Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bakkal kan ook bij koploper van Oostenrijkse Bundesliga terecht

Laatste update:

Feyenoord heeft inderdaad interesse in Otman Bakkal. Maandagavond werd bekend dat de Rotterdammers zich bij PSV hadden gemeld om te informeren naar de beschikbaarheid van de middenvelder en een dag later bevestigt technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord de belangstelling. Vooralsnog is er echter niets concreet.

/

Bakkal is zijn basisplaats bij PSV kwijtgeraakt en schermt met de belangstelling van buitenlandse clubs, maar maakt mogelijk dus een binnenlandse transfer. Feyenoord zou de middenvelder voor één seizoen willen huren en het is niet bekend hoe PSV daarover denkt. Het contract van Bakkal loopt immers tot de zomer van 2012 door, waardoor de middenvelder bij deze constructie transfervrij de deur van het Philips Stadion uit wandelt.

Van Geel laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij inderdaad contact heeft opgenomen met de zaakwaarnemer van Bakkal, maar dit zou ‘vooral oriënterend’ zijn geweest. “Of Bakkal straks toch in de Kuip speelt? Je weet het nooit, maar op dit moment is het niet aannemelijk”, zegt Van Geel. Bakkal mocht dit seizoen pas een kwartiertje meedoen tegen AZ.

Update 30 augustus 22:30 uur - Bakkal kan ook bij koploper van Oostenrijkse Bundesliga terecht
Feyenoord is niet de enige club met belangstelling voor Otman Bakkal. Volgens Voetbal International heeft ook Red Bull Salzburg laten weten dat de middenvelder van PSV welkom is. Bakkal heeft een contractvoorstel van de club van trainer Ricardo Moniz in beraad. Bij de koploper van de Oostenrijkse Bundesliga staat ook David Mendes da Silva onder contract.

PSV moet Otman Bakkal niet verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker aan Genk verkopen...

30 augustus 2011 om 09:23

Willen die hem dan? Ik zie hem liever nog bij Feyenoord lopen eigenlijk, leuke voetballer om naar te kijken vind ik.

30 augustus 2011 om 09:23

Dit heeft van Geel niet slim gedaan toen hij Wijnaldum naar PSV liet vertrekken. Hij had toen al op z'n vingers kunnen na gaan dat Fer ook zou gaan vertrekken en had af moeten spreken Bakkal als ruilmiddel te betrekken in de deal met Wijnaldum. Ik vind Bakkal een uitstekende vervanger van Fer en ik denk niet dat hij voor Fer onder zou doen. Fysiek sterk, kan een man vrij spelen voor de keeper en kan een goal maken. Mocht Fer gaan zie ik hem graag komen.

30 augustus 2011 om 09:25

Ja inderdaad of aan Real Madrid. Heeft Genk überhaupt interesse? Wel zonde dat Bakkal niet speelt, vond het toch altijd een aardige middenvelder met scorend vermogen.

Waarom huren? Hij zal toch niet zoveel kosten? PSV is gek als ze m uitlenen

30 augustus 2011 om 09:24

Ja echt he, Bakkal heeft nog maar een eenjarig contract en zou dus goedkoop moeten zijn en als Feyenoord Fer verkoopt kunnen ze denk ik daarvan de 1 miljoen wel aan Bakkal of Vorm uitgeven.

30 augustus 2011 om 09:32

Nee, want Feyenoord mag niks van de eventuele transfersom uitgeven, dus ook geen 1 miljoen voor Bakkal of Vormer

30 augustus 2011 om 09:41

Waarom in godsnaam? Hij is volgend jaar transfervrij. Feyenoord zou gek zijn om 1 miljoen neer te leggen voor Otman.

30 augustus 2011 om 09:53

Feyenoord mag Niks uitgeven alleen huren. Dus ook geen 1 miljoen zelfs geen 5 ton!

Volgend jaar mogen ze pas weer spelers kopen.

30 augustus 2011 om 10:48

We mogen wel 50.000 euro uitgeven! Dus als PSV enig centjes wilt is het 50.000 euro!

Mooie speler voor Nec, kunnen hem goed gebruiken. Een tribuneklant van PSV zou zich niet te groot moeten voelen voor NEC

30 augustus 2011 om 10:12

Ik snap sowieso niet dat hij niet vaak speelt bij Psv. En ik snap al helemaal niet dat spelers als Engelaar en Hutchinson meer gewaardeerd worden daar dan een speler als Bakkal, onbegrijpelijk!

30 augustus 2011 om 12:29

Bij de supporters wel, maar altijd in de schaduw gestaan van andere talenten bij Psv. Hutch stond vaak in de basis en was als een van de weinige stabiel vorig jaar, daarom staat hij hoger in de pikorde simple as that..

Bakkal zou volgens mij een ideale speler voor Feyenoord zijn. Al wat ouder, meer ervaring en gewoon een goede voetballer. Voor PSV vaak net niet, maar voor een club als Feyenoord is het gewoon een onbetwiste basisspeler. Kunnen ze gelijk nog een paar miljoen aan Fer verdienen ook, terwijl ze direct een vervanger in huis halen die waarschijnlijk goedkoper gaat zijn.

Zou slim zijn van Feyenoord.

30 augustus 2011 om 10:04

Hier ben ik het volledig mee eens. In een dergelijke constructie zou Feyenoord er als grote winnaar uit komen, maar ik ben bang dat PSV dat ook wel ziet. In principe is Bakkal een aanwinst voor nagenoeg alle ploegen in de eredivisie, maar de hoofdvraag is wat wil Psv.

30 augustus 2011 om 10:09

PSV zal dat inderdaad ook inzien, maar PSV heeft ook zaken gedaan met Feyenoord voor de komst van Wijnaldum. Dat is denk ik een pluspuntje voor de Rotterdammers. Bovendien willen ze Bakkal volgende zomer niet gratis de deur uit zien lopen en zal hij dit seizoen normaal gesproken niet veel aan spelen toekomen als je ziet wie er op zijn positie inzetbaar zijn.

Een ontevreden speler brengt het niveau van de selectie en de sfeer in de groep omlaag, dus beter geven ze elkaar een hand en nemen ze afscheid.

30 augustus 2011 om 10:17

@dejan1807
Ja, dat is ook waar, dat zal wellicht bij PSV meegewogen worden. We zullen het allemaal zien binnen 38 uur.

30 augustus 2011 om 10:46

Zoveel ervaring heeft Bakkal helaas niet. Tsja leeftijd zegt natuurlijk iets, maar levenservaring is niet zo belangrijk als voetbalervaring. Bakkal heeft gewoon afgelopen 3/4 jaar niets gedaan bij Psv. Zou bij ons een leuke speler kunnen worden, maar een topper wordt hij niet meer. Daarvoor heeft hij als aanvallende middenvelder te lang stil gestaan.

Heb Bakkal altijd een aardige middenvelder gevonden maar ook een die niet structureel goed kan presteren. Hij is niet stabiel genoeg. Als dat eruit kan is het absoluut een potentiële Oranje klant, want hij heeft alles wat een moderne middenvelder moet hebben. Hij heeft een beetje de 'nedved-stijl' als je het mij vraagt, maar dan natuurlijk wel op zijn eigen niveau.

30 augustus 2011 om 12:31

Een afwijking aan zijn knieen heeft ie in ieder geval niet, draaien als Nedved kunnen er maar weinig.. Maar ik snap de overeenkomst die je ziet

Feyenoord moet hem ook niet willen. Zolang ze Fer nog hebben is Bakal ook compleet overbodig. Vind Bakal ook totaal geen goeie voetballer. Hij komt gewoon veel en veel te kort voor de top. Hij moet lekker bij een middenmoter gaan ballen, daar komt hij veel beter tot zijn recht.

30 augustus 2011 om 22:52

Maar Feyenoord is ook niet top, deze jongen neem ervaring met zich mee en is gewoon een goeie voetballer, scoorde ook 3x tegen Ajax, dan moet je wel wat kunnen.

31 augustus 2011 om 10:36

Waar slaat dat nou weer op, Musa scoort ook 2x tegen Ajax, maar die is toch ook niet direct top? Als je 3x tegen Ajax scoort ben je echt niet meteen geweldig hoor...

31 augustus 2011 om 15:27

3x scoren tegen Ajax is best een klus hoor, ik weet zeker dat niemand dat bij Feyenoord kan.

Musa scoorde er 2, maar die eerste is voor 99% van Uchebo, en die tweede meer een fout van Blind.

Ik snap die Bakkal echt niet, de afgelopen 3/4 jaar die hij bij Psv speelt is het nog steeds geen basisspeler geworden. Het blijkt dat hij dan toch voor het financiële plaatje bij Psv blijft in plaats van het sportieve. Als Psv nog wat voor hem wil vangen dan moeten ze hem nu wel verkopen anders loopt hij volgend jaar transfervrij de deur uit. Zou een leuke speler zijn voor bijv. Roda, NAC of Feyenoord.

30 augustus 2011 om 12:34

Ligt dat alleen aan Bakkal? Kind van de club en nooit een verkeerd woord laten vallen, in tegenstelling tot andere spelers die meteen piepen als ze er een keer naast staan. Alleen al daarom gun je zo'n jongen een mooie transfer. Als dat niet het geval is ook prima, hij doet z'n ding als hij mag invallen..

Goede voetballer, zou een goede zijn voor Feyenoord, maar of hij haalbaar is......

Ik zou het wel prima vinden als Bakkal zou komen naar Feyenoord. Hij zou de nodige loopvermogen en body op het middenveld toevoegen bij Feyenoord. Ik hou er nog steeds rekening mee dat Fer kan vertrekken.

Misschien is dit een goeie optie. Zie liever Fer, maar als Twente het gewenste bedrag wil betalen kun je niet veel anders dan hem laten gaan. Bakkal is een speler met scorend vermogen die je op de plek van Fer kan posteren. Ik vraag me alleen af hoe Bakkal verdedigend is, omdat Fer het middenveld wat dat betreft een beetje bij elkaar haalt. Maar aangezien Bakkal volgend seizoen transfervrij is, is huren dan wel de beste optie.

Salzburg is een mooie club voor Bakkal. Als ik hem was zou ik het doen. Gewoon weer voetballen en een goed salaris, plus dat hij ook in een nieuw land is, dus nieuwe ervaringen.

De Oostenrijkse competitie, je moet er maar zin in hebben

30 augustus 2011 om 22:50

Tja wel Nederlandse trainer, Cziommer speelt daar en Leonardo..

Bakkal heeft ze beste tijd gehad bij Psv, hopelijk verdienen we 2 miljoen ofzo voor hem

Red Bull zou een mooie transfer zijn voor Bakkal. Ricardo Moniz is toch echt een zeer bekwame trainer die nog gebruikt maakt van trainingsmethoden die gebaseerd zijn op de Hollandse school; veel techniek en een team middels voetballend vermogen de tegenstander onder druk te laten zetten.

Wat dat betreft zou dat een ideale keus zijn gezien het wel de speelbenadering van Bakkal complimenteert. Bovendien kan PSV er een transfersom uithalen gezien Bakkal's éénjarige contract. Daarnaast is Red Bull een rijke club met uitstekende trainingsfaciliteiten dus de salariseisen van de Psv-er zouden geen rol hoeven spelen.

Ik zag het net inderdaad op Twitter bij Thijs Slegers. Maar ook dat zou een mooie stap zijn voor Bakkal. Natuurlijk is de Oostenrijkse competitie van een lager niveau, maar het is wel de topclub van Oostenrijk, dus in ieder geval Europees voetbal. Daarbij is het nog niet eens zeker dat Feyenoord Bakkal wel wil, want dat hangt puur van het vertrek van Fer af.

edit: Ik zie net dat Twente een nieuw bod heeft uitgebracht op Fer, dus even afwachten dan maar.

30 augustus 2011 om 22:59

@peerk

>>ik zie net dat Twente een nieuw bod heeft uitgebracht op Fer, dus even afwachten dan maar. <<

Waar zag je dat?

30 augustus 2011 om 23:02

Twitter, waarschijnlijk bij Thijsslegers of Mkrabby.

30 augustus 2011 om 23:10

Retweet van Thijs Slegers, maar het staat nu ook als nieuws op deze site.

Mij is nou niet helemaal duidelijk wat Salzburg wil. Willen ze hem huren, zijn contract af kopen, of hebben ze hem al een voorcontract aangeboden voor als hij transfervrij is (als dat uberhaupt mag)? Ik neem aan dat ze hem willen kopen als ze al een contract hebben aangeboden, en dan ben ik ook benieuwd wat voor transfersom ze aan PSV gaan betalen. Mocht het snel rond komen kan PSV mooi meteen de centjes voor Matavz op tafel leggen lijkt me.

30 augustus 2011 om 22:58

Ik ben bang dat Psv voor El Hamdaoui gaat en dat het daarom zo lang duurt met Matavz. Ik hoop van niet maar de geruchten worden steeds sterker. Indien dat gebeurd baal ik er ontzettend van.

Denk dat het een mooie club is voor Bakkal. Ik gun het Bakkal ook wel alleen hoop ik wel dat hij word verkocht.

Update: Er gaan helaas geruchten dat El Hamdaoui naar Psv komt, ik blijf hopen op Matavz want indien El Hamdaoui haal heeft Psv in mijn ogen weer gefaalt.

30 augustus 2011 om 22:59

Waar heb je die geruchten gehoord over El Hamdaoui?want als dat waar is dan gaat het niet goed komen met PSV als hij komt die man gaat voor veel problemen zorgen.

30 augustus 2011 om 23:01

De geruchten worden steeds sterker, ik las het al op vele forums en veel mensen vragen het al een Thijs Slegers. Ook mensen hebben het naar mij geïnformeerd. Het schijnt dat de reden dat Psv Matavz nog niet heeft omdat het op El Hamdaoui wacht, het zijn geruchten maar het kan wel.

Brands moet slim wezen en gewoon Matavz halen want ik zou het wanbeleid vinden als hij El Ham gaat halen, Psv is namenlijk net zo goed bezig met jonge spelers.

30 augustus 2011 om 23:41

@ psv expert ik heb alle forums afgezocht maar zelfs een laatste gerucht over elh-psv is niet te vinden dus ik weet niet waar jij die wijsheid vandaan haalt?
Om de zaak elh nog rond te krijgen op 1 dag....eerst moet de speler zelf bereid zijn om de helft in te leveren en dan moet brands nog naar die vliegende schotel om te onderhandelen. Lijkt me niet.
Elh gaat waarschijnlijk naar frankrijk.

30 augustus 2011 om 23:52

Ik heb gezocht maar heb het nergens gevonden er stond een twitter bericht van iemand maar Thijs deed daar lacherig over dus denk niet dat het klopt.psv is met matavz al eens over 5 jarige contract alles dus ik verwacht eerder dat matavz komt dan El Hamdaoui. Want zoals jij zegt El Hamdaoui gaat alleen maar voor problemen zorgen en niets van bakken dus.

Vind wel jammer dat Brands op het laatste dag wacht om iets te doen maar ja hij is met spitsen niet zo goed bezig geweest.

30 augustus 2011 om 23:03

Over de evt. transfer van El Hamdaoui heb ik een heel erg dubbel gevoel. Ten eerste vind ik het een superspits met geweldige kwaliteiten die zeker ook bij dit PSV passen. Ik vind niet dat Brands gefaald heeft als hij hem haalt, tenzij Brands de hoofdprijs betaalt en hem een salaris van 1.8 miljoen geeft, al lijkt me niet dat dat gaat gebeuren. Aan de andere kant blijft het natuurlijk een groot risico dat je neemt. Toch vind ik dat je hem een kans moet geven en niet alleen van al het slechte uit moet gaan. Al gaat mijn voorkeur uiteraard uit naar Matavz, maar eens houdt het op en dan moet je (heel snel) verder zoeken.

Wat betreft Bakkal gun ik hem Salzburg ook wel. Kans op een nieuwe start en hij kan er PSV op dit moment ook nog eens enorm mee helpen (mits ie verkocht wordt).

30 augustus 2011 om 23:06

Ja, maar ik denk dat Psv degene is die aan het treuzelen is want als Psv gewoon het bod bied wta Groningen wilt dan was alles allang zeker. Brands wacht het gewoon even af of er nog een andere club voor hem komt. Brands is op d egoede weg met allemaal jonge en goede spelers en om het aftemaken moet Matavz gaan komen, pas precies bij Psv.

30 augustus 2011 om 23:09

Sorry maar over wie heb je het nu? PSV is aan het treuzelen met Matavz bedoel je? Of wachten ze of er nog een club komt voor Mounir? Ik neem toch aan de Matavz ook bij PSV de prioriteit geniet of denk je echt dat ze liever El ham hebben, kan ik me namelijk totaal niet voorstellen. Matavz past inderdaad perfect in het plaatje van de afgelopen transfers, El Hamdaoui totaal niet dat klopt.

30 augustus 2011 om 23:54

@psv_expert

Mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar Matavz, omdat hij een goede midden-lange termijn investering is en als pure puntspeler veel beter inpasbaar in dit huidige Psv.
Echter op dit moment acht ik de kans groter dat het toch Hamdaoui gaat worden.
Hij schijnt persoonlijk al rond te zijn met Psv, maar het is nu wachten op een fiat van Ajax.
Daar is het bestuurlijk op dit moment een rommeltje omdat ze nog steeds geen voltallige directie hebben en Blind (verantwoordelijk voor transferzaken) geen beslissing durft te nemen (die staat onder ''curatele'' van Cruijff die hem liever ziet gaan dan komen en de transfer van Hamdaoui ligt uit concurrentieoverwegingen nogal gevoelig).
Ook een de Boer ziet Hamdaoui liever niet vertrekken naar een concurrent terwijl er ook een stroming is binnen ajax die Hamdaoui absoluut wil verkopen, zelfs naar PSV (uit commercieel oogpunt).

Brands zit in een behoorlijk lastig parket omdat er dus niemand bij Ajax is die het uiteindelijke fiat voor de transfer wil of kan geven.
Het is dus eigenlijk puur gokken op dit moment...

31 augustus 2011 om 00:23

@futurepsv , Psv_expert bedoeld denk ik dat Psv te lang treuzelt met Matavz want als Psv de vraagprijs gewoon neertelt is hij waarschijnlijk binnen! De laatste dagen zijn echt hele gekke dagen geweest omtrent Matavz, en morgen zal ook nog wel zo'n dag worden en dan is het eindelijk over en weten we wie de nieuwe spits is als er überhaupt nog een spits gaat komen...

Mooi, als Salzburg hem wil kopen dan moet PSV Bakkal aan Salzburg verkopen. Absoluut niet huren aan Feyenoord. Wat denken die gasten uit Rotterdam wel niet 5 miljoen voor Wijnaldum vragen en daarna vragen om een speler van redelijk niveau te huren van Psv. Vergeet het maar! Niet doen Brands! Alleen voor de hoofdprijs aan Feyenoord, liever aan Salzburg anders!

30 augustus 2011 om 23:04

Wat denk jij wel niet. Feyenoord denkt commercieel zoals elke andere club en vroeg een normale vraagprijs voor een talentvolle middenvelder die alleen nog maar kan groeien. Bakkal is al wat ouder en zou graag meer speeltijd willen krijgen. PSV is zo slim geweest om nieuwe spelers te kopen voor zijn positie en de ontwikkeling van Bakkal te belemmeren.

Ik denk dat Bakkal het liefste naar het buitenland wil. Hij heeft daar ook de leeftijd voor, dus hij kan die stap zeker maken. Ik denk alleen niet dat Bakkal zin heeft ook in Oostenrijk te gaan voetballen. Ik hoop dat hij naar Feyenoord komt, want daar krijgt hij zeker speeltijd als Fer naar Twente gaat. We gaan het zien..

30 augustus 2011 om 23:10

Ja dus? En nu moet PSV hem maar gaan laten huren aan Feyenoord? Van mij mag hij naar Feyenoord voor minstens een paar miljoen, als Feyenoord aan PSV 5 miljoen vroeg voor een speler met een 1 jarige contract, PSV moet nu hetzelfde doen. Anders gewoon aan Salzburg verkopen. Misschien dat hij het ziet zitten met Salzburg, hun spelen Europa League in tegenstelling tot Feyenoord.

30 augustus 2011 om 23:18

Feyenoord kan geen geld uitgeven aan transfers. Ze kunnen hooguit huren. Logische zet dus om bij PSV te melden of ze hem kunnen huren...

Misschien wil Bakkal wel naar Oostenrijk om Europa League te spelen, maar ja dat kunnen wij niet weten. We gaan het zien.

30 augustus 2011 om 23:37

Ik denk dat jij over het hoofd ziet dat Bakkal na dit seizoen transfervrij is. Om dan te vragen om die speler te huren voor een jaar, misschien zelfs met de intentie hem daarna 'gratis' te contracteren vind ik ook niet erg netjes. Zeker niet als PSV hiervoor gewoon uiterst netjes gehandeld heeft en geen misbruik gemaakt heeft van het feit dat Feyenoord in zwaar weet zit (aangaande Wijnaldum).

Mja, PSV kan Feyenoord natuurlijk altijd gewoon de vriendelijke Nee! verkopen.

Goed om te horen als ik het zo lees dan is het bijna zeker dat Bakkal verkocht gaat worden. Kijken of Brands nog een goed bedrag voor hem kan vragen. Na verkoop bakkal verwacht ik dat er ruimte komt om Matavz te halen.

Nou als Feyenoord nog iets wil, dan moet het opschieten twente heeft een nieuw bod uitgebracht op fer een niet te weigeren bod wordt er beweerd!

Als Fer vertrekt wil feyenoord bakkal hebben... maar bakkal kan ook naar het buitenland...

Dus dan krijg je zometeen fer weg en bakkal ook weg.... Dat zou jammer zijn!

Off; Wat betreft Matavz vrees ik dat het einde verhaal is. Nijland houd zijn poot opeens behoorlijk stijf, doelend op die deadline van afgelopen zondag. Hij heeft zelfs zijn beoogde vervanger gewoon terug op het vliegtuig naar Uruguay gezet.

El Hamdaoui vind ik ook een goede spits, al heeft hij een instelling van 10x niks. Echt een onruststoker in je selectie als hij zijn zin niet krijgt, dat is gebleken.

On; Bakkal is niet echt een topper, maar is te goed om op te tribune te zitten. Dan hoop ik voor Bakkal dat hij bij Feyenoord terecht kan, want het niveau in Oostenrijk is - op Red Bull na misschien - echt om te huilen.

morgen te lezen in dit cinema: fer naar fct ,ruiz naar fulham, f noord accoord met guidetti,bakal naaar de alpen , matavz naar de herdgang, teixera naar grunn, engelaar naar aek,assaidi naar fct en dat was het dan wel (of ben ik nog iemand vergeten??
Oja Elh naar parijs

Nou Red Bull Salzburg is ten eerste niet de ''topclub'' van Oostenrijk zoals een paar hierboven mij suggereren. Dat is namelijk Rapid Wien met maar liefst 32 landskampioenschappen waarvan de laatse dateerd van het seizoen 2007-2008, 14 nationale bekers waarvan de laatste gewonnen werd in het seizoen 1994-1995,

Red Bull Salzburg daarentegen bestaat ''officieel'' pas sinds 6 April 2005. Voorheen was de club in 1933 opgericht en ging het door met de naam SV Austra Salzburg, dit duurde echter niet lang omdat de club in 1950 werd opgeheven. 28 jaar na dato werd de club weer nieuw leven in geblazen en werd bestempeld met de naam SV Casino Salzburg. Ook deze naam werd niet lang gehouden daar het werd veranderd in het jaar 1997: SV Wüstenrot Salzburg.

Dan zal ik nu komen tot het stuk waarom Red Bull Salzburg niet de topclub van Oostenrijk is. Hierbij kom ik dan bij de feiten: 6 landskampioenschappen waarvan de laatste in het seizoen 2009-2010 en 0 nationale bekers.

Dat is dus 32 tegenover 6 en 14 tegenover 0.

Daarbij komt óók nog dat Austria Wien een grotere club is dan Red Bull Salzburg en daarvoor zal ik ook even de feiten erbij nemen: 23 landskampioenschappen (21 officieel) waarvan de laatste in het seizoen 2005-2006 en maarliefst 27 nationale bekers waarvan de laatste in het seizoen 2008-2009.

Voor Bakkal zal het sportief een achteruitgang zijn maar op financieel gebied zal hij er wellicht iets op vooruitgaan. En ook is het goed/leuk voor hem om eens in het buitenland te voetballen. Als ik PSV was zou ik Bakkal alleen laten gaan wanneer er ook een transferbedrag betaalt wordt want hij zit dan wel op de bank maar voor gratis en voor niks wegdoen is weer teveel van het goeie, omdat die jongen gewoon over bepaalde kwaliteiten beschikt. Overigens spelen daar naast Mendes Da Silva ook onze vrienden Simon Cziommer, Petri Pasanen, Rasmus Lindgren en Leonardo (gehuurd van NAC Breda).

30 augustus 2011 om 23:44

Helemaal mee eens.
Als iemand mij zou vragen welke clubs je kent in Oostenrijk dan zijn beide clubs uit Wenen de eerste die ik zal noemen. Dat zijn gewoon de twee grootste.

31 augustus 2011 om 00:17

Hulde voor je historisch besef, maar verder is dit vooral nostalgie. Ja, in mijn panini-albums uit 1978 zag ik bij de internationals van Oostenrijk ook voornamelijk Rapid Wien, Austria Wien en een beetje Admira Wacker (wat is er eigenlijk met die club gebeurd?) staan, maar tijden veranderen. Of je het nu leuk vindt of niet, Red Bull Salzburg is nu een constante topper in Oostenrijk, al stelt dat 'topper' internationaal niet zo veel voor. Het is niet voor niets dat Austria Wien als 'prettige' tegenstander van AZ is aangemerkt, Austria en Rapid bezorgen clubs al jaren geen angst meer.

Terzake: Bakkal kan beter spelen, waar dan ook, dan verpieteren in Eindhoven. Hij is veel beter dan we onder Rutten zien - denk ik. Laat hem dat lekker bewijzen.

Bakkal die vertrekt wel bij Psv lijkt me! Hoop eerlijk gezegd dat hij verkocht wordt en dat hij dus naar Salzburg gaat want Feyenoord wil hem huren, dat zie ik niet zo zitten! Bakkal is een versterking voor veel clubs ook voor Salzburg, hoop het voor hem dat hij vertrekt want dan kan hij zich tenminste weer is verder gaan ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren