Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Aston Villa legt ook dertien miljoen neer voor voormalige Vitessenaar

Laatste update:

Tom Heaton verruilt Burnley voor Aston Villa, zo maken beide clubs via de officiële kanalen bekend. De promovendus maakt volgens berichten in de Engelse media een bedrag van 8,8 miljoen euro over naar the Clarets voor de 33-jarige doelman. Met de komst van Heaton, drievoudig Engels international, tilt Aston Villa zijn totale zomerse uitgaven naar136,7 miljoen euro.

Aston Villa zat al een tijdje achter een nieuwe doelman aan en had ook Neil Etheridge van Cardiff City en Jack Butland van Stoke City in het vizier. Heaton stond echter bovenaan het verlanglijstje, ook omdat zijn contract bij Burnley nog liep tot medio 2020. De sluitpost speelde sinds 2013 voor Burnley, dat hem destijds overnam van Bristol City. Eerder kwam Heaton uit voor Cardiff City, Wycombe Wanderers, Rochdale, Queens Park Rangers, Antwerp en Swindon Town.

“Door zijn contractsituatie was er de nodige belangstelling en ik geloof dat Aston Villa hem uitstekende voorwaarden heeft geboden. We hebben een business model bij Burnley, dat iedereen moet begrijpen. Er is sprake van een goede transfersom voor een hele goede speler, die 33 is en nog tien maanden contract had. Dan moet je de balans opmaken”, stelt Burnley-manager Sean Dyche op het clubkanaal van the Clarets.

Aston Villa, dat vorig seizoen via de play-offs naar de Premier League promoveerde, heeft zich reeds behoorlijk geroerd op de transfermarkt. Naast Heaton haalde de club Wesley, Tyrone Mings, Douglas Luiz, Matt Targett, Trezeguet, Ezri Konsa, Björn Engels, Jota en Kortney Hause binnen, terwijl Anwar El Ghazi definitief werd overgenomen van Lille OSC. Volgens verschillende berichten moet Marvelous Nakamba van Club Brugge voor een bedrag van dertien miljoen euro de volgende versterking voor Aston Villa worden.

Update 1 augustus 12.12 uur - Aston Villa legt ook dertien miljoen neer voor voormalige Vitessenaar
Aston Villa heeft een paar uur na de komst van Tom Heaton ook de transfer van Marvelous Nakamba afgerond. De 25-jarige middenvelder, die in het verleden drie jaar voor Vitesse speelde, komt voor een bedrag van naar verluidt dertien miljoen euro over van Club Brugge. “Marvelous past in het profiel van het type speler dat we zochten. Hij is erg bewegelijk, hij is goed aan de bal en hij past in onze speelstijl”, reageert manager Dean Smith op het aantrekken van de international van Zimbabwe.

Goede aanwinst voor Aston Villa?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

8,8 miljoen voor een 33-jarige matige keeper. Gotta love the Premier League!

1 augustus 2019 om 10:46

Matige keeper? Hij is een van de betere keepers in de PL en heeft Burnley veel punten opgeleverd, maar ja, hij speelt maar voor Burnley hè, dus dan zal hij wel niet zo goed zijn..

1 augustus 2019 om 10:50

Als ie zo goed was had een grotere club hem inderdaad wel opgepikt. Een Engelse keeper die een heel hoog niveau haalt laten de top- en subtoppers uit de Premier League inderdaad jaren bij clubs als Burnley, Cardif en QPR spelen.

1 augustus 2019 om 10:53

Alle topclubs in Engeland hebben ook 1 of 2 topkeepers in hun selectie. Ik vind bijvoorbeeld butland ook nog altijd een enorm goede keeper, zou bij PSV zo basis staan. Keept alleen wel in de championship, dus alleen daarom is hij toch niet goed?

1 augustus 2019 om 10:56

Heaton is een zeer goede keeper hoor. Hij heeft over de jaren concrete aanbiedingen gehad van clubs als Leicester en Everton als ik me niet vergis, maar hij besloot om te blijven. Een matige keeper pakt ook niet zo maar 3 interlands bij Engeland, waar hij daarnaast de afgelopen jaren meerdere keren in het Engelse team werd opgenomen.

1 augustus 2019 om 12:20

Aston Villa is een hele grote club in Engeland. Dat wordt hier in Nederland volgens mij een beetje onderschat. Qua prijzen zijn ze vergelijkbaar met Spurs, Chelsea, Manchester City en Everton

1 augustus 2019 om 12:53

Jaaskelainen heeft 'maar' bij Bolton, West Ham en Wigan gespeeld maar staat alsnog geboekt als één van de betere keepers die de PL gekend heeft. Niet alle goede keepers gaan naar topteams.

Heaton deed het gewoon prima bij Burnley de afgelopen seizoenen en is een betrouwbare optie voor Villa om het seizoen mee door te komen.

1 augustus 2019 om 10:51

Matige keeper? Je hebt overduidelijk geen idee waar je het over hebt. Heaton is misschien wel de reden dat Burnley uberhaupt nog in de Premier League speelt.

1 augustus 2019 om 12:20

Burnley beschikt(e) met Heaton, Hart en vooral Pope ook echt over een erg goed keeperstrio voor zo'n club. Vind het ook een mooie aanwinst voor Villa, die hen echt aan punten kan helpen.

8.8 miljoen voor een 33-jarige niet-topkeeper met nog maar 8 maanden contract, betaald door een promovendus... Hoeveel kostte Stekelenburg 7 jaar geleden ook alweer?

8,8 miljoen voor een keeper van 33 met een contract van nog niet eens een jaar. Wat een dom beleid door in de PL. Neem een voorbeeld aan de Bundesliga, waar het gaat om slim zaken doen en spelers die passen binnen de ideeën van een trainer. Waar talent nog doorstroomt en niet alles wordt opgekocht. Bah!

1 augustus 2019 om 13:19

Ja wij in Nederland zien dat als veel geld, maar daar in Engeland is het niks. Beetje hetzelfde idee als wij met een stel miljonairs op stap gaan. Zij bestellen de bar vol met baco's en tikken dat af en geven nog een paar honderd euro fooi. Wij vinden het al heel wat als wij een rondje van 10 baco's geven. Als je eenmaal geld hebt en steeds meer krijgt, dan wordt elke euro een stuk minder waard in je gedachten.

Dat is al een behoorlijke smak geld zeg. Er zijn volgens mij voldoende hoger aangeschreven clubs die dat bedrag nog niet aantikken.

Ik wacht bv. nog met smart op enkele versterkingen voor Spurs, die momenteel per saldo pas 40mln hebben uitgegeven. Ik mag hopen dat het niet bij Ndombele en Clarke blijft zeg. Onze rivaal Arsenal is inmiddels wel goed bezig met Pepe en naar het lijkt Tierney en natuurlijkde huur van Ceballos. Dat leek een aantal weken terug juist andersom te zijn toen wij al snel Lyon's beloftevolle middenvelder oppikten. Inmiddels zijn onze eerste backs zo'n beetje verdwenen (tripper is al weg, Rose lijkt ook om zich heen te kijken), hebben we nog altijd behoefte aan een CM, wat misschien Lo Celso wordt, al sleept die transfer ook al vele weken, en moeten we een backup spits zien te vinden om Llorente te vervangen die transfervrij weg is... of hem opnieuw vastleggen.

1 augustus 2019 om 12:22

Want Aston Villa is geen hoog aangeschreven club? Het is gewoon een grootmacht met een historie waar Spurs, Chelsea en Manchester City alleen maar van kunnen dromen.

1 augustus 2019 om 12:37

Haha is goed maat. Beschouw jij Villa als grootmacht, dan leven wij in het nu.

Ik zeg niets raars in mijn tekst over Villa. Zeggen dat het geen hoogvlieger is, lijkt me een normale en realistische kijk op de huidige stad van zaken en dat doet ook niets af aan het feit dat het inderdaad een leuke club is met een mooie historie. Zelfde geld voor vele andere, met name Engelse, clubs. Denk aan Nottingham Forrest bijvoorbeeld, of Sunderland, Bolton Wanderers, Leeds, Portsmouth, Blackburn Rovers, Derby County... the list goes on.

1 augustus 2019 om 13:02

Grootmacht... moet niet gekker worden.

1 augustus 2019 om 13:08

Nee want Spurs, Chelsea en Manchester City hebben zo'n formidabele erelijst.. Spurs en Manchester City hebben geen eens een Europacup 1/Champions League. Aston Villa wel

1 augustus 2019 om 13:38

Veranderd niks aan het feit dat City en Spurs vandaag de dag veel en veel beter zijn. Echte grootmachten en Villa is vergane glorie.

1 augustus 2019 om 14:03

Villa is gezien de huidige prestaties zeker geen grootmacht, maar wel een grote club met veel potentie. Zeker geen vergane glorie. Dan heb ik het over hun fanbase, jeugdopleiding en financiële mogelijkheden.

Lijkt me ook wel problematisch als je zoveel geld uitgeeft en volgend jaar alsnog degradeert. Zelfs met de bedragen die vandaag de dag rondgaan blijft het bizar dat een promovendus 140 uitgeeft, en vaak betalen ze ook nog eens veel te veel voor allerlei middelmaat.

2 augustus 2019 om 09:37

Daar heeft de Premier League de parachuteregeling voor. Clubs die degraderen krijgen de jaren na degradatie nog een flinke dosis geld mee zodat ze niet in de problemen raken. Dit bouwt over enkele jaren af. Het eerste jaar 55%, daarna 45% en 20%.

Dat betekent dat de degradant dus nog iets van 50 miljoen pond (of meer) mee krijgt na degradatie.

Buiten dat lijkt het me dat clubs zorgen voor contractueel vastgelegde salarisverlagingen bij degradatie.

De meeste mensen hier zullen Heaton nog nooit in actie hebben gezien, maar dit is een prima transfer voor Villa. Hij kan nog zeker een paar jaar mee en heeft bij ons bewezen constant een hoog niveau te kunnen halen (ik kan zijn laatste blunder niet herinneren). Zijn reflexen en positionering zijn vooral enorm sterk. Het is jammer om je aanvoerder en zo'n goede keeper te zien vertrekken (naar een rivaal nota bene), maar met Pope en Hart hebben we nog een prima duo staan. Bedankt voor de mooie momenten en het ga je goed, Tom.

En nog steeds degradatiekandidaat nummer 1. Je kan zo'n beetje bij elke speler die ze hebben gehaald de vraagtekens bij zetten. Allemaal middelmaat en lager en allemaal voor veel te veel geld. Wat een slecht beleid bij deze ooit zo mooie club!

1 augustus 2019 om 12:06

Op basis van wat zijn Wesley, Mings, Trezeguet en El Ghazi middelmaat voor een club die gaat strijden tegen degradatie?

1 augustus 2019 om 12:26

Als jij het voor elkaar krijgt om meer dan 100 miljoen uit te geven aan dat soort spelers dan is dat weggegooid geld. Mings kost een kapitaal terwijl hij bankzitter bij Bournemouth was. El Ghazi gaat je niet redden en Trezeguet evenmin (buiten het feit dat ze beide als linksbuiten zijn gehaald en elkaar in de weg gaan zitten). Juist door dit soort aankopen zijn ze degradatiekandidaat, dat is wat ik zeg.

1 augustus 2019 om 13:03

Ik heb ook mijn twijfels bij verschillende aankopen van Villa, maar Mings was wel fenomenaal voor Villa vorig seizoen. Samen met Tammy Abraham en Grealish de voornaamste reden dat Villa alsnog zo een come back wist te maken in de tweede seizoenshelft. Zijn periode bij Bournemouth was ook helemaal zo slecht niet, had alleen wat pech met blessures en is daarna uit de basis gespeeld door Aké. Blijft wel een hele smak geld voor een bankzitter natuurlijk, dus het was voor alle partijen een goede deal.

1 augustus 2019 om 13:31

Ik ben het helemaal met je eens Wazza. Super veel knaken uitgegeven aan “wel aardige” spelertjes waarvan er geen eentje echt top is.

Hun team is echt niet beter dan de andere teams die tegen degradatie gaan strijden.

1 augustus 2019 om 15:46

Het ging me niet om het geld, maar om de spelers. El Ghazi heeft het vorig jaar voortreffelijk gedaan bij Villa, net als Mings. Trezeguet heeft het afgelopen seizoen gewoon erg goed gespeeld, als hij die lijn doortrekt kan hij gewoon een prima seizoen draaien. Het is best slim van Villa om de betere spelers uit wat kleinere competities weg te plukken (Trezeguet uit de Super Lig, Nakamba en Wesley uit de Pro League) en daarnaast bankspelers van PL-clubs erbij te halen.

1 augustus 2019 om 16:06

Zoals ik eerder al begon, het gaat mij om het geld in combinatie met de spelers. Als je meer dan 100 miljoen neerlegt voor deze middelmatige spelers dan zit er iets niet goed in de organisatie van de club. Als je voor die 100 miljoen nou spelers haalt waarvan je zegt 'wow, klasse gedaan van Villa!' dan praat ik anders. Nu zijn het allemaal 13 in een dozijn voetballers

1 augustus 2019 om 17:05

Hoe bepaal je dat ze wel/geen goede aankopen hebben gedaan? Vorig jaar haalde Fulham een aantal 'bekende' spelers waarbij iedereen dacht 'wow, klasse gedaan', maar dat was ook niet echt een succes. Jij noemt het middelmatige spelers, maar Trezeguet heeft bijv. de afgelopen twee jaar 22 doelpunten gemaakt en 16 assists afgeleverd in de Turkse Super Lig. Dat zou ik niet middelmatig willen noemen.

1 augustus 2019 om 18:37

Trezeguet is voor mij samen met jongens als Nakamba het voorbeeld van middelmaat. Engelse clubs smijten met geld tegenwoordig terwijl clubs als Lyon, Lille, Real Betis en Leverkusen wel kwaliteit inkopen voor minder geld.

1 augustus 2019 om 19:49

Het voorbeeld van middelmaat? Ze hebben nog niet eens de kans gekregen om zich op het hoogste niveau te laten zien. Lijkt mij wat kort door de bocht. Komend seizoen zal uitwijzen of het inderdaad middelmatige spelers zijn.

En wat betreft clubs als Leverkusen, etc. Die halen over het algemeen ook 'middelmatige' spelers. Of wil je soms beweren dat Demirbay (32 miljoen), Diaby (15 miljoen), Amiri (9 miljoen), Sinkgraven (5 miljoen) toppers zijn?

2 augustus 2019 om 12:46

De vraag is juist waarom je het middelmaat vindt, dat je het vindt hebben we inmiddels door. Daarnaast zijn de clubs die jij opnoemt ook wel meer in staat om dit soort spelers op te halen. Lyon en Leverkusen spelen gewoon CL, Real Betis heeft het voordeel van de Spaanse cultuur, weer en hun fantastische supporters. En Lille heeft al jaren weinig gepresteerd, dus waarom je die noemt is me een raadsel.

Ik zie veel reacties met 'dom beleid in de PL' en dergelijke. Inderdaad, de PL is de enige competitie waar clubs elkaar zo veel geld geven voor dit soort spelers. Maar dat betekent dus ook dat PL-clubs op hun beurt spelers voor 'te veel' geld verkopen aan andere PL-clubs. Zo gek is het beleid dus niet, de prijzen zijn gewoon enorm hoog, maar dat geldt voor alle clubs en dat houdt het uiteindelijk dus wel in evenwicht.

Nakamba voor 13 miljoen, aardig bedrag. Krijgt Vitesse hier nog iets voor?

1 augustus 2019 om 15:46

1,3 miljoen

1 augustus 2019 om 18:01

Kan ook een tonnetje minder zijn. 1,2 miljoen. Doorverkooppercentage was 10%. Het feitelijke transferbedrag is (nog) niet helemaal duidelijk.

Ben groot fan van Villa maar ik kan niet echt zeggen dat ik fam ben van het transferbeleid. Heaton vind ik een prima speler, maar Douglas Luiz, Truzeguet, Nakamba, Wesley moeten zich allemaal nog maar zien te bewijzen op het allerhoogste niveau en uberhaupt nog zien aan te passen aan het Engelse voetbal. Ik ben benieuwd naar de nieuwe spelers, daar niet van, maar ik moet het nog maar zien

1 augustus 2019 om 13:30

Wesley is een klasbak, die verkopen ze nog met winst door.

Veel aankopen van Villa maar van de 3 teams die promoveerden was het ook wel degene die het meest aan vervanging toe was binnen hun eigen kern. Veel sterkhouders van vorig seizoen waren geleend (tuanzebe, Mings, Abraham en El Ghazi) terwijl een ander deel van hun kern te oud werd of gewoon niet goed genoeg was om mee te doen in de PL. Het valt af te wachten of het goede investeringen zullen zijn, maar ze hadden het echt wel nodig.

Ter vergelijking, Norwich en Sheffield waren zelf de eigenaar van bijna al hun sterkhouders vorig seizoen en de meeste daarvan zijn nog op een goede leeftijd, waardoor zij al met een competitieve kern aantreden in de PL.

1 augustus 2019 om 14:31

Klopt, er zijn 10 spelers vertrokken. Een flinke investering was dus wel nodig. Ik heb vooral veel vertrouwen in Dean Smith. Heeft het bij Brentford en Walsall erg goed gedaan en Villa van plek 13 naar promotie geloosd.

Bedankt, Marvelous. De manier waarop je je vertrek forceerde betreur ik, maar een transfer is je wel gegund. Mini Kante die het goed gaat doen in Engeland. Bedankt ook aan Aston Villa die dit seizoen blijkbaar hoofdsponsor is geworden van Club Brugge (Nakamba 12 miljoen, Wesley 25 miljoen). Met ook nog ex-Bruggeling Bjorn Engels in hun rangen ga ik Villa toch aandachtig volgen.

Had hem paar jaar terug gevolgd en wat een keeper is dit zeg, zeker 1 van de beste van de premier league en zeer onderschat. Goeie aankoop voor Villa!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren