hier rondlopen . gelukkig zijn er 15 contracten opgezegd , ik snap zowieso niet dat roda 31 selectie spelers heeft .

7 april 2015 om 22:32

Haha, half Rkc, slechts 2 spelers die met Brood naar Roda zijn gegaan. ( van Peppen en Ramos)
Krisztián Németh tel ik niet mee, die kwam van Mtk.
Ik denk dat er meer rond lopen met een MVV verleden!!!!

7 april 2015 om 22:35

Geen idee. Voor zo ver ik weet Ramos, Demouge en de gebroeders Gyasi die sowieso zullen vertrekken. Höcher, Dijkhuizen en Van Peppen zullen ook wel weggaan, en ik denk ook Monteyne omdat die te duur is.

7 april 2015 om 22:41

en wie waren er nog meer afkomstig van rkc ? nemeth ? en er zijn of waren er nog 2 als het goed is .

7 april 2015 om 22:48

van peppen en dijkhuizen lopen nog 1 jaar dus die loos je niet zomaar . ik vraag me echt af wat het vorige bestuur zich gedacht heeft met zo een selectie samen te stellen .

8 april 2015 om 00:31

Raymond Gyasi zal gewoon teruggaan naar AZ, maar Edwin had toch nog een paar jaar contract of vergis ik me nu?

8 april 2015 om 01:23

Yep, maar heb vernomen dat hij mag vertrekken als Roda niet promoveert, wat volgens mij bij meer spelers is ( logisch ook )

8 april 2015 om 08:39

volgens mij heeft hij gewoon een contract voor 3 jaar . moet wel zeggen dat hij me tegenvalt .

Ik vraag me af hoe het verder met Roda Jc moet.
Ze zullen waarschijndelijk niet promoveren ( al hoop ik van wel) Seizoenskaarthouders zullen afhaken.er is geen hoofdsponsor (naar mijn weten) Is de optie Hendriks geen oplossing of denkt Collard het zelf allemaal op te lossen.ik ben al sinds 1974 al supporter van Roda Jc, gaat mijn clupje echt de kloten op !!!!

7 april 2015 om 23:47

niet zo duister inzien . we hebben dan wel geen hoofdsponsor maar we hebben wel bijna elke wedstrijd een andere shirtsponsor . dat we niet promoveren kun je niet zeggen , als je heerenveen en psv uit de beker kunt knikkeren dan kun je je ook oppompen voor de na-competitie . die seizoenskaarthouders zouden volgens velen , inclusief het bestuur , al dit jaar afhaken . en hendriks is geen optie meer , de tijden zijn verandert , maar nol niet . hij heeft steeds nieuwe eisen . dit of komend seizoen zullen we promoveren . eerst moet die selectie teruggebracht worden , 15 contracten lopen af , van het geld wat je daarop bespaart kun je zeker een 4 of 5 fatsoenlijke spelers halen . die mogelijkheid hadden we dit jaar niet want we hebben al 31 spelers in de selectie . het komt wel goed met roda , geef dit bestuur eens even de tijd om de rotzooi van de vorige besturen op te ruimen . ze zijn in ieder geval al fatsoenlijk aan het plannen met die trainers wat ze aangetrokken hebben . ik ben ook al 43 jaar fan .

beste mensen,

René heeft al tweemaal zelf willen opstappen. Hij was gewoon OP! Dus hij is niet zomaar "weggestuurd".
Hij zag er zelf geen heil meer in. René is wel een echte Roda-man en dat blijft hij ook.
Ik hoop dat het iets teweeg brengt en wens René alle goeds toe.

7 april 2015 om 22:25

dat en het niet hebben van een echte spits is het probleem van roda . we moeten weer eens een keiharde hond voor de groep hebben , een type als verbeek . ik zeg een type als verbeek , dus niet verbeek zelf . trost was veels te lief voor deze eikels , kan hij ook niks aan doen . maak hem jeugdtrainer als het weer een beetje rustig is , zou wel netjes zijn .

7 april 2015 om 23:02

Alleen een spits maakt niet bijna 30 punten goed he. Het ligt gewoon aan de gemiddelde kwaliteit en die ligt vrij laag met spelers als Biemans, van Hyfte, Rutjes en de 3 niksnutten die je voorin kunt zetten (Cecilia, Plat, Schreurs). Het ligt gewoon aan het beleid wat er gevoerd wordt.

7 april 2015 om 23:10

ben jij een beetje op de hoogte wat eigenlijk speelt hier in kerkrade of niet ? jullie konden behoorlijk grotere risico's lopen dan wij , zeker als je weet dat als het fout zou gaan , je nog altijd boekhoorn kon aanspreken . als jullie beleid trouwens zo goed is geweest , waarom zijn jullie er dan uitgevlogen ?

8 april 2015 om 00:32

Het beleid van NEC was zeer slecht, vind ik ook. Maar ik had het over die van Roda. En opnieuw begin je over Boekhoorn die toevallig 1 speler twee jaar geleden gehaald heeft. NEC heeft helemaal geen risico's genomen omdat Boekhoorn achter NEC staat. Anders had Boekhoorn NEC toch niet laten degraderen? NEC heeft net als Roda risico's genomen aangezien beide ploegen problemen hebben als ze niet zouden promoveren en ver naar beneden moeten in de begroting. NEC heeft daarin iets meer gedaan en misschien ook gekunt dan Roda. Bij NEC pakt het goed uit dus ja, daar kun je eigenlijk niks over zeggen. Bij Roda daarentegen, die halen voor de lol drie spitsen op waarvan er niet één van enig niveau is wat je wil nastreven als je ambities hebt om te promoveren. Dus er is zeker wat mis gegaan in het beleid, daar kun je ondanks dat je fan bent in hart en nieren best eerlijk in zijn, ook al weet ik dat dat lastig kan zijn.

8 april 2015 om 09:24

volgens mij bepaalt boekhoorn niet de speelwijze bij nec . snap jij nu echt niet dat de situatie van roda en nec niet te vergelijken zijn ?

8 april 2015 om 12:56

stop nou eens met het praten over Nec, een laat Nec'ers het ophouden over Roda, laten we het over onze eigen club hebben en die haat naar elkaar neer leggen.. diekertedap, ja ze hebben veel meer risico gelopen, maar zij zijn kampioen en Roda niet. shit happends,

8 april 2015 om 13:02

dit is volgens mij toch gewoon een forum hé ? een plaats waar je een discussie kunt voeren , niet ? dat ik hier een paar keer over nec begin heeft er mee te maken dat bij andere topics opeens niet meer gereageerd werd en ik toch wel graag een discussie op een normale manier wil beeindigen .

8 april 2015 om 12:52

ben ik het mee eens, hij kwam er gewoon achter dat het gewoon niet past
hij was niet de puzzelstukje die bij roda jc nog ontbrak. ik snap hem donders goed
en ik vind het knap dat hij toch zelf opstapt, ipv geld opeisen omdat je nog een contract had, terwijl roda er financieel niet goed opstaat. renee heeft 100+ wedstrijden gespeeld voor rjc.
renee het beste in de toekomst. ik hoop dat plum vast wordt gesteld volgend jaar, is dat mogelijk?

Ga toch mensen roda heb niks maar dan ook helemaal niks in de eredivisie te zoeken waardeloos beleid al jaren daar voetbal in Limburg is ten dode opgeschreven wordt tijd dat ze in Limburg verstandig worden en gaan fuseren

7 april 2015 om 23:01

omdat ze hier in kerkrade de wijze woorden uit amsterdam achterna liepen en zoveel mogelijk eigen mensen bij de club hebben gehaald . dat is een van de oorzaken . dat zie je momenteel wel bij jullie zelf hoe goed het allemaal gaat op jullie manier .

Uiteindelijk had ik het niet meer verwacht. Komt toch als een mokerslag aan, nu alle buitenstaanders er nog uit knikkeren en we kunnen weer vooruit!

7 april 2015 om 23:50

na het seizoen gaan er zowieso koppen rollen . die 15 spelers weg , daar kun je zeker 4 of 5 betere spelers voor terughalen .

7 april 2015 om 23:59

Ik hoop dat ze zoveel mogelijk spelers verkopen, en volgend jaar de gok durven te nemen om veel jeugdspelers mee te laten doen. Dan wordt het een jaar onderaan bungelen, maar kan er wel weer wat geld in het laadtje komen!

Ik denk dat we opeens beter gaan spelen onder Plum en Vrede, net als vorig jaar.

8 april 2015 om 00:13

die jeugd moeten we een beetje vergeten . wij hebben hier niet zo'n aanbod als in het westen . als je kijkt wat het kost en wat het oplevert is het goedkoper om spelers te halen die er meteen staan , nol heeft daar gelijk in . we moeten zorgen dat we promoveren , dat brengt hendig meer geld in het laatje dan onderin de jupiler hangen want dat levert echt niks op . roda heeft niks aan een selectie van 31 spelers . gooi die 15 er zowieso uit en haal daarvoor 4 of 5 echte versterkingen . je bezuinigd en het levert een betere selectie op . qua plum en vrede moet ik je gelijk geven , ik ben zeer gecharmeerd van die 2 , zeker na die korte periode vorig jaar . ik hoop dat plum zo snel mogelijk zijn papiertje haalt . ik hoop alleen dat ze trost dadelijk als alles weer een beetje rustig is terughalen bij roda , bij de jeugd of zo . hij kan er ook niks aan doen dat hij eigenlijk niet geschikt is als trainer .

8 april 2015 om 00:25

Niks onderin bungelen. Roda moet volgend seizoen promoveren, anders kom je nooit meer uit de Jupiler League. Nu NEC weg is en FC Dordrecht ervoor terugkomt moet je ook eigenlijk wel kampioen kunnen worden met de huidige begroting.

8 april 2015 om 01:02

@Miln

Eens! Ik hoop dat we dit jaar promoveren via de nacompetitie. Alle nutteloze spelers verkopen/wegdoen en een frisse nieuwe start maken.

@Diekertjedap

Klopt, in de jeugd loopt vrij weinig rond. In de C/D selecties zitten/zaten een paar goede, maar die zijn natuurlijk nog veel te jong. Ook zou het me verbazen als die jongen er nog zijn...

Hebben Plum en Vrede de benodigde papieren om te blijven zitten? Heb liever dat deze twee aanblijven alsdat er weer een of andere Pipo wordt aangetrokken!

8 april 2015 om 08:46

ik hoop dat ze kijken of brands haalbaar is , daar dacht ik al aan voordat ze trost hadden aangesteld . die gaat uit van een stevige verdediging en bouwt van daaruit verder . plum en vrede zullen dit jaar wel kunnen afmaken maar het briefje ontbreekt . plum heeft wel aangegeven dat hij de cursus gaat volgen .

Petje af voor Trost, om zelf op te stappen. Nee dan wij, wij blijven zitten met die begravenisondernemer die denkt dat hij Twente ooit weer aan het spelen krijgt. Schreuder een goed voorbeeld doet........ Daag schreuder. Tot ziens of is het je nog niet duidelijk?

8 april 2015 om 15:40

ik hoop het voor twente maar ik ben bang dat schreuder niet uit eigen beweging zal opstappen , zeker niet als de bedragen kloppen die er in de media rondgaan .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren