Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Brands verbaasd over geruchten: ‘Ik weet van niets’

Laatste update:

Nicolas Isimat-Mirin beschikt over een nog tot medio 2020 doorlopend contract bij PSV, maar het lijkt er sterk op dat de wegen van de Fransman en de Eindhovenaren binnen een aantal dagen gaan scheiden. L’Équipe meldt namelijk dat de stopper dicht bij een overstap naar TSG Hoffenheim is.

PSV incasseert naar verluidt vijf miljoen euro voor Isimat-Mirin, die in 2015 na een seizoen op huurbasis voor 2,4 miljoen euro definitief over werd genomen van AS Monaco. De verdediger kan zijn krabbel zetten onder een vierjarig contract bij de nummer vier van het afgelopen seizoen in de Bundesliga. Die Kraichgauer mogen via de voorrondes van de Champions League proberen om toegang tot het miljardenbal af te dwingen.

Isimat-Mirin speelde sinds zijn entree in Eindhoven een kleine negentig wedstrijden voor PSV en was afgelopen seizoen een zekerheidje in de basiself van Phillip Cocu. Sinds hij in 2014 neerstreek bij de Brabanders won hij twee landstitels en tweemaal de Johan Cruijff Schaal.

Update 14.05 uur - Brands verbaasd over geruchten: ‘Ik weet van niets’
PSV ontkent dat Nicolas Isimat-Mirin dicht bij een vertrek bij de club is. De stopper zou op het punt staan om over te stappen naar TSG Hoffenheim, maar Marcel Brands is in gesprek met het Eindhovens Dagblad duidelijk: “Ik weet van niets.”

Vind jij vijf miljoen euro een goede prijs voor Nicolas Isimat-Mirin?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie psv wel Luckassen halen dan en daarna Haps als Willems weg is. Luckassen en Haps samen 10 miljoen op zijn minst

11 juni 2017 om 13:30

Ik hoop oprecht dat ze haps niet halen echt een hele matige verdediger

11 juni 2017 om 13:31

Is de stabiele versie van Willems.

11 juni 2017 om 13:34

Haps heeft letterlijk 3 goede maanden gehad en is toen enorm gehyped, heb tweede seizoenshelft aardig wat matige wedstrijden van hem gezien. En hij is dus gewoon ouder dan Willems he.

11 juni 2017 om 13:31

Nee, ik hoop echt niet dat ze Luckassen halen. Dat is dus echt geen niveau PSV. Haps zou ik wel halen als vervanger van Willems die zeer waarschijnlijk vertrekt.

11 juni 2017 om 13:33

Heeft het toch aardig gedaan bij AZ op de cv positie. Vond hem zelf als cvm een stuk minder overtuigd. Bovendien met 23 jaar nog best jong waar nog aardig rek in zit.

11 juni 2017 om 13:51

Wat heeft Luckassen precies aardig gedaan bij AZ op de cv positie? Zodra het niveau omhoog gaat is Luckassen de eerste die niet mee kan. Fysiek oogt het allemaal leuk, maar het is allemaal zo ongecontroleerd en onbehouwen. Als Ajaxfan hoop ik dat ze hem halen.

11 juni 2017 om 13:54

Kan me alleen vele rode kaarten van hem herinneren

11 juni 2017 om 13:33

Alsjeblieft niet zeg. Leuke spelers voor AZ, maar dat is echt niet het niveau dat je als PSV moet nastreven.

11 juni 2017 om 13:47

Nou als isimat daadwerkelijk 5 miljoen opleverd en er van uit gaande dat willems met een 1-jarig contract en een matig seizoen ook niet meer dan 8 gaat opleveren ben je dom als je dat geld gelijk op maakt aan luckassen en haps. Niet dat ze slecht zijn, maar ze waren toch wel heel onstabiel tegen Zenit 1x, Lyon 2x, feyenoord 2x, psv 1x en Ajax 1x dit seizoen. De wedstrijden waar je ze op moet oordelen. In deze 7 wedstrijden kregen ze 33 goals om de oren. Rekenen we de goede wedstrijden tegen Ajax, Zenit en psv mee dan kom je op 10 wedstrijden en 38 tegen goals. Bijna 4 tegen goals per wedstrijd in de lastige wedstrijden dit seizoen. Ik zou ze niet halen, want ze hebben het totaal niet laten zien toen het moest. Overigens is haps heel erg gehypet door derksen.

11 juni 2017 om 13:54

Liever nog een Mexicaan met ervaring naast Moreno Haps zal ik wel graag zien.

11 juni 2017 om 14:00

Miss gaan ze dit nu investeren in reyes? Mexicaanscentrum niet verkeerd.

11 juni 2017 om 14:02

Zal zeker leuke optie zijn las laast dat PSV nog altijd geinteresseerd is.

11 juni 2017 om 13:59

Sorry Jan maar je bent toch AZ supporter Haps en Luckassen aan de directe concurrent verkopen voor 10 miljoen is veel te weinig helemaal omdat Haps nog een langdurig contract heeft, Luckassen heeft veel meer potentie dan isimat mirin. Luckassen alleen al is 4miljoen waard Haps niet voor minder dan 11 miljoen verkopen. Max Huiberts heeft aangegeven niet te hoeven verkopen dit seizoen, dus je kan veel hoger inzetten.

11 juni 2017 om 14:03

Az mag vragen wat ze willen, maar hoop niet dat psv 1 van de 1 koopt. Helemaal als hap 11 miljoen kost kun je naar mijn mening betere opties in het buitenland mee vinden. En AZ moet juist zulke spelers 1x vasthouden zodat Az een keer stabiel kan presteren ipv steeds opbouwen.

11 juni 2017 om 14:03

AZ is toch al een tijdje geen concurrent meer van ons?.

11 juni 2017 om 14:11

Haha AZ en PSV zijn geen directe concurrenten. AZ strijd voor Europees voetbal, PSV speelt voor de titel.

11 juni 2017 om 14:12

En als AZ 11 miljoen voor Haps vraagt denk ik inderdaad dat hij lekker de rest van zijn carrière voor AZ. Ook niks mis meer verder.

11 juni 2017 om 14:16

Verbaasd dat dit een groen randje heeft.
Onderbouwing ontbreekt totaal.
10 miljoen voor die twee? Op basis van wat.
Hebben ze bij de selectie van Oranje gezeten?
Nee paar wedstrijden bij een subtopper in de Eredivisie.

Verrassende transfer. Psv moet niet vergeten dat ze ook nog aan een competitie moeten beginnen. Hopelijk komen er nog voldoende versterkingen om er weer een competitief jaar van te maken.

11 juni 2017 om 13:31

Lijkt me logisch dat ze nog versterkingen zullen halen, maar ik kan me ook voorstellen dat ze eerst gaan verkopen voordat ze beginnen te kopen. Eventueel moet je vertrouwen gaan tonen in Jordy De Wijs als backup, was geen onaardige speler voor Excelsior. Linksbenig ook, dus het zou verstandig zijn

11 juni 2017 om 13:35

De wijs als back up voor Moreno en dan heb je voor rechter centrale verdediger alleen Schwaab. Schwaab heeft aangetoond een nuttige invaller te zijn maar niet goed genoeg voor de basis. Ik verwacht een talentvolle rechtercentrale verdediger die ze nog een jaartje posteren naast Moreno. Waar die vandaan moet komen? Geen idee.

11 juni 2017 om 13:45

Als Isimat vertrekt zullen ze zeker een vervanger halen ja. Ik heb er opzich wel vertrouwen in dat het qua verdediging wel goed komt, als je Moreno maar houdt.
Iemand nieuws van dat niveau vinden gaat wel heel erg lastig worden.

11 juni 2017 om 14:04

Miss reyes? Waar ze opnieuw geïnteresseerd in.

11 juni 2017 om 14:19

Zijn ze weer geintresseerd in die Reyes? Waar heb je dat gelezen? Dat heb ik namelijk compleet gemist.

11 juni 2017 om 14:27

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=306269

11 juni 2017 om 15:22

Als ik PSV was zou ik voor Joachim Andersen van Twente gaan, die heeft zich naast Uvini vorig seizoen fantastisch ontwikkeld. Met Moreno erbij wordt hij gegarandeerd Deens international

Het word ook nooit wat he met Nederlandse clubs. Blijkbaar leert men niet dat je zo speler niet moet laten gaan onder de 12 miljoen euro! Als ze dit doen dan hoop ik dat psv gestraft zal worden voor hun wanbeleid door buiten de top tien te eindigen. Ze moeten het maar eens leren hier!

11 juni 2017 om 13:37

Misschien moet jij eens leren dat we in Nederland eens moeten stoppen met het vragen van enorme bedragen voor middelmatige spelers. Vind je isimat nou echt minimaal 12 miljoen waard? Sorry hoor, maar ik vind het een ongelofelijk matige verdediger die niet tot de sterkhouders van psv behoorde. Basisspeler? Ja. Exceptionele kwaliteiten? Nee. 5 miljoen een mooi bedrag voor zo'n speler? Ja.

11 juni 2017 om 13:43

In Engeland, Duitsland, Spanje, Portugal hadden ze hm niet laten gaan onder de 12 miljoen. Ik denk dat jij moet leren te kijken hoe ze het in andere landen doen en naar de huidige tijd te kijken op transfer gebied!

11 juni 2017 om 13:52

Als je voor Narsingh met nog maar contract voor een half jaar 5 miljoen krijgt, moet minstens 7 toch wel mogelijk zijn voor Isimat hoor. Kan me ook haast niet voorstellen dat PSV akkoord gaat met 5.

11 juni 2017 om 13:58

@ Jesse Vitesse,

Precies, en daar maak jij de denkfout. In Engeland, Spanje of Duitsland, maar we hebben het hier over de Eredivisie. Je kan best 12 miljoen vragen voor Isimat maar dan weet jij toch net zo goed dat geen enkele club dat gaat betalen? Het is natuurlijk niet zo dat onze topclubs kunnen vragen voor hun spelers wat ze willen of het nou 10 of 20 miljoen is, het wordt toch wel betaald. Want weet je namelijk wat er gebeurd als PSV 12 miljoen vraagt. Dan halen ze gewoon lekker de centrale verdediger van Kopenhagen of Sparta Praag voor 3/4 miljoen, die hoogstwaarschijnlijk minstens zo goed is.

@ Jdw17,

Zo lust ik er ook nog wel een paar. United kocht het 1-jarig contract van Mkhitaryan af voor 46 miljoen. Dus in jouw theorie is elke speler die beter is dan Mkhitaryan en een langlopend contract heeft dus minimaal 80 miljoen waard?

Het ene geval is het andere niet. Isimat is een verdediger, daar krijg je sowieso al minder voor dan voor aanvallers. Daarbij was/is Nasingh bijvoorbeeld international.

11 juni 2017 om 13:59

Niet iedere speler in die competities gaat voor 10miljoen of een veelvoud daarvan. Bovendien kun je wel onrealistische prijzen vragen, maar dan blijf je met die spelers zitten. Er is toch geen club die rond de 10miljoen voor Isimat gaat betalen? Wordt 26 dit jaar, heeft nog een 2-jarig contract, modale verdediger en weinig progressie gemaakt dit jaar, waardoor bij mij in ieder geval niet de indruk gewekt is dat het nog Europese subtop kan worden.

11 juni 2017 om 13:59

Ik denk dat jij moet kijken naar het engelse, duitse en spaanse voetbal want daar zou zo'n jongen als isimat niet in de basis staan. 12 miljoen is gewoon veel te veel voor deze jongen. Hetzelfde bedrag wordt op karsdorp geboden, die als beste rechtsback van nederland wordt geroemd!

11 juni 2017 om 14:17

Narisingh is gewoon een enorm matige speler. Als Brands daar nog zo'n bedrag voor krijgt moet meer dan 5 voor Isimat ook wel lukken hoor. Of hij het waard is weet ik niet, maar Brands heeft wel laten zien altijd het onderste uit de kan halen dus lijkt me sterk dat ze dan akkoord gaan met 5 miljoen voor Isimat.

11 juni 2017 om 14:19

12 miljoen voor Karsdorp is ook wel erg weinig. Verder denk ik wel dat spelers van PSV over het algemeen nog steeds meer waard zijn dan die van Feyenoord, dat veranderd niet direct door een titel. Maar Karsdorp heeft net bijgetekend kan toch bijna niet dat Feyenoord hem voor 12 miljoen laag gaan.

11 juni 2017 om 14:46

Man man man.. zo lust ik ze ook nog wel. Laten we dan Klaassen ook voor 65 miljoen verkopen, want dat doet Real Madrid ook met James. Nogmaals, volgens mij moet jij eens leren hoe de markt in elkaar steekt. Je gaat nu een eredivisie (competitie waar de kampioen volgend jaar niet eens CL speelt) met competities waar de eerste 2/3/4 ploegen wel CL spelen, tv-gelden het 10-voud zijn van Nederland en om over de salarissen maar te zwijgen. Nee, jij snapt het helemaal en wij moeten ons maar eens gaan verdiepen in hoe ze transfers in andere landen regelen... Ik kijk uit naar je reactie.

11 juni 2017 om 14:47

Edit: typfout; woordje 'vergelijken' vergeten.

11 juni 2017 om 13:56

Zo is het! Een belangrijke speler voor PSV met ondertussen aardig wat ervaring. Wil een club zo'n essentiële speler, dan minstens tien miljoen vragen en anders de deur wijzen. Voor vijf miljoen koop je geen stabiele en ervaren verdediger terug.

2.6m winst mooi meegenomen, zal de huldiging nooit vergeten come on peesjevee, benieuwd wie er voor terug gehaald word.

11 juni 2017 om 13:32

+ salaris he, bovendien een behoorlijk percentage van de transfersom verdwijnt vaak in de zakken van de speler, zaakwaarnemer en mogelijke tussenpersonen.

11 juni 2017 om 13:36

Als je salaris gaat meerekenen heb je nooit meer winst op een speler. De transfers en de salarissen komen ook allebei uit andere potjes, dus die vlieger gaat niet op.

11 juni 2017 om 13:37

Salaris en transfersommen zijn aparte inkomsten/kosten.

11 juni 2017 om 13:54

Wanneer ik FM speel doe ik dat dus juist wel altijd, puur om van het meest slechte scenario uit te gaan. Maar zal het hier in vervolg dan anders opschrijven.

11 juni 2017 om 14:07

Ik zie anders genoeg spelers bij Ajax vertrekken voor A) hogere bedragen B) zelfs na aftrek vh salaris, met behoorlijke winst.
Als PSV en Feyenoord het financiële gat met Ajax kleiner willen maken moet je voor basiskrachten toch echt meer vangen dan 5 of erger nog 1,2 milj

11 juni 2017 om 14:24

Tja isimat is ook geen Sanchez hé. Vind hem nou geen topper. 5 tot 8 miljoen is gewoon logisch in de huidige markt.

Hoezo zou men Isimat weg laten gaan? Ik dacht dat hij juist aankomend seizoen een vaste waarde zou worden. Moreno gaat waarschijnlijk weg. Mocht Isi gaan dan kun je als psv zijnde weer opnieuw beginnen.

Pff hebben we straks wel genoeg spelers? Zinchenko en Siem de Jong zijn al terug naar hun clubs, Isimat naar Hoffenheim, Zoet naar Napoli, Willems naar Lyon, Arias naar Swansea en spelers als Guardado zullen waarschijnlijk ook weg gaan.

11 juni 2017 om 13:33

Ik denk dat ze guardado en Moreno houden als de doorslaggevende factor voor Lozano, of in ieder geval moreno. het wordt een fikse opgave voor brands, maar dat had iedereen wel zien aankomen.

11 juni 2017 om 13:39

Guardado mag wat mij betreft vertrekken. Hij heeft veel waarde gehad voor ons, maar hij heeft het helaas niet meer en nu loopt ie alleen maar Hendrix in de weg. Het is wel van groot belang dat Moreno blijft, aangezien hij de beste verdediger van de Eredivisie is en zeer stabiel.

11 juni 2017 om 13:42

Ja ik september zien we echt een compleet ander PSV volgens mij. Jurjus-aankoop-aankoop-moreno-aankoop-hendrix-propper-ramselaar-pereiro-locadia-chucky. De hele verdediging gaat bijna op de schop, als ik de geruchten mag geloven

11 juni 2017 om 13:44

Beste verdediger van de eredivisie, laat me niet lachen.

11 juni 2017 om 13:47

Wie is er volgens jou beter dan? Verdedigend sterk, heel kopsterk, veel voetballend vermogen en ook nog eens 6 keer gescoord afgelopen jaar.
Moreno-Sanchez zou het beste centrale duo van de eredivisie zijn. By far.

11 juni 2017 om 13:48

Wie is dat dan volgens jou? Sanchez die geregeld nog persoonlijke fouten maakt? Jan Arie van der Heijden? Botteghin? De ligt? Wie vind je beter dan de vaste centrale verdediger van Mexico met la liga ervaring en constant een 7,0 of hoger scoort (zelfs in dit slecht seizoen van PSV)

11 juni 2017 om 14:11

Ja klopt, maar we hebben gezien dat verversing noodzakelijk is. Dit team is arrogant geworden door de vele successen van de afgelopen 2 jaar. 2x kampioen, 2x johan cruijf schaal en overwintering in een goede CL-campagne. Ik heb er wel vertrouwen in dat er goed team staat straks!

11 juni 2017 om 13:40

Misschien moeten we eerst afwachten wie er ook daadwerkelijk wordt verkocht . Geruchten zijn er altijd.
Guardado mag van mij echt vertrekken, Guarado houden voor Lozano slaat nergens op. En bovendien help je dat ook nog Hendrix naar de klote. Die gaat echt niet nog een seizoen op de bank zitten.

11 juni 2017 om 13:46

Op zich zou Guardado als linksback kunnen spelen wanneer Willems vertrekt. Dan hoef je geen opvolger meer te halen zoals een Haps die eerlijk gezegd ook een net niet speler is. Guardado heeft in het verleden volgens mij vaker als linksback gespeeld en deed het niet onverdienstelijk.

11 juni 2017 om 13:49

Nou volgens mij speelt hij daar zelf liever niet. En ik vind Guardado verdedigend eerlijk gezegd niet zo sterk hoor. Laat nog al eens een man uit zijn rug lopen en mist snelheid. Bovendien staat hij volgens mij zelf ook wel open voor een nieuwe stap, naar de VS bijvoorbeeld.

11 juni 2017 om 14:48

Nog niks is officieel op Siem, zichenko en van ginkel na. Dat willems waarschijnlijk weg gaat wist je al 1 jaar. Voor de rest nog niks zeker. Zo'n zoet stond op het schaduwlijstje van Napoli achter Cassilas en Leno. Dit bericht is al door brands ontkracht. Als we de media mogen geloven zijn wij Sanchez, Veltman, Younes, Klaassen en Dolberg al kwijt, maar grote kans dat er gewoon 3 van die 5 blijven. De geruchtenmolen gaat weer draaien en alle spelers gaan weer gelinkt worden aan 5 clubs. Denk inderdaad dat zoet, willems, arias, moreno, guardado en propper wel willen vertrekken bij een mooie club aangezien ze er 2 jaar of langer zitten en zo goed als alles al hebben bereikt bij psv, maar denk dat psv van die 6 er minimaal 2 behoud, dus zou je geen zorgen maken, want ze gaan echt niet van de 18 spelers er 12 verkopen.

Leuke stap voor die jongen, maar PSV schiet zichzelf hiermee aardig in de vingers. Vraag me af of er al een vervanger op het oog is. Centraal achterin is toch een van de belangrijkste posities die je niet zo maar aan de eerste de beste jeugdspeler geeft. 5 miljoen voor Mirin is aardig maar het is en blijft een basisspeler en de vraag is of je voor dit bedrag minus de salarisvoorwaarden van de nieuwe aankoop wel een gelijkwaardige vervanger kunt aantrekken.

11 juni 2017 om 14:04

Natuurlijk hebben ze een vervanger op het oog. Voor elke positie hebben ze schaduwlijstjes met meerdere voetballers erop staan. PSV zal eerst proberen nummer 1 op dat lijstje te krijgen, lukt dat niet dan schakelen ze over op nummer 2 op dat lijstje. In principe werken de meeste clubs zo, tenzij er buitenkansjes langskomen.

11 juni 2017 om 15:19

Ik bewonder je vertrouwen in Brands en consorten, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het beleid van PSV de laatste jaren echt verschrikkelijk amateuristisch vind hoor. Elke keer huur spelers aantrekken, eigen spelers laten vallen en onbeperkt vertrouwen houden in niet presterende basisspelers.

Gelukkig ontkent Brands dat er sprake is van enig contact hoewel dat in de voetballerij ook weinig zegt.

11 juni 2017 om 17:13

Hoe kan je nou zeggen dat het beleid de laatste jaren amateuristisch is terwijl ze de afgelopen jaren 2x kampioen zijn geweest. Volgens mij is je doelstelling van het beleid van een topclub namelijk om kampioen te worden.
Maar moet wel eerlijk bekennen dat Brands een beetje is doorgeschoten met huren van spelers het afgelopen seizoen. Al snap ik wel een beetje waar dat vandaag komt. Eerst huur je Guardado en die zorgt ervoor dat er balans in het elftal kwam waardoor Memphis en Wijnaldum konden excelleren en het kampioenschap met ruime voorsprong op de nummer 2 wordt binnengehaald. Het jaar erop huurt hij Van Ginkel in de winterstop en die zorgt mede door zijn vele goals dat PSV met enig geluk toch nog kampioen wordt. Ik denk dat hij daarom een beetje te veel is gaan geloven dat huren de oplossing zijn. Hij heeft veel te lang gewacht met het op orde brengen van de selectie en had gehoopt een leuk talent bij een grote club te kunnen huren die een toegevoegde waarde voor dit elftal zou zijn. Echter lukte hem dat niet en huurde hij de verkeerde spelers waardoor er helemaal geen balans in het elftal was. Daarin heeft hij gewoon gefaald afgelopen seizoen.
Daarom mag hij nu dit jaar weer laten zien of hij het nog snapt hoe het wel moet die krediet heeft hij wel verdiend. Lukt het hem dit jaar weer niet dan moet PSV wel goed na gaan denken of Brands nog wel de juiste persoon is op die positie.

Was een Leuke gangmaker bij iedere prijs die we pakte maar geen sterkhouder in onze defensie. Dit betekent wel dat Moreno zal blijven want kan me niet voorstellen dat PSV veel mutaties wilt in de as van het veld. Met schwaab heeft PSV al een volwaardige vervanger en met Alberto de Wijs en Koch 3 mannen die plaats kunnen nemen op de bank.

Verrassende transfer, maar om eerlijk te zijn begrijp ik het wel als PSV hem verkoopt.

Ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk ben van Isimat, want ik vind hem namelijk gewoon tekortkomen voor de basis van Psv. Als PSV er dan ook nog 5 miljoen voor kan krijgen, terwijl ze hem destijds voor de helft hadden gekocht, dan zou ik dat zeker accepteren.

Isimat vond/vind ik bij PSV altijd een goede stand-in/ideale twaalfde man. Hij deed me altijd denken aan Eric Addo: goed als stand-in, maar niet goed genoeg voor de basis. En voordat er weer reacties komen van 'ja, maar Hoffenheim is afgelopen seizoen 4de geworden en als ze belangstelling voor hem tonen, dan zien ze toch echt wel wat in hem' of 'ze hebben Sule verkocht': dan nog verwacht ik niet dat Isimat basisspeler zal worden.

Isimat is geen geweldenaar, maar wel gewoon een prima speler. Ik vind 5 miljoen met een lang contract wat aan de lage kant, je gaat voor dat geld echt niet makkelijk een betere speler vinden.

Opmerkelijk, Isimat was juist een van de weinige basisspelers waarvan ik niet had verwacht dat hij zou vertrekken.

Isimat is een redelijke verdediger, niet meer dan dat. Hij is niet onvervangbaar. Maar jtoch: waar ga je nu een vervanger vinden die beschikbaar, niet slechter en ook niet duurder is?

Brand mag goed aan de bak, eerst het verhaal dat ze eerder met de competitie klaar zijn en dus eerder konden beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tot nu toe is de selectie alleen verzwakt. Daarnaast is Lukassen nog niet klaar om de nieuwe cv te worden van Psv, maakt nog te veel concentratie fouten. Dus hoop dat er nog een tropische verrassing uit de hoed van Brands komt

Zo gaat het een makkie worden voor Ajax. Feyenoord had al een smalle selectie en is nu al Elia, Kuyt en Berghuis kwijt (de laatste komt misschien terug?). En voor Elia en Kuyt komt er geen geld binnen. Miss vertrekt Karsdorp nog?

PSV is de Jong en Ziyencko kwijt na huur en ziet nu dan isimat vertrekken voor 3x niks. Gaan Moreno en Guardado weg?

Bij Ajax gaat Klaassen wel weg maar wel voor 23 miljoen terwijl ze al geld zat hebben. De kern met Onana, Sanchez (ja hij blijft), de Ligt, Ziyech, Dolberg blijft en met Huntelaar is de spitspositie al versterkt. Ik zie het somber in, vooral voor Feyenoord, die na een jaar gepiekt te hebben in een jaar met amper Europese duels dit jaar blij moet zijn met plek 3.

11 juni 2017 om 14:01

Hoe weet je zo zeker dat Sanchez blijft? Vorig jaar kwam werd er ook gemeld dar Milik zou blijven en een week later zat hij in Napoli.

11 juni 2017 om 14:21

Makkie? Weet jij dan al dat Ajax dit seizoen bij elkaar blijft en wat de nieuwe coach er van gaat bakken?

Een van de spelers die progressie toont verkopen en dan willen Arias, Willems, Moreno en Zoet ook weg? Zoet en Willems lijken mij makkelijk vervangbaar, maar straks speel je dus met een compleet nieuwe verdediging.

Vraag me oprecht af wie PSV dan als zijn vervanger zou moeten halen. Hij is geen ster in de verdediging, maar maakt weinig fouten. In de eredivisie loopt niet echt iemand rond die hem zou kunnen vervangen en de talenten uit de jeugd zijn er (nog) niet klaar voor. Dan moet je dus weer kijken in het buitenland? Loopt er nog een leuk mexicaans talentje ergens die PSV zou kunnen halen? Wordt een pittige klus voor Brands...

Psv zou goed doen om Jerry Mina te halen als vervanger, en dan dezelfde stappen plan hebben zoals Ajax heeft voor Sanchez die ook in beeld stond voor Barcelona. Beide zijn jong en hebben een enorme potentie, maar nog niet klaar voor een Barcelona niveau. Een Sanchez zou hem dat zeker ook adviseren, want hij ziet nu wat de resultaten zijn van een tussen stap maken.

11 juni 2017 om 14:11

Zou idd een goede optie zijn, al denk ik als ik de eerdere verhalen heb gelezen dat ze voor reyes gaan.

11 juni 2017 om 14:23

Yerry Mina is volgens mij door Palmeiras al voor een paar miljoen gehaald, die gaan hem echt niet voor een bedrag laten gaan wat voor PSV betaalbaar is. Op Twitter las ik ook veel berichten van Colombianen dat ze hem in alles beter vinden dan Sanchez (hij is dan ook 2 jaartjes ouder). Die kan ook bij clubs aan de slag die iets minder dan Barcelona zijn en waar hij wel een basisplaats krijgt.

Is die isimat een centrale verdediger? Zoals staat hij dan links of rechts. Dit omdat hoffenheim ook al Hoogma van Heracles wil hebben.

Natuurlijk veel te weinig voor Isimat met een contract tot 2020. Hoop niet dat hij vertrekt.

Isimat-Mirin is natuurlijk een verdediger voor het niveau PSV, dus ik verbaas mij ook dat Hoffenheim hem wil overnemen voor ong. 5 miljoen. Evenals de interesse in Justin Hoogema mij had verrast. Er zullen toch betere verdedigers in Duitsland lopen

11 juni 2017 om 16:36

Nou psv is toch wel een hoger niveau als wat isimat brengt hoor. Alsof hoffenheim een super niveau heeft dit goede seizoen daargelaten.

Wanneer Brands tegenwoordig dingen ontkent, geloof ik het al niet meer. Die speelt het spelletje met de media slim. Maar wanneer het gerucht wel ergens op gebaseerd is zou ik de interesse niet afwijzen. Isimat-Mirin vind ik een doorsnee verdediger voor Eredivisie-begrippen. Strijk je er 5 miljoen mee op, prima. Daar vind je echt wel iets leuks voor terug.

Ik verwacht dat Moreno ook zal vertrekken. Hij zou nog een klapper kunnen maken in het buitenland. Cocu kennende zal hij de jeugd geen kans geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren