Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: AS Monaco legt Vágner Love voor anderhalf seizoen vast

Laatste update:

Vágner Love gaat naar alle waarschijnlijkheid voor het eerst in West-Europa aan de slag. Corinthians en AS Monaco hebben volgens verschillende Braziliaanse en Franse media een akkoord bereikt over een transfersom van ongeveer één miljoen euro. Vágner kon ook naar China, maar zou inmiddels zijn jawoord hebben gegeven aan de Monegasken.

/

De 31-jarige Braziliaan gaat bij Monaco naar verluidt 130.000 euro per maand verdienen en dat is vierduizend euro meer dan hij bij Corinthians opstreek. Hij kon zijn contract er verlengen, maar de kampioen van de Série A kon niet aan de salariseisen van de 25-voudig international voldoen. Vágner speelde eerder voor Shandong Luneng, CSKA Moskou, Flamengo en Palmeiras.

Hij is vooral bekend van zijn achtjarige dienstverband in Rusland, want daar kwam hij tot 85 competitiedoelpunten en won hij onder meer drie landstitels, de UEFA Cup en zesmaal de nationale beker. Vágner kroonde zich in 2008 bovendien tot topscorer van de Premjer Liga. In 2006 was hij volgens Radio 1 overigens nog bij Feyenoord in beeld om Dirk Kuyt op te volgen.

Vágner moet bij Monaco waarschijnlijk de opvolger worden van Lacina Traoré, die bij een goed bod zou mogen vertrekken. Vágner is trouwens niet de enige die de kampioensploeg van Corinthians verlaat. Jádson tekende bij Tianjin Quanjian, Edu Dracena vertrok naar Palmeiras, Renato Augusto en Ralf staan op het punt om te tekenen bij Beijing Guoan, voormalig PSV’er Cássio Ramos staat in de nadrukkelijke belangstelling van Besiktas en Elias staat voor een overstap naar Hebei Zhongji.

Update 13 januari 21.40 uur - AS Monaco legt Vágner Love voor anderhalf seizoen vast
Vágner Love gaat definitief verder in de Ligue 1. AS Monaco maakt woensdagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller, die is overgenomen van Corinthians, zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor achttien maanden. Love zal donderdag worden gepresenteerd en gaat met rugnummer 9 voetballen.

Zou Vágner Love een geschikte spits zijn voor AS Monaco, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Is deze beste man pas 31 jaar?
Was vroeger toch geen misselijke speler in de Champions League, met elke wedstrijd een andere felle kleur dreads door zijn haar!

14 januari 2016 om 01:04

AS Monaco heef toch altijd een leuk team. Moesten niet lang geleden opnieuw beginnen na meermaals een leegloop aan beste spelers (falcao, James, Kondogbia, Abdennour, Kurzawa, Martial etc.). Hebben desondanks een elftal dat qua potentie best grote ogen kan gooien in de toekomst met hier en daar misschien een echte versterking.

Subasic
Fabinho
Carvalho
Wallace
Coentrao
Toulalan
Pasalic
B. Silva
Moutinho
?
Vagner Love

Die chinezen gaan wel los in Brazilië zeg...

8 januari 2016 om 19:28

Daar heb je ook hele goede spelers en voor die salarisen spelen ze zelf in de 2e divisie van China

8 januari 2016 om 19:49

Dus niet. Dit was de topverdiener, maar hij gaat weg om dat de club hem eigenlijk niet kan betalen. Hij gaat 4 duizend per week meer verdienen, maar dat is wel vergeleken met zijn huidige contract. Het contract wat de club hem aangeboden had, was een stuk lager, zoals ook in de tekst valt te lezen.

8 januari 2016 om 20:00

Er zijn veel spelers die een stuk meer verdienen dan dat. Ik weet dat bijv Neymar in zijn laatste jaar bij Santos ruim 7 miljoen verdiende. De topspelers in Brazilie verdienen gewoon makkelijk 2 a 3 miljoen per jaar.

Wat zou het prachtig zijn als deze held nog bij een sterke club als Monaco zijn carrière kan afsluiten. Ik hoop dat dit doorgaat en dat Vagner het goed gaat doen.

Was een geweldige duo met Doumbia toen weet ik nog. Ik speelde geweldig met ze op Fifa 13.

8 januari 2016 om 21:29

Beste Braziliaanse spits in FUT, gouden tijden!

10 januari 2016 om 17:31

Welliton vergeten? Wat was dat een god zeg

13 januari 2016 om 22:38

Alexandre Pato fifa 13, en anders Neymar op fifa 14 natuurlijk

Ze hebben toch een apart team met allemaal Brazilianen en Zuid - Europeanen. Had wel verwacht dat ze meer punten zouden hebben.

Die eigenaar van Monaco klimt weer een beetje omhoog nadat die aardig wat geld moest aftikken na de rechtszaak met die vrouw.

Hoop dat die deze periode of in de zomer weer wat meer geld tegen aan gooit. Falcao en Vagner voorin is zeker een beste aanval, helemaal als Falcao zijn vorm weer terugkrijgt.

10 januari 2016 om 18:17

@ Laligathomas,

Radamel Falcao komt waarschijnlijk niet eerder dan aan het einde van dit seizoen terug naar AS Monaco. Er is gebleken dat Falcao nu geblesseerd is en zo'n acht weken langs de kant staat.

Ik ben benieuwd hoe Vágner Love het zal doen bij AS Monaco. Bij Cska Moskou vond ik hem altijd een opvallende verschijning met z'n kapsel, maar hij was zeker wel een zeer goede spits. Ik vond het altijd wel jammer dat hij nooit echt in een grotere competitie terecht kwam, maar gelukkig heeft hij nu de stap naar Monaco gemaakt.

Eigenlijk heb ik hem de laatste jaren niet echt meer gevolgd. Ik weet nog wel dat hij destijds vanaf Cska Moskou terug naar Brazilië ging, vervolgens weer terugkeerde bij Cska omdat die club uiteindelijk niet kon voldoen aan de transfersom (volgens mij was dat Flamengo), daarna vertrok hij volgens mij naar China en toen weer terug naar Brazilië. Voor het laatst dat ik hem zag spelen, was volgens mij vijf of zes jaar terug met Cska in de Europees verband, dus ik ben benieuwd hoe Vágner Love nu zal presteren.

En nu ik weer over Cska praat en over dat ik Vágner Love toen zag spelen bij Cska in z'n eerste periode, moet ik ook in een keer weer denken aan die andere twee Brazilianen die Cska destijds had, namelijk Jô en Daniel Carvalho.

Jô vormde destijds een heel goed aanvalsduo met Vágner Love bij Cska, maar na zijn overstap naar Manchester City (ze betaalden zo'n 20 miljoen voor hem en hij was een van de eerste grote aankopen van City destijds), is het achteruit gegaan met z'n carrière en ik kan me zelfs nog herinneren dat zelfs z'n ouders zich zorgen maakten over hem, omdat het de verkeerde kant met hem opging en hij al 'n tijdje spoorloos of iets dergelijks was.

Carvalho was ook echt een goede voetballer. Ik kan me volgens mij nog wel een CE van Koni020 herinneren, waarin hij Carvalho omschreef als 'n speler die wel wat had van Ronaldinho, maar dat hij niet genoeg met z'n talent deed.

15 januari 2016 om 05:27

Pfff wat was die Daniel Carvalho goed zeg wauw, elke wedstrijd die ik van heb gezien deed ie dingen waarvan ik dacht dat hij zou eindigen bij een echte topclub

Prachtig dat Vagner dit nog mee mag maken. Hoop dat hij het goed gaat doen daar en dat hij na zijn carriere weer terug keert bij mijn club CSKA in een functie als spitsentrainer ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren