Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bojan: ‘Ik beloof jullie dat ik sterker dan ooit zal terugkomen’

Laatste update:

Het noodlot heeft toegeslagen bij Bojan Krkic. De 24-jarige aanvaller van Stoke City viel maandagavond al vroeg uit in de FA Cup-wedstrijd tegen Rochdale en de Spanjaard heeft een meniscusblessure opgelopen. Hij zal maanden aan de kant staan en moet zodoende nu al een kruis maken over de rest van het seizoen, zo meldt Stoke op de website van de club.

/

Bojan was bezig aan zijn eerste seizoen in de Premier League en leefde weer wat op, na een moeizaam verblijf van een jaar bij Ajax. Trainer Mark Hughes toonde veel vertrouwen in de aanvaller en liet hem vrijwel wekelijks in de basis beginnen. Bojan maakte vier doelpunten en opende maandag al in minuut vier de score in de bekerwedstrijd tegen Rochdale. Dat was, alle competities meegerekend, zijn derde goal in de laatste vijf wedstrijden.

Na een half uur moest hij echter geblesseerd naar de kant en nu blijkt dat hij een serieuze knieblessure heeft opgelopen. Bojan heeft geen uitzicht op een comeback voor het einde van het seizoen in Engeland. "Dit is erg teleurstellend voor de club, maar vooral voor Bojan, die zo goed bezig was en genoot van het voetballen", zegt Hughes. "We wensen hem een voorspoedig herstel."

Update 28 januari 13.34 uur - Bojan: ‘Ik beloof jullie dat ik sterker dan ooit zal terugkomen’
Stoke City bevestigde dinsdagavond dat Bojan Krkic de resterende maanden van het seizoen 2014/15 aan de kant staat. De Spaanse aanvaller, die de laatste weken sterk bezig was, kan door een knieblessure niet meer in actie komen. “Ik blijf positief en ga mijn herstelperiode in met een lach op mijn gezicht. Ik beloof jullie dat ik sterker dan ooit zal terugkomen. Bedankt voor jullie aandacht, dat waardeer ik heel erg”, laat Bojan weten via Twitter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat even flink balen voor Bojan. Het lijkt of het niet mag voor die jongen.

27 januari 2015 om 14:33

Ja klote voor hem, leefde idd weer wat op!

27 januari 2015 om 14:34

Ja echt he , vond het wel mooi voor hem dat hij eindelijk een beetje in vorm kwam bij Stoke en het vertrouwen daar ook kreeg en dan nu dit... Wat een pech.

27 januari 2015 om 14:45

Dit is heel vervelend voor Bojan en Stoke. Hij was lekker op dreef de afgelopen tijd. Ik denk dat Ireland of Adam hem zullen vervangen. Ook geen verkeerde spelers maar met name Adam brengt toch iets minder dynamiek op het middenveld vergeleken met Bojan.

27 januari 2015 om 16:16

Vind ook dat Bojan wat meer snelheid heeft dan die 2 spelers. Vind het verschikkelijk voor hem en zijn team
Als nummer 10/vrij rol doet hij het prima. Is dit niet 2e keer dat het hem overkomt? Bij Roma in Champions Leugeu had hij ook vies blessure opgelopen. Was ook iets met zijn knie.

27 januari 2015 om 16:21

Klopt jammer want hij kan zeker wel voetballen

Dat is zonde! Hij speelde de laatste tijd best goed voetbal en dit is zonde voor hem en Stoke. Sterkte voor hem!

Pijnlijk voor hem en stoke. Hughes toonde veel vertrouwen in hem en bojan leek weer een goeie vorm te pakken hebben. Helaas voor hem nog een tegenslag.

Enorm zuur voor die jongen. Is hij eindelijk lekker op dreef en dan gebeurd er dit...

Dit vind ik zo verschrikkelijk! Die jongen heeft het al jaren lang moeilijk om zich te bewijzen en nu bij Stoke City leek het hem echt te lukken. Het lijkt hem echt niet gegund.

Hopelijk komt hij sterker dan ooit terug!

Sterkte Bojan!

Ai ai ai. Dit is wel een tegenvaller, vond hem bij Stoke weer helemaal opleven. Hopen dat hij weer sterk terugkomt hij begon niet eindelijk zijn potentie en verwachtingen in te lossen.

Echt jammer want een Bojan in vorm is naar mijn mening van heel hoog niveau en ik kan altijd genieten van zijn mooie acties, ik wens hem veel sterkte.

Wow, dit vind ik echt zonde. Heeft hij eindelijk een team gevonden waar het lekker loopt en nu dit. Echt balen.

Hopelijk houden ze het vertrouwen in hem en komt hij 100 procent terug.

Wat jammer zeg! Ik had hem nog steeds graag bij Ajax willen zien, maar aangezien Frank de spelers nooit 100 procent de vertrouwen geven (vooral op die spitspositie) is Bojan nooit opgebloeid.. vind ik zo jammer! Maar fijn dat hij nu begint te bloeien bij Stoke City, en wat een goal maakte ie gisteren zeg sjongejonge!

Zeer jammer. Kwam er weer wat bovenop en dan is het echt leuk om naar hem te kijken. Dit seizoen was ook gewoon het ideale moment om er weer bovenop te komen en te laten zien wat hij in z'n mars had. Had ook wel verwacht dat hij na dit seizoen weer een stapje omhoog zou kunnen doen.

Jammer dat dit het verpest.

Wel gek, heb een keer iets met m'n meniscus gehad en toen lag ik er echt geen maanden uit. Dat ding wordt dat verwijderd en dat is een tijdje herstellen. Geen 4/5 maanden.

Balen voor hem, want zijn carrière gaat niet over rozen zeg maar.

Snap alleen niet waarom hij zo gehyped word door alles en iedereen. Als je een beetje technisch bent val je al op bij Stoke en zo goed waren zijn acties nou ook weer niet. Zou het komen dat hij ex-ajax speler is dat iedereen het voor hem op neemt?

Echt jammer om te horen.
Juist nu hij weer goed bezig was, heeft hij een ongelukkige blessure opgelopen. Hopen voor Stoke en hem dat hij goed revalideert en zijn vorm snel kan oppikken.

Moet Bojan zich richten op de zomer? Op zijn vakantie zomer. Bedoeld wordt waarschijnlijk op het nieuwe seizoen.

Waarom sta ik hier niet van te kijken. Bij Ajax was er ook altijd wat.

Ach jammer zeg, hij was nog zo goed op dreef. Hopelijk zien we hem dit seizoen nog in actie komen.

Wat klote voor deze jongen. Net nu die eindelijk een beetje op dreef was krijgt die dit weer voor de kiezen. Hopelijk is die mentaal sterk genoeg om weer 100% fit te worden. Hij heeft al veel tegenslagen gehad

Jammer, voor Bojan en Stoke. Heel jammer...

Met dat drukke programma in Engeland moet je je sterspelers in zulke partijtjes ook lekker rust geven..met een b team win je daar ook wel hoor

27 januari 2015 om 20:04

Zeg dat maar eens tegen de mensen van man utd, man city en chelsea, kijken of zij het met je eens zullen zijn

Als club moet je jongens zoals Bojan een keertje rust geven. Vooral tegen clubs van het formaat Rochedale.

Ja maar dat is de premier Leaque. Voor spelers die voor het eerst in Engeland voetballen is het altijd wel wennen eerste seizoen. Bojan weet nu ook wel waarschijnlijk dat hij meer aan zijn fysiek moet doen als hij in de premier wil blijven voetballen. Maar ik denk dat Bojan volgend seizoen nog sterker zal terugkomen mits Stoke geen nieuwe speler voor zijn positie haalt en hem het vertrouwen blijft geven.

Altijd zuur om zo vroeg een seizoen af te sluiten.

Veel succes met je herstel knul, let goed op in Mordor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren