Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Chelsea wenst Ba veel succes in nieuw avontuur bij Besiktas

Laatste update:

Demba Ba is dicht bij een overstap naar de Süper Lig. Volgens Turkse media ondergaat de aanvaller woensdag of donderdag een medische keuring in ziekenhuis Acibadem en tekent hij vervolgens een huurcontract van één seizoen bij Besiktas. De Senegalees is bij Chelsea overbodig bevonden na de komst van Diego Costa.

/

Voorzitter Fikret Orman heeft reeds bevestigd dat De Zwarte Adelaars bezig zijn met de 29-jarige Ba. "Hij is een uitmuntende speler over wie we al langere tijd in gesprek zijn met Chelsea. Chelsea wilde aanvankelijk 12,5 miljoen euro, maar we onderhandelen nu over een prijs waarover wij ook tevreden kunnen zijn. Als de deal is afgerond, informeren wij de media." Volgens LigTV huurt Besiktas de spits voor één jaar.

Chelsea zal de helft van het salaris van de twintigvoudig international voor zijn rekening blijven nemen. Ba was in januari ook al dicht bij een transfer naar Besiktas, maar het lijkt nu alsnog tot een samenwerking te komen. De ex-speler van onder meer Newcastle United moet Hugo Almeida opvolgen bij de derde club van Istanbul. Vorig seizoen kwam Ba tot acht goals en drie assists voor the Blues.

Update 16 juli 11.40 uur - Besiktas bevestigt onderhandelingen met Chelsea over Ba
Besiktas heeft woensdagmorgen via de aandelenmarkt laten weten dat de onderhandelingen met Chelsea over een transfer van Demba Ba van start zijn gegaan. De 29-jarige aanvaller zit momenteel in een vliegtuig van de British Airways en landt rond 12.00 uur in Istanbul. Het lijkt erop dat de Senegalees voor één seizoen op huurbasis gaat spelen voor De Zwarte Adelaars.

Update 16 juli 13.40 uur - Chelsea-spits arriveert in Istanbul en tekent bij Besiktas
Demba Ba is de nieuwe spits van Besiktas. De Turkse grootmacht meldde woensdagochtend al dat er onderhandelingen gaande waren inzake de spits van Chelsea em niet veel later zette Ba voet op Turkse bodem. Sociale media werden overspoeld met foto’s van Ba op weg naar het stadion van Besiktas en de club maakt op de officiële website melding van zijn komst. Ba gaat bij Besiktas met rugnummer 9 spelen.

Update 18 juli 12.40 uur - Chelsea wenst Ba veel succes in nieuw avontuur bij Besiktas
Chelsea maakt vrijdagmiddag het vertrek van Demba Ba naar Besiktas officieel. De club uit Londen wenst de 29-jarige aanvaller veel succes in Turkije. Besiktas maakte woensdag al melding van de komst van Ba, die in Londen weinig uitzicht op speeltijd had en later deze maand met zijn nieuwe werkgever aantreedt tegen Feyenoord, in het kader van de derde voorronde van de Champions League.


Wie is volgens jou beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Demba Ba was op zijn best bij Newcastle, maar bij Chelsea heeft hij toch ook nog belangrijke doelpunten gemaakt. Goede speler voor Besiktas.

16 juli 2014 om 09:40

En hoe hij die gemaakt heeft, tegen psg raakt hij de bal verkeerd, komt de bal op zijn scheen en valt hij toevallig binnen. Week erop scoort hij de winnende tegen swansea, en dat was een enorme keepersblunder. Echt een zeer matige spits, ben blij dat hij weggaat bij chelsea.

16 juli 2014 om 11:47

Ik raad je aan om zijn goal tegen chelsea in het shirt van newcastle eens te bekijken. Een van de mooiste goals ooit.

16 juli 2014 om 11:49

Edit: dat was cisse excuus.

16 juli 2014 om 11:50

Ja en toch maakt die ze.

16 juli 2014 om 12:34

Al was het Ba.. 1 zondagsschot, hoe mooi ook, maakt je geen topspeler. Hij was bij Newcastle wel een stuk beter dan bij Chelsea sowieso, maar echt stuk van deze speler kan je toch niet zijn. Van Cisse hoor je trouwens ook niets meer tegenwoordig.

16 juli 2014 om 12:53

Ja, hij maakte er afgelopen seizoen zelfs 5... en dan 3 goals verkeerd geraakt. Niks voor chelsea, stuur maar gauw door naar turkije

16 juli 2014 om 16:03

Ja als je nooit speelt maal je er ook niet veel.

En in de Premier League lopen er ook geen kokenbakkers rond in de verdediging dus het zegt niks over hoe goed de speler is.

16 juli 2014 om 19:17

Pelle raakte ook geen pepernoot in Italie, maar pakte goed uit voor Feyenoord. In Engeland scoren is niet makkelijk dus in Turkije kan hij net zo goed wel afmaken. Dat zegt helemaal niks over hoe goed Ba is.

18 juli 2014 om 18:45

Chelsea houdt er toch van om slechte spitsen te hebben dus eingelijk was ie wel thuis

16 juli 2014 om 12:58

Wat 1 jaar huur! 4 seizoenen!

Top transfer van Besiktas. Kan van grote waarde zijn. Goed onderhandeld ook van Orman, Demba verdient momenteel 4,16 miljoen GBP per seizoen bij Chelsea.

Er gaan ook geruchten dat Marko Marin eventueel ook komt.

16 juli 2014 om 15:02

Zeker een goede transfer. Ik moet eerlijk zeggen dat de turkse competitie steeds beter en interresanter word. Tenminste in de top 5, daaronder is het niks. Ze weten gewoon steeds meer (sub)topspelers te halen. Sneijder, drogba, diego etc.

18 juli 2014 om 13:06

Zijn voornamelijk spelers die ooit een of twee seizoenen ergens goed gespeeld hebben en daarna voornamelijk mislukt zijn.

20 juli 2014 om 14:05

Premier League 99 wedstrijden 43 goals 11 assist
1. Bundesliga 67 wedstrijden 25 goals 10 assist
2. Bundesliga 30 wedstrijden 12 goals 3 assist
Jupiler Pro League 12 wedstrijden 8 goals 1
Verder heeft hij nog gescoord in de DFB pokal, FA cup, League cup, Champions league en Europa league..

In totaal 240 wedstrijden, 98 doelpunten en 27 assists (in 17.200 minuten, dus eigenlijk 191,11 volle wedstrijden)

Het is geen Ronaldo of Messi, maar voor een club als Besiktas is dit gewoon een goede speler die hun zeker sterker maakt. Hij kan van toegevoegde waarden zijn voor veel clubs.

Ps. Bij Chelsea renderen veel speler niet vanwege hun speelstyle. Daarnaast was hij daar niet de eerste spits.

18 juli 2014 om 13:07

orhan baba, muslum baba, ferdi baba, dembaba

Goede transfer van besiktas! Fenerbahce heeft emenike en besiktas heeft nu Ba.. ben benieuwd wie Galatasaray gaat halen!

zonde voor zo'n speler om naar de turkse competitie te vertrekken want dan zullen we waarschijnlijk niet veel meer van hem horen maar wel een goede transfer voor chelsea, kunnen ze het geld weer in een andere speler investeren.

16 juli 2014 om 10:57

Bledder verhaal weer.. alsof je wat van hem gaat horen als hij bij ajax speelt.. oww wacht jullie hebben daar niet eens geld voor..

En nu niet zeggen dat hij over de top is, want hij is 29, hahaha wat een haters en jaloerse mensen, dat steeds meer kiezen voor de turkse competitie en dat is niet voor het geld, want hij gaat echt niet meer verdienen in turkije, misschien het zelfde

16 juli 2014 om 11:01

Ajax kan Ba zeker wel betalen alleen de vraag is wilt Ba naar Ajax en wilt Ajax Ba wel?

Ik denk allebei niet want Ajax wilt jong talent en dat hebben ze binnengehaald met Zivkovic en Milik en Ba wilt waarschijnlijk niet in de eredivisie voetballen.

16 juli 2014 om 11:54

Hou eens op met dat wilt.

Ba zal teveel salaris vragen voor Ajax en is ook al 29 dus totaal niet waard.

16 juli 2014 om 12:18

Gap waarom moet jij zo laten opfucken. omdat die zegt dat die als die naar de turkse comp gaat dat je niks meer van hem te horen krijgt. Dat is gewoon een feit. Naar de turkse competitie ga je echt niet om een hogerestap in je carrière te zetten. Naar de turkse competitie ga je als je wilt bij verdienen. Grote spelers iniedergeval wel. Kijk maar naar drogba denkje nou echt dat die naar gs gegaan om zijn carrière wat spectaculairder te maken. Neehoor puur om wat do te pakken.

16 juli 2014 om 12:51

Ik weet niet wat of waar je iets hebt gelezen maar Ba krijgt 2,5 mil en 3 a 3,5 mil max bij chelsea krijgt ie 5,5 mil dit noem ik geen bijverdienen...

16 juli 2014 om 13:10

Wat dacht je van Sneijder dan ? En ribery... Zo nog wel meer.. je komt daar tenminste aan je speeltijd.. onzin praatjes over geld dit dat. Ze hebben daar tenminste geld om te betalen. Kan je van veel league s niet meer zeggen...

16 juli 2014 om 14:06

Geld was voor Sneijder de hoofdreden om te naar Turkije te gaan. Hij kon namelijk ook gewoon bij inter blijven en speeltijd krijgen als hij akkooord ging met een minder salaris en dat wou meneer niet.

16 juli 2014 om 14:22

Inter heeft toch met volle verstand Sneijder een contract aangeboden? Waarom zou Sneijder dan genoegen moeten nemen met minder?



16 juli 2014 om 14:31

Die hele turkse competitie is niet serieus te nemen, net als het turkse elftal. Zegt genoeg dat nieuw-zeeland net zovaak aan het WK heeft meegedaan als het turkse elftal. Enige wat ze kunne is sterspelers die bejaard zijn of helemaal uit vorm naar hun club halen.

Je bent ook zwaar achterlijk als je denkt dat die spelers naar Turkije komt voor die mooie competitie waar je voor een paar turkse liras zo een wedstrijd kan omkopen.

16 juli 2014 om 14:54

Nieuw Zeeland speelt dan ook niet tegen Spanje, Engeland of Italie om zich te kwalificeren.

En dan nog, wat heeft dat nou met clubvoetbal te maken?

En je kan wel lopen zeiken over omkoping maar waarom hoor ik jou niet over Italie?

Daarnaast is er al een rapport van Europol dat er in Europa ook grootschalig wordt omgekocht.

Maar dat het niet in het nieuws is bekendgemaakt betekent natuurlijk dat het voor jou niet bestaat he?

16 juli 2014 om 16:01

Geld een reden?

Ja en Champions League is ook een reden voor veel spelers maar voor het gemak vergeet je dat even?

En het is niet zo dat hij in de zandbak gaat spelen of zo.

Men roept toch dat de eredivisie nog steeds goed is omdat eredivisie spelers op het WK hebben gespeeld?

Nou dan is de Turkse competitie blijkbaar ook niet slecht aangezien Sneijder en Kuyt op het WK hebben gespeeld.

16 juli 2014 om 13:07

Dat jij niks hoort wil niet zeggen dat niemand wat gaat horen. Blijkbaar heb je geen verstand van internationale leagues. Turkse superlig heeft op dit moment trouwens toch een stuk meer kwaliteit dan de Nederlandse... Hou aub je mening voor jezelf dat we niks gaan horen. Zeg gewoon dat JIJ niks gaat horen...

16 juli 2014 om 14:03

Ik volg de Bundesliga, Serie A, Ligue 1 en La Liga ook niet op de voet en ik hoor ook veel van de spelers die daar spelen., van spelers uit de Turkse competitie hoor ik niets tot weinig.

16 juli 2014 om 14:10

Ja klopt inderdaad. Zo heb ik al meer dan een jaar niks meer gehoord van Ryan Babel, die daar ook ergens zou moeten spelen. Media zoals Vi, VZ en sportkranten richten zich gewoon niet of nauwelijks op de Turkse competitie.

16 juli 2014 om 14:56

Ja vind je het gek met die selectieve media?

Als de media het niet uitzend hoor jij het niet, en dat terwijl je internet tot je beschikking hebt.

Er bestaat ook zoiets als eigen initiatief he?

16 juli 2014 om 19:20

Laat hem bro, hij heeft gewoon wat tegen Turkije of Turkse competitie. Lees al zijn reacties, niet eens iets positiefs over deze transfer, terwijl het één van de beste transfers van Turkije tot zo ver.

18 juli 2014 om 12:57

Gast hou op je hoort elke week nieuws over de turkse competitie en de top speelt gewoon mee in de champions league en de clubs onder de top hoef je ook niks te horen minder interessant

Demba ba wordt niet gehuurd, maar gekocht. Voor 6 mil euro. Het is een zwz een vooruitgang als je vergelijkt met Almeida. Almeida kwam niet verder dan 10/15 goals en als dat je topspits word je geen kampioen. Ik denk dat Demba ba er wel minimaal 20 inschiet.

Tevens Almeida zo goed als zeker naar Galatasaray.

16 juli 2014 om 11:02

Ik hoop dat Demba niet gekocht word maar gehuurd word. Goede speler maar bedrag wat hij moet kosten is niet terug te verdienen.

Weet er iemand trouwens iets af van zijn medische status, voorzitter van Besiktas gaf aan dat hij chronisch geblesseerd is.

Ps. Almeida naar GS, beetje jammer dat hij naar galatasaray gaat. Vind hem een goede spits met een hard schot en goede kop mogelijkheden. Is alleen iets te vaak geblesseerd.
Ze kunnen in turkije (voorral bij Besiktas) beter kappen met het kopen/huren vn spelers van concurenten.
Daarom ben ik wel blij dat Onder Ozer (technisch directeur) ontslag heeft genomen.

16 juli 2014 om 11:24

Huh Almeida naar Gs? Waar heb je dat gelezen?
Hoop van niet

16 juli 2014 om 12:52

Volgens mij kijk jij geen sport nieuws.

16 juli 2014 om 13:09

Is grote onzin man. Volgens de kranten zou Fernandes nu ook al bij Fenerbahce zijn, Tore bij Galatasaray.

16 juli 2014 om 15:01

Lijkt me sterk dat gs almeida haalt. Als ze dat doen, zijn zs echt dom bezig.

Prima aankoop van Bjk. Zal er toch wel een stuk of 15/20 inschieten denk ik. Is totaal niet te vergelijken met Almeida. Almeida was een luilak 1e klas die altijd wat pijntjes had. Ba lijkt me toch meer een teamspeler en een jongen met een veel betere instelling. Btw hoor steeds dat Almeida naar Gala komt , hoop dat het niet klopt. Geniet ervan BJK fans.

Ba goeie transfer zeker vergeleken met Almeida een veel betere speler, met het voordeel dat hij waarschijnlijk iets meer dan Almeida zal verdienen met het bestuur van nu die een grens heeft op het gebied van salaris zal dit niet zo'n wereld van verschil zijn.

Demba ba krijgt 2.5 miljoen per jaar plus 10k per wedstrijd, is zelfde bedrag wat ze Almeida aanboden. Alleen wou Almeida nog 2.5m extra als tekengeld.

Demba Ba ja we zullen zien hoe het gaat uitpakken bij Besiktas.

Off: Turkse bond heeft weer de buitenlanders limiet voorlopig weer veranderd 5 3 1

Verhuur hem a.u.b. niet. Verkoop hem maar gelijk! Er zal toch wel een club zijn die hem wil kopen?
Met Diego Costa, Lukaku en Bamford heb je 3 talentvolle spitsen. Laat Torres ook maar vertrekken als dure jongen. Misschien iets minder ervaring, maar deze twee brengen het ook niet helemaal. Ba heeft misschien geen echte kans gekregen bij Chelsea, maar ik vind dat hij met zijn kwaliteiten ook net onder de top thuis hoort. Torres heeft kansen genoeg gehad, maar er geen één gepakt. Jammer.

Goeie aankoop voor besiktas, stukken beter dan almeida 😓

Met 1 speler kom je niet ver

16 juli 2014 om 13:51

Je moet toch ergens beginnen ?

Woow dit zag ik niet aankomen een goede spits voor besikitas
Kan veel punten pakken voor besikitas
Echt een nuttige aankoop had eerder verwacht dat hij naar een subtop zou gaan in Engeland of Spanje

Goede speler voor Besiktas. Ba is trouwens de beste vriend van Moussa Sow. Is er een optie tot koop in dit huurcontract?

Edit: ook Argentijnse talent Manuel Lanzini van River lijkt op weg naar Bjk.

16 juli 2014 om 14:53

Hij wordt gewoon gekocht volgens mij. 6 miljoen euro transfersom, 2.5 miljoen salaris per seizoen.

16 juli 2014 om 19:08

Ze hebben het allemaal over huur. Hoe kom je aan kopen dan? Als dat zo is, dan is dit zeker een koopje en is er uitstekend onderhandeld.

16 juli 2014 om 19:15

Alle betrouwbare journalisten en bjk sites hebben het over kopen. In eerste instantie ging het ook om huur, maar nu is dat dus veranderd.

Goeie transfer en met Pektemek en Cenk Tosun als back-up is de spitsenpositie nu goed ingevuld. Ik zie het liefst nog wel een RB, CVM en een rechtsbuiten komen. Ik las ook dat Lanzini zou komen. Ik weet niet of hij ook eventueel als rechtsbuiten kan spelen, maar volgens mij is dat gewoon een nummer 10. Daarnaast zal Kerim Frei dit jaar furore moeten maken en zover ik het heb kunnen zien in de voorbereiding is hij goed bezig. Ik hoop echt dat hij Olcay kan aflossen op de linksbuiten positie. RB is echt nodig, want Serdar Kurtulus is 10 keer niks en Atiba is meer een Cvm.

Keeper wordt Tolga Zengin met Cenk Gönen als vaste stand in. RB is zoals ik aangaf hard nodig. Het centrale duo zal denk ik bestaan uit Ersan Gulum en Pedro Franco. LB wordt Ramon Motta met Koybasi als back-up. De twee CVM posities zijn op dit moment voor Atiba en Veli, maar toch heb ik liever een betere speler voor één van die posities. Nummer 10 zal Ozzy zijn en eventueel Lanzini(?). Linksbuiten wordt hopelijk Kerim Frei met Olcay als back-up. Rechtsbuiten is ook een transfer voor nodig en ik weet dus niet of Lanzini ook op deze positie uit de voeten kan. De spits zal deze Demba Ba worden met Cenk en Mustafa achter de hand.

16 juli 2014 om 14:55

Misschien kan Lanzini op rechts, kerim op links en ozzie op 10. Dat lijkt me logischer, ik denk niet dat ze ozzie zullen verbannen naar de bank. Maar Töre is altijd welkom. Nu nog een rechtsback (Tarık Çamdal?) en we zijn klaar voor volgend seizoen.

16 juli 2014 om 15:44

Pffff als Lanzini komt hebben we echt een lekker middenveld met Ozzy erbij.. Als dan Tore ook nog binnengehaald kan worden pffff

Genieten

16 juli 2014 om 17:31

Veli-Atiba tandem moeten we vasthouden. Dus gaat of Lanzini of Ozzie op 10 spelen. Lanzini kan ook op de flanken uit de voeten heb ik gehoord, dus dat is mooi.

16 juli 2014 om 18:18

Eens. Lanzini zou echt een toptransfer zijn..

16 juli 2014 om 23:05

Vind ik wel een mooie opstelling.. Lazini zou een mooie aanvulling zijn. Verder hebben we echt een rechtsback nodig.
Ben benieuwd hoe Demba gaat renderen, heb het vermoeden dat hij het prima gaat doen. Hij is maar 3 cm kleiner dan Almeida, dus hoge ballen moet goed komen. Verder is hij beweeglijker.

Tolga
aankoop
Ersan
Franco
Motta/Ismail
Veli
Oguzhan
Huthinson
Kerim
Demba Ba
Olcay

Demba is een top aankoop van Besiktas!! Als Gala fan ben ik zeer overtuigd dat Besiktas het ook goed gaat doen. En mensen aub ga niet zeiken dat Ba een redelijke spits is of dat hij Chelsea niet aankon? Die man kreeg amper speeltijd hoe moet hij zich bewijzen zeg me? Altijd kritiek op spelers die naar Turkije gaan... Oke ze gaan voor het salaris? Kan jou het schelen ze komen toch of niet? En Wesley kwam puur omdat Gala CL speelt, altijd om de kampioenschap en hij wou zijn oude niveau oppakken !

18 juli 2014 om 13:57

Ik ben het helemaal met je eens kubilaymelo , het is een topspits die turkse competitie veel moois gaat laten zien ik als Fenerbahce fan zegt dat Mensen word wakker turkse competitie word steeds en steeds beter !!!

Daar gaat Eden Hazard z'n beste maatje van Chelsea.

16 juli 2014 om 19:04

In Istanbul wordt hij herenigd met zijn beste vriend Moussa Sow die bij Fener speelt. Dus hij zal het wel naar zijn zin hebben, geloof me.

Het lijkt erop dat de Turkse clubs goed in hun financiele middelen zitten de laatste jaren. Steeds meer oud-topspelers gaan een vorstelijk salaris ophalen in Turkije. Waar vroeger al die ex-toppers gingen cashen in Griekenland, is nu Turkije de uitvalbasis geworden. Is al het zwarte geld opeens verplaatst? Of doen dit clubs het echt zo goed?

16 juli 2014 om 14:59

De Turkse topclubs hebben miljoenen fans wereldwijd. Alleen in Turkije al hebben de drie grote clubs uit Istanbul minimaal 10 miljoen supporters. Het is dus logisch dat ze wat te besteden hebben. Overigens vind ik dst Besiktas dit goed heeft afgehandeld. 6 miljoen aan chelsea, 2.5 miljoen aan Ba. Dat zijn geen overdreven bedragen. Misschien wel voor Nederlandse begrippen.

16 juli 2014 om 15:01

Het is al tig duizen keer herhaald hier, je moet eens een keer gewoon de reacties lezen en niet vanuitnje onderbuikgevoel aannames doen.

Er wonen 75 miljoen mensen in Turkije, dat levert sowieso veel TV geld op, daarnaast hebben de top 3 clubs in Turkije een enorme aanhang en verkopen ook veel merchandise.

Alle 3 de clubs in Turkije zijn bovendien sportclubs die actief zijn in meerdere takken van sport en niet alleen voetbal.

Daarnaast krijgt Besiktas dit jaar een nieuwe stadion en krijgen dus een grotere begroting.

18 juli 2014 om 15:34

Die verhalen heb ik uiteraard ook gelezen, maar als je naar de cijfers kijkt snijdt dit natuurlijk geen hout. Galatasaray (hoogste begroting in Turkije) heeft een begroting van bijna 170 miljoen, maar dat is voor de complete sportclub, waaronder een topbasketbal club, topvolleybal en topwaterpolo zitten. Naar schatting is ongeveer 90 tot 100 miljoen de voetbalbegroting, wat ongeveer gelijkwaardig is aan die van Ajax. Dan kun je mij niet wijsmaken dat een club met een dergelijke begroting topspelers (en verdieners) als Drogba en Sneijder kan betalen. Dat is schier onmogelijk. Vandaar mijn onderbuik gevoel van het zwarte geld.

Juist! Goede transfer van mijn club..

Demba Ba is groot,sterk en ook nog es snel en past perfect in ons systeem..

Al die zuurpruimen die weer zeggen dat ie voor het geld komt.. Hij gaat veel minder verdienen dan bij Chelsea, en zijn beste vriend Sow speelt bij Fenerbahce dus dat speelt ook vast een rol..

Voor de spitspositie hebben we met Demba Ba,Pektemek en Cenk Tosun genoeg goede opties en dan noem ik Omer nog niet eens op..

Nu nog een goede cb en rb...

En ik hoop dat Gokhan Tore ook nog komt..

Ps: Manuel Lanzini lijkt ook zeker, wat zou dat geweldig zijn.. Een juweeltje voor de toekomst, de nr10 van River Plate en pas 21..

Het gaat smullen worden in de Vodafone Arena straks

16 juli 2014 om 19:02

Mooi voor jullie dat Almeida eindelijk weg is en een hele goeie opvolger voor hem in de plaats. Ik had Ba wel bij Fener willen zien wanneer Emenike of Sow gaat vertrekken. Jullie gaan veel plezier van hem hebben.

Off: Voor de mensen hierboven voornamelijk Nederlanders, Ba is 29 jaar oud dus hoe komen jullie erbij dat er alleen maar bejaarde komen naar Turkije. En de vergelijking Eredivisie met Super Lig is al helemaal een grap. Volgens mij is dit afgunst wat jullie diep van binnen hebben.

16 juli 2014 om 20:45

Thanks man

Ja Almeida was de helft van de tijd geblesseerd dus daar kon je niet op rekenen.. Kijk hoe hij op het wk weer na 20 min moest afhaken..

Demba Ba is veel sneller en heeft meer actie in huis dus ik ben benieuwd

En laat die kneuzen toch joh.. Sneijder en Kuyt waren samen met Robben hun beste spelers op het Wk, en waar spelen die?

Turkse clubs halen allang niet meer uitgerangeerde vedettes.. Wij gaan bijvoorbeeld Lanzini binnenhalen als het goed is, een toptalent van 21..

Oke dann lekker weer Turkse competitie afkraken, Besiktas heeft en jonge talentvolle elftal en Demba Ba is zoiezo niet over zijn top zoals de anti-Turken beweren. Hou die onzin verhalen over de Turkse competitie gewoon voor jezelf. We zitten niet op jullie meningen van de te wachten en we hechten ook helemaal geen waarde aan jullie meningen, dus ga iets anders zoeken om af te kraken.

Na de onstlag van Önder Özen heb ik weinig vertrouwen in Bjk, mensen (bestuur) die amper voetbal begrijpen moeten een fatsoenlijke RB - CB - CVM - RM vinden? Doei ! Ik zal maar niet al te veel in dromenland belanden als Besiktas-supporter.

Dit is een goede transfer van Besiktas ! Gun ze het ook. Hoop dat ze ver komen in Europa dit jaar.

16 juli 2014 om 19:23

Inderdaad hopelijk gaan ze samen met Galatasaray de champions league in, we hebben de punten nu hard nodig om Nederland en die andere landen boven ons in te halen.

Hahahah de afgunst druipt hier weer overal vanaf. Had Besiktas Luuk de Jong moeten kopen dan? :D

16 juli 2014 om 19:22

Nee Melvin Platje en Verhoeven is goed genoeg voor Turkse competitie volgens de Hollanders hierzo.

16 juli 2014 om 19:39

Melvin Platje als de nieuwe 'nöbetci golcü' bij Fener? Zie je het al voor je?

16 juli 2014 om 19:51

Haha, Ja en Verhoeven als opvolger van Volkan. Man ik wist wel dat ze een afgunst hebben tegenover alles wat Turks is maar dit slaat helemaal nergens op. Wij hebben het over Ba en kijk wat ze allemaal als reactie geven..

18 juli 2014 om 12:52

Ach, wij (en dan generaliseer ik maar even) nemen de Turkse competitie gewoon niet zo serieus. Ba is natuurlijk een prima speler, onhaalbaar op zowel sportief als financieel vlak voor elke club in de Eredivisie. Ik kan me ook niet voorstellen dat hij voor het sportieve naar Turkije gaat, financieel zal het wel aantrekkelijk zijn. Ik denk namelijk dat hij ook wel naar een West-Ham of Everton had gekund. Maar goed, het zal er ook mee te maken hebben dat het jammer is dat Nederlandse clubs niet zulke spelers kunnen halen. Dat kun je afgunst noemen, maar ik denk ook niet dat wij het hier met onze middelen slecht doen.

18 juli 2014 om 14:05

Je hebt grotendeels gelijk hoor, maar ik snap niet hoe je West Ham en Everton met een miljoenenclub als Besiktas kan vergelijken. Seriously? Kom op man.
Of je maakt de keuze om in een topcompetitie actief te blijven, maar ja, je speelt niet bepaald om de prijzen. Of je gaat naar een schitterend land (hoef ik je niet te vertellen denk ik, vast wel eens op vakantie geweest daar) met fantastische fans en een mooi stadion wat in aanbouw is. Daarnaast nog het feit dat je om het kampioenschap en Europees voetbal speelt! En, er komen nog meer dingen bij kijken. Ba is namelijk streng gelovig, en laat Turkije nou net een islamitisch land zijn. Én (er is nog meer) zijn beste vriend Moussa Sow speelt bij Fenerbahce. Dat zal ook zeker een rol gespeeld hebben.

18 juli 2014 om 23:13

Lees de reactie hierboven maar even goedd door. En als laatste add on: DE GOZER KRIJGT HETZELFDE SALARIS ALS BIJ CHELSEA, ZOU ZELFS WAT MINDER KUNNEN ZIJN. Geen sprake van cashen dus..

19 juli 2014 om 16:52

Geen sprake van cashen zeg je, maar denk je dat er veel clubs zijn die een speler als Ba meer zouden betalen dan hij nu bij Chelsea krijgt? Natuurlijk niet! Waarschijnlijk kunnen de meeste PL clubs dat niet ophoesten.

Ik snap niet waarom Jem Karacan niet wordt binnengehaald. Vraagprijs 1mln pounds!

Gucune guc katmaya geldik, formandan ter almaya geldik,

Besiktas seninle olmeye geldik BESIKTASS

Lekker een topspits in de selectie, tegen Feyenoord word echt een prachtige wedstrijd dat garandeer ik

Slecht nieuws voor Feyenoord dit..

Matthijsen en Bouhlarouz kunnen aan de bak. Worden interessante duels denk ik.

18 juli 2014 om 13:35

Hopen dat ie kongolo ipv van mathijsen doet...

Bye Bye Feyenoord

Erg goede spits die bij elke club in Turkije van waarde kan zijn. Maar Besiktas heeft veel meer nodig dan een goede spits om te kunnen concurreren met Galatasaray of Fenerbahce. Ik hoop dat ze ver komen Europees.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren