Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chinezen vragen uitstel aan ADO: ‘Kost veel meer tijd dan verwacht’

Laatste update:
/

Half juli tekende het Chinese United Vansen een contract om de overname van ADO Den Haag te bezegelen, maar de tijd begint te dringen. Het marketingbedrijf heeft nog altijd niet betaald en de betalingstermijn is bijna verstreken. Wordt het geld niet op tijd overgemaakt, dan gaat de club andere opties overwegen.

"Het benodigde bedrag moet uiterlijk donderdagavond bij de notaris zijn", vertelt grootaandeelhouder Mark van der Kallen in Voetbal International. Eigenaar Hui Wang heeft dan acht weken de tijd gehad om over de brug te komen. "Vrijdagochtend weten we dus meer. Als het geld er niet is, zullen we ons beraden over de toekomst."

Mocht de overnamesom, zo'n acht miljoen euro, niet tijdig op de Haagse rekening zijn gestort, dan blijft Van der Kallen voorlopig in het bezit van zijn aandelenpakket. "De club staat er momenteel heel goed voor, zowel sportief als financieel", zegt hij.

Update 11 september 12.49 uur - Chinees geld niet op tijd in Den Haag: 'Maar het wórdt afgerond'
De overname van ADO Den Haag door het Chinese marketingebedrijf United Vansen blijft aan twijfel onderhevig. De club wil het beloofde bedrag van zo'n acht miljoen euro uiterlijk donderdagavond ontvangen, maar het ziet ernaar uit dat de Aziaten die deadline niet gaan halen. Algemeen directeur Maarten Fontein blijft desondanks hoopvol. "Deze deal wórdt afgerond", zegt hij monter in gesprek met BNR Nieuwsradio.

Volgens Fontein is een betalingstermijn van acht weken sowieso aan de korte kant. Hij noemde dat 'ambitieus' van ADO. "Maar de Chinese partij dacht dat het wel binnen acht weken rond zou zijn. Elke financiële transactie moet worden goedgekeurd door de Chinese overheid: waar komt het vandaan en waar gaat het naartoe?", legt hij uit. Hij wil de Chinezen nog eens twee maanden de tijd geven om over de brug te komen.

Update 11 september 17.24 uur - Chinezen vragen uitstel aan ADO: ‘Kost veel meer tijd dan verwacht’
United Vansen heeft inmiddels officieel aangegeven dat het verkrijgen van goedkeuring van de Chinese overheid, benodigd voor de betaling van de koopprijs van de aandelen in ADO Den Haag, veel meer tijd kost dan verwacht. Om die reden kan de transactie niet binnen de overeengekomen termijnen worden afgerond. “United Vansen geeft aan de transactie graag door te willen zetten en heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling meer tijd gevraagd om de formaliteiten in China af te ronden”, meldt ADO via de officiële kanalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat Rocky Tuanakotta tegenwoordig door het leven als Hui Wang?

12 september 2014 om 06:07

Haha, Good old Rocky. Leeft die halve zool nog?

Waarom staat Ado er op dit moment sportief heel goed voor? Pas 4 wedstrijden gespeeld.. 4 Punten.. Heel goed?

10 september 2014 om 13:29

ja sportief begrijp ik ook niet zo goed.

geen bijzondere selectie

10 september 2014 om 14:40

Den Haag heeft een betere selectie als FC Utrecht. Ik verwacht ze zeker in het linkerrijtje aan het einde van het seizoen. Spelers als van Duinen, Kramer, Alberg, Zuiverloon, Kristensen, Hansen en Meijers zijn gewoon subtop niveau.

10 september 2014 om 14:46

Een betere selectie lijkt dan toch wel overdreven. Onder andere Ruiter, Leeuwin, Willem Janssen, Ayoub (of Kali), Oar, Peterson etc. zouden gewoon in de basis staan bij Den Haag en dan heb je ook nog spelers als Barazite, Boymans, Verbeek en Sarota plus grote talenten als Antwi en Rubin waar een hoop van verwacht mag worden de komende jaren.

Den Haag, een redelijke middenmoter, waar men net wat teveel praatjes heeft de laatste jaren.

10 september 2014 om 15:19

Hansen vs Ruiter = Om het even Ruiter staat al 2 jaar stil in ontwikkeling
Alberg vs Kali/ayoub = Alberg
Willem Jansen vs Kristensen= om het even (maar eind van seizoen zeg ik Kristensen)
Kramer vs Boymans= basis van laatste seizoenen Kramer (boymans presteert niks in de ere divisie)

Hou aub op met je onzin. Ik durf me hand er voor in het vuur te steken dat Den Haag wéér boven Utrecht eindigt dit seizoen

10 september 2014 om 15:50

Als ze beter zijn, is het door jouw groen-gele brilletje om het even.. Hansen net zo goed als Ruiter? Als je de meest basale omstandigheden niet eens op een rijtje hebt, snap ik wel dat je tot zulke onzin komt. Ruiter is juist enorm gegroeid in zijn eerste jaar bij Utrecht en dat werd ook door iedereen erkend, maar volgens jou staat hij al twee (!!) jaar stil.. Terwijl hij twee jaar geleden juist steeds beter begon te keepen bij zijn nieuwe club.. FC Utrecht.

Een hele voorspelbare reactie waarmee je louter aantoont dat je niet objectief naar de selecties kunt of wilt kijken.. We zullen zien wie de beste is zondag; over de eindklassering kun je nu nog niets zeggen, tenzij je zoals jij wilt scoren in september en weet dat iedereen het in mei toch alweer is vergeten als je op je bek gaat.

Vroeger waren de Hagenezen doorgaans nog wel te pruimen en kenden ze hun plek; schreeuwerige mannetjes als jij, die de realiteit totaal uit het oog zijn verloren, weten dat beeld aardig te verzieken tegenwoordig.


10 september 2014 om 18:37

we hebben het hier over Ado, dus ik begrijp niet waarom een Utrecht erbij gehaald moet worden, die overigens net als ADO er ook niet heel goed voor staan

10 september 2014 om 18:44

gaat hier niet om Utrecht, maar als jullie die discussie voeren dan moet je Ayoub en Kali als 2 verschillende spelers zijn want ze spelen allebei in de basis op een andere positie

Boymans heeft gezien zijn speelminuten in de eredivisie een beter gemiddelde dan v Duinen of Kramer qua goals

10 september 2014 om 18:53

Zuiverloon kwam tekort voor Heerenveen en is bij ADO gewoon leuk en 2e 9e geeindigd, hoezo subtopniveau?

Derijck alleen gepresteerd bij Ado, was een drama bij PSV en FC Utrecht, dus.... vul het maar in

v Duinen komt niet verder dan ca 9-10 goals per seizoen dus hoezo subtopniveau?

Alberg leuke speler, Kramer heeft een goede periode, eerst zien vast te houden tot nu toe zorgt het voor weinig punten voor Ado, Kristensen ja prima, Hansen een gewone goede keeper zoals zo vele keepers in de Eredivsie. Meijers gewoon middenmootniveau

linkerrijtje kan maar de volgende clubs zullen op basis van selectie en breedte sowiso boven ADO eindigen: Ajax, Psv, Feyenoord, Twente, AZ, Vitesse en Groningen.

Dat zijn er al 7. blijven plaats 8 en 9 over om in het linkerrijtje te eindigen en daar strijden clubs als Zwolle, Heerenveen, Utrecht, ADO voor de plaatsen 8 t/m 11.

10 september 2014 om 19:29

Ayoub en ruiter zijn toch wel ff een stukkie beter dan die 2 die jij opnoemt.. Albert prima voetballer hoor voor de rest. Maar Hansen moet het nog maar bewijzen, dat wat ruiter al 2 jaar heel goed afgaat.

Vind de selectie van Utrecht niet top, maar nog altijd een stuk beter dan die van ADO.

Ben dit seizoen ook erg benieuwd naar Willem Janssen! Bij Twente een beetje afgezakt, maar is zeker een nuttige speler voor Utrecht.

10 september 2014 om 22:03

Haha Hansen heeft jeugd van Liverpool doorstaan alleen helaas niet doorgebroken. Het zegt al genoeg dat je al gescout bent door Liverpool, ruiter door Volendam..

11 september 2014 om 02:48

Ik als Utrecht supporter zeg dat Ruiter zijn 1e seizoen goed was... Maar daarna is het toch echt wel bergafwaarts gegaan. Betreft Kali & Ayoub, dat zijn 2 talentvolle spelers al blijft Ayoub wel hangen op zijn niveau. Boymans en Verbeek kan ik niet over oordelen. Tommy Oar heeft een geweldige start, 2 wedstrijden 3 assists! Janssen kan voor iedere eredivisie ploeg een nuttige/belangrijke schakel zijn. Vd Maarel is om te huilen, Markiet heeft zijn ups & Downs, Heerings komt te kort, Kum word als linksback gebruik niet geweldig op die positie zie hem liever op heerings zijn positie. Barazite een luie momenten voetballer.. Rubio Rubin doet het redelijk tot goed met zijn 18 jaar. Ik hoop dat Zullo er na de winterstop weer staat, ben altijd gecharmeerd van deze jongen, hij zal de LB positie goed invullen met zijn drang naar voor en Oar voor zich.

11 september 2014 om 02:50

Petterson of hoe hij ook heet kan ik ook niet oordelen... Zal me zondag allemaal benieuwen met het beladen duel tegen ado

11 september 2014 om 08:37

@BVB-09:

Dat zegt niet zoveel. Je hebt blijkbaar geen idee hoeveel spelers op hun zestiende door clubs als Liverpool en Man. United zijn gescout en jaren later zelfs bij de amateurs spelen of op de tribune zitten bij een middenmoter in een C-competitie (gyliano van Velzen bijv. werd op zijn zestiende weggehaald bij Ajax door Man. United en kijk nu eens..)

Je kunt maar beter naar de veldprestaties kijken als je volwassen spelers beoordeelt in plaats van je blind te staren op ' ooit gescout door Liverpool'.

Toornstra ging op zijn twintigste pas naar Ado, maar is een stuk verder (gekomen) dan de meeste leeftijdsgenoten die allerlei jeugdopleidingen hebben doorlopen.

11 september 2014 om 09:01

Wat een clown ben jij. Misschien moet je eens even de clubs en carrieres van desetreffende spelers vergelijken! Wat heeft Ruiter nou gepresenteerd?!
Het is een leuke keeper, voor Utrecht, en misschien een klein stapje hoger, maar daar blijft het ook wel bij. En jij, met al je objectiviteit, moet toch ook toegeven dat Ruiter verleden jaar geen haar beter was dan dat seizoen ervoor en dus stilstaat!!

Wilt scoren in september? Hahaha wat een figuur ben jij joh! Nee hoor, ik baseer dat op voorgaand seizoen, de transfers en de trainer. Wat is utrecht nou sterker geworden? Ze zijn Toornstra verloren die er verleden jaar boven uitstak, die één van de(zo niet dé) belangrijkst en meest dragende speler was! Ze hebben Boymans, die in de eredivisie, niet uit de verf komt. Willem Jansen die lang geblesseerdis geweest en niet het niveau heeft wat Toornstra had. Kijk en denk jij maar eens objectief!

Wij Hagenezen kennen nog steeds onze plek. We weten dat we niet de beste zijn van Nederland, dat we niet om de titel of CL spelen. Maar wij weten ook dat we niks slechter zijn, zo niet beter zijn dan bijvoorbeeld een FC Utrecht!

11 september 2014 om 23:58

ado heeft echt geen betere selectie dan utrecht hoor ik denk zelfs een mindere selectie
wat niet wegneemt dat ado een leuke ploeg heeft die leuk voetbal spelen

12 september 2014 om 00:04

hansen ruiter duidelijk ruiter
alberg ayoub duideljjk ayoub
janssen kristensen janssen
kramer boymans kramer

kijk maar uit dat je je hand niet brand

12 september 2014 om 10:53

Op basis van wat is Ruiter beter dan Hansen volgens jou? Kende jij Hansen al? De keeper die bij Liverpool zat zal dus slechter zijn dan Ruiter die bij , met alle respect, FC Utrecht keept.......ruiter die afgelopen seizoen niks beter is geworden dan het seizoen daarvoor en ook heb zien blunderen afgelopen seizoen.

En dan Willem Janssen.... Die lang geblesseerd is geweest. Ik moet maar zien of hij ten eerste op z'n oude niveau terug kan komen en ten tweede of hij inderdaad beter en belangrijker is dan Kristensen(die voor jou ook een totaal onbekende moet zijn)

En dan Alberg/ayoub....waar Ayoub een balafpakker is,is Alberg veel meer een nr10. Kijk anders evennaar Albergs statistieken van verleden seizoen. Kijk even hoe belangrijk hij is (geweest) voor Den Haag. Ik weet 100% zeker dat Alberg vele malen belangrijker is voor Den Haag dan Ayoub is voor FC Utrecht.

10 september 2014 om 13:35

Omdat ADO de afgelopen 2 jaar telkens in het linker rijtje eindigde. En speler graag voor ADO willen spelen. Ik denk dat hij dat bedoelt.

10 september 2014 om 13:37

Je kijkt ook alleen naar deze 4 wedstrijden en niet naar voorgaande seizoenen waarin we 3x in de top 9 eindigden??
En ja 4 punten, wat er meer hadden kunnen cq moeten zijn. 0-1 tegen Feyenoord in de 91ste min(na een onterechte rode kaart) , 2-2 in de 87ste min tegen Twente en een 1-2 voorsprong weggegeven tegen Cambuur. Ik weet het als, als als... Maar die 4 hadden bijvoorbeeld ook 10 punten kunnen zijn! Had het in jouw optiek dan wél sportief goed gegaan??

11 september 2014 om 18:39

Cambuur was stukken beter , ado verdiende geen punt bij Cambuur.

10 september 2014 om 13:39

De selectie van ADO is volgens mij een redelijk uitgebalanceerde selectie. Er zijn dus een paar ervaren jongens, een aantal waterdragers en een aantal jongens die jong zijn en een mooie transferwaarde vertegenwoordigen. Tevens een selectie die mee kan doen in de middenmoot, en met een beetje geluk een gooi kan doen naar de play-offs. Als je ziet waar ze vandaan komen, zowel sportief als financieel, dan lijkt de club mij vanuit directioneel oogpunt inderdaad stabiel!

club staat er financieel goed voor, kent iemand de cijfers?

10 september 2014 om 13:34

Ja plus 8 mil chinezen

10 september 2014 om 14:43

Ja schrijven als al 3 jaar zwarte cijfers!

10 september 2014 om 18:38

dat is mooi maar hoeveel geld om te investeren, want anders kan je je selectie niet uitbreiden want voor ADO spelers wordt niet de hoofdprijs betaald zoals bij groningen etc

10 september 2014 om 23:31

Geld om te investeren is er nog steeds niet tot nauwelijks, bedragen boven de miljoen kunnen denk ik niet betaald worden voor een speler. Wel is de financiële positie an sich verbeterd. ADO is uit de schulden, wat betekent dat we geen spelers meer hoeven te verkopen om financieel gezond te worden. Het tijdperk dat talenten voor te weinig geld vertrekken uit Den Haag (janmaat, Toornstra, Chery, Immers) zou dan ook voorbij moeten zijn. En met de inkomsten uit toekomstige transfers van bijvoorbeeld een Van Duinen, Hansen of Alberg zou je dan wel weer meer kunnen gaan investeren in de spelersgroep.

Laat die chinees voor wat het is!! Terug ermee... Als Hui Wang het allemaal zo graag wilde had er nu wl een bedrag geweest.
Hogere winstpremies beloofd die niet komen, waardoor spelers nu al klagen door die beloftes van meneer Wang. Hij zorgt nu al voor geouwehoer en negativiteit binnen mijn clubje!

Genoeg andere spelers om ze op te pakken

Als ik vanavond de jackpot pak dan koop ik Ado den Haag wel....

Ado heeft zoveel potentie en is voor een spotprijsje te koop.. zouden toch wel meer geïnteresseerden zijn zou je denken...

Zie opstelling ado volgend jaar....

Hansen
Marcellis
Malone
Kara Mbodji
P. Bengtsson
Kristensen
Sno
Bakkali
M. Martens
M. Bolly
Kramer
10 september 2014 om 13:46

Marcellis? op basis van wat is hij betere dan Malone?

10 september 2014 om 14:36

Ik heb Malone centraal gezet, Marcellis is geen wereldtopper... Maar na die 8 miljoen heb ik dan nog maar 900k over voor andere dingen. Dus er valt niet veel meer te investeren dan :P! Marcellis is mooi transfervrij.

10 september 2014 om 14:54

Waarom zou je Malone centraal zetten dan? Is aanvallend vreselijk gevaarlijk. En die transfers gaan natuurlijk ook niet gebeuren. Dat snapt iedereen.

11 september 2014 om 13:35

Brama is ook transfervrij en volgens mij is er een hele lijst met transfervrije spelers, jammer dat die nergens te vinden is, want daar zitten prima spelers voor diverse clubs tussen

10 september 2014 om 14:57

Sno kon komen maar wilde liever ergens anders heen dus die hoeft sowieso niet te komen.
Een spelers van het niveau Marcellis zal vast in de jeugd lopen.

Verder hoop ik dat ze niet meer dan 2 versterkingen te gelijk gaan halen. een verdediger en een aanvaller lijken me prima. Ik vind het elftal er goed bijstaan, met een beetje mazzel heb je 10 punten ipv 4.

Als je teveel nieuwe spelers koopt zal dat het niveau van je elfal niet positief beïnvloeden.
En ik heb de volste vertrouwen in Fraser, laat die man voorlopig staan en het gaat zeker goed komen.
Eerst maar afwachten of de deal doorgaat.

11 september 2014 om 14:13

Weet niet waar je sommige namen vandaan haalt maar volgens mij zijn dat best goede talenten.

Het zou wat wezen als het allemaal niet doorgaat. Maar laten we even afwachten. Hoop dat 11 september voor de Chinezen niet zoiets is als 1 april hier.

Het zou wel goed zijn voor het Nederlandse voetbal als er wat meer geld in gestopt wordt. Meer geld betekent betere spelers, leukere competitie, enz.

"Het waren 2 prachtige maanden", aldus grootaandeelhouder van der Kallen.

8 Miljoen is een koopje..

11 september 2014 om 13:26

een koopje? nou vaak zijn voetbalclubs geld verslindende projecten

als ik 100 miljoen had ging ik nog geen club kopen voor 5 miljoen, want voor dat je het weet ben je na een paar jaar 30 miljoen lichter, investeren in een voetbalclub om er echt geld mee te verdienen is een groot risico, overal zitten die clubs met schulden etc

Als de club er toch zo goed voorstaat, waarom dan in vredesnaam verkopen voor een schamele 8 miljoen? Toch zonde als een mooie volksclub het speeltje wordt van een of andere buitenlandse investeerder.

10 september 2014 om 18:42

beter speeltje en gezond blijven en af en toe hoger eindingen dan in de plaatsen 9-14 blijven hangen...

11 september 2014 om 14:27

@mols1970,

En wat als de investeerder zijn geld terugtrekt na 2 seizoenen?
En jullie dure spelers hebben ( in ado perspectief), hoe gaan jullie dat betalen?

Beter plaats 9-14 voor altijd dan instorten na 1 seizoen plaats 6 lijkt mij?!

12 september 2014 om 02:15

dat is contractueel dan goed ingebouwd, vaak worden spelers betaald van een fonds en kan het niet zo zijn dat als een investeerder er uit stapt alle kosten automatisch voor de club zijn

bij utrecht is het ook ingedekt, als v Seumeren weg valt dan blijft de club overeind

er staat in de tekst : sportief heel goed voor, hoezo heel goed? gewoon een selectie voor de plaatsen 8-14 zoals zo vele clubs, dat is hooguit normaal of prima of beetje goed, maar niet goed of heel goed

Ado heeft nu Twente, Feyenoord, Groningen en Cambuur gehad. 4 puntjes niet slecht niet goed. Sportief staan ze er toch zeker wel goed voor ? iedereen vraagt zich af waarom maar vraag jezelf eens afwaarom niet ?

11 september 2014 om 04:32

nou waarom niet kijk naar de ranglijst., kijk naar de selectie en gewoon staan waar ze ongeveer horen te staan, gewoon maar niet zeer goed. zeer goed betekent als je boven jezelf uitstijgt

de groep clubs die voor plaatsen 8-12 spelen zijn ca 5 clubs en in punten niet veel verschil dus of je nu 9e 10e of 11e wordt maakt niet veel uit

als je Europees voetbal haalt als ADO dan gaat het zeer goed,

Ooh ooh den haag wees voorzichtig dadelijk kom er niks en heb je mis niks. Kunnen kopen

11 september 2014 om 13:25

hoezo voorzichtig? als het geld niet komt dan komt het niet, ze geven nu toch ook geen geld uit wat er niet is?

gewoon gezond beleid voeren ze hoor

gewoon afwachten of het wel of niet komt en als het komt kunnen ze dingen gaan doen

wel apart, geld overmaken is een druk op de knop zou ik zeggen

11 september 2014 om 17:29

United Vansen heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling laten weten dat het verkrijgen van de goedkeuring van de Chinese overheid, benodigd voor de betaling van de koopprijs van de aandelen in N.v. ADO Den Haag, veel meer tijd kost dan verwacht. Om deze reden kan de transactie niet binnen de overeengekomen termijnen worden afgerond.

United Vansen geeft aan de transactie graag door te willen zetten en heeft aan de Stichting Stadion Ontwikkeling meer tijd gevraagd om de formaliteiten in China af te ronden.

Uitstel van de transactie heeft geen gevolgen voor ADO Den Haag.

11 september 2014 om 13:30

jij maakt je eigen er drukker om als wij in Den haag. komt die Chinees over de brug is het oke komt ie niet is het ook goed de huishouding is in orden staat een leuke selectie klein maar goed genoeg voor plek 8/9

11 september 2014 om 13:34

precies hij komt of niet, zo niet dan zijn ze gezond en kunnen ze spelen met een aantal clubs voor de plaatsen 8-12/14 want die groep clubs als Zwolle, Utrecht, Ado, Heerenveen,nac en Cambuur doen niet veel aan elkaar onder , beetje afhankelijk van blessures etc

11 september 2014 om 14:10

Je noemt NAC en Cambuur? Die noem ik meer concurrenten voor Gae, Heracles, Excelsior enz.

Ga het anders eens even na waarom het geld overmaken niet zo makkelijk gaat.

12 september 2014 om 02:18

Cambuur en NAC kunnen minder zijn maar hebben op zich geen verkeerde selectie en kunnen bij een goed seizoen zomaar tussen die andere eindigen net als vorig jaar toen Cambuur maar 4 punten achter stond op ADO en 2 punten op Utrecht en 1 punt op Zwolle, die verschillen zijn niet zo groot namelijk

Ado, hoewel ik niet fan van jullie ben, stap uit deze deal!
Dit ruikt naar maffia geld, witwaspraktijken.

8 weken is ruimschoots genoeg om alles te regelen.
Deze Chinese man komt geen afspraken na.

Waarschijnlijk zit er een stroman nu tonnen in he5 casino van Macao te gooien, 8m met de netto opbrengst ADO bkij te maken. Witwassen. Anders is 8 weken tocy zat?

Hahahha lekker voor die Maarten Fontein met zijn ';toestanden als bij Vitesse zijn hier onmogelijk';

Ik zie het we zijn nog geen maand verder sinds zijn uitspraak, en er is nu al meer gezeik en ellende dan bij Vitesse. Sterker nog er is nog geen rode cent overgemaakt. Hij zal zich nu wel groen en geel ergeren.

Voor de supporters is dit natuurlijk klote. Die moeten hun club maar blijven steunen tegen beter weten in.

11 september 2014 om 17:36

Welk gezeik en ellende is er dan ???

11 september 2014 om 19:08

Je wilt beweren dat alles lekker soepeltjes verloopt met die Chinezen?

11 september 2014 om 19:22

Het enige probleem is dat het geld er niet is een beetje gezeur over spelers premies.. dat is niets in vergelijking met wat er bij vitesse allemaal is gebeurd.

11 september 2014 om 19:40

Bij Vitesse kwam het geld er in ieder geval. En nog vele miljoenen daarna ook. Een fantastisch trainingscomplex. Oud Vitessenaren in alle geleidingen binnen de club. En nog een paar pareltjes van spelers waar we al ruim vier jaar van genieten. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de successen die er geweest zijn. Niet zoveel als gehoopt. Maar kijk waar we vandaan kwamen.

Dat er ook mindere kwesties zijn, och. Het blijft Hollywood aan de Rijn. En dan kies ik liever nog deze onrust dan in het gemeentehuis staan om je club bijna kapot te zien gaan. Ook dat heb ik meegemaakt.

12 september 2014 om 01:18

Ik weet niet hoor... ze zijn nu ruim 2 maanden bezig met die Chinezen....daarin speelt een vage Chinese stroman Li een hoofdrol...deze man bleek een businessplan van Presikhaaf gestolen te hebben, zijn verplichtingen aan AZ niet nagekomen te zijn en Nederlandse trainers niet betaald te hebben en heeft zonder medeweten van ado de spelers allerlei premies belooft. De echte eigenaar heeft zich amper laten zien. Hij zou schatrijk zijn en vele conencties hebben, maar na 2 maanden 8 miljoen overmaken is nog niet mogelijk gebleken. Als dit alles al speelt in 2 maanden tijd, dan belofft dat weinig goeds. Dan gingen de eerste maanden bij Vitesse nog een stuk geolieder. Daar was het geld er meteen en werd meteen begonnen met het bouwen aan een selectie en een trainingscomplex.

12 september 2014 om 09:40

Hier nog zo´n dorps ............. noem jij is punten op waar er gezeik over is jullie buiten staanders maken zich drukker dan wij

Ik denk dat het wel losloopt. Het schijnt wel vaker langer te duren met Chinese transacties, dus ik geef die beste man het voordeel van de twijfel. Maar ik kan niet ontkennen dat ik niet met een beetje leedvermaak deze berichten volg. Want ik gun dit die Fontein wel met zijn uitspraken waar hij Vitesse steeds bijhaalt.

Voor de Ado-fans hoop ik dat de soap snel voorbij is. Vitessesupporters weten als geen ander hoe het is als er meer over randzaken dan over het voetbal wordt gesproken door buitenstaanders.

Je gelooft het toch niet meer????

Slechte zaak, we zetten onszelf niet bepaald op de kaart. Jammer dat het zo ontzettend lang duurt.

Fontijn wist dit al van te voren. Niks om ons druk over te maken dus

Ik denk dat het niks gaat worden. Sowieso is dit al een verloren seizoen, mochten ze willen investeren in Ado.

12 september 2014 om 02:49

He vriend waarom verloren seizoen (ben jij jomanda ) man ga je bek wassen met zeep voor jij iets zegt. jij maakt je meer druk over die over namen als het gros uit Den haag komt die Chinees wel of niet lig er niet wakker van . de huis houden is in orden een leuke maar smalle selectie maar goed genoeg voor plaats 8/9

12 september 2014 om 03:51

Fijn dat je zo beleefd blijft.
Wat ik wil zeggen, is dat als je geld wil steken in een club en ambities hebt, je weinig meer aan de selectie kan wijzigen, aangezien de transfermarkt alweer gesloten is. Maar pak van m'n hart dat jij er niet wakker van ligt, dat doet me goed.

Waarom heb ik het gevoel dat ado een stroom van chinese spelers gaat aftesten?

Hoe kunnen mensen hier zeggen dat er alleen maar gezeik is en dat het al lang rond had moeten zijn? Er is namelijk nooit gezegd wanneer het rond zou komen. Er is alleen een termijn afgesproken waarin ze de deal rond willen hebben. Echter is dit niet gelukt omdat China niet echt mee werkt om het te versnellen. Die 8 miljoen van Wang ligt al bij de bank, die heeft hij zelf niet meer.

Wel opvallend dat op het allerlaatste moment blijkt dat er veel meer tijd nodig is. Je zou toch mogen verwachten dat die chinezen weten hoe het in hun land werkt.

Iedereen die zaken met Chinese bedrijven heeft gedaan weet dat ze niet zomaar een paar mljoen kunnen neertikken voor buitenlandse transacties.
gaat toch een stuk lastiger dan in Europa.
heeft vooral iets het doorsluizen van (zwart ) geld te maken
grote bedrijven hebben er geen last van aangezien ze wel redelijke geloofwaardig zijn, maar een nietszegen evenementen bedrijf die even een voetbalclub wil kopen voor miljoen dat vraagt toch wel om heel wat onderzoek van de Chineze staat.

11 september 2014 om 20:06

Ik doe zaken met china en niet met de hele grote bedrijven, maar ik heb hier werkelijk nog nooit van gehoord. Bovendien hebben bijna alle chinese mensen en bedrijven heel veel van hun geld in hong kong, wat al jaren het meest economisch vrije land ter wereld is.

11 september 2014 om 22:09

Een nietszeggend evenementen (en klein) bedrijf? Voor een miljoen? Gozah, ga je huiswerk doen voordat je je in deze discussie mengt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren