Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bedrijvig NAC Breda haalt ook gewezen toptalent FC Utrecht

Laatste update:

Het versterken van de selectie is nu echt begonnen voor NAC Breda. De nummer drie van het afgelopen seizoen in de Jupiler League presenteerde woensdag Robbie Haemhouts en heeft vrijdag de komst van Giovanni Korte afgerond. De aanvaller kon transfervrij worden overgenomen van ADO Den Haag, waar zijn contract afliep, en heeft bij NAC voor drie seizoenen getekend.

/

Korte werd in het afgelopen seizoen vooral als invaller gebruikt bij ADO, maar NAC denkt hem goed te kunnen gebruiken in de jacht op promotie. “Met de komst van Giovanni worden de contouren van het nieuwe NAC steeds meer zichtbaar”, zegt technisch directeur Hans Smulders op de website van NAC. “Het is een zeer snelle en wendbare speler, waarvan wij overtuigd zijn dat hij het NAC DNA heeft.”

“NAC staat bij mij te boek als een grote club die door omstandigheden een divisie te laag speelt”, reageert Korte zelf. “Ik hoop in de geweldige entourage in het Rat Verlegh Stadion goed te gedijen. Het plan is om aanvallend en attractief voetbal te spelen, dat is een ambitie die mij erg aanspreekt.”

Update 16.47 uur - Bedrijvig NAC Breda haalt ook gewezen toptalent FC Utrecht
NAC Breda maakte vrijdag melding van de komst van Giovanni Korte en op dezelfde dag wordt ook de komst van Gianluca Nijholt wereldkundig gemaakt. Hij gewezen toptalent van FC Utrecht kon het niet maken in de Domstad en via Almere City FC, Amkar Perm en VVV-Venlo is hij dus in Breda beland. “Nijholt is een aanvallende middenvelder met een ontzettend sterk linkerbeen. Hij heeft de ambitie uitgesproken om Eredivisie te spelen en hij wil die ambitie verwezenlijken bij NAC”, laat technisch directeur Hans Smulders weten op de clubwebsite.

Denk je dat Giovanni Korte een aanwinst is voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo is dat Gio!

Volgend seizoen gaan we los!
We gaan een ander NAC laten zien!

Welkom!

24 juni 2016 om 17:27

1 voordeel dit jaar voor jullie. Geen maaskant die het begin van het seizoen zo hard verneukt dat je eigenlijk al geen kans meer maakt. Succes dit jaar. Hopelijk volgend seizoen de derby op het hoogste niveau.

24 juni 2016 om 18:14

Alsof het aan Maaskant ligt dat Nac nu weer een jaar JL voor de boeg heeft. Volgens mij was Maaskant al lang weg toen Nac van Willem II verloor.

Giovanni welkom!
En wat mij het meest aanspreekt in deze reactie van hem is dat we aanvallend en attractief voetbal willen gaan spelen. Hup Nac!

24 juni 2016 om 15:54

Fantastische voetballer voor de jupiler . Voor one altijd een held !

Door omstandigheden? Tsja als je jaren van wanbeleid en simpelweg een matige selectie slechts wil aanduiden als omstandigheden dan heeft ie gelijk. Hoewel het misschien verstandiger is om juist daar zeer kritisch op te zijn, want voor ze het weten vervallen ze weer in oude gewoontes.

26 juni 2016 om 11:31

Klopt. De omstandigheden zijn inderdaad wanbeleid. Maar door snijden in de selectie en bezuinigingen in andere uitgaves zit NAC nu veilig en ruim in cat II. Dat je selectie hierdoor steeds zwakker wordt is helaas een gevolg ervan. Degradatie komt door het wanbeleid en de risicovolle transfer die Mommers en co hebben verricht. Wie zich brand die moet op de blaren zitten helaas. Of de boel oplichten, dan kan tegenwoordig ook namelijk :P

Was enkele jaren geleden nog een leuke debutant bij Ado. Had verwacht dat hij daar tot basisspeler zou gaan uitgroeien, maar langzaam aan een beetje uit beeld geraakt. Voor NAC denk ik een prima speler.

Echte JL speler,komt te kort voor de eredivisie

Het is jammer dat hij bij Den Haag vertrekt, maar als er een linie is waar Den Haag teveel spelers heeft is het wel de aanval. Ik hoopte dat Schaken daar het slachtoffer van zou worden, maar het is helaas Gio geworden. Jammer.

Gio, het allerbeste gewenst, NAC gaat nog veel plezier aan je beleven.

Jammer om mijn neefje bij mijn (en zijn) clubje te zien vetrekken. Realistisch gezien is het wel een goede stap voor hem. Hopelijk kan NAC volgend jaar promoveren en kan hij als basisspeler zich manifesteren in de Eredivisie als voetballer.

24 juni 2016 om 15:46

Leuk zeg, dat het je neef is. Ik ben blij dat hij weg is. Zal rust in de ploeg brengen met zijn rare gedrag.

24 juni 2016 om 16:55

Hij heeft voorlopig aangetoond echt niet goed genoeg te zijn voor Eredivisievoetbal en zal een behoorlijke stap moeten zetten om zelfs bij NAC onbetwist te zijn, maar wat niet is kan nog komen natuurlijk! Had natuurlijk een zeer behoorlijk seizoen bij Dordrecht toen ze promoveerden.

Heel erg jammer blijft voor ons altijd een HELD. Gaat het zeker goed doen bij NAC.

Giovanni Korte is echt een aanwinst voor Nac. Als hij in vorm is, kan zo'n speler het verschil maken tussen een gelijkspel en een overwinning in een gelijkopgaande wedstrijd.

Korte: Tevreden over zijn komst. Speler met gif, die ook scorend vermogen lijkt te hebben, getuige zijn periode bij Dordrecht. Moet zeker in de JL goed mee kunnen, veel vertrouwen in.

Zelfde voor Nijholt. Speler die uitstekend van pas komt op ons middenveld. En daar was Haemhouts er al bij. Bovendien heeft NAC besloten alsnog verder te gaan met Noppert (verlengde vanavond met 2 jaar), waardoor er in elk geval een keeper bij komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren