Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Barcelona moet Iniesta uiteindelijk ‘zes tot acht weken’ missen

Laatste update:

Barcelona wist zaterdagmiddag door een laat doelpunt van Lionel Messi drie punten mee te nemen uit het Mestalla, maar de meeste aandacht ging na de wedstrijd tegen Valencia uit naar Andrés Iniesta. De routinier moest zich al na twaalf minuten laten vervangen.

/

Iniesta ging naar de grond na een tackle van Enzo Pérez en greep daarna meteen naar zijn knie. De middenvelder werd vervolgens in tranen van het veld afgedragen en gevreesd wordt dat Barcelona hem lang zal moeten missen.

De club heeft nu via een officieel statement laten weten dat Iniesta een blessure aan zijn buitenste kniebanden heeft opgelopen. De ernst van de kwetsuur is nog niet duidelijk, aangezien de Spanjaard bij terugkeer in Barcelona aan verdere tests onderworpen moet worden.

Update 22 oktober 23.15 uur - Barcelona moet Iniesta uiteindelijk 'zes tot acht weken' missen
Barcelona kan toch relatief snel over Andrés Iniesta beschikken. De Spaanse topclub maakt zaterdagavond laat bekend dat nader onderzoek heeft uitgewezen dat de middenvelder 'zes tot acht weken' nodig zal hebben om van zijn knieblessure te herstellen. Aanvankelijk werd gedacht aan een afwezigheid van drie tot zes maanden, maar Iniesta zal op zijn vroegst eind december zijn rentree kunnen maken.

Barcelona wint zéér laat van Valencia maar moet Andrés Iniesta mogelijk maandenlang missen! #domper

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een mooie wedstrijd om te zien !
Zo'n ventje als enzo perez moet je allang een rotschop geven als die je beste middenvelder geblesseerd het wedstrijd uit schopt.

Al met al 3 punten zijn weer binnen!

Messi messi messi ! Vamos

22 oktober 2016 om 18:41

Was toch Mario Suarez?

22 oktober 2016 om 18:41

Oh laat maar! !

22 oktober 2016 om 18:45

Ja, Perez ging er hard in, maar het lijkt me sterk dat hij hem het veld uit wilde schoppen. Dat Iniesta klem komt te zitten is gewoon heel erg ongelukkig. De mensen die nu moord en brand schreeuwen, zijn dezelfde mensen die een aantal jaar geleden stonden te juichen voor Nigel de Jong, die net als Perez gewoon een harde middenvelder is.

22 oktober 2016 om 23:46

Dus omdat hij perongeluk iemand blesseerd verdient hij een schop?

Wil iig niet tegen jou voetballen dan.

22 oktober 2016 om 23:06

Sterkte en beterschap!

23 oktober 2016 om 01:37

Beterschap!!

Erg vervelend voor Barca om hun beste middenvelder te missen. Gomes en Denis Suarez hebben lang niet het niveau van Iniesta en ik denk dat het hun punten gaat kosten. Maar ik vond het geen overtreding van een zeer sterk spelende Perez. Het was een harde tackle maar zo'n tackle zie je bijna wekelijks in La Liga en hij werd ook nauwelijks geraakt op het been. Daarnaast was het natuurlijk een tackle op de bal.

22 oktober 2016 om 19:35

Mee eens, tackle op de bal. Wel een harde tackle, maar het is dan ook geen zaalvoetbal

23 oktober 2016 om 00:18

ik hoop dat iniesta sneller beter wordt dan dat verwacht is anders mist hij de el clasico tegen real nog

Vreselijk voor hem, maar als hij echt zijn kruisbanden heeft gescheurd, ligt hij er 9 maanden uit. Dan komt hij pas volgend seizoen terug en dan is hij al ruim 33 jaar. Ik ben benieuwd of hij dan nog ooit wel zijn topniveau gaat aantikken. Zijn handelsmerk is onder andere zijn buitengewone handelingssnelheid en zo'n een blessure kan er toch voor zorgen dat je handelingssnelheid erg daalt, kijk maar naar Strootman nu.

Als je pessimistisch denkt dan kun je waarschijnlijk nu al concluderen dat het tijdperk Iniesta over is, maar zelfs ik als Real fan hoop dat niet.

22 oktober 2016 om 19:55

Handelingssnelheid heeft niks te maken met een kruisbandblessure.

Denk dat Suarez, Neymar en die andere duikelingen na dat flesje ook maanden uit de roulatie zijn.

Volgens Radio Catalunya is Iniesta 2,5 maand out en Sport meldt dat hij er tegen de start van 2017 in perfecte conditie weer zal staan.

Dit is zoooo slecht nieuws. Echt niet te geloven. En dat terwijl Barça tegen Real Madrid binnenkort. Slechter kan niet.

Heb voir 1150 euro kaartjes gekocht voor el clasico. Pleasse laten er niet nog meer geblesseerd raken

Een domper voor barca. Dit betekent nu ook de el classico zonder iniesta. Een classico zonder iniesta kan niet

De berichtgeving in het artikel klopt niet. Iniesta kan op zijn vroegst in begin december zijn rentree maken, niet eind december zoals in het artikel staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren